sâmbătă, 26 aprilie 2014

UIMITOR !!! CARE ESTE ADEVĂRUL ??? AM IUBIT PE IOSIF DIN MEDANIA....!!!

                             4 Aprilie  2004,                     ora 6,30 dimineaţa !

Nu dormeam la această oră, eram trează şi priveam Cerul cu ochii închişi. Mă gândeam că mai sunt doar 7 zile şi vine SFINTELE  PAŞTI !
Brusc, aud un glas care pune o întrebare uimitoare.
Glasul întreba cu uimire aşa :
                       
                        AM  IUBIT , PE  IOSIF  DIN  MEDANIA"???!!!

Clipă în care văd cu ochii închişi , O MÂNĂ  ! Doar o mână adevărată ,din carne şi oase  care atinge O  CARTE  groasă , doar o atinge !  Cartea  este foarte voluminoasă si este închisă. Are coperti foarte groase de culoare închisă . 
Mâna ,atinge coperta CĂRŢII  voluminose, coperta  se topeste şi văd  O PAGINĂ  din CARTE , pe care scria :

                          "AM  IUBIT , PE  IOSIF  DIN MEDANIA ! 
(şi un glas,intreabă cu uimire mare ): 
                                       AM  IUBIT  , PE  IOSIF  DIN  MEDANIA "??? !!!

Şi mi se arată dragilor din nou, ceea ce scria pe acea pagină care, la atingerea Mâinii  din aer , ieşise prin coperta care se topise.
Şi acum, să vă spun dragilor,de ce se mira glasul, când IISUS  HRISTOS , căci EL  era acel glas care spunea că :

                     "AM  IUBIT  PE  IOSIF  DIN  MEDANIA "!

Mâna, care a făcut MINUNEA de a scoate prin copertă pagina din Carte, era MÂNA  LUI  IISUS  HRISTOS !
Doar ce a atins Coperta Cărtii, şi vedeam ca si cum nu ar mai fi existat copertă, vedeam O PAGINĂ pe care scria :

                     "AM  IUBIT  PE  IOSIF  DIN MEDANIA "!

Şi în timp ce eu priveam la ceea ce scria pe acea pagină, IISUS HRISTOS îmi grăieşte cu hotărâre,aproape poruncitor  aşa :

               "AM  IUBIT  PE  IOSIF  DIN MEDANIA "!

Şi acum fraţilor ,iată dezodământul, iată momentul  adevărului !
În Cărtile Bisericesti se spune că, a existat un IOSIF ,dar din ARIMATEEA, care l-a rugat pe Pilat, să-i dea voie să ia TRUPUL  DOMNULUI de pe CRUCE şi să- L îngroape.
Iată un scurt TEXT , care ne spune de IOSIF din ARIMATEEA, şi nu de IOSIF din Medania.


                                                            Citiţi :

Sfântul  Iosif  din Arimateea !

Pe 31 iulie facem pomenirea Sfantului Iosif din Arimateea.
"Asa mi-e de drag Sfantul Iosif din Arimateea, care L-a cinstit pe Domnul Hristos intr-o vreme cand multi II necinsteau. L-au condamnat, L-au rastignit, si el a fost dintre cinstitorii Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Apostolii s-au retras si el a avut indrazneala, spune Sfantul Evanghelist Marcu, s-a dus la Pilat si a cerut trupul Domnului Hristos, să-l inmormanteze cu cinste. Si l-a inmormantat cu cinste, intr-un mormant pe care I l-a oferit Domnului Hristos chiar Iosif din Arimateea, un mormant nou in care nu a mai fost nimeni. (Parintele Teofil Paraian)

Sfantul Iosif din Arimateea este amintit pentru prima data in Sfanta Scriptura in contextul Patimilor Mantuitorului. Desi locuia in Ierusalim datorita functiei inalte ce o detinea in Sinedriu, era originar din Arimateea, adica din vechea cetate Rama. El este cel care, impreuna cu Nicodim, L-a ingropat pe Hristos. Stim insa ca Iosif nu-L intalneste acum pentru prima data pe Iisus, fiindca se afirma despre el ca "fiind ucenic al lui Iisus, dar intr-ascuns, de frica iudeilor " (Ioan 19, 39). 

