miercuri, 21 septembrie 2016

PROTESTE MARI ! LI -BER - TA -TE ! LI - BER - TA -TE !

                                     Noapte de 20 -21 Septembrie 2016,ora 2,45 

                                             Dragii mei, 

Când încă mai scriam aici pe Blog, aud multe glasuri care strigau la unison asa:

                               ” Li - ber - ta -te !
                           Li - ber - ta -te !”

Multimea de oameni era extrem de nemultumita, si striga in cor fara intrerupere ,in mod silabisit, asa:

                
                                ” Li - ber - ta -te !
                           Li - ber - ta -te !”
Eu am mai scris dragilor, despre mari Proteste ce vor avea loc in România. Iata:
            

PROTESTE ! PROTESTE ! PROTESTE ! PROTESTE !

https://plus.google.com/.../posts/2Nj1Hz6gDg...
Sep 4, 2016 - PROTESTE ! PROTESTE ! PROTESTE ! PROTESTE !
Din păcate,cea mai mare parte a poporului român, este tare nefericit si o duce din ce in ce mai greu,pe zi ce trece.
Marea majoritate a populatiei  traieste sub limita saraciei ,iar aceasta trista si dureroasa situatie,îi vor face ca sa iese in strada si sa-si strige nemultumirile, dar si drepturile democratice, de care ar trebui sa se bucure fiecare om ,care traieste intr-o Țara democratică.
       Degeaba ,au murit tinerii de la REVOLUTIA din 1989 !  
Majoritatea celor care s-au impus sub masca bunilor samariteni,s-au dovedit a fi in timp, niste căpuse care au supt toate bogatiile României, lăsând doar drum liber poporului român, ca sa fie sclav in Europa.
Cred fratilor,cred cu toata inima mea, ca toate au o limită!
Se spune ca poporul român, este un popor rabdator si umil .
 Dar se mai spune că, e mult mai bine ,ca sa te fereasca Dumnezeu de mânia omului mult rabdator si umilit.
Doamne ajuta  ca sa fie pace si linsite,iar cei care conduc astazi ROMÂNIA,sa priveasca si mai jos de pantofii lor luxosi; adica ,sa priveasca si la pătura cea mai de jos a poporului, care traieste sub limita subzistentei. 
                                     Cu dragoste,Maria. 

75 de comentarii:

  1. Pantofi luxosi vedem din '89 incoace.Oare nu toți sunt vinovați?Pana în acest moment fiecare partid si-a umplut sacul,doar nu au adus bani de acasa pentru tara noastra.Acolo se bat pentru funcții pentru a mai fura cât de poate.Nu le pasă de noi,nu ii intereseaza cum ne chinuim,important este sa le fie lor bine.Toți sunt vinovați.Daca nu in fata noastra,în fața lui Dumnezeu,cu siguranta indiferent de partea cui suntem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,aveti mare dreptate,TOTI,absolut TOTI cei care au condus si care conduc astazi Romania sunt vinovati de inalta tradare a intereselor vitale ale Romaniei si poporului roman,precum si de genocide la adresa natiunii romane si distrugerea premeditata a acestei tari in integralitatea ei!!!

      Ștergere
    2. "Doar o vorba sa-ti mai spun"!Pana la Dumnezeu te mananca sfintii!

      Ștergere
    3. Pana la dumnezeu ne mananca sfintii.Ar tebui sa nu se mai duca nimeni la alegeri,si tot s-ar alege ei,intre ei.

      Ștergere
    4. Asa este Anonim 12:46. Deasemenea si cei care-au "gandit" aceasta strategie, de-a distruge acest popor si aceasta tara, care-s in afara tarii, vor suporta consecinte. Va fi o interventie divina, clar.

      Ștergere
    5. Orice factura trebuie platita, sant sigura, ca vor plati.Maria H

      Ștergere
  2. Vor gasi 1 tap ispasitor, il vor 'crucifica", si vor pleca linistiti acasa...multumiti ca li s-a facut dreptate....dupa care, cei alesi vor continua sa existe si sa faca tot ce stiu ei....adica nimic...
    Practic trebuie un RESET puternic, dar asta nu se poate...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred era mai bine sa ceara dreptate caci liberi sint sa faca ce vor la fel si guvernantii

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred era mai bine sa ceara dreptate caci liberi sint sa faca ce vor la fel si guvernantii

    RăspundețiȘtergere

  5. Şapte ţări europene, între care şi România, vor prelua de 10 ori mai mulţi refugiaţi . Asta ne asteapta :


    http://www.antena3.ro/actualitate/oficiali-sua-sapte-tari-europene-intre-care-si-romania-vor-prelua-de-10-ori-mai-multi-refugiati-377762.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca trebuie sa cerem ajutoare, ca sa nu intre atat de multi imigranti. Asa cum cei care "dirijeaza" si "detin fraiele" lumii acesteia, asa si romanii au tot dreptul sa-i stopeze si sa nu le mai faca jocul. Romania se va elibera, va primi ajutor urgent, din toate partile...

