vineri, 9 septembrie 2016

ADEVĂRATA MAREA REVOLUTIE, URMEAZA A IZBUCNI !

                                  Noapte de 7 -8 Septembrie 2016,ora 1,23 !

                                              Dragii mei, 

Am scris de curând ,un articol cu titlul:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

 Iata si linkul mai jos:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ ...

https://plus.google.com/.../27M2qLCeXma
4 days ago - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !
 Image result for REVOLUTIE.
Dar in aceasta noapte,la doar 3 zile de la primul articol care prevesteste  ”O NOUĂ REVOLUTIE, REVOLUTIA  MARE ”, iată că mai primesc un MESAJ divin, despre aceasta REVOLUTIE care va avea loc.
Deci,aud glas care-mi spune asa:

                ”REVOLUTIE !
             Căci după REVOLUTIE, mulți te vor întreba :cum de ai stiut toate câte s-au împlinit?”

Dragii mei,să ne fereasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI de tot necazul, si sa nu ingaduie a se împlini toate despre câte am scris.  
Căci de se vor implini toate, mult vom avea de suferit; cumplit de mult. 
Am scris despre Cutremure,despre razboaie,despre Bombe si Explozii nucleare,despre DEVESELU care va deveni un adevărat vulcan,despre Atacuri teroriste,despre Inundatii si alunecari de teren,despre boli incurabile,etc etc.
Sa ne rugam fratilor ,cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului,ca sa nu ne piarda ,ci sa ne mai dea o sansa pentru a ne schimba in bine, si sa ne intoarcem la Credință, trup si suflet,inima si cuget. 
Cât despre întrebare, stiti si voi dragii mei: de la DUHUL CEL PREA SFÂNT le stiu si le scriu pe toate.
                                           Cu dragoste,Maria.
 

63 de comentarii:

  1. O Revolutie in adevaratul sens. Vocea poporului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Maria,sa ne fereasca Dumnezeu de toate relele,dar,o noua revolutie,o adevarata revolutie e necesara,asa nu se mai poate.Intrati cei interesati de adevarul crud pe Justitiarul.ro si cititi.O zi buna de la Dumnezeu pt.romanii de pretutindei!!!

      Ștergere
    2. http://www.justitiarul.ro/

      Ștergere
  2. Dna Maria,am copii mici, 4 si 7 ani,îl iubesc pe Isus si Maicuta Domnul cu toata suflarea mea, faca-se voia lor, Doamne Isuse Hristoase apara-ne pe noi pacatosi, Ranrya-Elena, Eva-Maria, Elena-Oana,Petru Adrian, Victoria,Gabriel Adrian,Bianca Alexandra,Ana Mari, Ioana,Maria,Loredana,Lucian, Nicolae.Apara-ne aDoamne drle tot ce este stricat si rau pe acest pământ.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare ca exagerati. Dumnezeu nu ne da doar lucruri rele i diferent de cum suntem...totusi,d-voastră aici scrieți numai de rau. Deja mi se pare exagerare!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie despre vremurile in care traim, daca deschizi telembizorul acolo ce auzi si vezi? lucruri mai groaznice in plus ai mai vezi pe maimutoii de "alesii neamului" care se lafae in lux si abundenta vizavi de nevoile celor multi. Asta iti place? Cand bunul Dumnezeu va curata pamantul de acesti (nu am nume pentru ei) abia atunci se va putea auzi de bine. Doamne ajuta poporul acesta si tara aceasta ROMANIA !!!!!!!

      Ștergere
    2. Corect. In viata avem parte de toate. Si bune si rele. Si frumoase si urate. Din pacate ne-am obisnuit sa ne agatam de urat. De rau...uitand cu desavarsire frumosul din jur. Suntem asa convinsi ca ni se cuvin multe lucruri incat uitam sa apreciem multe. Cati dintre noi sunt fericiti cand se culca seara pentru faptul ca au mai trait o zi? Cati multumesc dimineata ca au in fata o noua zi? Putini. Pentru ca multora ni se pare firesc si normal sa traim.

