miercuri, 28 septembrie 2016

TRĂIM ÎNTR-O MINCIUNĂ VEȘNICĂ !

        
                                                27 Septembrie 2016,ora 23,08 !

                                                 Dragii mei,  

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas in dreapta mea,care spune asa:
 

                     ”Defensivă ! Defensivă !
Iar un alt glas, se intreaba retoric: 

               Deci ,trăim într-o minciună  ?
                Trăim într-o vesnică minciună !”

Dragii mei, cu siguranță acest MESAJ se refera la Politicienii nostri ”dragi”, care apar pe sticlă si ne mint fără nerusinare.
         Voi ce spuneti?
                                           Cu dragoste,Maria. 

 
              

44 de comentarii:

  1. puteti intreba cine a doborat avionul din Ucraina?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Seismolog celebru: Va urma un cutremur uriaș, asemenea celui din anul 1802
    http://stirilocale.md/seismolog-celebru-va-urma-un-cutremur-urias-asemenea-celui-din-anul-1802.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu poate sa stie cand si unde si cat de puternic va fii! Daca stai sa cauti pe internet, vei gasi o gramada de teorii despre subiectul asta!!!

      Ștergere
  3. Si daca urmeaza ce putem face???? Nimik
    Faca-se voia ta doamne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Nu putem face nimic, nu ne putem pune cu natura!!!

      Ștergere
  4. Ce coincidenta?!Exact la asta ma gandeam si eu.Telepatia sa fie de vina?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca se refera la Umanitate. Adevarul ne este ascuns.

    RăspundețiȘtergere
  6. De parca nu se stia, doamna Maria!!! Asta este Romania. Abia astept ziua cand dreptatea va domina si totul va fi bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Rezonam.....dar nu ne cunoastem!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. avionul din ucraina a fost doborit de rachete rusesti si de servanti rusi,apoi retrasi ,e concluzia anchetei oficiale[la fel ca in cazul guvernului polonez';]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 28 sept 22:53 mai documentează-te puțin si vei afla că avionul cu tot GUVERNUL POLONEZ a fost doborît de americani, special deasupra RUSIEI pentru al încrimina pe VLADIMIR PUTIN.Cei care se aflau atunci la conducerea POLONIEI nu s-au lăsat pe mîna asasinilor economici si nu au fost de acord cu conditiile impuse de ei si atunci s-a hotărît lichidarea lor. Acest lucru il povestește chiar un asasin economic din SERVICIILE SECRETE AMERICANE,cum procedează ei cu membrii unui GUVERN cind aceștia nu se lasă corupti.Filmarea se află pe Youtube si se numește:John Perkins-Confesiunile unui asasin economic vol1(are 4 vol si trebuie vazute in ordine)DS

      Ștergere
    2. Mergea la katîn sa comemoreze crimele rușilor nu mai dezinforma daca vrei rusia mergi acolo dragile...

      Ștergere
  9. Cred ca minciuna se refera la modul general,cum anume ca toti traim in minciuna si intr-o minciuna la orice nivel.Omenirea toata este amagita de meschinaria lui Satan unde toti suntem prinsi laolalta.Viata este insusi o iluzie,si nu este cea reala.
    ADEVARAT,acest mesaj ne face o descoperire despre lumea in care traim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe lucruri care si pana la ziua de azi, sunt ascunde de oameni! De ce? Asta ma intreb si eu! De ce? Nu stim si cred ca nu vom stii niciodata!!! Asta este...traim cum vrea Dumnezeu!

      Ștergere
    2. Anonim 28 septembrie 2016, 22:56, cred ca situatia este mult mai grava si mult mai profunda. Suntem inselati. Nu cunoastem adevarul. Avem o imagine deformata asupra unor lucruri extrem de importante la nivel de Omenire. Suntem tinuti in minciuna si necunoastere.

      Ștergere
    3. Da,din pacate, asa se prezinta lucrurile la ora actuala in intreaga lume, fiind un dezastru, o degradare morala, sociala, culturala, cauza fiind "strategia" celor care si-au asumat ca fiind "shefi" (care-or fi aceia se va afla, adevarul iese intotdeauna la suprafata, indiferent cat nu s-ar dori acest lucru). Cred ca se vor lua "masuri" urgente, altfel omenirea nu va supravietui, fiind "in cadere libera".