      Ștergere
  6. SUFLETE DRAGI ,VA ROG IN NUMELE DOMNULUI IISU HRISTOS SA CITITI CU MARE ATENTIE CUVINTELE CE URMEAZA,PENTRU CA ADEVARAT VA GRAIESC;NU-SI AU LOC COMENTARIILE. DIN CUVANTUL LUI DUMNEZEU DE LA CETATEA SFANTA NOUL IERUSALIM ;TI-AM SFINTIT GURITA TA CA SA GRAIESTI CU MINE SI SA ZIDESTI BISERICA MEA CEA DE LA VENIREA MEA.AM DESCHIS CU TINE POARTA VESNICIEI,CA DE SAPTE MII DE ANI ASTEAPTA SUFLETE LA POARTA ACEASTA CA SA IA PLATA DE CER NOU SI DE PAMANT NOU.NU POT ,FIULE SA GRAIESC FARA GURITA TA,CA ROMANIA E TARAMEA SI A TA,ISRAELE ROMANSUNT IN DUHUL TAU SI TE INVAT SA CERI PENTRU ROMANIA.SCOALA-TE IN CUVANT SI GRAIESTE;DOAMNE SAVAOT,ATOATEFACATORULE ATOATEVAZATORULE,TATA AL FIULUI CEL TRIMIS DE TINE SPRE JERTFIRE PE PAMANT CA SA IA ASUPRA LUI PACATELE FAPTURII;TATA A LUI ISRAEL CEL DE ATUNCI;TATA AL LUI ISRAEL CEL DIN ROMANI;TATA AL FIILOR CUVANTULUI TAU,IISUS HRISTOS,DESCHIDE USA MILEI PENTRU TARA ROMANA,PENTRU POPORUL ROMAN.CUVANTUL TAU SE FACE CUVANTDIN MIJLOCUL NEAMULUI ROMAN,CEL APASAT DIN PRICINA PARASIRII DE DUMNEZEU,SI DE LIPSA POCAINTEI,DOAMNE.CUVANTUL TAU VINE DIN CER SI STRIGA PESTE NEAMUL ROMAN,DAR NIMENI NU MAI STIE CE INSEAMNA DUMNEZEU CU OAMENII.DESCHIDE USA MILEITALE,DESCHIDE OCHIUL IUBIRI TALE SI LUCREAZA DIN CER CREDINTA IN TINE PESTE NEAMUL ROMAN,CA SA INVETE EL LEGEA IUBIRII TALE,DOAMNE.NEAMUL ROMAN NU TRAGE SPRE POCAINTA ,NU TRAGE SPRE UMILINTA,NU TRAGE PE DUMNEZEU SPRE EL ,NUPOATE VENI SPRE TINE,NU MAI STIE CALEA,CA S-A ASTUPAT,DOAMNE.FII ROMANI S-AU FACUT LORUSI VRAJMASI AI MANTUIRII LOR SI NU MAI AU PUTERE SA BIRUIASCAIN EI;DUHUL MARIRII DE SINE,DUHUL URII DINTRE EI,DUHUL LACOMIEI,SI AL MINCIUNII,DOAMNE.NU MAI STIE ROMANUL CE ESTE IUBIREA CEA ADEVARATA ,SI A VENIT INCURCATURA DE LIMBI PESTE NEAMUL TAU CEL ALES PENTRU CA SA-TI FIE TIE CASA SI VENIRE PE PAMANT.DAR TU DESCHIDEUSA MILEI TALE SI SUFLA DUH SFANT PESTE NEAMUL ROMAN SI FA VOIA TA PESTE ROMANIA ,CA A VENIT VREMEA EI CEA DULCE SI EA NU STIE SA FIE CU CERUL.COBOARA-TE SI VEZIDE SUS SI DE JOS SI LUCREAZA IERTAREA PACATELOR EI,CA APOI SA VADA CALEA,SA VADA PRIN POCAINTA,NU ESTE BUCURIE SI PACE FARA DE UMILINTA SIPOCAINTA,PUNE DUH DIN DUHUL TAU PESTE DUHUL ROMANILOR,CA SA AIBA EI INTELEPCIUNEA ACEEA CA NU PAINEA SI HAINA LOR LE LIPSESC,CI LE LIPSESC IMPACAREA CU TINE SI SFINTENIA SI PACEA DIN CER SI IUBIREA CEREASCA INTRE EI,SI IUBIREA DE TINE,DOAMNETE CEREM CU IMPLINIRILE IMPARATIEI CERURILOR PESTE ROMANIA,CU PLANUL TAU CERESC,COBORAT DE TINE PESTE EA.ADU-TI AMINTE DE FAGADUINTELE VENIRII TALE A DOUA OARA PE PAMANT SI DESAVARSESTE-TIVENIREA SI SLAVA TA PESTE TARA CEA CU MIRE,SI FA DIN EA TRON AL SLAVEI TALE INAINTEA POPOARELOR,DOAMNE SAVAOT.AMIN,AMIN,AMIN.O,POPORUL MEU CEL DIN ROMMANI,DUHUL MEU TE-A INVATAT SA MA CERIPESTE ROMANIA.EU STIU DE CE AI TU NEVOIE .EU STIU DE CE ARE NEVOIE TARA TA,SI VOI IMPLINI PLANULMEU CEL CERESC LA RUGACIUNEA TA. AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea lung mesajul, pe deasupra scris in majuscule care obosesc. Ce vrei sa spui? spune in 2 vorbe de la tine din suflet. Nu plagia!