      Ștergere
    3. Noi suntem in plina Apocalipsa, Dumnezeu ne avertizeaza de raul spre care ne indreptam, prin alesii Lui. De nu ne vom intoarce la credinta, nu ne vom ruga din suflet si nu vom fi mai buni, asta ne asteapta. In momentul de fata de se va ruga jumatate plus 1 din tara noastra Dumnezeu ne va schimba soarta si ne va ocroti de rlee si de Razboi. Tara noastra trebuie curata prin apa, foc etc.

      Ștergere
    4. Asta este viata in care trebuie sa ajungem cu toate pacatele la zi pentru ca se va inchide Iadul. Tot ce este furat trebuie dat inapoi sau dat de pomana contravaloarea a ceea ce a fost furat etc, trebuie facuta milostenie, tot ce este dat de pomana trebuie dat cu cruce caci altfel nu este primit...sunt multe de zis. Pamantul spurcat se va curati, averile facute necinstit se vor pierde, de aceea vedem atatea dezastre in tara noastra, Inainte ca tara noastra sa devina Centrul Credintei, trebuie sa fie curata si oamenii sa se intoarca la credinta. Multumiti-I Lui Dumnezeu ca ne avertizeaza si Rugati-L sa va ajute sa mergeti pe calea cea dreapta si sa treceti prin tot ceea ce va este planificat.

      Ștergere
    5. Anonim 9 septembrie 2016, 02:55, Maria nu scrie decat ceea ce primeste de Sus.Nu este exagerare absolut deloc. Tu nu observi ca toate se implinesc mai repede sau mai tarziu?
      Precum se intampla asa arata in oglinda imaginea noastra a umanitatii...Dorim sa auzim lucruri bune? Pai sa ne schimbam noi in primul rand si va fi totul mai frumos.

      Ștergere
  4. Minerii de la Nuclear Elecrica au protestat in fața Guvernului,dar tot nu se va rezolva nimic.După părerea mea si daca iese toată țara in strada,nu se mai schimbă nimic.Am avut o șansă in 1989 si nu am știut să beneficiem de ea.Acum țara asta arată ca un bolnav in metastaza,care urmează să intre in comă.Oamenii pot face sute de demonstrații,dar e prea tîrziu să se mai schimbe ceva,părerea mea.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti mare dreptate Domnule/Doamna,in aceasta tara,cat va mai fi ea intreaga,nu se mai poate schimba nimic.Au reusit,in 27 de ani,iudeo-masonii,jidanii si khazarii sa ne distruga complt,moral,fizic,material.Aleluia....

      Ștergere
    2. Asa este doamna Daniela .

      Ștergere
  5. o revolutie apare in tara care nu poate sa-si rezolve problemele grave aparute prin metodele de stat .Se spune ca democratia face o revolutie prin vot la ficare ciclu electoral,la noi la 4 ani la parlament[,vor fi peste3 luni ]si 5 ani la presedentie. Daca la noi vine o noua revolutie e semn ca cele doua institutii nu s-au indeplinit rolul iar cea mai grava problema a fost alegerile locale dupa o lege care a permis cu mici trucuri mentinerea si consolidarea acestei cleptocratii peste aproape toata tara ,deci vina e a clasei politice mai ales parlamentul care a dat legea.Cit despre presedintie am vazut pe un clip video ca tema electorala a PALTONULUI a fost speculata si in republica Moldova.Se zice ca ;Pina la Dumnezeu te minca 'sfintii'.iar daca parlamentul nu-si indeplineste menirea data de poporul SUVERAN ne putem astepta la orice.Dar sa speram ca i-si vor repara greselile sau ca revolutia nu va fi in Romania fiindca totdeauna impune sacrificii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti numai prostii si vinzi castraveti la gradinar.Parlamentul este alcatuit numai din escroco-hoto-porci,tradatori de neam si tara,jefuitori,mincinosi-manipulatori nenorociti.Cu cat va exista mai mult timp,cu-atat va fi mai rau in aceasta tara.Pana când vom dispare ca natiune,popor si tara.Si nu mai este mult....