      Ștergere
    4. Anonim 29 septembrie 2016, 08:56, nu poate supravietui asa cum este acum. Gresit totul, din temelii.

      Ștergere
  10. Din pacate ne cam meritam soarta

    RăspundețiȘtergere
  11. conform datelor ue sintem singura tara care in 2015 si 2016 a scazut speranta medie de viata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Dar am crescut la numar de biserici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da anonim 28 sept 23:26 ai dreptate,după cum observăm pentru așa ceva se găsesc bani,dar pentru renovarea spitalelor nu.In curtea Spitalului CFR2 din București se construiește acum o capelă,dar această clădire stă să cadă la cel mai mic cutremur,dar nu interesează pe nimeni că totul e politic.DS

      Ștergere
    2. Nu stiu dacă sinteți la curent,dar a murit si fostul președinte al Israelului Shimon Peres,care pe 10 oct 2007 la Hotelul Hilton din Tel Aviv declara că ei pot cumpăra Romania,Polonia, Ungaria.A spus-o deschis cum actionează fără să se ferească de cineva.Filmarea se află pe Youtube pentru cine vrea să vadă declaratia lui Shimon Peres.DS

      Ștergere
  13. S-a adeverit si cu vulcanul.in Indonezia. niculina

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim 00:13 asa este felicitari

    RăspundețiȘtergere
  15. minciuna mare este că noi nu trăim într-o viață materială, ci într-un mare vis, realitatea este mentală.
    hindu numesc lumea Mayei, marea iluzie.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am doua presimtiri de o vreme încoace,primul ca sărbătorile de iarnă ,nu le vom petrece in liniste,si al doilea este ca uitati-va ca mor actorii ăstia,oameni cunoscuti in ultimul timp,si anul trecut,deci ei sint intr-un loc bun acum,dar noi vom prinde vremuri grele,si nu toti vom iesi teferi din acestea.Poate vi se par viziunile mele ciudate,dar asa sint ele,imi apar,ca niste gînduri cîteodată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este viata! Mai si mor, dar acei actori nu erau foarte tineri sa zici ca aveau 20 de ani, aveau 55, 60, 70 sau 80!!! Si pe deasupra se luptau si cu o boala!
      Asta e!!!

      Ștergere
  17. Care e problema cu numarul de biserici,anonim 23,26,? De ce nu pui problema numarului de carciumi care a crescut dupa revolutie precum ciupercile dupa ploaie .Aici isi pierd copii inocenta si educatia, tinerii cumpatul si ratiunea iar batranii mintea si onoarea deopotriva. Omul nu-si va pierde niciodata vslorile mergand la biserica ,dar, mergand la carciuma , da .Asa ca nu arunca cu piatra doar pentru a face valuri...sa privim realitatea in fata ,sa nu ne lasam manipulati de cei ce lovesc in cultul si cultura noastra

    RăspundețiȘtergere
  18. S-a adeverit si cu meteoritul cazut in Australia in mare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Deci ne-a intrecut si Bulgaria, semnul victoriei Iohannis scaderea record a sperantei de viata ,.simtomul Ioan Gyuri Pascu din judetul Sibiu nu e o intimplare si nici valul de sinucideri din tara cu cel mai mare numar de accidente auto si, cei mai putini centimetri de autostrada pe cap de locuitor din Uniunea Europeana,cea mai scumpa benzina din tarile producatoare de petrol.DORMI LINISTIT IOHANNIS ca tu nu ai copii,viseaza la case.

    RăspundețiȘtergere
  20. Astazi Iohannis spunea ca nu are nici un partipri,Minciuna ,numai in Sibiu in cartierul Tineretului citi au luat teren pe linga lege tot atitea sute de amariti dar indreptatiti de lege au fost nedreptatiti de el si primarie.

    RăspundețiȘtergere
  21. Iata, probabil ca asa este, din pacate :http://www.b1.ro/stiri/eveniment/plagiatul-sefei-dna-laura-codruta-kovesi-confirmat-o-asociatie-specializata-pe-domeniu-a-analizat-teza-si-a-dat-verdictul-163424.html

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.youtube.com/watch?v=TA5sjH5h5ac&ab_channel=Cap%C4%83tulUneiEre

    Nu mai este vreme!