      Ștergere
  7. Marius Vizante, mesaj dur pe facebook la adresa parlamentarilor: "Boss, tu chiar poţi să dormi liniştit?
    
    Actorul Marius Florea Vizante a postat pe contul personal de Facebook un mesaj dur la adresa parlamentarilor.

    Marius Vizante îi critică pe parlamentari care ”își scriu legi care să-i facă de neatins", în condițiile în care ”oamenii mor în spitale”.

    "Boss, tu chiar poți să dormi liniștit?

    Sunt unii care, deși au funcții înalte, sunt președinți, miniștrii, judecători, procurori, manageri generali, sunt doctori în stiințe și arte ș.a.m.d. și care nu pot fi chemați mai bine decât cu apelativul Boss. E, cu ăștia am eu o vorbă. Și pentru că nu am nimic de ascuns o s-o zic în gura mare, ca s-o audă și alții:
    Trăiesc într-o țară bogată care n-are de niciunele: n-are păduri, n-are petrol, n-are gaze, n-are curent electric, n-are apă pentru că toate sunt exploatate de firme din alte țări. Cineva a îngăduit să se întâmple asta...
    Trăiesc într-o țară bogată care n-are de niciunele, deși toată pulimea plătește taxe mai rău ca pe vremea otomanilor.
    Trăiesc într-o țară săracă în care nimeni nu e condamnat pentru defrișările masive, sau pentru că nu avem autostrăzi, spitale, școli, manuale, teatre, stadioane, televiziune. Cineva a îngăduit să se întâmple toate astea... Am și eu o întrebare:
    – Boss, tu chiar poți să dormi liniștit?
    *
    Trăiesc într-o țară democratică în care un președinte a chemat minerii să linșeze demonstranți. Ba, chiar de mai multe ori... Unii au pierit, alții sunt mutilați, iar majoritatea au rămas cu ideea că nu se mai poate face nimic pentru țara asta. Președintele zâmbește în continuare, deși a ajuns la o vârstă la care s-ar putea admite rgrete... Am și eu o întrebare:
    – Boss, tu chiar poți să dormi linștit?
    *
    Trăiesc într-o țară modernă în care mor copii în flăcări prin maternitate sau club. De ce nu e nimeni condamnat? Cineva a îngăduit asta...
    Trăiesc într-o țară bolnavă în care omenii mor în spitale. Ei mor din cauza infecțiilor contactate acolo sau din cauză că lipsesc medicamente și aparatură (unele sunt noi dar nu funcționează,altele sunt furate de medici, iar restul sunt exportate de șmecheri!). De ce nu e nimeni condamnat? Cineva a îngăduit asta...
    Trăiesc într-o țară ciudată în care un prim-ministru, un ministru de interne și alți câteva sute de înalți funcționari ocupau funcții cu doctorate plagiate (mai precis, furate!). Sunt prin academii unii care au scris mai mult decât au citit în toată viața lor... Nici unul dintre toți hoții ăștia nu și-a dat demisia când a fost demascat!
    Trăiesc într-o țară mereu surprinzătoare unde legea permite să alegi primari condamnați penal, unii chiar din închisoare!!!
    Trăiesc într-o țară fantastică în care parlamentarii își scriu legi care să-i facă de neatins, să-i facă... Zei. Ei singuri își stabilesc imunități, salarii, prime, concedii, indemnizatii, rente viagere. Deși poporul a votat reducerea numărului de parlamentari, surpriză, numărul lor a crescut.Tot ei (puhoiul nesfârșit de parlamentari plagiatori, hoți, imorali, sfetodocți) votează cine să fie cercetat penal și cine nu... Am și eu niște întrebări:
    – Dacă n-ai nimic pe conștiință de ce nu-i lași cei abilitați să te analizeze? Pe bune, Boss, de ce nu stai la rând, ca toată lumea? De ce ocupi funcții cu doctorate scrise de alții? Ce te faci când chiar tu trebuie să fii diagnosticat de-un doctor d-ăsta... inventat? De ce ai nevoie de escorte polițienești chiar și când mergi la budă? Te-ai întrebat ce-ar fi pățit Bogdan Gigină dac-ar fi evitat acea groapă și-ai fi nimerit tu în ea? Boss, tu chiar poți să dormi linștit?