      Ștergere
    2. Si in plus, sint 600, nu 300 co form vointei poporului exprimata la referendum!

      Ștergere
    3. Aveti dreptate dar nu numai acesti oameni trebuie blamati. La ultimele alegeri au ajuns (din nou) primari care sunt in puscarii sau au dosare penale. Eu zic ca si acei oameni care au facut o astfel de alegere sunt vinovati. Toti ajung sus prin votul celor de jos. Vina e comuna.

      Ștergere
    4. Anonim9 septembrie 2016, 17:04, vina este manipularea si frauda. Mai grav este cand se intampla la nivel inalt.

      Ștergere
    5. REVOLUTIA A INCEPUT AZI 10,08,2018

      Ștergere
  6. Daca vorbiti de Revolutia care trebuie sa se intample in Romania, vai si amar va fi de politicieni, comunisti, securisti, etc. Ma rog pentru sufletele celor ce vor muri. Doamne Dumnezeul, ajutane sa intelegem voia ta. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nimic.Poporul de idioti oligofreni retardati mintal nu stie decat sa cerseasca mila praduitorilor care-i conduce.Ca sa nu mai vorbim de controlul absolut al Serviciilor,avem astazi,la 27 de ani de la asa-zisa Revolutie de 7(sapte) ori mai multi securisti care ne urmaresc si fileaza...

      Ștergere
    2. N-or toti chiar retardati si oligofreni...mai bine cititi aici :
      http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp;jsessionid=23359882FC23B2242E2D5D36D8EE497F?artid=623908&title=dezvaluire-soc-ponta-am-fost-obligati-de-ue-sa-integram-zona-de-vest- o-Țarii-cu-Ungaria--si-Cehia slovacia--va-cand-ca-spuneam SE-din--la-greu regionalizarea-federalizarea lucreaza-si-la--disparitia-nationale-Statului-Romania- numit Nu-ne-credeati-

      Ștergere
    3. Marius Blondu nu pot să cred cît ești de naiv,dacă tu crezi că o să li se întîmple ceva politicienilor si securiștilor in caz de va fi o nouă Revoluție(lovitură de stat).Nu stiu ciți ani ai si dacă ai prins Revoluția din 1989,dar tare aș vrea să-mi dai si mie un exemplu cîți securiști au murit si cîți nomenclaturiști din Comitetul Central?Te asigur că au murit oameni de rînd,tineri,copii,soldați,militari in termen.La vremea aceea in naivitatea mea mergeam prin ploaia de gloanțe să duc apă si mîncare soldatilor si grănicerilor, care păzeau Aeroportul.Colegele mele au fost impușcate in mașina de tură care le aducea la serviciu,iar un avion ne-a fost doborît,doar pentru faptul că in el se afla un ziarist strain,care avea cu el niște casete filmate cu Revoluția. Securiștii au preferat să distrugă un avion si să omoare un echipaj intreg pentru un ziarist,care avea cu el niște dovezi zguduitoare,care trebuia să ajungă la BBC si CNN.Eu am trăit acele vremuri pline de durere,iar Comandantul acelei aeronavei era tatăl colegei mele.Noi nu ne-am luat niciodată certificate de revoluționari pentru că au fost alții,care si-au alocat drepturi depline,fără să participe o zi la Revoluție.Ti-am făcut această mărturisire pentru a nu mai fi așa naiv si a spune că trebuie să se întîmple o altă Revoluție.Îti spun din propria experiență că nu aduce nimic bun pentru acest popor,doar ne vom aduna mortii si ne vom evalua pagubele rămase in urmă la fel ca după un cutremur.DS