    RăspundețiȘtergere
  23. SUFLETE DRAGI,LUATI AMINTE;RUGACIUNE PENTRU CA ADEVARUL SA FIE SCOS LA LUMINA;LUMINA,IUBIRE,ARMONIE,ADEVARUL SCOS LA LUMINA IN TOTI ROMANII,IN ROMANIA SI IN INTREAGA LUME,DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,ROMANIA GRADINA MAICII DOMNULUI,ROMANIA PAMANT SFANT,ROMANIA PACEA LUMII. ACEASTA RUGACIUNE SE FACE IN PERMANENTA.IAR CEI CARE DIN MOTIVE OBIECTIVE ,NU POT SPUNE ACEASTA RUGACIUNE,ASA CUM ESTE VOIA DIVINA,ATUNCI,OVOR SPUNE DE MINIM 107/O SUTA SAPTE ORI/IN FIECARE ZI.ENTITATILE DIVINE CARE SUNT CU NOI IN LUCRARE,NE CHEAMA SA FACEM ACEASTA RUGACIUNE,PENTRU CA NUMAI ADEVARUL SCOS LA LUMINA NE FACE LIBERI,NUMAI SI NUMAI ADEVARUL SCOS LA LUMINA ESTE UNICA SOLUTIE DE A FI SALVATI,ACUM,SI AICI SI PRETUTINDENI,AMIN.ACEASTA RUGACIUNE SA O FACETI CUNOSCUTA TUTUROR ROMANILOR DIN TARA SI DE PRETUTINDENI.CU IUBIRE DIVINA VESNICA ,IOA DUMITRU BRANC. VEDETI SI;RUGACIUNE NATIONALA PENTRU ANULAREA CUTREMURELOR DE PAMANT IN ROMANIA PRIN;IMPACARE TOTALA SI ARMONIE SOCIALA DEPLINA .SE SPUNE ZILNIC LA ORA 18 SI DE CATE ORI AVEM POSIBILITATEA. MULTUMESC FRUMOS.DOMNUL IISUS HRISTOSUL SA VA INTAREASCA,SUFLETE DRAGI.TATA SAVAOT ,TINE-L IN PACE SI LUMINA PE NEA MTRUT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai omule, tu nu citesti ce se comenteaza aici? Lumea te roaga sa nu mai scrii cu litere mari ca e deranjant pentru ochi, in plus nu prea e inteligibil ce scrii.Cine e nea Mtrut???

      Ștergere
    2. Adevarat, scrisul cu litere mari este obositor!
      Nu trebuie sa tipi, te citim si fara sa deranjezi...

      Ștergere
    3. SUFLETE DRAGI,Nea MITRUT este regretatul DUMITRU IOAN BRANC,OMUL LUI DUMNEZEU.Multumesc frumos.

      Ștergere
    4. Dumitru Branc :

      http://veghetorul.blogspot.ro/2011/02/dusmani-ai-ortodoxiei.html

      Iata cui ii facea propaganda cel de mai sus !

      Ștergere
    5. Da, Mitrut a platit un pret mult prea mare, acela al vietii si sunt multi,mai ales dintre cei "treziti", care au cazut in "plasa new age"(cum se zice). Ii recunosti intotdeauna cand ataca Biserica, ataca Sfintii, ataca Crestinismul(cu precadere ataca Crestinismul Ortodox- asta-i destul de vizibil). Dragilor, inca o data va readuc intru amintire faptul ca toti care aveti impresia ca ati descoperit vreun adevar si acesta nu l-ar fi descoperit si cei care-s pe calea crestin-ortodoxa(ca un ex.), atunci sa stiti, sa intelegeti ca, de fapt, n-ati inteles nimic, oricat de "treziti v-ati da" si chiar daca , ca si in cazul lui Mitrut, a primit une;e mesaje corecte in ceea ce priveste stramosii neamului romanesc, pentru ca sunt informatii destul de "fidel" redate(si nu este doar impresia mea...).

      Atentie la neatentie!

      Ștergere
  24. de unde ai scos ca Dumnitru Ioan Branc ataca sfintiii ? s au biserica ? s au raspunde la intrebarea crezi ca ortodoxia este perfecta ? cred ca este o diferenta mare in a fi religios s au total alceva de a fi credincios !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa-l odihnească în pace pe dl Branc. Decat sa vă certați care are sau nu dreptate mai bine v-ati ruga pt iertarea păcatelor!

      Ștergere