    RăspundețiȘtergere
  8. Trăiesc într-un stat de drept în care unii au furat milioane (cu zecile, cu sutele) - sunt unii care au pe cazier miliarde, și care, deși au fost dovediți, umblă liberi printe păgubiți. Ba, chiar le râd în nas! Unii au stat la mititica 2-3 ani, alții câteva luni, iar larga majoritate a luat cu suspendare. Sistemul judiciar a permis asta. Dar ce e și mai trist e că trăiesc într-un stat de drept în care hoții, după ce că sunt liberi, nu restituie nici prejudiciul! Cineva a îngăduit să se întâmple toate astea... și multe, multe altele. Curios, eu am o singură-ntrebare:
    – Boss, tu chiar poți să dormi linștit? - Eu, deși n-am nici o vină, nu pot!", a scris actorul pe pagina sa de facebook.


    http://www.romaniatv.net/mobi/mariu-vizante-mesaj-dur-pe-facebook-la-adresa-parlamentarilor-boss-tu-chiar-poti-sa-dormi-linistit_315541.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un mesaj aiurea, indreptat impotriva cui nu-i cazul. Altii v-au adus in situatia in care va aflati voi, in primul rand(cei manipulati pe toate planurile), cei care va razvratiti pe fb., cei carora li s-a indus tipul de reactie.

      Ștergere
    2. Cred ca sunt "tinerii frumosi si liberi" care au demonstrat dupa "colectiv"pentru "guvernul meu"

      Ștergere
    3. Anonim 21 sept 20:56 mesajul lui Vizante nu este aiurea,este indreptat împotriva multora care au făcut rău acestei țări și care nu au bunul simț să plece.Din păcate postările pe blog sau pe facebook nu-i interesează pe guvernanti,vorba proverbului:Cîinii latră,ursul merge.Ei îsi fac jocurile mizerabile pe spinarea noastră pentru ca au vazut că le ține si nu sîntem uniți sa luăm atitudine.DS

      Ștergere
  9. Vinovati santem si noi ca i-am tolerat!!! In alte tari,oamenii sant uniti si imediat ies in strada!Noi dormim linistiti ca totul merge struna!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si chiar daca cineva vrea sa faca ceva este mancat de ulii

    RăspundețiȘtergere
  11. Si chiar daca are intentie cineva sa faca ceva este prea mic si mancat de ulii

    RăspundețiȘtergere
  12. ....Si colac peste pupaza azi am auzit la telembizor ca maine in Bucuresti este miting de sustinere a lui ciolos. Desigur, tradatorii de tara care primesc bani de la gunoiul universal de soros. Asta da democratie! ma gandesc mama lui ciolos ce simte stiind ca fiul sau a fost pus si a acceptat sa distruga propria lui tara si popor? vai de ea mama, sau vai de mama lui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maya daca maîine o să iasă lumea in stradă sa-l susțină pe Cioloș si echipa lui,înseamnă că ne merităm soarta de popor imbecil.Acești tehnocrați acoperiți nu sint decît niște asasini economici aduși in țară la comanda lui Soroși cu misiunea de a distruge economia țării si resursele ei.Acești indivizi merită huiduiți si scoși din țară de urgență.DS

      Ștergere
    2. Ai dreptate, la fel zic si eu si multi alti. Dar cine ne aude? Doar bunul Dumnezeu iar cand va hotari El sa faca "curatenie" atunci totul va fi altfel. Doamne ajuta