      Ștergere
    4. Nu doar Ponta a procedat asa,toți care au ocupat functii de conducere în Guvern sau in diferite Ministere au fost si sint la comanda celor de afară pentru că nu sînt PATRIOTI. Cine iși mai dă viața pentru țară asa cum si-a dat-o Ceaușescu să se poată lăfăii ei acum in lux.Oamenii se plîngeau atunci că stau la coadă,acum stau la codă in trafic sau sa-si plătească taxele si impozitele la stat.Pe vremea aceea romanul se mai plîngea că stă in frig,acum stă tot la fel că nu are cu ce plăti factura.De la servici primeai o locuință si nu ti-o lua nimeni,acum Băncile(cămătarii) te execută silit si te scot in stradă cu mobila si cu munca ta de-o viață.Trageți voi singuri concluzia de unde am plecat si unde am ajuns.Ps.Nu am vreo nostalgie din regimul trecut, dar pot să fac diferența cu ce se întîmplă azi în țară.DS

      Ștergere
  7. Pregatiti-va si pentru Septembrie 2017 de al treilea razboi mondial.Mare razboi va fii cu cetele întunericului care vor iesi pe suprafata pământului.Portalul se va deschide CERN va reusi performanta.Atunci sa nu priviți pe geam ca vor fii zile de intuneric unde ei vor umbla nestingheriți pe cer si cine ii va privi se va umple de groaza.Aceasta este o pregătire mentală nu vreau sa induc nici o frica dar din pacate se va intampla si doar rugăciunile si inchinaciunile din inima ne mai pot salva atunci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce prostie, debitata din 2012! De atunci se tot intampla, si nu se mai intampla!

      Ștergere
  8. Nu pot aduce cei 4 milioane de tinerii care si-au luat lumea in cap si care a facut mari sacrificii sa lucreze afara uneori platind cu viata sa aduca bani intr-o tara in care mafia comunista de partid si de stat produce daune si scot banii si fac datorii tarii afara cu o viteza mai mare decit produce un popor intreg.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9 septembrie 2016, 09:46, ai scris aberatii. Mafia care distruge Romania este una merkelista-sorosista cu slugi ale lor aflate la conducere si guvernare in Romania.

      Ștergere
  9. Nu avem voie sa dznadajduim ne o cere sangele si oasele mosilor si stramosilor nostri care au framantat acest pamant. Sa ne rugam la bunul Dumnezeu si la Maicuta domnului sa i lumineze pe copii nostri ca sa si iubeasca tara si neamul, tinerii sunt forta si motorul unui neam, noi cei maturi sa ne rugam mai mult pentru ei si sa nu cadem prada disperarii orice ar fi caci disperarea si deznadejdea inseamna necredinta in Dumnezeu. Credinta nadejdea si dragostea sunt cele mai puternice arme pe care El ni le a dat ca sa ajungem la mantuire , sa ne rugam si Domnul ne va invata ce avem de facut fiecare la locul nostru. Nu trebuie sa trecem de la dezamagire la deznadejde caci asta vor cei ce bor sa ne distruga. ATATA TIMP CAT VOM AVEA CREDINTA VOM STI CA TOTDEAUNA DUPA CRUCE VINE INVIEREA, SA NADAJDUIM CU TARIE IN INVEREA NEAMULUI ROMANESC. VA IUBESC D NA MARIA SI PE TOTI FRATII NOSTRI DE PRETUTINDENI DOMNUL SA BINECUVINTEZR ROMANIA SI PE ROMANI

    RăspundețiȘtergere
  10. Cine sa faca revolutia ? Pensionari ? Tinerii sunt plecati in sclavagie pe toate meridianele globului.Nu va fi nici o revolutie in Romania,pentru ca o buna parte din poporul roman e lesinat de foame si cealalta e ametita de bautura. Explozia poporului roman va fi atunci cand 'bomba' va avea fitil rusesc, asa a fost si in 1989 si asa va fi si in viitor.Restul sunt povesti de adormit copii. Otilia Bacau

