luni, 5 septembrie 2016

UN INCENDIU MARE, SAU VREUN ACCIDENT NUCLEAR ?

                                          5  septembrie 2016,ora 4,15 zori de zi !

                                          Dragii mei, 

Tot astăzi dimineață în zori de zi, vad înspre Est,o cladire precum cele de la Centralele Nucleare.
Brusc, a început a iesi un fum negru si dens, ce se intindea până la CER.

                     Image result for CENTRALA NUCLEARA..
 Dragii mei, vom auzi din păcate, de un astfel de accident nuclear,sau de vreun Incendiu la vreo fabricam in care au materiale usor inflamabile.
Sa nadajduim dragilor, ca nu va fi atât de periculos acest accident, indiferent de natura lui.
                                Cu dragoste,Maria.

37 de comentarii:

  1. Poate cuiva face placere sa vada integral concertul de la Taormina a lui AlBano si Rominei :



    Frumusetea acestui cuplu este extraodinara :


    https://www.youtube.com/watch?v=P6Wks-rnRMo

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate fi incendiul din Spania, unde arde o statiune intreaga si este situata la malul marii.Acum dimineata au anuntat la stiri,sper din suflet sa nu fie victime.DOAMNE ajuta pe cei ce sunt in necaz acolo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria credeți că extratereștrii ne vor ataca într-o bună zi? Iar am avut un vis ciudat și e a treia oară când visez extratereștrii,dar eu nu am văzut în viața mea unul real.
    Se facea că locuiam la etajul 4 într-o cladire foarte înaltă.Eram cu familia mea,eu mă uitam pe geam și la un moment dat văd un fel de navă cu doi extereştrii în ea,semănau cu oamenii,dar acea nevă parea în partea de sus din sticlă,se vedea totul pe dinăuntru.Îi auzeam pe cei doi extereştrii vorbind despre oameni.Spuneau;"oamenii sunt răi,cât ajutor le-am dat,ei tot nu au evoluat,nu avem ce să le mai facem,trebuie să-i omorâm".Apoi într-o secundă apar mii de nave de toate mărimile,iar cei mici păreau mai răi decât ceilalți.Unii stăteau doar să asiste,unii răpeau oameni,alții omorau,iar alții se faceu că salvează și ducea oameni pe alte planete unde știau că vor muri oricum.Toate navele aveau forme ciudate,una era rotundă și parcă avea chimpi pe toată suprafață ei,dar nu era chimpi era ceva ascuțit la fel ca chimpi.
    Eu vroiam să fug,dar căutăm să mă înbrac neapărat în alb,ai mei spunea să mă înbrac în roșu,dar eu nu vreoiam decât în alb.Le spuneau și copiilor mei să se îmbrace la fel,dar nimeni nu facea nimic.La un monument dat apar două doamne în vârstă la noi în casă cu multă pâine și mâncat din ea ptr că spuneu că le ie foarte foame.Aveam și eu pâine dar mai veche și un pic mai tare.Am luat o bucătă din ea și ma săturat.Le spun la toți să fugim să ne ascundem de extratereștrii,dar una dintre cele două doamne spune;"ce rost mai are,te vor găsi oricum,nu ai unde să fugi de ei.Aceștia văd tot".Apoi m-am trezit.
    Dumnezeu să ne ajute să devenim mai buni unii cu ceilalți,mai iertători și mai credincioși!Doamne-ajută și iată-ne!Mulțumesc pentru tot Doamne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa faci o pomana , Cristina . Ai rude care locuiesc undeva la etajul 4?

      Ștergere
    2. Continuă să te înbraci în haine albe de in subțire. Și dacă ai tăi nu vor sau alții te îndeamnă la credință greșită sau necredință tu, nu îi asculta. Atunci și pîinea ta va fi caldă, proaspătă și gustoasă. Pîinea din visul tău este trupul lui HRISTOS. Cele 2 femei, erau mai puternice în credință decît tine. Nu le era frică de moarte pt că îl aveau pe HRISTOS. Hainele albe sunt pocăința și faptele de/pt pocăință. Toată lumea va murii pt ca să ia noile trupuri. Nici un trup normal nu poate intra in împărăția cerurilor. Nici trupurile de copii normali nu pot intra. Singurul trup pămîntean care a intrat in ceruri este HRISTOS pt că EL nu sa născut ca noi prin sex și vagin ci prin și din lumină a ieșit din femeie prin plexul solar, adică chackra nr3. De aceea trebuie al doilea trup. Deci la înviere ne vom vedea cu toți oamenii. Numai cei care ajung la lumină cu trupul vor trăii. Și despre asta puteți citi la mine pe blog cum se ajunge la lumina divină. Baftă la cele mai grele încercări.

      Ștergere
    3. Da, ne vor ataca Cristina,si eu am avut vise similare cu ale tale,am vazut mii de nave de diferite forme care veneau spre pamant si extraterestrii au inceput a omora oamenii si ii puneau unii peste altii morti asa pe langa Ozn..Si eu am vazut ce le facea si incercam sa fug sa ma ascund dar am dat de alti extraterestrii rai cu fete umane de femei si barbati care incercau sa ma terorizeze..si visul s-a terminat..in alt vis la fel venise mii de oznuri pe cer si extraterestrii toti pluteau in aer si au aveau un fel de lasere albastre in maini unde cu ele omorau oameni de tot felul si eu fiind cu un grup de oameni intr-o ascunzatoare ma rugam continuu si faceam semnul crucii si la un momentdat si ceilalti au inceput a se ruga cu mine cu inflacarare pentru ca era greu de scapat.Si cu acele lasere extraterestrii omoarau oamenii..eu ti-am povestit o particica Cristina ca sa te lamuresti ca nu esti singura care are aceste vise.Ei vor veni in curand dar sunt si forte extraterestre bune care vor veni dar mai spre sfarsit impreuna cu ingerii din cer.Aceia vor binele omenirii.Dar acestia pe care i-am vazut erau tot extraterestrii dar rai.

      Ștergere
    4. Probabil ati vizionat inainte de culcare "Razboiul Lumilor".;-)).

      Ștergere
    5. D-na Maria,acum s-a anuntat la stiri ca,un depozit pentru deseuri a luat foc dar,nu retin in ce judet!?Flacarile sint foarte mari si fumul e negru dens,exact cum ati postat DVS.Cu drag Maria H

      Ștergere
    6. Anonim 6 septembrie 2016,15:54.
      Te cred și visul tău se aseamănă cu al meu,dar ai mai adăugat lasărele pe care și eu le-am visat tot albastre,dar topeau tot în jurul lor pe o suprafață mai mare.
      Extratereștrii care erau paşnici la mine în vis,nu făceau rău oamenilor,ei controla tot ce se întâmplă între noi și extratereștrii răi.
      Am impresia că mintea noastră primește mesaje de undeva și vrea ca să ne inştințeze pericolele ce vor urma.
      Nu cred că e doar un vis,doar atunci le putem primi în timpul nopții când dormim.Bine,doamna Maria e mai specială,căci dânsa le vede pe față pe toate cele. Dumnezeu să ne ferească de ei!

      Ștergere
    7. Incendiu puternic în Prahova. 50 de pompieri intervin pentru stingerea focului.
      http://www.realitatea.net/incendiu-puternic-in-prahova-50-de-pompieri-intervin-pentru-stingerea-focului_1978875.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

      Ștergere
    8. Madus,nu am urmărit nici un film ieri seară.Am fost foarte ocupată cu alte treburi mai importante.
      Multumesc!

      Ștergere
    9. Cicerone Lichi,ai ghicit un pic din viața mea.Ai mei au spus că exagerez cu credința mea și că devin din ce în ce mai fanatică.Când eram în România,mă duceam pe la biserică și de trei ori pe săptămână,dar aici în Franța nu pot să ajung la biserică cum a-și vrea eu.Ai dreptate nu am eu cum să îmbrac haina albă,nu sunt atât de pură și curată sufleteşte.Doar Iisus a fost pur și curat.
      Da,așa e acum au cazut toate pe capul meu,ptr că a venit toamna și m-au avertizat în visul celălalt că voi avea probleme grave.Acestea au venit ptr a mă curăța de păcate.Mulțumesc ptr încurajare și susține morală!😔

      Ștergere
  4. Un nou cutremur in Rusia 6,2 gr
    http://turism.bzi.ro/cutremur-cu-magnitudinea-de-6-2-in-rusia-55023

    RăspundețiȘtergere
  5. Incendiu la o fabrica de mase plastice din Floresti Prahova.sursa:agerpres.

    RăspundețiȘtergere
  6. S-a adeverit , incendiul de care vorbiti de la o firma de colectare-reciclare mase plastice Floresti PH:


    http://www.stiripesurse.ro/incendiu-de-amploare-la-o-firma-de-reciclare-zeci-de-pompieri-au-intervenit-sa-stinga-focul-video_1150444.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Incendiu la Floresti.

    http://www.observatorulph.ro/eveniment/70351-incendiul-la-floresti-la-o-firma-de-colectare-mase-plastice

    RăspundețiȘtergere
  8. Cititi cu atentie si vedeti cine sunt extraterestri http://edituraalaya.com/2016/05/12/9-1-1-originea-ozn-urilor/

    RăspundețiȘtergere
  9. dragomi maria
    Multumesc draga mea! Esti foarte draguta ca vrei sa ma ajuti, dar eu nu am donatorii pe orase sau judete.
    Ci pur si simplu ,îi voi lua după extrasul de cont, si le voi solicita in privat adresa. Te pup si te imbratisez cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  10. Extraterestrii evoluati spiritual nu intervin in evolutia unei rase.Pot ajuta cumva,dar la nivel subtil fara sa se lase descoperiti,ca nu cumva cei ajutati sa creada ca trebuie sa-i venereze ca pe niste zei.Acesti extraterestrii respecta liberul arbitru care este lege divina pentru orice fiinta din spatiu.
    Cei carte intervin si interfereaza cu noi de exemplu, sunt cei carora le place sa ne controleze crezandu-ne fiinte neevoluate iar ei crezandu-se superiori noua.Adevarul este ca noi avem ceea ce ei au pierdut de mult,si anume legatura si esenta Divinitatii.
    Acesti extraterestrii "rau intentionati"de fapt ne folosesc ca si "hrana energetica".Ei se hranesc cu emotiile noastre negative,de aceea ne induc starea de frica permanenta.Ei au tehnologie,noi avem puterea de creatie, si de aceasta au nevoie.
    Tehnologia pe care o au, reuseste sa creeze holograme cu pesonaje de lumina care arata oamenilor ceea ce corespunde cu conceptele si credintele lor,intrand in mintea lor bineinteles cu acceptul lor care este dat inconstient.
    Orice viziune ati avea,intrebati-va sufletul cine este acea fiinta, fiindca el stie exact in prezenta cui se afla.
    Nu mai credeti tot ceea ce apare in sfera voastra, fiindca traim intro lume a iluziei si nimic nu pare ce este.Cercetatati,cercetati neincetat!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "D" te înșeli din păcate din nou.O iluzie trăiește cel care se crede vindecat de propriile gânduri,iar următoarele zile e mai bonlav decât a fost la început.Da te videci,dar prin credintă,fără credință e egal cu zero.Dumnezeu ne avertizează prin diferite moduri și are un plan perfect ptr fiecare dintre noi.Dar...mai sunt unii foarte încăpățânați care nu vor crede nici când va venii Iisus Hristos pe nori.Mă simnt prinsă în acest cerc,sunt atrasă ca un magnet,de aceea intervin.Tu crezi că toți avem o imaginație prea bogată și asemănătoare în cele mai multe cazuri?Nu e așa,primim aceste informații de undeva,poate chiar ar trebui să le luăm în considerare și să ne schimbăm căci va fi va și amar de cei care nu cred în Dumnezeu.
      Eu nu am nevoie de nimic de la nimeni,am intrat aici cu scopul de a vă împărtăși experiența mea legată de Dumnezeu.Mai sunt oameni care au experiețe asemănătoare,dar voi îi faceți analfabeților,că au vedenii(iluzii) etc.Din cauza asta mulți nu au mai intrat aici.Tu ai cercetat cu ce duhuri lucrezi în Reiki? Iisus Hristos nu sa salvat când a fost crucificat,a murit în cele mai groasnice chinuri.Iar tu nu suporți o durere de cap și cauți să încalci ceea ce Iisus nu a ar fi facut ptr El singur.

      Ștergere
    2. Ai cercetat tu Cristina cu ce duhuri se lucreaza in Reiki? Serios? Si pe unde te-ai documentat tu? Pe la alde taica popa si pe la alti crestini ultra-ortodocsi? Stiai ca o maicuta a vrut sa practice Reiki si a cerut indrumare si voie de la papa si a primit acordul lui? Da, stiu, noi suntem ortodocsi cu obloanele bine trase pe ochi...

