vineri, 25 aprilie 2014

ULUITOR !!! O MARE ŞI UIMITOARE MINUNE , LA MAREA ŞI SFÂNTA SĂRBĂTOARE , A IZVORULUI TĂMĂDUIRII !

                                             

         P.S.              28 aprilie 2014 ,ora 18,05 !

                                Dragii mei,

Astăzi 28 Aprilie 2014, la ora 18,05 , am primit de la BUNUL  DUMNEZEU şi de la MĂICUŢA  DOMNULUI, şi confirmarea MINUNII ,relatate de mine în articolul de mai jos.
Mă gândeam la MINUNEA  din  PREA SFÂNTA  ZI  A  IZVORULUI  TĂMĂDUIRII, şi încă uimită de cele întâmplate, îi scriam un mesaj unei prietene,ca să-i povestesc şi ei  , moment în care aud UN GLAS, care  imi dictează ce să scriu ,şi anume :

             "ÎN  ACEASTĂ  ZI  MARE  ŞI  SFÂNTĂ ,
                       A  IZVORULUI  TĂMĂDUIRII , 
                           S-A  ÎNFĂPTUIT  O  MINUNE "!

Cu uimire şi cu lacrimi în ochi, atât am dorit să mai adaug la acest articol ! Restul...îl cunoaşteţi din textul de mai jos !

