duminică, 25 septembrie 2016

CUTREMUR INTENS , DEASUPRA ROMÂNIEI ! UN ALT FEL DE CUTREMUR !

                                   24  Septembrie 2016,ora 6,26 dimineața!

                                              Dragii mei,  

Aceasta veste despre :” Un CUTREMUR INTENS,deasupra ROMÂNIEI”, eu zic că nu nu ar trebui s-o luam ca pe un CUTREMUR de PĂMÂNT,deoarece, se spune in MESAJ ca va fi deasupra ROMANIEI, si nicidecum un CUTREMUR intens de PĂMÂNT.
Acest Cutremur intens de deasupra României,ne poate duce cu gandul la un Razboi ,sau de ce nu,chiar la aparitia mult asteptată si controversată a OZN-urilor.
Sa nu uitam că Extraterestrii au spus ferm că ,nu va mai dura multsi ei se vor arăta omenirii, pentru că,numai asa îi vor putea salva de la autodistrugere.
 Dar iată ce spunea un glas ,in aceasta dimineata:

         ”Cutremur intens, deasupra României !” 

După care,glasul se pierde ca un ecou.
Dragii mei,după cum vedeti, putem avea in România atât Cutremur de Pământ, si in acelasi timp un Cutremur are va veni de deasupra României.
Sa ne fereasca BUNUL DUMENZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI,de un astfel de CUTREMUR al vreunui RAZBOI.
Căci numai la caderea bombelor de sus ,deci, de deasupra României, Pământul se va cutremura .
Sa ne rugam fratilor, pentru pacea lumii,pentru pacea si linistea poporului român, si pentru mântuirea sufletului nostru.
                                       Cu dragoste,Maria.

 

74 de comentarii:

  1. Doamne fereste,eu cred ca extraterestrii intre ei nu se inteleg cum nici oameni intre noi nu ne intelegem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi vorbesc de extratereștri ba ca exista ba ca nu si daca sunt buni sau rai dar cine dorește un răspuns adevarat si sigur găsește in scripturile sfinte vechi (si multe alte dovezi mai recente), problema e nu numai existenta lor dar cine sunt cu adevarat? concluzia 1-exista multe specii, 2- au fost ființe super evoluate dar actual sunt decazute și Biblia face referire la ei:-,,Căci loc lor nu li s-a mai găsit nici în cer nici pe pamant ci sub pământ!''(apropo la civilizațiile intraterestre...)și se vor arata într-adevăr curand (cu puțin timp înainte de ,,sfarsitul veacului''(vor fi ,,dezlegati''),așadar a nu se confunda cu îngerii lui Dumnezeu care au rămas sfinți și buni... ,,numai cei ce mărturisesc ca Iisus Hristos a venit în trup sunt de la Dumnezeu'' restul...e simplu de înțeles.

      Ștergere
  2. Totusi sa nu excludem nici cutremurul cel mare

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria , din cate imi aduc aminte , ati scris intr-un articol prin primavara parca , ca ati avut o viziune cu o femeie insarcinata (ati zis ca o si cunoasteti pe aceasta ) prin luna a sapte-a , era ceva legat de inceperea razboiului prin luna septembrie....nu mai tin minte exact . Oare sa aiba legatura aceste doua articole ??? Doamne fereste de un razboi !!! Cautati acel articol si vedeti daca ar avea legatura , mie mi-a ramas intiparit acel articol in minte , de aceia va zic ... Dumnezeu sa ne miluiasca si rugativa pentru noi !!!...va pupa cu drag ,Liliana

    RăspundețiȘtergere
  4. Razboi nu,nu va fii acuma.mai este pana atunci la fel si in cazul cutremurului celui mare.Iar extraterestrii cu flotele de oznuri vor fii in drum spre pamant atunci cand soldatii americanii cu brigada multinationala vor ajunge in Romania.Atunci fortele luminii vor veni in ajutorul apostolilor si misionarilor Mantuitorului Iisus Hristos.Timp ramas pana la implinirea acestui eveniment cosmic este doar o chestiune de timp pana la adeverirea ei.Acum nu ne ramane timp decat de Pocainta pana la marele eveniment care se va desfasura deasupra muntilor Fagaras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si sfintul Arsenie a pomenit de semnr deadupra
      muntilor Fagaras.Cu drag Maris H

      Ștergere
    2. Si sfintul Arsenie a pomenit de semne deasupra
      muntilor Fagaras.Cu drag Maris H

      Ștergere
    3. Spui tu ceva, ceva, Anonim 16"31...da, este posibil.