    RăspundețiȘtergere
  11. http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp;jsessionid=23359882FC23B2242E2D5D36D8EE497F?artid=623908&title=dezvaluire-soc-ponta-am-fost-obligati-de-ue-sa-integram-zona-de-vest-a-tarii-cu-ungaria-cehia-si-slovacia-cand-va-spuneam-ca-se-lucreaza-din-greu-la-regionalizarea-federalizarea-si-la-disparitia-statului-national-numit-romania-nu-ne-credeati-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ponta face această dezvăluire acum că nu mai are nicio funcție, dar se stie că toți din conducerea țării sint dirijați de asasinii economici de la Banca Mondială si FMI. Daca nu se conformează le sint amenițate familiile si ei isi pierd funcțiile de care unii țin cu dinți pentru că au și avantaje.Ponta a trecut prin așa ceva:a fost indepărtat de la putere si a fost amenițat că-i vor răpii copii,atunci el a cerut șefului de la SPP să-i întărească paza la domiciliu. Sint lucruri pe care oamenii nu le cunosc,dar astea sint metodele de lucru ale asasinilor economici,daca nu cazi la pace cu ei,fie iți inscenează un accident fie esti tras pe dreapta si numesc ei o marionetă prin care să iși facă jocul. Eu am recomandat tuturor să vadă filmul de pe Youtube cu securistul din Serviciile Secrete Americane,care dă acum tot in vileag.John Perkins-Confesiunile unui asasin economic vol1 are 4 volume(părți) si e recomandat să le vedeți in ordine.DS

      Ștergere
  12. Stiti doar ca revolutiile sunt conduse din afara, noi vrem ceva, insa iese tot ca ei, sunt infiltrati peste tot in lume, plus de asta abia asteapta sa fim slabi, sa nu avem pe nimeni la conducere sa poata face din noi ce vor. Papusari sunt alti, papusile cei de la conducere, iar firele de la papusi este populatia, suntem rai uni cu alti, chiar si prin biserica sunt infiltrati, sa nu avem liniste si pace in timpul liturghiei. Doamna Mariana, moartea este o granita am inteles asta si o accept fara frica, dar chinurile morti sunt groaznice dupa prezicerile dv. Aici omul se teme, nu se teme de saracie, foame, boli se tem de suferinta dinaintea mortii, traim intr"o mizerie umana de nedescris, uneori mi sila sa ies pe usa afara, uni oameni se retrag incet catre muntii, insa prea putini constientizeaza adevarata credinta, adevarata valoare spirutuala a omului, adevaratul drum. Orice revolutie va fi in van, vor muri oameni, degeaba, uitati'va la alte tari si ei trec prin ce trecem noi. Nu suntem unica tara din lume care este vanduta. Om cu om, bucata cu bucata, pom cu pom. Schimbarea vine din NOI nu din revoluti, razboaie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9 septembrie 2016, 14:58, ai dreptate. Dar ca sa vina schimbarea aceasta cine sa-i lumineze pe oamenii acestia? Turma este fara pastori in clipa aceasta caci preotii dorm somnul adanc al uitarii. Vin lupii in hoarde si isi fac jocul. Iar biata oita este dezorientata. Nu cunoaste calea, nu cunoaste drumul. Nu intelege ce inseana notiunea "din NOI"... cine sa-i explice pe inteles ce inseamna "schimbarea din NOI"?

      Ștergere
    2. Bunul dumnezeu si maicata domnului sa ne fereasca si sa ne ocroteasca de toate relele mai ales de cutremurul care o sa fie en septembrie. Doamne ajutane si pazestene

      Ștergere
  13. Stati linistiti caci revolutia mare va fi la la unchu' SAM cititi va rog ce scrie aici , traduceti-va cu google

    http://nesaranews.blogspot.ro/2016/09/huge-news-from-fbi-insiders_8.html

    RăspundețiȘtergere
  14. In timpul asta sa ne rugam sa ne trimita Dumnezeu conducatori credinciosi ca sa nu vina alti lupi la putere si sa nu moara nimeni. Si doamnei Georgeta Florea i s-a transmis ca tara noastra isi va reveni dupa ce va veni o femeie la conducere, deci primul conducator dupa aceasta femeie va fi cel care va ridica tara noastra. Sa ne ocroteasca Dumnezeu si sa ne fereasca de razboi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Da .revolutia iluminarii oamenilor intru adevarul despre Creatorul Terra.