      Ștergere
  13. Oameni buni, in toate tarile din UE au fost multe demonstratii in strada de-a lungul timpului. Asa au ajuns politicienii sa dea legi bune pt popor, asa au ajuns la salariile de azi. Acolo politicienii se tem de demonstratii si de puterea poporului. Romanii sunt niste putori needucate, parca sunt vrajiti de acesti nenorociti care au distrus tara. Nici macar la vot nu se duc in nr f mare ca sa poata schimba vechii penali cu unii noi, care nu au structuri mafiote sub ei. Cine vreti sa faca sa dispara coruptii, daca nici sa mergeti sa puneti stampila nu va duceti? Sa va fie rusine, lasilor. Ati nenorocit viitorul copiilor si al nepotilor vostri. Se distrug zilnic familii si voi tot va ganditi daca sa mergeti sau nu la vot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18.47 sti care-i poanta cu voturile? nu conteaza cati voteaza ci conteaza cine numara voturile...ai uitat cum la voturi a iesit in 2012 sa fie dat jos basaescu si cum a fost? a venit barosu si l-a pus la loc pe "sa traiti bine" si de atunci tot traim bine... asa ca nu fi suparata pe poporul roman, ca pe astia care conduc lumea aceasta elita malefica doar bunul Dumnezeu le vine de hac. Cand? doar El stie, faca-se voia LUI.

      Ștergere
    2. Anonim 21 sept 18:47 am vazut și eu unii romani care in ziua alegerilor merg la munte,sau la un gratar sa se relaxeze si nu-i mai intereseaza nimic de soarta țării.Îti voi spune si motivul pentru care unii procedează asa,bănuiesc că s-au resemnat după că ani la rînd au fost la vot si nu au fost luați in seamă.După alegeri s-au găsît mii de buletine de vot aruncate la gunoi si nimeni nu a făcut nicio anchetă.Din postarea ta imi dau seama că locuieși in străinătate si poate că acolo se numără corect voturile in opinia ta,că din punctul meu de vedere si acolo am o reținere.Nu uita Marea Britanie a facut Brexit in iunie si oamenii au fost la vot, iar eu știam rezultatul încă din ianuarie 2016,asa că totul e aranjat din timp cine să iasă,cine să rămînă etc.În opinia mea nu contează că e vorba de Romania,Anglia,Germania,Franța sau orice țară din lume,toti sint niste criminali si niște asasini economici,care ocupă funcții bine plătite si nu fac nimic pentru poporul lor,doar distrug cultura,tradiția și economia.Au ajuns arabii să bîntuie prin toată Europa si ei nu fac nimic să stopeze acest fenomen,se mai și întîlnesc in Parlamentul European,doar să facă prezența si să le dea directive slugilor să admită cote de emigranti cu forța.DS

      Ștergere
    3. Asa este din pacate...

      Ștergere
  14. https://georgevalah.wordpress.com/2016/09/20/stiri-scurte-20-09-2016/
    sora mai mica a „luptei anticoruptie”, celula de lupta urbana, „coruptia ucide”, joi 22 septembrie, face o calibrare de test, a viitoarelor proteste, in vederea schimbarii prin vot, a unui parlament ce trebuie brend-uit ca fiind qvasi-democratic in media internationala.
    in lipsa unor masuratori sociologice si a unui real entuziasm popular, locul ales este acesta http://bit.ly/2cYPdmQ .
    pretextul, aici, https://www.facebook.com/events/672609732889576/ .
    cu acest prilej, dat fiind locatia se vor putea face ceva masuratori legate de capacitatea de mobilizare, determinarea participantilor … nu are sens sa intru in detalii.
    oricum actiunea, fie si de va reuni doar nucleul dur, va avea vizibilitate mediatica in principalele jurnale de stiri.
    in urma datelor modelarea in vederea urmatoarelor actiuni, se va face probail utilizind aceste software-uri, https://www.nonviolent-conflict.org/resource-library/?fwp_format=computer-game .
    inclin sa cred ca platforma de comunicare folosita va fi ushahidi, https://www.ushahidi.com/ este interesant de vazut aici, https://www.ushahidi.com/about , sectiunea „Developed in partnership with” din josul paginii
    pentru cine doreste sa aprofundeze subiectul pun niste linkuri mai jos.
    http://www.globalresearch.ca/articles/MOW502A.html
    http://www.taraskuzio.net/Comparative%20Politics_files/YouthRevolution.pdf
    http://www.naa.mil.lv/~/media/NAA/AZPC/Publikacijas/WP2014%20Color%20revolutions.ashx
    http://www.everydayrebellion.net/wp-content/uploads/2013/07/nvtc_Training_Manual.pdf