      Ștergere
  5. Sper ca bunul dumnezeu sa aiba grija de noi

    RăspundețiȘtergere
  6. ISUSE CRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU AI MILA DE NOI PACATOSI AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  7. In Romania se aduna vulturii.Ce fel de vulturi vom vedea.Cu armatele lumii ne vor invada in Romania si deasupra Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  8. D-na Maria nu mai pomeniti de extraterestrii aia ai dvs.Va rog.Va garantez ca o veti da in bara cu premonitiile despre ei si ozn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 septembrie 2016, 17:40

      Daca nu-ti plac EXTRATERESTRII, schimba blogul! Nu de alta,dar nu vreau ca sa visezi urât. EXTRATERESTRII EXISTA,asa cum si tu existi!

      Ștergere
    2. Exista!!! Eu una, i-am visat de cateva ori cand era mai mica....dar nu au fost niste vise groaznice sa zic, adica prezenta lor, nu m-a agitat!!!
      Stiu suna a filme SF, dar chiar i-am visat!

      Ștergere
    3. Cred ca nu ati auzit dle anonim de cartea scrisa de generalul Emil Strainu si ufologul Dan Farcas publicata acum un an si jumatate intitulata Extraterestrii pregatesc invazia.Ei sant atat de atrasi de noi incat in cartea aceea spune ca mai dezactiveaza de zor un numar mare derachete nucleare.

      Ștergere
    4. Adevarat. Foarte multe focoase nucleare dispar fara urma.

      Ștergere
    5. Cuvintele nu sunt oricum bine sau/si exact sau/si corect definite oricum in oricare limba sau dialect sau sistem de simbolististica fonetica ar fi...

      EXTRATERESTRII = EXTRA TERESTRII = fiinte vii... = fiinte vii programate = calculatoare biologice programate = indexuri infinitezimale corelate magnetic de densitatea materiei pe anumite locuri formand sisteme corelativ vii programate inca de la inceputul multipoliuniversurilor micro si macroscopice.

      In orice multipoliunivers exista nimicul sau nonexistentialitatea absoluta sau zero absolut.

      Deci real fiintele vii de orice tip ar fi, sunt inca programate de la inceputul nimicului sau inceputul nonexistentei absolute, ele existand insusi in nimicul absolut sau nonexistenta absoluta doar prin aceasta singura cale.

      Sistemul banilor a fost creat pentru a mari viteza unor posibilitati, dar nu merge la toate posibilitatile reale. Deci sistemul banilor si sistemele bancare si sistemele de bani virtuali este o cale primitiva din care nici macar o fiinta vie nu este legata de existenta sistemul banilor ca sa fie vie.

      Deci EXTRATERESTRII nu au sisteme de bani, EXTRATERESTRII nu au sisteme bancare, EXTRATERESTRII nu au sisteme de bani virtuali.
      Fiindca daca EXTRATERESTRII ar avea sisteme de bani sau sisteme de bani virtuali sau sisteme bancare ca ati fii extinsi oamenii ca specie de fiinte vii programate ce sunteti din cauza creantei negative date de sistemul banilor si insusi pe dracul si pe dumnezeul si pe isusii oamenilor si asta simplu prin arderea zonelor populate de oameni cu radiatii solare. Deci aceasta solutie ar fi de mult realizata de EXTRATERESTRII, fiindca nu au realizat-o inseamna real ca EXTRATERESTRII astia cu sisteme de bani nu au venit in sistemul nostru solar si nici macar nu au facut legatura cu oamenii.

      Deci repet: EXTRATERESTRII nu au sisteme de bani, EXTRATERESTRII nu au sisteme bancare, EXTRATERESTRII nu au sisteme de bani virtuali; EXTRATERESTRII ce nu au sisteme de bani... nu ar veni in sistemul nostru solar si nici nu ar contacta oamenii fiindca ar stii ca este inca o specie de fiinte vii primitiva.

      Atat cat exista sistemele banilor si sistemele bancare e vai de absolut toti oamenii, chiar daca ati fi sefii de sisteme de bani sau sefii de sisteme bancare.