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 9 sept 9:36 ai perfectă dreptate si eu sint de aceiasi părere. Nu cred că mai e ceva de făcut intr-o țară cu oameni puturoși,dezbinati,cărora nu le pasă de viitorul lor si se bucură de plăcerile de moment si de ajutoarele primite MOCA. Zilele trecute am vazut un caz revoltător in Judetul Galati,Com.Tg Bujor,unde se căuta forță de muncă pentru culesul viilor,dar nimeni nu vroia să vina,pe motiv că sumele intre 50-100 lei pe zi sint prea mici.Stateau la cîrciuma din sat pe banii primiți din ajutoare sociale si nu le păsa,așa cum nu le-a păsat nici in iarna cind jandarmii le dădea zăpada din fața portii si ei stăteau cu sticla in mînă.Din acest motiv spun că nu o să se schimbe nimic pentru că Primăriile acordă ajutoare,apoi se plîng că parazitii aceștia nu vin la muncă.E plină țara de infractori si prostituate,care primesc amenzi,nu le plătesc, dar nu fac nici muncă in folosul comunității si atunci cum să mai restabilești ordinea,dacă toți se complac in acest HAOS.Toată lumea spune să ne rugăm,păi pînă cind să mai suporte Dumnezeu păcatele, răutatea,ignoranța,fățărnicia si toate relele de pe pămint.DS

    RăspundețiȘtergere
  17. Dar sunt destui care in tacere fara sa trambiteze isi fac datoria nu multi asa ca cei de care spuneti dar aceia sunt poporul roman si ei sunt sigur credinciosi si se roaga pentru ca in vremurile de acum forta sta si va fi din ce in ce mai evident ca forta este credinta si rugaciunea. Nu vom mai putea face un pas fara rugaciune. Iar cei despre care vorbiti daca nu se vor schimba vor plati, nimic nu ramane neplatit. Sa ne rugam sa nu avem si noi restante caci nimeni nu e fara de pacat si sa nu generalizam ca tot poporul este neam de idioti, hoti, desfranati, etc. Poate asa vor sa ne vedem si sa nu avem stima de sine cei ce vor sa pierim, sa nu stim cine suntem, din ce neam venim, sata se face f f usor prin televiziuni prin repetarea informatiilor denigratoare ajung toti sa creada ceea ce uni vor sa credem despre noi. Nu ar fi mai bine sa nu le facem jocul?? Lipsa autorespectului autodispretuirea complacerea in ganduri negre , dezamagire deznadejde inseamna depresie , apatie inactivitate, inactiune. Aceasta este una din armele folosita asupra noastra. Sa nu i mai lasam sa faca ce vor din noi sa iesim din depresie, ori asta nu se poate fara credinta, de aceea trebuie sa na intoarcem la Dumnezeu. Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e corect sa-i bagam pe toti in aceeasi oala. E adevarat ca uratul/raul/lenea/prostia...ies la suprafata precum uleiul din apa. Dar mai sunt multi, foarte multi care respecta viata, care muncesc, care apreciaza frumosul... Daca acesti oameni nu ies ca paduchele in frunte asta nu inseamna ca nu exista. Aici e vorba de un sistem prost de la un cap la altul.