    RăspundețiȘtergere
  15. in romania nu sint aceste proteste.sigur. 100 %

    RăspundețiȘtergere
  16. Dna Maya să vă fie rușine că vă luați de MAMA premierului . Nu sunteți nici la degetul mic al premierului!!!Dragnea a luat bani de la gura copilot (centrul pt.protectia copilului) pt.salariif.mari pt.sotia lui și alte trei domnișoare care nu se duceau nici o zi la serviciu dar..... încasau salariul!!!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este un tradator de tara care de cand a venit a facut un dezastru in Romania, o zic toti politicienii pe la toate posturile de televiziune. Nici nu vreau sa ma masor cu acest individ, nu mi-ar merge painea pe gat.Desigur ca nu sunt nici la degetul mic al acestui indiid care a venit in tara unde s-a nascut s-o tradeze si s-o dea altora. Am compasiune pentru mama lui care o fi mai inteleapta decat acest individ care este fiul ei si cred ca sufera . Ai uitat de accidentul de la colectiv cum au ars acei tineri? Au trebuit sa moara oameni ca sa-si dea Ponta demisia? Iti mai amintesti cine a afirmat aceasta fraza? si hop top a aparut "guvernul meu" trimis de la bruxel ca sa distruga tara. Ce-au facut pentru tara si popor decand au venit? cine i-a ales? poporul? au fost alesi in mod democratic? Deschideti ochii si vezi adearul si nu mai spune nimanui sa-i fie rusine pentruca vede ceia ce altii sunt platiti sa nu vada. Doamne ajua Romania si poporul roman sa scape de tradatorii de tara si de neam !!!!!!

      Ștergere
    2. Anonim 21 sept 20:30 sa-ti fie ție rușine,nu d-nei Maya pentru că susți un guvern de securiști,trădători de țară,care ar merita spînzurati in piața publică.Acest guvern malefic iși asumă cote de refugiați pe spinarea poporului roman pentu că ei oricum vor părăsi țara după ce o va distruge.Cit despre Dragnea îi doresc să ardă in focul iadului impreună cu Oprea, Boc,Năstase,Iliescu,Băsescu și toți cei care au distrus si au vîndut țara.DS

      Ștergere
    3. Hohoo DS :)asta da,iubire de vrajmasi-parca o aud pe bunica-mea,saraca,caci si ea avea asa o "gura pacatoasa".
      Viorica

      Ștergere
    4. Anonim 20.39 ca sa vezi cum am ajuns de rasul lumi , ce scriu ziarele din occident despre noi romanii care-l avem de premier pe protejatul tau:

      http://meritocratia.ro/2016/09/ajuns-de-rasul-lumii-reteaua-lui-soros-din-romania-ajuns-sa-fie-prezentata-in-ziarele-din-strainatate-titlul-domnia-lui-soros-exemplu-romanesc-the-soros-r

      Ștergere
    5. Da, majoritatea deciziilor luate(pana acum), de catre toti conducatorii Romaniei, au fost decizii antiromanesti, dezastruoase, atat pentru cetateni, cat si pentru pamantul acesta. Vor raspunde, vor da socoteala cum de-au actionat asa, ca niste "robotei", sa nu zicem altfel...

      Ștergere
    6. Asa sa fie! sa dea socoteala !

      Ștergere
  17. Dragilor! In toamna anului 1026 TOTUL SE VA SCHIMBA! cititi va rog :

    http://sitsshow.blogspot.ro/2016/09/Corey-Goode-Bashar-Connection-Everything-Will-Change-in-the-fall-of-2016.html#more

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nici 1026,nici 2026 ci 2016 :)) vai de capu nostru

      Ștergere
    2. corectez: In toamna anului 2016 totul se va schimba...
      http://sitsshow.blogspot.ro/2016/09/Corey-Goode-Bashar-Connection-Everything-Will-Change-in-the-fall-of-2016.html#more

      Ștergere
  18. Doamna Maria aveti grija de noi toti , cu atatea cutremure anuntate si dezastre e vai de viata noastra . Daca tot le stiti si le vedeti pe toate , paziti-ne , ocrotiti-ne casele si familiile , copilasii nostri , putinul pe care-l avem si sa nu se intample vreo nenorocire .
    Credeti ca ne vor baga pe gat si cotele de azilanti , sutele de mii pe care vrea Obama sa le distribuie obligatoriu in 6 tari din Europa ? Astia mai lipseau prin gari , metrouri, gospodariile oamenilor , parcuri si mall-uri .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta era strategia lor de la inceputul sosirii refugiatilor. Sa strice randuiala Germaniei, sa strice randuiala in tarile cu religie ortodoxa si catolica si mai sunt cateva aspecte care fac parte din strategie".