      Cel mai ironic fapt este ca sunteti o repetitie de clone de fiinte vii si inca nu ati eliminat inca sistemul banilor si sistemul de religii, macar sa va dovediti ca existati si procreati pentru procreere.
      Si virusii si bacteriile ce sunt fiinte vii isi dovedesc existenta in voi oamenii.
      hhh




      Ștergere
  9. De unde aveti certitudinea ca nu va fi un cutremur .....real ....sa zic?
    Dupa cum arata vremea...putin anormal frigul acesta intr-zi de sept....si multe anomalii, este posibil sa fie un alt cutremur.
    Desi dvs nu spuneti daca va fii.....

    RăspundețiȘtergere
  10. SUFLETE DRAGI,SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA NE-A AVERTIZAT DESPRE INVADAREA TARII NOASTRE INTR-O SINGURA NOAPTE IMEDIAT DUPA PROMULGAREA IN PARLAMENT A LEGII IN AFARA LEGILOR CREDINTEI STRAMOSESTI,ADICA CEA REFERITOARE LA TRAIUL IMPOTRIVA FIRII INTRE BARBATI CU BARBATI SI FEMEI CU FEMEI.MAI MULT,SE PARE CA VOR FI DETONATE TREI BOMBE,UNA IN ZONA HARGHITA-COVASNA,UNA IN ZONA TARGULUI DE PE MURES SI A TREIA NU SE PREA STIE UNDE ANUME.RUSII VOR VENI DINSPRE MAREA NEAGRA PENTRU CA AU O FLOTA IMPRESIONANTA,BULGARII PE LA GIURGIU,FOARTE APROAPE DE CAPITALA,IAR UNGURII PE UNDE AU MAI VENIT SI INAINTE.SA FIE VORBA DEJA DE CELE TREI ZILE SI TREI NOPTI DE INTUNERIC/ACESTEA AU FOST ANUNTATE DOAR LA CADEREA LUNII DE PE CER LA ESTUL S,U.A.,IN ATLANTIC.CAT DESPRE EXTRA SAU INTRATERESTRI ACESTIA SUNT MUSAFIRI VECHI AI S.U.A.,RUSIA SI AI CHINEZILOR.NOI TREBUIE SA NE RUGAM LA MAICUTA DOMNULUISA INTINDA VESMINTUL DUMNEAEI PREASFANT PESTE TARA CEA CU MIRE,ROMANIA.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimata doamna daca ati putea scrie cu litere mici ar minunat,va multumesc in numele tuturor care intra pe acest blog,e suparator pt.ochi-vedere-citit,multumesc,TCB!

      Ștergere
    2. Dar nu pricepi sa nu mai scrii cu litere mari ca deranjaza la ochi si enerveaza si nu te citeste nimeni????!!!!!

      Ștergere
    3. Cel care scrie cu litere mari este un barbat...are testa cu carapace tare tare.

      Ștergere
    4. Este Ilie Sorinel!

      Ștergere
  11. Oferta unui spital de provincie! Primă de instalare de 3.000 de euro și locuință asigurată de primărie pentru medicii care se vor angaja acolo :

    http://a1.ro/news/social/oferta-unui-spital-de-provincie-prima-de-instalare-de-3000-de-euro-si-locuinta-asigurata-de-primarie-pentru-medicii-care-se-vor-angaja-acolo-id593508.html

    RăspundețiȘtergere
  12. RUSIA -lupul in blana [ecumenica slava]de oaie-folosirea religiei ortodocse comune pentru sud estul european,balcanic,pentru a influenta ca propaganda,agent de influenta si presiune politica anti occidentala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu una nu inteleg! De ce neaparat OZN-uri? Poate fii vorba de vreme (eu stiu, ninsoare mai devreme sau ceva de genul) !
    Sunt cam confuza !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DE LA ROSII DE LA RASARIT NE-A VENIT lumina,TOT DE LA EI CUTREMURUL DIN 1977,INUNDATIILE DIN 1970 SI 1975,MARE AJUTOR LA INVOLUTIA DIN 1989,PANA AI VA SATURA DUMNEZEU DRAGUTUL.VENIRE-AR SI PESTE EI CHINEZII SA-I PUNA CU BOTUL LOR DE URSI PE LABE,SA NU MAI APUCE SA VIE PESTE NOI.

      Ștergere
    2. Inafara de vorbit prosti si aiureli si sa scrii cu litere mari mai sti ceva ???

      Ștergere
    3. Presedintele Vladimir Putin a spus un mare adevar,citez: "peste 80 % dintre conducatorii Rusiei au fost jidani!!!" Iata deci cine distruge Romania,jidanii,nu rusii!!!

