vineri, 16 septembrie 2016

NORI NEGRI DE FURTUNĂ , VIN DINSPRE RĂSĂRIT ! UN SFÂNT PE ACOPERISUL UNEI CLĂDIRI SE RUGA !


                                                            11 Septembrie 2016,ora 16,45 !

                                                     Dragii mei, 

Mă odihneam puțin la aceasta ora, de Duminică 11 Sepetmbrie 2016.
Si stând asa cu ochii închiși, văd înspre Rasarit desi eram cu fața înspre Apus,vad un Cer negru - bleumeren ,cu nori negri si grosi.
Era un CER înspăimântător!
Aud dragilor, vântul care bătea extrem de puternic, si care scotea un vuiet infiorător.
În fața acestei furtuni violente si extrem de periculoasa, pe o cladire de circa 3 -4 etaje,apare un Sfant luminat de DUMNEZEU ,Sfant ce strangea la pieptul său,o CARTE  SFANTA.

                                                            Image result for SFINTI
                     Image result for NORI DE FURTUNA..

Dragii mei, cu siguranță vom auzi de o furtună teribilă, care va face ravagii. 
Sfântul care apăruse pe cladirea de sub nori, era in carne si oase,si tinea la pieptul sau,o CARTE sfanta. 
SFANTUL venise dragilor, ca sa ne previna de DEZASTRUL ce va urma, arătându-ne că numai prin puterea Rugaciunii ,vom putea trece peste un astfel de DEZASTRU. 
Nu ne rămâne decât sa ne rugam dragii mei,pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI,sa ne ajute ca să fim puternici sufleteste,să ne ocroteasca, si sa facem față cu smerenie si cu dragoste,la toate incercarile la care ne pune BUNUL DUMNEZEU !
                                             Cu dragoste,Maria. 

21 de comentarii:

  1. Da, rugaciunea-i sfanta. Cand se roaga cineva, care-i sincer si total increzator, atunci rugaciunea poate strapunge "Cerurile". Stiti ca speranta nu moare niciodata. Se zice ca credinta adevarata poate sa "mute muntii din loc".

    RăspundețiȘtergere
  2. 26 Domnul a vorbit lui Moise şi a zis:
    27 „În ziua* a zecea a acestei a şaptea luni, va fi Ziua Ispăşirii: atunci să aveţi o adunare sfântă, să vă smeriţi sufletele şi să aduceţi Domnului jertfe mistuite de foc.
    28 Să nu faceţi nicio lucrare în ziua aceea, căci este Ziua Ispăşirii, când trebuie făcută ispăşire pentru voi înaintea Domnului, Dumnezeului vostru.
    29 Oricine nu se va smeri în ziua aceea va fi nimicit* din poporul lui.
    30 Pe oricine va face în ziua aceea vreo lucrare oarecare, îl voi* nimici din mijlocul poporului lui.
    31 Să nu faceţi nicio lucrare atunci. Aceasta este o lege veşnică pentru urmaşii voştri, în toate locurile în care veţi locui.
    32 Aceasta să fie pentru voi o zi de Sabat, o zi de odihnă, şi să vă smeriţi sufletele în ziua aceasta; din seara zilei a noua până în seara următoare, să prăznuiţi Sabatul vostru.” (Levitic, 23 - Biblia Cornilescu)

    8 Să numeri şapte săptămâni de ani, de şapte ori şapte ani, şi zilele acestor şapte săptămâni de ani vor face patruzeci şi nouă de ani.
    9 În a zecea zi a lunii a şaptea, să pui să sune cu trâmbiţa răsunătoare; în Ziua* Ispăşirii, să sunaţi cu trâmbiţa în toată ţara voastră
    10 şi să sfinţiţi astfel anul al cincizecilea. Să vestiţi* slobozenia în ţară pentru toţi locuitorii ei: acesta să fie pentru voi anul de veselie; fiecare** dintre voi să se întoarcă la moşia lui şi fiecare dintre voi să se întoarcă în familia lui. (Levitic, 25)

    Maria, deși toată lumea știe că anul începe cu primăvara, prea puțini mai cunosc faptul că, întradevăr, anul lui Moise, așa cum i-a spus Dumnezeu să facă, începea cu luna martie actuală. Așa se face că ”luna a șaptea” de care se vorbește în aceste versete este, de fapt, luna septembrie actuală. Și cumplită zi este ”ziua a zecea din luna a șaptea”, adică 10 septembrie, pentru că este ”Ziua Ispășirii”. Adică, în această zi, omenirea ispășește toate păcatele ei, dacă ascultă de Dumnezeu și își smerește sufletul în această zi. Dacă nu, așa cum cumplit vorbește Dumnezeu, sufletul ce nu se va smeri în acea zi ”va fi nimicit din poporul lui”. Mai mult, anul sabatic, anul în care toate datoriile se sfârșesc, nu poate începe fără această zi și este marcat de această zi. Evident, cei care nu o respectă, nu vor putea avea parte de acest an, pentru că vor fi distruși.
    Revenind la vedenia ta, ce înseamnă ea? Că, din toată lumea, un singur sfânt și-a mai adus aminte de ziua aceasta și a ținut-o. Un singur sfânt a mai împiedicat venirea furtunii teribile a mâniei lui Dumnezeu ce este gata să se abată asupra lumii noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Religiile care "merg e mana Divinei Mame" sunt cele care-s mai aproape de Adevar.

