duminică, 20 aprilie 2014

INUNDATII DEVASTATOARE !!! ALUNECARI DE TEREN !!! DIN NEFERICIRE , CU DURERE SI LACRIMI , IN INIMA SI -N SUFLET , VA SPUN CA S-A IMPLINIT !

                 ŞI  S-AU  ADEVERIT !

vineri, 11 aprilie 2014


ALUNECĂRILE DE TEREN , ÎŞI VOR FACE APARITIA !

                                   11  Aprilie  2014  ora 6,15 dimineaţa !

Eram trează dar mai stăteam în pat şi admiram Cerul cu ochii închişi.
Nu ! Nu am patul afară ! Ci patul este in camera mea ! Dar eu de închid ochii mei, dispar zidurile ,aşa  precum dispare şi tot ce se cheama obstacol . 
Deci, vedeam cu ochii închişi UN CER de ziuă, un CER senin, şi jos pe Pământ vedeam o persoana care săpa  Pământul ,ca si in gradina. Numai că , atunci când a început a săpa , Pământul  se scufunda ,deoarece scoarţa  Pământului  era atât de subţire..., cât scoarţa  de copac.
Pământul  era gol pe dedesupt, ca si cum ar fi fost un beci fără sfârşit .
Dragii mei, din nefericire vom asista neputincioşi  la mari alunecări de teren , acolo unde casele vor fi inghitite de Pământ.
Unde şi când vor fi , eu nu ştiu; nu mi-a fost descoperit .
Dar vom trăi şi vom vedea . Fie ca vrem , fie ca nu vrem, ALUNECĂRILE  DE TEREN , vor avea loc.
                                   Cu dragoste  şi  preţuire, Maria. •                                Cod roşu de inundaţii în Teleorman | Observator.tv

  observator.tv/.../cod-rosu-de-inundatii-in-teleorman-1...

  Translate this page
  20 APRILIE 2014 • 08:07. În noaptea de înviere au curs lacrimi în multe zone din ţară. E cod roşu de inundaţii în Teleorman şi de teama apelor, mai multe familii
 •                            IATĂ  ŞI  DOVADA  ADEVĂRULUI !!!
  1. Cod roşu de inundaţii în Teleorman | Observator.tv

   observator.tv/.../cod-rosu-de-inundatii-in-teleorman-1...

   Translate this page
   20 APRILIE 2014 • 08:07. În noaptea de înviere au curs lacrimi în multe zone din ţară. E cod roşu de inundaţii în Teleorman şi de teama apelor, mai multe familii ...
  2. Stiri din judetul Teleorman, 20 aprilie 2014 | prima pagina

   www.ziarelive.ro › Stiri Locale › Teleorman

   Translate this page
   Toate stirile din judetul Teleorman de azi, 20 aprilie 2014, ultimele stiri online din ... COD ROŞU de inundaţii pe Teleorman şi Vedea, până duminică la prânz ...
   You visited this page on 4/19/14.

 • Stiri din judetul Teleorman, 20 aprilie 2014 | prima pagina

  www.ziarelive.ro › Stiri Locale › Teleorman

  Translate this page
  Toate stirile din judetul Teleorman de azi, 20 aprilie 2014, ultimele stiri online din ... COD ROŞU de inundaţii pe Teleorman şi Vedea, până duminică la prânz ...
 • Şi din nefericire, cu durere si lacrimi pentru cei in suferinta, s-a adeverit, cele scrise de mine în 17 aprilie 2014 

 • joi, 17 aprilie 2014


  VIN INUNDAŢIILE MARI ! MORŢII IEŞEAU DIN MORMINTE !

                                       17 Aprilie 2014 ,ora 4,20 zori de zi  

  Trează fiind , văd brusc în faţa ochilor închişi , văd o câmpie mare cu iarbă verde, şi când mi-a fost adusă mai aproape imaginea, văd că de fapt era vorba de UN  CIMITIR !
  Dintr-un mormânt , văd cum iese la suprafaţă un schelet uman, care era îmbrăcat în mâl.
  Afara ploua aşa tare ,încât pământul era suprasaturat de apă ,iar morţii din morminte ieşeau afară ,la suprafaţa Mormântului, plutind în noroiul mâlos, în apa groasă mâloasa. Era uluitor ceea ce vedeam, căci chiar că te îngrozeai de cele văzute, pentru că atunci când erau pur si simplu aruncaţi afară de apa mâlosa, mortii se întorceau şi pe o parte şi pe alta si isi plimbau braţele şi trupul după felul cum era presiunea apei,care i-a aruncat afară din mormânt.
   Aveai impresia că sunt vii aceşti morţi, atunci când erau aruncaţi afară de puterea apei mâloase, de mocirla care se formase în mormânt din pricina ploilor care nu mai conteneau.
  Dragii mei,ţineţi minte aceste cuvinte care nu sunt de la mine, ci de la DUHUL CEL PREA SFÂNT  ! Va veni vremea când ploile nu se vor mai opri ,şi vom vedea morţii ieşind din morminte ,scoşi fiind de apa mâlosa . Dar, de vom avea Credinţă de neclătinat în DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI, vom fi păziţi şi ocrotiţi de tot ce este rău şi de tot ce aduce  suferinţă sufletului şi trupului nostru.Să fim buni şi să facem fapte de milostenie celor necăjiţi şi oropsiţi, căci faptele bune, Postul şi Credinţa în DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI , ne va curăţa de multe şi grele păcate.
                             Cu dragoste, Maria.


 •                                                        HRISTOS  A  ÎNVIAT !

 • Din nefericire dragii mei, sunt mulţi dintre semenii nostri, care sunt tare necăjiţi şi tristi ! 
 • Aceasta Sfanta  zi a ÎNVIERII DOMNULUI, ar trebui să fie pentru noi toţi,  O  ZI A BUCURIEI!  Dar INUNDATIILE despre care am scris în 17 aprilie 2014, ,din nefericire s-au adeverit ! Haideţi sa ne rugam împreuna fratilor , pentru acesti oameni napastuiti de soarta ,care nu mai au nici casa nici masă, şi să ne unim forţele ca, după ce trece potopul să-i ajutam fiecare după puterea sa.
 • Să ne rugăm DOMNULUI şi MAICII  DOMNULUI , pentru aceşti oameni ,ca sa le dea sanatate, nadejde şi mare CREDINTA ! 
 • Să nu-i trecem cu vederea dragilor ! Sa ne ajutam unii pe alţii, macar cu PUTEREA RUGACIUNII, apoi sa ne unim ca sa putem face ceva pentru ei, ca sa aiba din nou un acoperiş deasupra capului.
 •        O sa mai revin ,pe marginea acestui subiect !
 •                                       Cu dragoste, Maria.
 • Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu