marți, 13 septembrie 2016

UN CUTREMUR MARE, SAU UN ACCIDENT DE MUNCĂ ?


                                                         12 -13 Septembrie 2016,ora 0,45 !

                                               Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad totusi în spatele meu ,văd o curte mare ca un deăpozit de materiale penru constructii.
Aici vad o masina din aceea ca o platforma, ce incarca acesti baloti mari de bolțari. 
Brusc, ceva se intampla! O miscare ametitoare, iar balotii de boltari ,au cazut într-o clipă pe partea dreapta cum priveam eu. 
Erau si oameni pe acolo, oameni care încărcau acesti baloti de boltari.
 Daca DOAMNE fereste acesti oameni s-ar fi aflat langa acea platforma cu motor,atunci acestia ,nu ar mai fi avut nicio șansă de scăpare.
Image result for boltari.
Din nefericire dragii mei,vom auzi de un astfel de accident,sau foarte posibil sa fie vorba de un Cutremur puternic,care ar rasturna si astfel de baloti extrem de grei. 
Unde anume si când se va intampla aceasta tragedie,eu nu stiu a va spune; nu mi s-a descoperit. 
Să ne rugam dragii mei, pentru fratii nostri,oriunde s-ar afla ei,ca sa fie ocrotiti si ocoliti de asemenea suferinte.
                                C u dragoste ,Maria. 

17 comentarii:

  1. O altă inepție a ta.Îți bați joc de oameni.Singură recunoști,că ceea ce spui nu e adevărat.Dumnezeu te va pedepsi,vei merge în iad lângă falșii prooroci.val.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13 septembrie 2016, 10:08
      Multumesc draga ANONIM!
      DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI sa te binecuvinteze si sa-ti daruiasca sanatate,iertare de păcate, si mai ales ,sa-ti dea tie un semn divin,prin care sa deosebesti PROOROCII mincinosi ,de cei care spun si scriu din GRAIUL DUHULUI SFÂNT. DOAMNE AJUTA, si incearca sa nu mai fii atât de veninos! Este spre binele sufletului tau. Cu dragoste,Maria

      Ștergere
    2. Anonim13 septembrie 2016, 10:08 mie mi-ar fi fost rusine sa fii vorbit in locul tau.Nu ai pic de respect pentru o doamna.
      ps.Doamna Maria sper ca va ve-ti convinge ce inseamna CRESTINUL ORTODOX,al zilelor noastre,si pentru ca toti si aproape toti sunt pe un drum total gresit legat de CREDINTA in Dumnezeu.Nici preotii nu mai sunt ce au fost altadata asa ca nici preot nu ii putem numi pentru ca singurul PREOT ADEVARAT ESTE UNUL IISUS HRISTOS. RELIGIA ESTE FALSA,deviata de la principiile ei in traire duhovniceasca si nu exista LEGE IN EA.LEGEA este IISUS,MODELUL DE VIATA ESTE IISUS,si doar EL trebuie urmat.Restul vor da socoteala STAPANULUI la judecata de apoi.Si nu este corect fata de dumneavoastra sa vi se vorbeasca asa urat.Este o uraciune in fata lui Dumnezeu.Vreau sa stiti ca eu va iubesc,va sustin, si va voi lua mereu apararea in fata inamicilor si vrajmasilor DREPTEI CREDINTE.IISUS sa va binecuvanteze!Va pup.
      Monica Meryah.

      Ștergere
    3. Scumpa mea,lasa-l in plata DOMNULUI ! Te pup si te imbratisez cu drag. Si eu te iubesc !

      Ștergere
    4. Dar cine esti tu anonim10.08 sa judeci si sa condamni? nu ti-e rusine si nu ti-e frica de Dumnezeu?

      Ștergere
  2. cred ca i-ar trebui un pic de minte ca are tartacuta goala,sarac cu duhul,pune mina si citesteTehnici de deschidere al celui de al treilea ochi,si nu mai vorbi daca nu intelegi ,poate asa o sa para ca nu esti asa de prost cum esti acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate la vremea lor, draga Anonim "13 septembrie 2016, 10:39"(zice-o vorba din batrani) , fara a se forta lucrurile prea tare, poate ca Anonim 10:08 n-a inteles prea bine unele aspecte.
      Mai precizez doar faptul ca si fara a avea curajul de-a lua decizii le care-s musai de-a fi luate, in timp optim, util, nu-i in ordine, fiindca unele lucruri "chiar trebuie", asa-s menite a fi. (cine nu respecta, atunci sa nu se mire ca apar unele "interventii" ale Divinitatii. Chiar daca "curentul New Age" induce faptul ca "nimic nu trebuie", lucrurile nu stau chiar asa si tine de modul de manipulare a adeptilor(in destul de mare numar). (am facut asa o paranteza, am simtit sa transmit asta...)

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  3. Anonimul de la 10.08 pentru ce mai urmaresti acest blog daca nu crezi esti un bastard tu nu crez cred nici in Dumnezeu Anonim Stef.

    RăspundețiȘtergere
  4. E Maria cumva, soacra cu trei nurori,numai aceea avea trei ochi,dar acolo e in basme,voi traiti intr_o lume fantamasgorica plina de cataclisme,cutremure,explozii nucleare,razboaie mondiale,pedepse ancenstrale.Cei ce va ganditi la asa ceva de acestea veti avea parte.val.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu vei avea parte , doar traiesti aici, pe planeta si stii si, chiar daca esti un observator(asa te simt), totusi vei fi prezent in lume, vei participa la aceste evenimente, chiar daca nu apartii acestor "echilibrari lumesti, planetare, universale).

      Doamne ajuta!

      Ștergere
  5. se numeste al treilea ochi idiotule, citeste despre el ca altceva nu vei fi in stare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de "frumoasele"cuvinte dar sa_mi fie cu iertare dupa cum te_ai exprimat nu cred ca citesti prea mult despre bun simt nici nu mai vorbim. O seara buna.val.

      Ștergere
    2. Iar dumneata sa citesti despre compasiune si poate astfel o poti trezi si manifesta.
      Viorica

      Ștergere
  6. De ce nu are voie omul sa isi exprime parerea? De ce sariti cu gura? Daca el asta gandeste care-i problema voastra? Ca nu va obliga nimeni sa-l credeti sau sa-i impartasiti opiniile. Cand o sa pricepeti ca fiecare din noi este liber sa isi traiasca propria viata, sa isi urmeze propriile idealuri.
    Maria, te felicit pt noua atitudine adoptata. E mai bine sa-i raspunzi asa decat cum o faceai inainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu anonim 13 septembrie 2016, 14:10.
      Hai frate sa ne mai vedem si greselile noastre ca prea sarim cu gura pe ale altora.La dat cu piatra toti suntem experti.

      Ștergere
  7. Fiinta noastra este cea care creeaza lumea,si nu invers.
    Lumea oglindeste ceea ce suntem.
    Cine creeaza suferinta,are parte de ea!
    Fiecare experimenteaza ceeea ce creeaza; prin gand,cuvant si fapta!
    Fiecare Fiinta umana percepe ce a ales,si traieste in lumea "sa" si in realitatea sa.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  8. http://spynews.ro/actualitate/stire-de-ultima-ora-columbia-sa-cutremurat-violent-113085.html
    cutremurul s-a adeverit.6.1 grade .

    RăspundețiȘtergere