      Ce baiat de baiat diavolul asta. Ne da sentimente de pace, de bine, ne vindeca. Ce rol mai are Dumnezeu atunci? Sa ne chinuie si sa ne pedepseasca si sa ne faca sa traim cu vina si sa-i aducem jertfe de sange? Crezi cumva ca rolurile ar putea fi inversate si fiecare cu treaba lui? Dumnezeu cu binele si satana cu raul?

      Sa vindece ultra ortodoxul cretin de pe blog si atunci o sa tac din gura. Pana atunci pot arunca si eu liber cu pietre in "dreapta" credinta. Consider ca crestinii traiesc in inselare caci promisiunile biblice nu mai sunt indeplinite.

      Ștergere
    3. Nu te supara Emanuel,dar o maicuță să facă Reiki? Nu am auzit niciodată și dacă e așa,sunt sigură ca nu e ortodoxă acea maicuță.
      Ce anume nu sa împlinit Emanuel?
      Eu a-și vrea să faceți Pace voi doi tu cu Creștin Ortodox.
      Doar Dumnezeu vindecă prin Iisus Hristos,nu lumea.Dar prin rugăciunile poți ajuta și tu.

      Ștergere
    4. Emanuel Prichici8 septembrie 2016, 00:56
      Ai cercetat tu Cristina cu ce duhuri se lucreaza in Reiki? Serios? Si pe unde te-ai documentat tu? Pe la alde taica popa si pe la alti crestini ultra-ortodocsi? Stiai ca o maicuta a vrut sa practice Reiki si a cerut indrumare si voie de la papa si a primit acordul lui? Da, stiu, noi suntem ortodocsi cu obloanele bine trase pe ochi...

      Ce baiat de baiat diavolul asta. Ne da sentimente de pace, de bine, ne vindeca. Ce rol mai are Dumnezeu atunci? Sa ne chinuie si sa ne pedepseasca si sa ne faca sa traim cu vina si sa-i aducem jertfe de sange? Crezi cumva ca rolurile ar putea fi inversate si fiecare cu treaba lui? Dumnezeu cu binele si satana cu raul?

      Sa vindece ultra ortodoxul cretin de pe blog si atunci o sa tac din gura. Pana atunci pot arunca si eu liber cu pietre in "dreapta" credinta. Consider ca crestinii traiesc in inselare caci promisiunile biblice nu mai sunt indeplinite.

      RASPUNS
      mor de rassss ... ASTA CU NU MAI SUNT IMPLINITE sunt tari de tot ?? AI STUDIAT TU PRIDIKITSCH??? NU CREDDDDD dar concluzionezi ca nu mai sunt .... waw... am mai avut discutia asta PROASTA si TI-AM EXPLICAT ca SI PE VREMEA APOSTOLILOR NU TOTI OAMENII AU FOST VINDECATI IAR IN PROSTIA TA ai fi in stare sa le spui si apostolilor ca NU ERAU APOSTOLI daca nu vindecau TOATE BELELE LUMII ASTEIA a carui STAPIN E DIAVOLUL .. DUR ADEVAR STIU , dar repet

      lumea asta si tot universul e sub stapinirea DIAVOLULUI ... si el face reiki .. AHA ... DIAVOLUL FACE REIKI ca e tatal MINCIUNII ....



      pridikitsch , tu NU VNDECI ci DEMONIZEZI OAMENII prin MINCIUNILE DIAVOLULUI ca oricine face pacatul e de la diavol DECI INCLUSIV REIKIII ... AI AUZIT SI VAZUT BINE ... ii DEMONIZEZI ... si daca se simt bine , desi AM MARI DUBII crede-ma CA STIU EXACT CE SPUN ., cati au fost din astia ´´ initiati ´´ PE LA MINE nu ai tu habAR ca sa ´´II VINDEC´´ de TIMPENIILE REIKISTE --- DA PRIDIKITSCH ai AAUZIT BINE si CLARRR .... TOTI DEZECHILIBRATI SI DEZECHILBRATELE DIN REIKI SI ALTE ´´ spiritualitati ´´ demonice -- ASADAR STAI LINISTIT ca ATUNCI CIND DUMNEZEU VA VREA poate o sa VEDEM ce si cum DESPRE TINE .... ESTI ATIT DE SANATOS fizic ???CA SPIRITUAL e vai de capul tau ... ha ha ha .... poza spune MULTEEE despre ´´ sanatate ´´INTRUCHIPATA si ORICINE care o vede VEDE reiki CA NU DUCE NICAIERI ... EXACT PRIDIKITSCH nicaieri --- asadar TACI si MAI STUDIAZA ... DUR ADEVAR STIU dar MANDRIA TA o distrug ORICIND .... ORICINDDD sa ti minte .....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      AI DUBLA PROSTIE si ai ajuns la

