vineri, 30 septembrie 2016

NEW YORK ! ATENȚIE NEW YORK ! ȚI SE PREGATESTE CEVA !

                                                           28 - 29 Septembrie 2016,ora 1,26 !

                                                Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce scria aici pe Blog, aud o conversatie intre două glasuri distincte intre ele.
Primul glas spunea asa:

                     ”Tu simte-te ca acasa! 

Iar raspunsul, veni din partea celuilalt, cam ironic:
                       Daaaaa?! 
Că parcă numai eu sunt ,pe bulevardele din NEW  YORK!”
Asadar dragilor,mare atentie pe bulevardele din NEW YORK, in punctele mari si aglomerate.
Doamne fereste! Teroristii au jurat ca vor arunca AMERICA in aer.
Iata articolul meu din ianuarie 2014,dar revelatia este din 2003:  

Dumnezeu există - Mărturii.: AMERICA VA EXPLODA !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../america-va-exploda....
Jan 25, 2014 - AMERICA VA EXPLODA !!! c. 4 August 2003, ora 14,56 ! Eram la birou şi scriam. Brusc aud UN GLAS, care pur şi simplu m-a lăsat fără grai..
Sau un alt articol mai nou:

ATENTIE NEW YORK !!! VI SE PREGATESTE CEVA

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../atentie-new-york-vi-s...
Feb 5, 2016 - VI SE PREGATESTE CEVA ! ... New York - Sunset . ... Numai că, vom auzi dragii mei despre New York ,că se va intampla ceva; nu stiu ce,dar ceva va fi. ..... Daca iti ti mintea deschisa o sa te convingi, daca te inchizi in dogme ...

 Dragii mei, trebuie sa fim numai ochi si urechi,acum cand terorismul clocoteste si este insetat de sange nevinovat.
Sa ne rugam BUNULUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI, ca sa fim sanatosi si sa ne apere de tot răul si de tot necazul, Amin!
                                          Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. http://a1.ro/news/inedit/profetia-care-anunta-sfarsitul-lumii-in-2017-cand-va-implini-70-de-ani-va-veni-intunericul-id598631.html

    RăspundețiȘtergere
  2. http://observator.tv/extern/pregatiri-de-razboi-de-teama-rusiei-o-tara-europeana-cumpara-rachete-in-valoare-de-100-de-milioane-de-euro-186993.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Care teroristi? Teroristii au fost facuti si antrenati de americani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, acesta este adevarul!Terorismul a fost creat, alimentat si sustinut de americani.Ei se afla la butoane. Americanii astia se joaca cu noi de-a baba oarba. Ne cred chiar prosti?

      Ștergere
    2. Anonim 30 sept 06:38 ai mare dreptate,sînt de aceiași părere.DS

      Ștergere
    3. Auzi la asta ca teroristii au fost facuti de americani. Doambe fereste ce gandire:)))

      Ștergere
    4. Corect. Ei sint cei mai mari teroristi!! Ce au cautat in Irak,Libia,Afganistan, fosta Iugoslavie,Ucraina si altele.

      Ștergere
    5. Citez:"Teroristii au fost facuti si antrenati de americani" cu completarea ca sunt finantati si condusi de jidani, iudeo-masoni si khazari!!!

      Ștergere
    6. Hai nu zau, Anonim 30 septembrie 2016, 11:59... dar ce gandire ai tu... Doamne fereste.

      Ștergere
  4. S-a adeverit articolul din 19 09 2016 "Romanii de pretutindeni vor avea de suferit" cei din italia franta anglia suporta deja ura celor din aceste tari care si au gasit in romani un tap ispasitor. Poate ca e un semn de la Dumnezeu pentru ei sa se intoarca romanii acasa pana nu e prea tarziu cand Romania va fi inconjurata de flacari si nu vor putea sa se mai intoarca. FRATILOR VENITI ACASA CAT MAI AVETI TIMP INTELEGETI MESAJUL LUI DUMNEZEU PANA NU E PREA TARZIU.Cu dragoste pentru toti romanii

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu încă tot nu am inteles mesajul cu proteste si performanta care începe de miercuri.De ce nu s-a adeverit?

    RăspundețiȘtergere
  6. S-a adeverit articolul din 19 09 2016 "Romanii de pretutindeni vor avea de suferit" cei din italia franta anglia suporta deja ura celor din aceste tari care si au gasit in romani un tap ispasitor. Poate ca e un semn de la Dumnezeu pentru ei sa se intoarca romanii acasa pana nu e prea tarziu cand Romania va fi inconjurata de flacari si nu vor putea sa se mai intoarca. FRATILOR VENITI ACASA CAT MAI AVETI TIMP INTELEGETI MESAJUL LUI DUMNEZEU PANA NU E PREA TARZIU.Cu dragoste pentru toti romanii

    RăspundețiȘtergere
  7. 6,38 daca te referi la Binladen ai dreptate a fost instruit ,antrenat si inarmat pentru lupta conta rusilor in razboiul din afganistan atunci cind romanii moldoveni erau trimisi la moarte acolo de uniunea sovietica,apoi el s-a intors impotriva americanilor.chiar noi trimiteam arme arabilor inainte de 89 ,mai ales lui arafat,sadam huseim si libianului gadafi si apoi am trecut cu americanii.Nu-i asa ca istoria .viata are si umor negru// -craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Profeţia TERIBILĂ făcută de Baba Vanga despre România. Toată lumea va fi cu OCHII pe ţara noastră. Este ULUITOR ce ni se va ÎNTÂMPLA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil vor fi cu ochii pe noi cand vom fi inconjurati de acel cerc de foc despre care spunea doamna Maria.

