vineri, 9 septembrie 2016

PLÂNG CU LACRIMI SFINTE,SFINTII PĂRINTI DUMNEZEIESTI IOACHIM ȘI ANA !

                       Azi 9 Septembrie 2016, 
 
Sărbatorim cu mare dragoste sufleteasca ,pe SFINȚII  și DUMNEZEIESTI PĂRINȚI, IOACHIM  și ANA !
            
LA  MULTI  ANI ,multa sanatate si multe impliniri duhovnicesti,tuturor celor care purtati numele SFINTILOR si DUMNEZEIESTILOR PĂRINTI,IOACHIM si ANA!


                      30  Decembrie  2014 , ora 5,10 dimineaţa !

                                                                     Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în timp ce dormeam, o Lumina alba extrem de stralucitoare, ma trezeste si aud un Cor ca de Îngeri, ce cântă Sus în Ceruri, Cântece de Slava si de Lauda ,aduse Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului.
Un glas spune cu durere aşa :

                            "Când vezi pe Sfinţii Părinţi în ochi, Ioachim  şi Ana , îţi vine să plângi de Milă !"
..

  ...

După care, glasul dispare si aud din nou Corul de Îngeri.
Dragii mei, cu siguranţă SFINŢII  si Dumnezeiestii Părinţi Ioachim şi Ana, plâng  şi sunt tristi pentru noi oamenii de pe Pământ. Pentru toata omenirea de pe Pământ! 
Vedem cu totii ce se întampla între State si Popoare ; razboaie, crime,” accidente”nucleare , etc !
Pentru noi toţi, sunt tristi si plâng, Sfintii si Dumnezeiestii Părinţi Ioachim şi Ana ! 
Pentru că ,SFINTII și DUMNEZEIESTI PĂRINTI IOACHIM și ANA,stiu ce ne asteapta pe noi oamenii rămasi pe Pământ.
Cunosc dinainte, ce chinuri si urgii vor veni peste omenire.
Să ne rugam si noi dragii mei,să ne rugăm Sfintilor Parinti Dumnezeiesti, ca sa ne fie nouă mijlocitori la Maica  Domnului si la Mântuitorul nostru Iisus Hristos, spre Mântuirea sufletelor noastre. 
                                                       Cu dragoste, Maria.

5 comentarii:

  1. Omul nu mai este interesat de RELIGIE ci de propria moarte, cum voi muri, cand voi muri, daca e chinuitor, daca voi avea cu ce sa ma ingrop etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate,multi oameni merg la biserica dar cred gresit in Dumnezeu. Trebuie sa-L iubeasca... doar atat.Iubindu-L, Il ai mereu langa tine, poti sa conversezi cu El. Nu te poti teme de moarte pt ca moartea e ceea ce noi traim pe pamant. Adevarata viata e langa Dumnezeu. De aceea omul traieste greu si-n suferinta pt ca-L simte departe,ca si cum aproape n-ar exista. Toti merg la popi sa le vada ce-o sa le spuna, sa ceara minuni inloc sa se roage cu toata dragostea si sa-si accepte destinul. Isus, fiu de Dumnezeu fiind si-a acceptat destinul dar noi nu... nu vrem suferinta dar vrem mantuire... c-am greu. Ooo, omule greu mai intelegi cele sfinte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Omul nu mai stie sa se bucure de viata din cauza fricii de moarte si de ce anume il asteapta dincolo de ea.

    "Nu trebuie nimic",IUBIREA doar ESTE,o simti, o traiesti,comunici cu ea,iar sufletul o recunoaste imediat ca doar din ea a pornit.
    Omul traieste intro permanenta suferinta din cauza ca se uita in sus catre cer in speranta ca Dumnezeu i se arata si ii vorbeste.Dar nu se intampla nimic,fiindca nu priveste unde trebuie.ACOLO IN INTERIORUL LUI UNDE SALASLUIESTE PARTEA DIN DIVINITATE, care asteapta cumintica sa fie descoperita,aceaa lumina originara dupa care tanjesc acesti extrateresrii care,"chipurile" ne vor binele.