      882

      aviz amatorilor si aatoarelor

      crestin ortodox

      ps tu nu poti sa ataci dreapta credinta, CA NU O CUNOSTI si ORICIND iti arata asta ... ESTI HABARNIST rauuuu ... HA HA HA .... prostia SEMNALIZATA e mai proasta decit prostia simpla .....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    5. pridikitsch TE CITEZ :
      ´´Crezi cumva ca rolurile ar putea fi inversate si fiecare cu treaba lui? Dumnezeu cu binele si satana cu raul?´´

      RASPUNS :

      DUBLA PROSTIE

      Dumnezeu E BINELE si BINELE ABSOLUT SI VESNIC
      diavolul e cu binele si raul APARENT si aruncat impreuna cu moartea in iezerul de foc ( apocalipsa )

      acum VEZI ??? de asta se spune ca DRUMUL SPRE IAD e PAVAT CU BUNE INTENTII ... ai PRICEPUT prostie INTRUCHIPATA ?? REPET

      binele si raul SE AMESTECA intre ele SI APARENTELE lor TE FAC pe tine SI PE MULTI SI MULTE SA NU PRICEPETI LUCRURI SIMPLE ... am mincat din POMUL GRESIT care are CUNOSTINTELE binelu si raului SI ERA AL DIAVOLULUI ... DE ASTA AM PICAT DIN RAI ... pricepi SAU ITI DESENEZ ??? repet
      binele si raul din POMUL cunostintei BINELUI SI RAULUI este AL DIAVOLULUI si BINELE POMULUI VIETII este AL LUI DUMNEZEU si ca sa pricepi FI ATENT SI LA VERSETE ca binele si raul MORRRRRRRR CA PACATUL ADUCE MOARTEA

      22.Şi a zis Domnul Dumnezeu: "Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!..."

      DECI VIATA ADEVARATA IN DREAPTA CREDINTA ADICA ORTODOXA nu are nimic cu binele si raul ,CA E BINELE SUPREM SI VESNIC ....
      DECI cind compari binele cu raul IL COMPARI PE DIAVOL CU Diavol , EXACT AMICE si asta face reiki ... O MINCIUNA MAI MICA este ´´ bine ´´ ca o minciuna MAI MARE ... si omul are impresia CA UN PACAT MIC e diferit fata de unul mare ... TOTAL FALSSSSS .... PACATUL E PACAT si E DIAVOLUL ,stapinul lui ... dur adevar stiu , DAR O MINCIUNA CIT DE MICA e minciunaaaaaa SI NU VA DEVENI NICIODATA ADEVAR .... reiki E MINCIUNA si ´´ te simti bine ´´ IN EL ?? tot a diavolului esti, CA MINCIUNA E EL inca de la inceput ... dur adevar stiu ...

      aviz amatorilor si amatoarelor

      ai 880 ---
      repet
      binele si raul = DIAVOL = POMUL cunostintei binelui si raului = pamintul si tot universul BLESTEMAT

      BINELE LUI DUMNEZEU = POMUL VIETII = SI NU are egal SI E VESNIC


      crestin ortodox




      mor de rasss cit de HABARNIST esti , dar gura mare arata multa PROSTIE si scade numarul RAPID .... CONTINUA PRIDIKITSCH CA EU CE PROMIT fac ...