      Ștergere
    2. Asa este Anonim 17 septembrie 2016, 12:35!

      Ștergere
  3. Dn. Maria va rog frumos da puteti sa i-mi spuneti unde sta sufletul omului dupa ce pleaca dintre noi deci pina la a doua judecata sau cea ce stiti dvs in privinta aceasta va multumesc ffmult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TIMP DE TREI ZILE DUPA IESIREA DIN TRUP,STELUTA SUFLETULUI SARE DIN LOC IN LOC IN PREAJMA LOCIRILOR CUNOSCUTE.DUPA ACEEA ESTE DUSA ZECE ZILE IN RAI,APOI TREIZECI DE ZILE IN IAD.DUPA ACESTEA MERGE LA SFANTA SI DREAPTA JUDECATA IN TRUNGHIUL BERMUDELOR.DUPA ACEEA MERGE ORI IN RAI,ORI IN IAD.

      Ștergere
  4. Asta sigur e la noi, ca noi suntem mai apropiati de sfinti si ei de noi!Vedem..

    RăspundețiȘtergere
  5. pe aici nu se trece.asa sa ne ajute Dumnezeu.Amen

    RăspundețiȘtergere
  6. vint cu nori ,furtuni ar trebui sa vina din nord-vest unde e oceanul,din rasarit vine iarna crivatul cu zapada,dar nu a-ti vazut zapada.Deci s-ar parea ca nu este la noi.Probabil a-ti vazut vreun taifum din asia de sud est-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Sfantul dumneavoastra pare a fi Sf. Nicolae, Dumnezeu sa ii asculte ruga. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate cineva din acea cladire cerea ajutorul acelui sfant ,citindu-i acatistul,iar sfantul a raspuns rugaciunii.

    RăspundețiȘtergere
  9. archangelul. mihail este.!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bree..Anonimule 21/04, nu mai baga lumea in sperieti,ca nu-i deloc asa!Asta ti se poate intampla dumitale deoarece aceasta iti este credinta.Fiecate suflet va experimenta plecarea conform credintelor sale.Constiinta cu care a "murit" ii va permite sa creeze ralitatea de la acel nivel.

    Nu vreau sa stiu ce momente traiesc cei care au trecut dincolo cu frica de judecata,iad,diavoli etc!

    Am cunoscut un om deosebit in purtari,cumpatat si cu mult bun simt, care era dascalul parohiei noastre.A venit vremea sa plece dincolo.Nu va pot spune cat s-a chinuit acel om din cauza fricii de ce anume il asteapta doncolo.Fiind om al bisericii de mic copil i s-a intiparit atat de tare credinta in Dumnezeul judecator si iad incat ii era o teribila frica de moarte.
    Uitati-va la amaratii acestia de bolnavi care traiesc niste dureri groaznice,dar se agata de viata aceea nenorocita doar o mai prelungi un pic timpul pana la"infricosatoarea judecata"Vai ,vai de cei care implementeaza astfel de credinte!Ei chiar nu stiu ca asta ii asteapta,oricat de evlavioasa le-a fost viata.
    Ei pentru acestia sunt inca aici,caci trebuia sa plec ACASA in 25 decembrie 2012.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte adevarat ca dupa ce "murim", ajungem ACASA, de asta si-au dat seama mai ales cei care s-au intors la viata dupa NDE (Near Death Experience, experienta in apropierea mortii) si fara exceptie nici unul nu s-a mai temut de moarte.
      Am trecut si eu si o ruda apropiata prin asemenea experienta.

      Ștergere
    2. Bolnavii ăia amarati vor sa trăiască si de aceea se chinuie. Mai vor o ora pe acest pamant, fie si in chinuri.
      Ai grija D cu mândria. Doar Dumnezeu ne ține pe acest pământ si rugile sfinților.

      Ștergere
  11. taifum cu inundatii si alunecari de teren in japonia=craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A zis cineva pe aici ca o sa fie asa ceva, chiar a si "nimerit-o" si cu cutremurul, doar ca s-a rerimtit mai mult in Constanta, decat in Bucuresti.

      Ștergere
  12. D, daca ai credinta in DUMNEZEU si fapte bune si nu numai atât, ci si spovada si împărtășanie, atunci poți sa mergi fara frica la DOMNUL , dar daca nu le ai pe acestea , iti va fi frica la "plecare" ,pt ca iadul este FIZIC nu o metaforă.
    Vorba lui Crestin Ortodox, aviz celor care nu se spovedesc de pacate.
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere
  13. "
    INVAZIE RUSEASCĂ ÎN EUROPA, în 48 de ore. Un general britanic anunţă ALERTA ISTORICĂ: avioane, NAVE DE RĂZBOI şi trupe implicate în OPERAŢIUNEA SEPTEMBRIE ROŞU
    "
    http://www.evz.ro/invazie-ruseasca-in-europa-in-48-de-ore-un-general-britanic-anunta-alerta-istorica-avioane-nave-de-razboi-si-trupe-implicate-in-operatiunea-septembrie-rosu.html

    RăspundețiȘtergere