      Ștergere
    2. E posibil orice cu un asemenea premier si presedinte ce are Romania? ce au facut de cand si-au luat scaunele de conducatori ai Romaniei? nimic decat plimbari, lux si case si binenteles pe banii romanilor.

      Ștergere
    3. Scumpo, Tatal ceresc are grija de noi toti daca i-o cerem cu sinceritate si cu tot sufletul asa cum in mod sigur o face Maria

      Ștergere
    4. Este strategia celor care conduc lumea, acea elita malefica care conduce dupa preceptul dezbinarii si al haosului. Nu se vede? chiar si la noi in tara, in loc sa fim uniti, cineva ne dezbina mereu.

      Ștergere
    5. Anonim 23.52 daca este asa unde il mai introducem pe Dumnezeu in aceasta ecuatie?

      Ștergere
    6. In acest caz, draga Anonim 10:23, vorbim despre fenomenul secularizarii, din ce in ce mai mult impregnant in lume, cand ( nu-i greu de observat) lumea se raporteaza strict la materie, la bani(in special) si nu se mai raporteaza la Dumnezeu. Haosul a fost creat de oameni(este si o teorie a "Haosului"), asadar, n-are nimic de-a face cu Dumnezeu. Totusi, nu se va permite multa vreme aceasta stare de lucruri si Dumnezeu va decide , cand se va echilibra aceasta parte a Creatiei. In opinia mea se va-ntampla in curand si lumea(putina cata va fi) va intelege sa traiasca "toti pentru unul, unul pentru toti".

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    7. Anonim 21sept 23:52 ai dreptate la noi in țară este această dezbinare pentru că ăsta e planul celor de afară.Ti-ai pus vreodată intrebarea de ce a zis Iohannis că vrea Guvernul lui si de ce au fost aduși tehnocratii de afară?Cred că orice om si-a dat seama că ei sint veniți aici cu o misiune și sînt la comanda asasinilor economici.Daca vrei să vezi planul unui asasin economic cum acționează cînd intră intr-o țară,caută pe youtube:Jonh Perkins-Confesiunile unui asasin economic vol1,filmuletul are 4 părti si e bine să le vezi in ordine.Acest asasin economic din Serviciile Secrete Americane a fost si la noi in țară și acum dă totul in vileag.Dacă toți românii ar vedea acest filmuleț,ar întelege ce ne așteaptă si ce se va întîmpla cu noi in viitor.DS

      Ștergere
    8. Anonim 22 sept 10:23 hai sa nu-l amestecăm pe Dumnezeu in acestă discuție că era vorba de elita malefică,care conduce lumea la nivel mondial.Ei sint in slujba satanei nu au nicio legătură cu Dumnezeu.Lumea trebuie să înteleagă că cel mai mare rau vine din America si nu din țările vecine.DS

      Ștergere
    9. Ai perfecta dreptate DS

      Ștergere
  19. Ati prezis Domana Maria ca vom scapa de Ciolos si de guvernul de tehnocrati . ce se mai intampla ? Nici vorba de demisii , Ciolos e pe cai , promite lui Obama ca acceptam aici mii de refugiati . Ramanem cu ei pe cap si dupa alegeri ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca Ciolos va fi investit din nou PREMIER,el tot isi va da demisia. Asa este scris!Sa nu va indoiti !

      Ștergere
    2. Sa aveti gura aurita !!! Doamne ajuta !

      Ștergere
    3. Da mult mai minti draga Maria , tie nu ti-e rusine ?

      Ștergere
    4. Doamna Maria,daca asa este scris,ca Ciolos sa-si dea demisia la un moment dat cine va veni in locul lui,tot PSD-ul?Chiar am uitat cu totii cum au chemat minerii,chiar am uitat cate femei au fost violate,oameni batuti cu parul?De ce trebuie sa stergem toate acestea cu buretele?De ce ii uitam pe cei care au suferit si care au murit la revolutie,ca ei sa poarte pantofi luxosi?La fiecare alegeri suntem obligati sa le innoim pantofii.Pantofi manjiti cu sangele celor care nu mai sunt printre noi.Daca ar vedea un om pe strada descult nu si-i i-ar da jos sa faca o fapta buna,ca deh sunt de lux....