      Ștergere
    4. Draga anonim 22.56 numa prosti graiesti! pune mana pe carte si citeste si vezi ca-n aceasta lume si-n toate lumile nimic nu stagneaza, totul este evolutie si schimbare...daca acu' cativa ani eu sau altul eram saraci este obligatoriu sa murim tot saraci? ca un exemplu. Parca n-ai creier decat nisip in cap scuza-ma.

      Ștergere
    5. Parintele Arsenie a spus despre Et :"Aveti rabdare si ...o sa-i vedeti " 👽

      Ștergere
  14. Troparul Sfantului Ioan Evanghelistul:

    Apostole a lui Hristos, de Dumnezeu iubite, grabeste de izbaveste pe poporul cel fara de raspuns. Ca te primeste cand cazi catre El, Cel ce te-a primit cand te-ai rezemat pe pieptu-I; pe Care roaga-L de Dumnezeu cuvantatorule, si norul paganilor cel pus asupra noastra sa-l risipeasca, cerandu-ne noua pace si mare mila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOMNUL IISUS HRISTOS SA-L ODIHNEASCA IN PACE SI LUMINA,DE ZIUA DUMNEALUI DE PUNERE IN MORMANT.MARE DAR I-A DAT DOMNUL IISUS HRITOS DE L-A RIDICAT CU TRUP CU TOT LA CER ,LA FEL CA PE MAICUTA SFANTA,PURUREA FECIOARA MARIA.MULTUMESC FRUMOS.

      Ștergere
    2. Da,





      Da si eu v-as multumi frumos daca nu ati mai scrie cu lirere MARI.


      Ștergere
  15. SUFLETE DRAGI,CITITI ARTICOLUL ALITII UMANITATII DE BLOGUL CALEA AURIE AL MIHAELEI TRISTAR.SUCCES.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  16. SI ALTULFRUMOS DE PE ACELASI BLOG-TRANSMUTARE.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  17. Va rog sa cititi ca sa vedeti cam cum stam cu rasele extraterestre care nu toate au cele mai nobile interese fata de pamanteni...
    http://aliatiiumanitatii.org/wp-content/uploads/sites/33/2015/06/Alia%C8%9Bii-Umanit%C4%83%C8%9Bii.pdf

    RăspundețiȘtergere
  18. Maicata domnului si bunul dumnzeu sa ne pazeasca sa ne ocroteasca pe noi pacatosi dar pe 25 octubre va fi ceva nu stiu ce ori cutremurul mare ori bombe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ori nimic!!! Incetati cu bombele voastre, Romania nu e o tinta pentru teroristi! Noi nu le-am facut nimic!!!
      Pace oameni buni!
      Totul o sa fie bine (sunt o fiinta pozitiva)

      Ștergere
    2. Nu mai vorbi prosti mai bine roaga-te !!

      Ștergere
    3. Pe 25 oct.e Sf.Dumitru!

      Ștergere
  19. Oameni buni, terminati odata cu cutremurul cel mare! Abia am trecut de unul destul de puternic! Incetati! Doamne...m-ati zapacit de cap cu subiectul asta!!! In fiecare an se zice asta si trece anul si nimic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUFLETE DRAG,AM DAT-O PE NATALIA OREIRO-SOLAMENTE VOS-LOS MUSICALES-DECRETESTE.MERITA.INCERCAT INAINTE DE SOMN.MULTUMESC FRUMOS.

      Ștergere
    2. Tu,n-ai de gand sa scri cu litere mici?asta-i sfdare,obraznicie lipsa de respect fata de noi ceilalti?!

      Ștergere
  20. Deasupra Romaniei sunt Rusia si Moldava. Probabile va fi cutremur acolo

    RăspundețiȘtergere
  21. De ce in biserica ortodoxa,niciodata nu s-a afirmat aberatiile ca extratereatrii sunt entitati bune,care ne vor binele.Numai ingerii buni ai sfintii ne vor binele.Altceva in afara de asta este ispita,vedenie sau manipulare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu isi piarda popi papica de la gurite si banutii de la prosti.Si eu am fost una din aia dar m-am lecuit.TCB

      Ștergere
  22. De ce in biserica ortodoxa,niciodata nu s-a afirmat aberatiile ca extratereatrii sunt entitati bune,care ne vor binele.Numai ingerii buni ai sfintii ne vor binele.Altceva in afara de asta este ispita,vedenie sau manipulare.

