vineri, 9 septembrie 2016

SFÂNTA EVANGHELIE, DIN 9 SEPTEMBRIE 2016 !


La 9 Septembrie 2016, Sfinţii şi Drepţii  Părinţi dumnezeiesti  Ioachim si  Ana.

                Sfânta  Evanghelie  de  la Luca !
                            (VIII, 16 -21 ).

 Zis-a Domnul : nimeni după ce a aprins o lumină , nu o acoperă cu un vas, nici nu o pune sub pat , ci o pune în sfeşnic, pentru ca acei care intra să vadă lumina. Căci nimic nu este tăinuit care să nu se arate , şi nimic ascuns care să nu se cunoască şi să nu vină la lumină. Luaţi seama deci la felul cum auziţi : căci celui care are , i se va da ; iar de la cel care nu are , şi ce gândeşte are , se va lua de la el. Atunci au venit la Dânsul mama Lui şi fraţii Lui , dar nu puteau să se întâlnească cu El din pricina mulţimii poporului; şi I-au spus Lui, zicând : mama Ta şi fraţii Tăi stau afară şi voiesc să Te vadă. Iar El, răspunzând ,a zis către ei : mama Mea şi fraţii Mei sunt aceştia care ascultă Cuvântul Lui Dumnezeu şi-l împlinesc pe el.
Slavă  Ţie Doamne, Slavă Ţie ! Amin ! 
                             Dragii mei, 
 Asa sa facem ,precum ne-a sfatuit Mântuitorul nostru IISUS HRISTOS.
Sa punem Lumina sufletului, în mijlocul Semenilor nostri,ca sa lumineze si pentru ei. Sa-i învățăm ce inseamna sa fii un bun crestin, sa fii un om bineplacut LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI, si cum sa fie buni si milostivi,precum si, cum sa-si ajute Aproapele.
Sa nu ascundem nimic din DARUL  LUI  DUMNEZEU, ce se revarsa asupra noastra, din prea multa iubire divină.
                             Cu dragoste,Maria. 

8 comentarii:

  1. Cifre emblematice in data de astazi :

    9.09. 2016 9.9.9 9x3= 27= 9 2016=2+1+6 = 9

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da asa e. :'(. Curios.

      Ștergere
    2. Și ce înseamnă 9 ?

      Ștergere
    3. NOUĂ este cifra asociată cu Judecata și cu Deznodămîntul. Descompusă fragmentar, cifra 9 este 3x3 sau produsul perfecțiunii divine.
      Valorile lui nouă și și ale multiplilor lui apar în Biblie acolo unde este vorba despre judecată.

      Copilul se naște la 9 luni. Grațiile sunt 9, la fel ca și cele nouă muze.



      Cifra 9 este alcatuita si din combinatia atotputernica 3x 3 sau TRIPLA TRIADA. Este numarul sfarsitului sau al implinirii si desemneaza, asadar, implinirea oricarei profetii – numarul perfect. Este numarul ingerilor sau al pazitorilor carora li se spune si Stralucitorii.





      Din punct de vedere geometric, 9 este numarul circumferintei cercului: 360 de grade = 3+6+0 = 9. Fiecare patrime de cerc masoara 90 de grade. Din perspectiva simbolica, avem un triunghi intors intr-un triunghi cu baza jos si, de aici, Ochiul lui Dumnezeu din piramida. Crucea templierilor este un simbol ascuns al numarului, caci are opt puncte care, adunate cu pucntul din centru, dau cifra 9. Pentru celti, 9 reprezinta treimea, adica zeita tripla, de trei ori mareata.



      In China, cifra 9 era numarul cel mai norocos, iar in Feng Shui situatia este similara, caci cele opt patrate exterioare pentru cultivarea pamantului si cu patratul din mijloc, numit Acrul lui Dumnezeu, dau tot 0. Importanta vitala pe care o are in Feng Shui este prezenta si in arhitectura, caci Feng Shui implica detectarea celui mai bun loc in care sa fie ridicata o constructie. Edificiul reprezinta, bineinteles, trupul sau natura inferioara a fiintei umane si locul ei pe pamant. Numarul 9 este asadar, dimensiunea spirituala a omului. In Feng Shui, 9 implica o putere cereasca sau o constiinta umana superioara in locul in care se construieste.

      In hinduism, zeul stralucitor (Agni) este considerat echivalentul aceleiasi cifre. In Cabala, 9 semnifica temeiul (piatra). In mitologia scandinava, Odin sau Wotan este rastignit oe un yggdrasil (arbore al lumii) vreme de 9 zile, pentru a descoperi tainele nemuririi si ale intelepciunii.

      Numarul 9 este asociat cu ideea de a construi si cu procesul de iluminare, datorita alcatuirii sale desavarsite din punct de vedere geometric.

      Nu trebuie insa confundat numarul 9 cu 7, pentru ca cel din urma reprezinta procesul pe care noi, ca indivizi, trebuie sa-l parcurgem pentru a ajunge la iluminare.

      Ștergere
  2. Să intrebam un numerolog,poate aflăm si răspunsul la acest mister.DS

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna numerolog a vorbit in emisiunea de aseara..
    http://antenastars.ro/agentul-vip/video-ce-se-intampla-de-maine-in-lume-omenirea-a-trecut-la-o-noua-constiinta-personala-energiile-care-te-forteaza-sa-faci-schimbari-in-viata-ta-id33654.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numeroloaga a vorbit ca si alti adepti New Age :)). Toti acesti "adepti new age" spun acestea, parca le-ar fi invatat pe de rost si se deosebesc de autenticii numerologi sau astrologi.

      Ștergere
  4. Maria Ghiorghiu, dezvăluiri cutremurătoare despre viitorul României: "Cutremure, revoluţie cum n-a mai fost vreodată!"
    http://antenastars.ro/agentul-vip/video-maria-ghiorghiu-dezvaluiri-cutremuratoare-despre-viitorul-romaniei-cutremure-revolutie-cum-na-mai-fost-vreodata-id33653.html#

    RăspundețiȘtergere