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    6. ´´Ce baiat de baiat diavolul asta. Ne da sentimente de pace, de bine, ne vindeca. Ce rol mai are Dumnezeu atunci?´´

      HAI SA RASPUND SI LA ASTA dar din NOU DUBLA prostie

      ai 778 PUNCTE

      si uite aici de ce iti da ´´ bine ´´ CA PE EL IL INTERESEAZA SUFLETUL tau care e VESNIC ca trupul MOARE
      SI ATUNCI uite ce face AICI clar si CIND L-A ISPITIT pe IISUS fiul lui DUMNEZEU :
      ITI DA LUMEA ASTA cu tot universul CA SA TE INCHINI LUI .. upsss DIAVOLUL cere INCHINARE ??? aha .... deci TE INCHINI DiAVOLULUI PRIN REIKI si MINCIUNI ... si sa VEDEM si versetele CLARE ... inchinare = INITERI REIKISTE
      5.Şi suindu-L diavolul pe un munte înalt, I-a arătat într-o clipă toate împărăţiile lumii.
      6.Şi I-a zis diavolul: Ţie îţi voi da toată stăpânirea aceasta şi strălucirea lor, căci mi-a fost dată mie şi eu o dau cui voiesc;
      7.Deci dacă Tu Te vei închina înaintea mea, toată va fi a Ta.

      DECI TOT BINELE din LUME e al tau DACA TE INCHINI LUI ... reiki , spiritism , yoga etc etc etc etc etc etc .. deci APARENT binele IL DA DIAVOLUL , DAR A LUMII SI UNIVERSULUI ASTUIA BLESTEMAT .... TE PROSTESTE DIAVOLUL pridikitschhh ??? DAAAA si chiar foarte simplu CA NU STII NIMIC DE DREAPTA CREDINTA si esti a lui ... dur adevAR STIU

      si uite raspunsul LUI IISUS HRISTOS
      8.Şi răspunzând, Iisus i-a zis: Mergi înapoia Mea, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui Unuia să-I slujeşti".

      deci pridikitsch TU NU II SLUJESTI LUI DUMNEZEU cind faci reiki = luccrurile diavolului SI aparentele de vindecare SUNT minciuni Clare CARE DUC LA PIERDEREA suletului CELUI SAU CELEI asupra caruia sau careia actionezi ... dur adevar stiu , DAR AICI NU NE JUCAM CU MANTUIREA OMULUI ... si NU DAM SUFLETUL OMULUI DIAVOLULUI pentru ´´ FALSE VINDECARI ´´´

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      ps SI ASA CA UN BONUS CA sa VEZI , orbule ,uite aici CA DIAVOLUL pentru a apare FIZIC are nevoie de LEPADAREA DE CREDINTA DREAPTA = ORTODOXA si pridikitschh TU AJUTI LA ASTA PE DIAVOL
      VERSETE CLARE :
      Epistola a doua către Tesaloniceni a Sfântului Apostol Pavel, Capitolul 2:

      3. Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,

      4.Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept Dumnezeu

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      deci DUMNEZEU este BINELE ABSOLUT care ITI DA IMPARATIA CERURILOR si raiul . SI pamint nou si univers nou ....
      universul asta TOT SI PAMINTUL se DISTRUG PRIN FOCCCCC ...ca inca repet SUNTEM IN IADDDDDDD ....

      acum ai priceput ?

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    7. pridikitschh
      ´´Ce rol mai are Dumnezeu atunci? Sa ne chinuie si sa ne pedepseasca si sa ne faca sa traim cu vina si sa-i aducem jertfe de sange? ´´

      raspuns :
      am taxat 200 de puncte PROSTIA ASTA CARE O SPUI CA SA O TI MINTE
      ´´Dumnezeu = Sa ne chinuie si sa ne pedepseasca si sa ne faca sa traim cu vina´´

      CONFUNZI DIAVOLUL CARE FACE ASTA cu Dumnezeu .... PROSTIE DE 200 DE PUNCTE .....


      ai 778 ca sa pricepi de ce ASA REPEDE am pus mai sus numarul 778 ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    8. ´´ Stiai ca o maicuta a vrut sa practice Reiki si a cerut indrumare si voie de la papa si a primit acordul lui?´´

      ´´Nu am auzit niciodată și dacă e așa,sunt sigură ca nu e ortodoxă acea maicuță.´´

      maicuta -papa -nu e ortodoxa

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    9. Cristina9 septembrie 2016, 00:42

      Eu a-și vrea să faceți Pace voi doi tu cu Creștin Ortodox.