      Ștergere
  9. http://m.evz.ro/baba-vanga-noua-previziune.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce au creat,de accea au parte!Pacat de oamenii nevinovati.Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, bine zis. Va fi ceva soc international, intradevar, insa socul va fi ca va iesi Adevarul in fata si se va recunoaste oficial si pe plan intern si international, ca acolo se afla "o mana de oameni" care perpetueaza (posibil in necunostinta de cauza) unele neadevaruri, mai ales, istorice si stiintifice. Fiindca acea "comunitate nu si-a invatat lectiile", cum zic majoritatea oamenilor planetei Pamant, vor trebui sa suporte consecintele care si le-au atras, desi au avut " n'spe mii de ocazii"(asa zic unii analisti internationali in nenumaratele informatii aparute, pe toate planurile) de-a renunta si de-a nu mai perpetua neadevaruri care au creat mari dezechilibre si dezastre umanitatii.
      Din punctul unora de vedere(si tind sa cred ca asa este)nu li se mai acorda nicio sansa, deoarece le-au risipit pe toate, desi au fost informati, atentionati si ajutati sa "vada", sa "constientizeze" ce anume si-au asumat si ca vor fi "trasi la raspundere", adica va interveni Divinitatea.

      Ștergere
  11. Dna Maria când lansați CARTEA ???

    RăspundețiȘtergere
  12. “Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor” - acestea au fost cuvintele clarvăzătoarei bulgăroaice cu puţin timp înainte să moară în 1996.


    "Cel promis» s-ar fi născut în 2005"


    Vanga a înregistrat pe bandă de magnetofon previziunea despre România, pe care a încredinţat-o apoi uneia dintre nepoatele sale. Rugămintea sa, destul de ciudată, era ca această previziune să ajungă la o anumită dată la o persoană anume.


    Mesajul sună aşa: “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”.


    Cum interpretează profeţia astrologul Stavrou, specialist în ştiinţe ezoterice: «E vorba despre un conducător războinic»


    Celebrul astrolog român Stavrou, specialist în ştiinţe ezoterice, a interpretat pentru Libertatea ce ar putea să însemne mesajul lăsat de baba Vanga din punct de vedere simbolistic. Explicaţia sa este următoarea:


    1. Adresantul mesajului s-a născut pe 24 ianuarie 2005. Asta înseamnă zodia Vărsător, o zodie compatibilă cu cea a României. Vanga îl prezintă, în mod ciudat, ca pe un Mesia.


    2. Vanga pomeneşte despre un cal din fier. Calul este un animal care simbolizează războiul şi moartea. Fierul e şi el legat tot de război. E vorba despre un conducător războinic, dar iubitor de dreptate.


    3. Acest conducător ar trebui să ajungă la plenitudinea capacităţilor sale în jurul vârstei de 33 de ani - adică în 2038. Nostradamus a spus că în 2036 - 2038 va izbucni un nou război. Cel care va conduce România atunci va fi războinicul despre care vorbeşte Vanga.


    Şi profetul indian Sundar Singh a făcut referire la noi


    Ciudat este faptul că sfântul indian Sundar Singh a spus şi el, în 1920, că, după un război nimicitor, România va deveni centrul spiritual al omenirii, iar Bucureştiul va deveni «Noul Ierusalim».

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trezirea spirituala totala a Romaniei nu se va face prin razboi. Acela prevestit nu este sub nici un chip vreo persoana orintata catre razboi, cum nici Iisus nu a fost. Acel cal de fier poate fi doar un mijloc de transport si sa nu aiba nimic in comun cu vreo lupta armata.

      Ștergere
    2. Anonim 13:32, este o persoana orientata catre dreptate,asta-i sigur.

      Ștergere
  13. http://www.lovendal.ro/wp52/vine-luna-neagra-in-noaptea-aceasta-3-mari-cutremure-din-romania-s-au-produs-foarte-aproape-de-luna-noua-sau-luna-plina/

    RăspundețiȘtergere
  14. Un secret incredibil a ieșit la iveală! România ar putea conduce Europa

    Economic
    September 30, 2016 Anisoara Dragu

    URMATORUL ARTICOL
    Anunțul șefului ANAF. Sunt vizați toți românii care își închiriază proprietățile
    Marea Neagră ar putea transforma România într-una dintre cele mai mari puteri ale Europei deoarece un secret a ieșit la iveală.
    Conform ultimelor cercetări, se pare că țara noastră stă pe un munte de petrol și gaze naturale.

    După aflarea acestei informații, specialiștii sunt de părere că ar am putea deveni un furnizor important de petrol și gaze pentru întregul continent, după cum susține euronews.com: „Marea Neagră ascunde zăcăminte importante de petrol și gaze naturale. Dacă toate previziunile, studiile și cercetările se vor confirma, România își va căpăta o independența nesperată și nu va mai fi nevoită să importe petrol și gaze.

    RăspundețiȘtergere