                        25 Aprilie  2014 ,ora 10 dimineaţa ! Marea  şi  Sfânta Sărbătoare  a  IZVORULUI  TĂMĂDUIRII  !

                                Dragii  mei, 

Vă voi relata  o MINUNE  din zilele noastre , săvârşită  astăzi 25  aprilie 2014 de MAICA  DOMNULUI !
Noapte de 24 spre 25 aprilie  2014 , doi tineri  căsătoriţi care asteaptă sa vină pe lume o fetiţă.
Deoarece ,nu au dorit sa le dau numele, le voi spune doar viitoarea  mamica si viitorul tătic.
Viitoarea mămică ,o tânără de 27 ani însărcinată în 7 luni si jumătate, a dus sarcina foarte bine până astăzi , cu mici probleme ,deoarece era predispusă la o nastere prematură.
Tânara viitoare mămică, a ţinut în permanenţă legătura cu medicul ei obstetrician. 
Astă noapte însă, s-a trezit din somn, având contracţii puternice urmate apoi pierderea lichidului  amniotic, sau mai popular spus, i s-a rupt apa.
Fetiţa ce era în pântecele ei ,urma sa vină pe lume prematur.
Tânăra viitoare mămică şi-a sunat astă noapte medicul, fiind la prima sarcină, şi i-a spus toate simptomele.
Medicul, i-a recomandat, să se prezinte la spital imediat ce se face ziua deoarece, declanşat naşterea prematura. I-a mai recomandat sa ia ceva pentru durere, pentru contractiile pe care le avea şi că o asteaptă dimineaţă la 7 !
Spitalul, fiind in altă localitate, au ajuns intr-o jumătate de oră. La 7,30, erau amândoi viitorii părinţi la spital.
Medicul il lasă pe viitorul tătic pe hol ,si o ia pe viitoarea mămică ca să o consulte.
După o lungă perioada de asteptare pentru soţul ei, care astepta pe hol cu sufletul la gură, vine cineva si-i spune că i s-a făcut o ecografie şi că are o fisură la placentă şi care fisură a dus la pierderea lichidului amniotic,  şi ca a intrat deja in travaliu, urmând să o pregătească, pentru operatia de Cezariană.
Pentru viitorul tătic, au urmat multe minute ,3  ore de aşteptare cu sufletul la gură ,pentru că nu venea nimeni să-i dea un răspuns .
Cadrele medicale i-ai spus sa mai aştepte, pentru că nu au încă niciun rezultat. Că,o să i se mai facă o ecografie si se va lua o hotărâre.
Viitorul tătic ,se gândea numai la ce este mai rău. 
Eu ţineam legătura cu el prin mesaje prin telefon, şi în acelaşi timp mă rugam la MAICA  DOMNULUI  să facă O  MINUNE , aşa cum a făcut cu  orbul din pădure, care era însetat . MAICA  DOMNULUI i-a descoperit in desişurile pădurii lui LEON, care însoţea pe orb, o baltă mică de apă tulbure, din care i-a poruncit lui LEON, să-i dea orbului să bea si apoi sa-si spele ochii.
Leon a luat apa tulbure din iarba din pădure, i-a dat orbului din palmele sale sa bea, si i-a spălat ochii.
Orbul şi-a potolit setea şi după ce s-a spălat pe ochi cu apa ce a mai ramas, a început sa vadă ca si cum nu ar fi fost niciodată orb.
Aşa am implorat şi eu pe MAICA  DOMNULUI, ca să facă O  MINUNE pentru viitoarea mămică.
La SFANTA  şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE , am dat un pomelnic şi i-am spus Părintelui ce s-a întâmplat ,şi că urmează viitoarea mămică, urmează  să  nască prematur. Părintele s-a rugat mereu pe parcursul SFINTEI şi DUMNEZIESTII  LITURGHII, pentru viitoarea mămică şi pentru pruncul nenăscut.
Şi iată că, după 3  ore de aşteptare ,apare si medicul şi cu vocea vizibil tremurândă îi  spune viitorului tătic aşa : 
Şi mama şi pruncul sunt bine !  Tăticul întreabă : a născut? 
        Nu, dar trebuie  să vă spun ceva ! Nu ştiu cum s-a întâmplat.....(emotii  mari pentru viitorul tătic ) s-a  întâmplat...O  MINUNE ! 
Fisura din placentă , a dispărut ca şi cum nu ar fi fost ,iar lichidul amniotic pierdut , nu ştiu cum  s-a întâmplat , dar ca prin MINUNE , s-a refăcut. A avut loc  O  ADEVĂRATĂ  MINUNE !
În situaţia de faţă , aşa cum aţi venit, trebuia  să o pregătesc pentru naştere.
Dar la  momentul acesta , nu mai exista fisura, nu mai exista col deschis, şi pruncul are suficient lichid amniotic ca să mai stea în burtica mamei ,şi să mai crească.
A urmat uimire, a urmat bucurie  mare, iar eu am mulţumit cu lacrimi MAICII  DOMNULUI , pentru că a tămăduit pe viitoarea mămică ,în chiar ziua IZVORULUI  TĂMĂDUIRII !
Viitoarea mămică ,alături  de viitorul tătic ,s-au întors acasă bucuroşi şi fericiţi că, PREA SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  DE DUMNEZEU ,a săvârşit O MARE  MINUNE, pentru ei şi pentru prunca  nenăscută ,pe care  o va chema....MARIA !
Maica  Domnului, a făcut O  MINUNE cu orbul din pădure, că a făcut să apară în desişurile pădurii ,  UN IZVORAŞ de apă tulbure  potolind setea orbului şi vindecându-l de orbire .Cum tot aşa şi astăzi , a săvârşit O  MARE  MINUNE, tămăduind, lipind la loc fisura din placentă ,refăcând la loc ,lichidul  amniotic, fără de care prunca,nu putea să mai stea in burtica mamei, urmând să se nască prematur.
I-am spus şi Părintelui care s-a rugat pentru viitoarea mămică ,de MINUNEA  ce a avut loc la spital, iar Părintele , în SFANTUL  ALTAR fiind ,a ridicat ochii spre MAICA  DOMNULUI  de deasupra MESEI  SFINTE, şi mi-a spus : MAICA  DOMNULUI a făcut MINUNEA !
Dragii mei, după cum vedeţi MINUNILE  se petrec şi în zilele noastre ! Trebuie doar să credem în MINUNI şi să avem neclintită şi CREDINŢĂ  şi NĂDEJDE în BUNUL  DUMNEZEU  şi MAICA  DOMNULUI.
Să credem în MINUNI, aşa cum şi eu am crezut că MAICA  DOMNULUI , va face O  MINUNE  astăzi, în MAREA  ŞI  SFÂNTA  ZI , a Sărbătorii  - IZVORUL  TĂMĂDUIRII !
Tinerii , au dorit să rămână anonimi, şi să se bucure în mare TAINĂ, de MINUNEA ce au trăit-O  astăzi ,şi pe care o vor ţine minte toată viaţa lor. Şi cu siguranţă când MARIA, fetiţa lor va creste si va înţelege, îi vor povesti această SFÂNTĂ  şi MARE  MINUNE , săvârşită de PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU, PURUREA  PREA CURATA  FECIOARA  MARIA.
Şi ca drept mulţumire adusă MAICII  DOMNULUI, pe fetiţă  o va chema MARIA !
                                  Cu dragoste si preţuire, ca intotdeauna, 
                                                          Maria.