      Ștergere
    2. Anonim 10 sep 03:18 sint atît de puțini oamenii aceea care au credintă adevarată,care au un loc de muncă si care iși fac datoria, încît nu mai au forță sa-i susțină pe acești paraziti.Ei fură și lenevesc,iar noi muncim sa-i ținem in spate si acest lucru nu mai poate fi tolerat la infinit.DS

      Ștergere
  18. Necazurile sunt bune, numai asa il descoperi pe Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  19. niciodata sa nu spui NICIODATA,asa era si in 1989 toti stateau la cozi si spuneau ca ceausescu e destept ,ca nimeni nu poate sa faca nimic, chiar si cu 0 saptamina inainte de a murii,evenimente vin si buboiul e pregatit si explodeaza cind cei mai multi nu se asteapta,Dar cei putini 'rastoarna carul mare', Asa-i ma SECURISTILOR, Ve-ti vedea voi,Un pic de RABDARE si 'tutun'.Nu aduce anul ce ADUCE CEASUL.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. ....cu cine revolutie? ,3,4 milioane de oameni in putere sunt plecati.Restul ramasi, sunt batrini si cei mai multi angajati la stat care nu-si tau craca de sub picioare .In concluzie doar daca nu va fi o revolutie a celor cu buzunare si conturi umplute pt. a pune niscai banuti in plus.



    RăspundețiȘtergere
  21. mafia comunista s-a incuscrit cu ciuma bruna cum a fost si in 1940 cind au semnat vestitul pact intre hitler si stalin,isoria se repeta mai ales cind nu invatam nimic din trecut,nu vedeti ca un copil mic e mai destept uneori ca oamenii mari care pot fi mintiti si manevrati la fel de usor ,dar pacatele se platesc sa speram ca nu va fi asa cum e scris in BIBLIE;Pina la a saptea generatie,sau ca la evrei care s-au parasit tara si au pribegit 2000 de ani,ca tot se vorbeste de NOUL IERUSALIM.Tineret ia aminte-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Armata face recrutari de 20.000 de politisti,ceva se pune la cale.

    RăspundețiȘtergere
  23. TOATA clasa politica poate fi maturata mai repede ca in decembrie 1989.,doar in 3 zile,Dar trebue o sarbatoare cu trei zile nelucratoare si sa vrea tinerii de afara si SFINTUL Feisbuc.Ce a-ti zice de un Craciun si Revelion legate impreuna.Atentie ca acolo nu sint securisti iar nehotarirea poate costa secole de umilinte si chinuri-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Crăciun vreau să văd cum mobilizezi tu generatia asta facebook si cum reușești in 3 zile să indepărtezi toată clasa politică, nu de alta,dar la vorbe ne pricepem toți,mai greu e cu faptele. Cine a fost pe stradă in zilele din dec.1989 s-a bucurat doar de moment,apoi a realizat că totul a fost in zadar.Eu nu pot decit să vă urez succes.DS

      Ștergere
  24. Viata asta-i bun pierdut/Cind n-o traesti cum ai fi vrut.

    RăspundețiȘtergere
  25. te simti bine pentru ce ai facut,nu pentru ce nu ai facut

    RăspundețiȘtergere
  26. Noua lege romaneasca, politia poate trage si fara somatie,se tem de ceva,dar o vorba spune ca de ce ti-e frica nu vei scapa.

    RăspundețiȘtergere
  27. Se tem de mitingul transportatorilor anuntat pentru 15 septembrie dar si de atentate teroriste,se vorbeste si de un furt al bazei de date intre PSD si puiul sau politic la care vrea sa treaca Victor Ponta

    RăspundețiȘtergere
  28. http://www.antena3.ro/actualitate/social/romanii-ies-in-strada-sa-marsaluiasca-impotriva-guvernului-ciolos-cand-incep-protestele-376153.html