      Ștergere
    5. Dacă Cilos va fi investit din nou Premier înseamnă că o să avem și " Parlamentul meu " :( ne așteaptă vremuri foarte grele :(

      Ștergere
    6. Experimentul cu "Guvern tehnocrat", cu "Parlamentul meu" se dovedeste ca nu este altceva decat experimentul "Comunismul imbracat in alte haine". Ce-i face sa creada ca nu li se vor face si lor dosare(peste cativa ani), asa cum ei procedeaza acum ? Oare au impresia ca tinerii, care in cativa ani vor fi deja oameni maturi, n-o sa-i traga la raspundere pentru tot ceea ce s-antamplat in si cu Romania?
      Sa se astepte, ca le va veni randul, va fi ca un efect a ceea ce "joaca" sau sunt "jucati" actualii.

      Ștergere
  20. Romanii nu au (inca) un lider puternic care sa ii conduca.
    Sunt ca niste oi fara pastor. Imi pare rau sa o spun, dar asa este.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poporul ROMAN are nevoie de un VLAD TEPES si cu siguranta ne curatam de lichele, hoti, etc......

      Ștergere
  21. Poporului ROMAN îi trebuie un VLAD TEPES......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa vie Tepes,ai nevoie de o teapa undeva?Sa ti_o dea domnul.Tepelus.

      Ștergere
  22. Anonim21 septembrie 2016, 23:46

    Da mult mai minti draga Maria , tie nu ti-e rusine ?

    Te-am citat,ANONIM 23,46!
    Nu imi este rusine sa spun ADEVARUL LUI IISUS HRISTOS!
    Cine se rusineaza de MÂNTUITORUL,si MÂNTUITORUL se va rusina de el,atunci cand va avea loc JUDECATA UNIVERSALA.
    Dumnezeu si Măicuta Domnului,sa curate rautatea din sufletul tau, si sa-ti indulceasca inima impietrita de atâta mândrie,ură si egoism.
    Vei primi un semn de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI,care iti va arăta tie,cine minte! Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ai dreptate, am ajuns sa-mi fie rusine sa spun ca merg in fiecare Duminica la Biserica, in secunda 2 sunt criticata. "De ce? Ca mai bine sa dau banii pt spitale, ca eu gresesc...etc"..e trist ce se intampla

    RăspundețiȘtergere
  24. E ciudat cum dna Maria mi a afișat comentariu după ce a comentat Maya si un anonim !!! Ciudat,f.ciudat. Intradevar aici pot scrie doar anumite persoane ! Poate că e mai bine. Cel puțin m-am lămurit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga anonim 10.34, poate ca am comentat inaintea ta de aceia mi-a postat comentariul inaintea ta. Nu te supara te rog pe nimeni, sunt si eu tot un anonim ca tine iar dusmanii tai sunt si dusmanii mei. Pace si Iubire pentru tine!

      Ștergere
  25. Iata, dragi cititori...

    https://www.youtube.com/watch?v=464HGo4gz2E

    RăspundețiȘtergere
  26. România? Milioane de oameni în stradă? După ce senatorii au blocat ancheta penală care îl viza pe Gabriel Oprea în cazul polițistului Gigină, se anunță proteste masive

    RăspundețiȘtergere
  27. Au inceput protestele.Apararea unuia ca Oprea este cu adevatat picatura care a umplut paharul.De ce nu spune nineni cat de vinovat este acest individ pentru reteaua neosecurista prin care a pus la putere toti psihopatii si infractorii.

    RăspundețiȘtergere
  28. Sunt proteste mari la Bucuresti,dar inca nu striga Libertate,poate vor urma si alte serii sa speram.

    RăspundețiȘtergere
  29. http://www.mediafax.ro/social/cateva-mii-de-oameni-protesteaza-joi-seara-in-fata-senatului-fata-de-decizia-in-cazul-gabriel-oprea-proteste-si-in-marile-orase-foto-video-15743100

    RăspundețiȘtergere
  30. Unii cretini s-au adunat in stradă să strige:Antena 3 niște derbedei. Să nu uităm că acest lucru se întîmpla în timp ce Antena 3 îi lua interviu tatălui lui Bogdan Gigină,care era foarte îndurerat si nici nu se putea concentra la interviu din cauza urletelor unor cretini.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati vazut, cat de manipulati sunt , mai ales, unii tineri?!
      Din pacate, asa se creeaza o mare masa de manevra...

      Ștergere
  31. La orice iesire in stradă a romanilor vor fi și instigatori printre ei care vor agita lucrurile si le vor da o altă directie.DS

    RăspundețiȘtergere