      RASPUNS :
      51.Vi se pare că am venit să dau pace pe pământ? Vă spun că nu, ci dezbinare.
      52.Căci de acum înainte cinci dintr-o casă vor fi dezbinaţi: trei împotriva a doi şi doi împotriva a trei.
      53.Dezbinaţi vor fi: tatăl împotriva fiului şi fiul împotriva tatălui, mama împotriva fiicei şi fiica împotriva mamei, soacra împotriva nurorii sale şi nora împotriva soacrei.

      PACEA LUI HRISTOS NU E PACEA LUMII SI UNIVERSULUI ASTA
      27.Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă, nu precum dă lumea vă dau Eu. Să nu se tulbure inima voastră, nici să se înfricoşeze.

      cristina :
      DIAVOLUL NU DOARME
      5.Vă voi arăta însă de cine să vă temeţi: Temeţi-vă de acela care, după ce a ucis, are putere să arunce în gheena; da, vă zic vouă, de acela să vă temeţi.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox




      27.Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă, nu precum dă
      lumea vă dau Eu. Să nu se tulbure inima voastră, nici să se înfricoşeze.

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    10. Am înțeles Creștin Ortodox,Faceți ce doriți.Îmi doresc o lume mai bună,de aceea am spus să faceți pace.Probabil eu sunt cea care cer prea mult.Numai Iisus ne-a lăsat pacea,ai dreptate din nou.Eu te urmăresc să știi în continuare.Observ că tu ai studiat biblia și încă o mai studiezi intens.Numai bine și Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
    11. Crestin Ortodox,e logic că papa nu e ortodox și nici măicuța respectivă.🤗

      Ștergere
    12. Cristina13 septembrie 2016, 21:13
      Crestin Ortodox,e logic că papa nu e ortodox și nici măicuța respectivă.🤗

      raspuns
      pentru mine e logic , dar pentru pridikitsch care confunda minciunile si le da drept adevaruri , NU E LOGIC .... e confuz rau de tot si culmea prostiei este ca mai vrea sa fim si noi confuzi si aici NU MERGE ASA si deranjeaza rau de tot pe DIAVOLUL DIN EL ... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    13. pridikitsch ia aminte tu si legiunea care te asculta :
      reiki = invatatoruile demonilor , departarea de credinta
      1 timotei 4
      1.Dar Duhul grăieşte lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credinţă, luând aminte la duhurile cele înşelătoare şi la învăţăturile demonilor,
      2.Prin făţărnicia unor mincinoşi, care sunt înfieraţi în cugetul lor.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps :7.Iar de basmele cele lumeşti şi băbeşti, fereşte-te şi deprinde-te cu dreapta credinţă.

      ai VAZUT pridikitsch ?? deci BASME vinzi cu reiki si alte BAZACONII diavolesti , dur ADEVAR STIU dar demonii nu se scot cu flori ... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    14. si daca cumva pridikitsch spui ca sunt nedrept ca judec ai aceste versete :
      20.Pe cei ce păcătuiesc mustră-i de faţă cu toţi, ca şi ceilalţi să aibă teamă.
      timotei 5

      DECI dupa cum VEZI e CORECT si BINE ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    15. si toata lumea sa ia aminte
      24.Păcatele unor oameni sunt vădite, mergând înaintea lor la judecată, ale altora însă vin în urma lor.

      pacatele SUNT VII si MERG inainte sau VIN in urma ....din nou se adevereste ´´ cuvintul ESTE trup ´´

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  11. atentie mare la stirea asta !:http://incomemagazine.ro/articole/un-ufolog-stie-de-ce-a-explodat-racheta-falcon-9

    RăspundețiȘtergere
  12. Cristina nu te supara,eu cred ca D.are dreptate.Ar fi ideal ca Maria sa intrebe,cine este si de ce ii transmite aceste mesaje.Faptul ca nu i se transmite data si locul da nastere la multe semne de intrebare.Va rog publicati,multumesc!Se doreste inducerea fricii?

    RăspundețiȘtergere
  13. Astăzi a avut loc o explozie la Cinematograful din Focsani in incinta din Promenada Mall.In urma deflagrației,tavanul cinematografului a fost distrus,iar oamenii au fost evacuati.A fost rănit doar individul care a avut explozibilul asupra lui.După cum se vede au început si la noi sa-si facă apariția tot felel de scelerați după modelul celor de afară.Să ne ferească Dumnezeu de ei.DS

    RăspundețiȘtergere