    RăspundețiȘtergere
  29. DS ai sa fi surprins dar atunci in 89 nu era presa tv radio,un sigur partid si patron nu ca acum ,iar armata aici a tras cu toate armele din dotare iar pcr-ul a disparut intro saptamina,si nu o stiu de la tv am riscat cu mult inainte,cu un an inainte era meciul romania-italia si era mai rau ca la gestapo si am ajuns in presa din italia si apoi de acolo la europa libera,Acum e de un milion de ori mai simplu si de un miliard de ori mai rapid, ti-o spun din experienta nu din povesti de la tv,La brasov cu doi ani inainte nu a fost intimplator o revolta asa cum s-a tot scris ,ci a fost tot oameni de la noi care au imprastiat manifeste inainte in cartierul tractorul pentru care unul bogdan nicolae-acum in cicago ii spune nick, a fost condamnat la 8 ani .Am mai spus nimic nu e fara sacrificii si nici pentru fricosi Dar nu am spus ca as face-o, eu sint batrin pensionar si bolnav cu infarct si operatie pe inima,vremea mi-a cam trecut, Spuneam daca si cum ar fi posibila viziunea ,daca va fi sa fie...natura are multe variante de curs si solutii,ati vazut cazul ceausescu la noi sau iucasenko la ucrainieni-craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. Dragă Crăciun se pare că nu prea ai inteles mesajul meu din moment ce nu mi-ai spus cum convingi tu generatia facebook să iasă in stradă și ce vor obține?Tinerii au ieșit in stradă si după incendiul din Colectiv si nu au rezolvat nimic.Acum spui că ești prea bătrîn si că ti-a trecut vremea,atunci sa-i lăsăm pe alții să hotărască pt noi.DS

    RăspundețiȘtergere
  31. DS tu nu ai inteles ce am spus nu trebue sai conving eu sau altcineva,ii va convinge situatia lor si a tarii si vor avea soarta pe care si-o aleg si mai ales cum si-o fac iar cei ce doar pling si nu fac nimic pling degeaba caci i-si merita soarta.caci;'Viata asta-i bun piedut/Cind n-o traesti cum ai fi vrut[cosbuc]-craciun

    RăspundețiȘtergere
  32. Dragă Craciun am înteles mesajul tau,dar din păcate tinerii din ziua de azi nu vor înțeleage că a venit vremea lor să se implice. Ei au alte preocupări:să meargă in cluburi,sa-si mai facă un tatuaj,sa-si cumpere un telefon de ultimă generatie,să se adune la concerte etc. Cu așa generatie,care vine din urmă nu am speranța că lucrurile se vor schimba in bine.Toate cele bune si multă sănătate iți doresc.DS

    RăspundețiȘtergere
  33. DS atunci inseamna ca o sa fii surprins si uimit ,todeauna tinerii aici[ ma refer pina pe la 45 de ani] fac presiuni pe societate si pe politic pentru ca au viitorul in fata ,nu ca cei in virstra.Dar toate la vremea lor,aparentele insala,ai incredere asa e intotdeauna,viitorul si tara e a lor si s-o revendica si pentru urmasii lor,Asa e ma SECURISTILOR-cei mai mari si virstnici cititori ai acestui blog-SA TRAITI-craciun

    RăspundețiȘtergere
  34. Din păcate nu mai am încredere că tinerii acestei țări vor face ceva si nu mă refer la cei de 45 de ani,mă refer la cei intre 18-30 de ani cu adevărat tineri.Eu de acesția am spus că au alte preocupări si nu prea sint interesați de politică sau de situatia tării.Vom trăi si vom vedea,toate la timpul lor.De ce ai simțit nevoia sa-i saluți pe securisti,ai lucrat in structura lor?Nu vreau să te supăr, dar nu am o părere prea bună despre ei.Toate cele bune.DS

    RăspundețiȘtergere
  35. nu am fost si sintem in tabere opuse, fiindca stiu ca sint cei mai inflacarati cititori ai blogului,mai ales a acestei pagini cu revolutia,ei sint cu ochii si urechile pe noi si noi trbue sa fim cu ochi pe ei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  36. Lasă-i in plata Domnului că roata se întorce cind nu te aștepți.DS

    RăspundețiȘtergere