    Daca astepti ca ajutorul sa vina din exterior,vei astepta mult si bine pana cand te vei trezi din "moarte", si constientizezi ca atentia-energia ta se risipeste in zadar,privind in afara ta. Si uite asa traiesti in zadar sute sau chiar mii de vieti pe Pamant, fara sa stii ca te invarti pe roata incarnarilor mult, mult timp.
    Daca ai murit nerecunoscandu-te ca PARTE DIN ESENTA DIVINA,vei reveni iar in aceasi stare de necunoastere cu care ai plecat.
    NU TE UNESTI CU DUMNEZEU PRIN RECUNOASTEREA A CEEA CE ESTI TU,DE UNDE VII, NU TE POTI INTOACE,CACI ESTI RATACIT,TRAIESTI IN SEPARARE,credinta ta suprema este ca esti "rob",sclav,care trebuie sa mearga in coate si in genunchi ca sa fie iertat!
    Crezi ca esti ratacit, asa vei ramane!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si biblia spune lucruri de luat aminte, psalm 81:

      6. Eu am zis: "Dumnezei sunteţi şi toţi fii ai Celui Preaînalt".
      7. Dar voi ca nişte oameni muriţi şi ca unul din căpetenii cădeţi.

      Si IIsus a spus ca imparatia cerurilor se afla inauntrul nostru.

      Dar vezi Trairea omului se imparte in doua: unii ,multi ”traiesc” religia, altii,putini ”traiesc” spiritualitatea.
      E greu pentru multi sa sparga coaja religiei sa ajunga la miezul spiritual. Caci e greu sa treci de la starea de rob la starea de sclav.
      DE CE?!
      Pentru ca multi oameni nu-L mai cauta pe Dumnezeu, din diferite motive.
      Cei indiferenti,impietriti, raman asa. Cei credinciosi ai bisericii, multi raman caldicei, se multumesc cu faramiturile primite de la cei mai induhovniciti. Multora le este teama sa nu respecte Legea, sa nu treaca de ea cumva, daca si-ar permite sa-l cunoasca mai profund pe Dumnezeu. Multi se considera mantuiti daca raman in granitele religiei in care s-au nascut(caci fiecare religie se considera adevarata si criterul suprem de mantuire sunt preceptele ei).
      Asa ramai continuu in starea de rob, rugandu-te continuu pentru izbavire dar netraindu-O.
      Dumnezeu nu cere nimic de la noi, doar ca ar fi fericit daca am trai starea de fii ai Lui.
      Ce ne opreste?!
      LIPSA DE CURAJ IN A-L CAUTA PE EL! IN A VORBI DIRECT CU EL.
      Daca facem aceasta El ni se va revela, si ne va descoperi si celelalte adevaruri care le are fiecare religie.
      Bratul Crucii vertical este mai lung decat bratul orizontal. Legatura directa a omului cu Dumnezeu trebuie sa fie mai profunda, decat relatia orizontala cu elementele ce omul le-a creat.
      Iar inima Crucii este de fapt Inima lui Hristos. Pentru aceasta Hristos s-a rastignit, ca sa ne arate adevarata Inima care detine in ea toata Imparatia lui Dumnezeu! Inima Lui! Si prin asta a voit sa ne spuna ca fiecare din noi avem in inima imparatia lui Dumnezeu!
      Si trupul nostru are forma crucii.
      Noi suntem fii, nu sclavi. Cei ce mor impreuna cu Hristos, vor invia impreuna cu El. Trebuie sa moara bobul de grau ca sa renasca viata apoi.
      Spune in Biblie ca Iisus desi era fiu a luat firea de sclav, si a venit sa slujeasca. Insa El nu a fost niciodata sclavul lumii si a legilor religioase, pentru ca El a venit sa desavarseasca Legea.
      El a trait cu autoritate si demnitate si iubire ca un Fiu!
      Daca Il putem privi ca Prieten pe Iisus, El ne va invata cum sa privim in inima noastra, si sa facem din credinta mai mult decat El a facut!

      Ștergere