    RăspundețiȘtergere
  23. De ce in biserica ortodoxa,niciodata nu s-a afirmat aberatiile ca extratereatrii sunt entitati bune,care ne vor binele.Numai ingerii buni ai sfintii ne vor binele.Altceva in afara de asta este ispita,vedenie sau manipulare.

    RăspundețiȘtergere
  24. Parintele Cleopa ale caror cuvinte de aur le publicati a spus clar Extratrestrii sunt duhuri necuerate.Dna Maria aveti studii de religie de ce faceti afirmatii nefundamentate pe adevarul ortodox.Afirmatiile dvs.sunt grave si au scop pozitiv indoielnic .

    RăspundețiȘtergere
  25. Mai ....nea "suflete drag" ,ne inviti pe blogul Calea aurie ca s-o vedem pe Mihaela cum si-a pus ea poza de zici ca este din filmele pt adulți?
    Sau Potirul tarot, care sensul de Potir ,are legătura cu Cina cea de taină , iar tarot are legătura cu țigăncile care "ghicesc cu aceste carti.
    Asa ca "suflete drag" cam in ce "ape "te scalzi tu ,caci pe Calea lui DUMNEZEU nu prea se vede?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti tampenii Anonim 26 septembrie 2016, 08:06. Nu-ti place, nu citi! Altora le place!

      http://tristar77.blogspot.ro/2016/09/imbratisarea-maicii-pamantesti.html#comment-form

      Ștergere
  26. Sa speram ca va fi doar un cutremur politic si scapam de capuse :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Daca sunt pasnici si cu ganduri bune, extraterestrii sunt mai mult decat bineveniti.

    RăspundețiȘtergere
  28. Azi-noapte un glas mi-a spus asa: "Spune-le ca Romania este sub protecția Maicii Domnului. Spune-le sa se roage ca vor fi ajutați".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ne vorbeste cerul atat de des, prin diferite persoane, sa nu fie aceasta un semn ca se sfarseste timpul?

      Ștergere
  29. Doamne fereste,dar deocamdata ati spus ca nu va avea loc un cutremur mare de pamant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de un cutremur de pamant ci un alt fel de cutremur! Metaforic spus, desigur.....
      Unii de aici au inteles totul gresit!!!

      Ștergere
  30. Toți sunteți schizofrenici si auziți glasuri în cap?:)) Glas de femeie. De bărbat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu le vorbeste in taina celor care se roaga, postesc si fac intocmai voia Lui.
      E adevarat ca in unele boli psihice poti auzi si voci, dar de obicei, acele voci sunt agresive, instiga la omor.
      Oare si Ioana d'Arc a fost si ea bolnava?

      Ștergere
  31. Emanuel! Vor spune unii ca ispitesti!

    RăspundețiȘtergere
  32. Inger Rus: Otroc Veaceslav- Filmul 2 seria 2
    https://www.youtube.com/watch?v=yME8Q2Lh-uA

    RăspundețiȘtergere
  33. O fi vorba chiar de ingerii plasmatici.

    RăspundețiȘtergere
  34. Gândim și noi puțin? Sunt miliarde de oameni pe pământ și dumnezo ii canta in strună lui anonim aici. Hai să fim serioși. Dumnezeu e doar creația omului. Nu există așa ceva. Și nici spiriduși ;)

    RăspundețiȘtergere
  35. :)Hipnotiq Hipno...ce cauti pe blogul acesta? oare ai intrebari a caror raspunsuri te duc inevitabil la Dumnezeu?..uneori.. oricat de repede fugim...nu ne putem ascunde...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta ca toate duc inspre si "la Dumnezeu", chiar daca unii sunt sau nu constienti de acest lucru.

      Ștergere
  36. Cutremurul va fi politic,sobolanii i-si dau demisiile si se repozitioneaza.Observati miscarile lor ca sint cei mai fini senzori ai cutremurului.

    RăspundețiȘtergere
  37. A inceput razboiul politico-juridic,Adamesu,finantator la blak cub alaturi de Dragomir fost sri-st, BLAGA,GITA de la PRU,PONTA,UDREA BASESCU ,COVESI o adevarata schizofrenie pre electorala.TOATA TARA SE CUTREMURA DE LA NIVELUL CEL MAI DE SUS.

    RăspundețiȘtergere