Acum vă întreb dragilor, unde este ADEVĂRUL ???
Pe care Iosif, L-a  iubit  IISUS atât de mult ???
Eu ,am răspunsul ! Pentru că, am văzut toate cele de mai sus, şi am auzit Glasul Mântuitorului !
Mântuitorul a iubit  cel  mai mult pe :
           IOSIF  DIN  MEDANIA , aşa cum EL ÎNSUŞI  ne spune !
Aştept cu mult drag şi părerile voastre, dragii mei !
Eu nu doresc să stric Legea Lui  Hristos, ci voiesc s-O împlinesc. 
Poruncă am primit în acest sens, şi asta fac ! Am văzut într-o CARTE SFANTA , la SFANTA BISERICĂ, acum in POSTUL  MARE, cateva randuri în care se spunea cum a fost prins IISUS, de căpeteniile Preotilor, de cărturari...etc, după care a fost bătut si batjocorit.
Ce credeţi că s-a întâmplat cu două cuvinte ? Şi anume :
                         Căpeteniile  Preoţilor ?
 Au fost acoperite cu pixul, mâzgâlite,de către un Preot, nu se ştie care,  ca să rămână răspunzători, numai celelalte categorii sociale din acele vremuri, si sa nu se pomeneasca in zilele noastre, de Căpeteniile Preotilor din acea vreme, că ar fi contribuit si ei la RASTIGNIREA  LUI  IISUS !
Asta, asa ca un exemplu, pentru că am fost acuzată de Părintele de unde fac eu parte, ca am dat peste cap ÎNVĂŢĂTURILE  SFINŢILOR  PĂRINŢI !
Aşa să fie oare ???
                                Cu dragoste şi preţuire, Maria

3 comentarii:

  1. Preotii nu vor sa recunoasca nici adevaratul Tatal Nostru !!!!!!!!!! Maria draga , crezi ca unii din Prelatii nostri nu stiu adevaruri care au fost scoase din Scriptura ? Chiar daca dupa sute de ani s-au gasit manuscrise de mult ascunse ..... sau descoperite intamplator , ei nu le-au studiat ? Astea sunt directivele Teologice la noi , asta invata viitorii preoti ! Multe adevaruri ascunse , doar daca ei prin propriile forte sa studieze in profunzimea Biblia si ce mai apartine ei ! Si multi sunt de acord cu tine , dar nu vor sa recunoasca ! Cu siguranta Preotii de atunci au contribuit la rastignirea lui Isus ! Posibil sa-l fi iubit pe Iosif din Medania si cred ca asta este adevarul ! Cand se vor descoperi toate adevarurile despre Isus , oamenii vor deveni mai buni , iubirea v-a lua loc urii de pe Pamant ! Dar cred ca mai este pana atunci ! Ma doare sufletul cand ma gandesc ce vremuri vor prinde nepotii nostri !!! Poate tot ei vor prinde si raiul pe Pamant ! Doamne ajuta !Pamantul sa fie binecuvantat de D-zeu cu iubire si pace ! AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  2. pai daca exista Medania pe harta https://www.google.ro/maps/place/medania+tour+viaggi+e+turismo/@40.5576205,17.8098819,17z/data=!4m12!1m6!3m5!1s0x134662f890f06f41:0x34f10f6687780887!2smedania+tour+viaggi+e+turismo!8m2!3d40.5575891!4d17.8118739!3m4!1s0x134662f890f06f41:0x34f10f6687780887!8m2!3d40.5575891!4d17.8118739 inseamna ca nu e din Arimateea ci Medania

    RăspundețiȘtergere
  3. orice preot ar trebui sa aiba viu in el Duhul lui Dumnezeu asemenea apostolilor (dupa ridicarea la cer a lui Hristos) ei fiind un exemplu a celora care urmau sa apara (dupa noul model a lui Iisus)...inzestrati sa fie cu Duh tamaduirii bolilor sufletesti si trupesti ... ceva e in neregula si Duhul ne-a fost luat...

    RăspundețiȘtergere