2 comentarii:

 1. Rugaciunea spusa din suflet nu ramane neascultata.Exista Dumnezeu ,exista minuni.Bunul Dumnezeu sa.i ajute pe mai departe

  RăspundețiȘtergere
 2. Rugaciunea.....?!Credinta in iubirea care ne uneste in permanenta,pe mine de voi ,pe mine de Maria un om deosebit pt cei care inca nu s-au trezit la realitatea de azi in care timpul curge fara incetare,iar noi trebuie sa ne ridicam sufletul pe scara spiritualitatii nu sa mergem in directii opuse sensului pe care Dumnezeu la oferit vietii noastre..pentru mine Maria este un om cat se poate de natural,de viu in aceste vremuri...Eu ii multumesc pt rugaciunile pe care le-a spus pt mine ca si pt propriulei copil,pt ca acelasi lucru l-am facut si eu pt ea ca si pt propria mea mama,nu face acest lucru pt ca e deosebita ci asa e ea,asa ar trebui sa fim cu totii,sa ne iubim fara ne cunoastem,sa ne respectam ca fiinte egale in fata lui Dumnezeu...
  Minunea care s-a petrecut e una pe care eu o inteleg si o vad in propria mea viata si eu am trecut printr-o sarcina grea gemelara cu riscuri si eu am varsta acelei tinere mamici,Dumnezeu si pe mine ma salvat de la moarte,tocmai ca sa pot sa fiu alturi de parintii mei care au murit unul dupa altul,tocmai ca acesti copii ai mei sa aiba mama.
  Prietenei mele,Maria nu trebuie nimic sa-i spun pt ca ea intelege tot ceea ce eu exprim,mi-a fostalturi in cele mai grele momente ale vietii mele,ma iubit neconditionat,ma incurajat...desi meseria mea e de psiholog,ar fi trebuit sa stiu ce sa fac nu?ei in asemenea situatii nu stii ce sa mai faci credeti-ma!
  Meseria nu are nici o legatura cu ceea ce simt eu...eu nu sunt o meserie cum nici voi nu sunteti meseria pe care o aveti,sunteti ceea ce Dumnezeu a lasat sa fiti ca sa puteti daruii talentul vostru cu iubire spre cei din jur.
  Scriu toate aceste lucruri pt ca nu am ce sa mai pierd azi aici acum,Dumnezeu in care cred eu imi ofera iubire ca sa pot iubii si eu la randul meu,imi ofera intelegere,intelepciune...de aceste lucruri avem nevoie in viata noastra nu de bani si de averi,cea mai mare avere este insusi faptul ca noi azi respiram,v-ati intrebat vreodata de ce respirati?cum ne intrebam zilnic de ce nu avem bani?nu evident pt ca inima noastra bate incontinuu,noi respiram incontinuu,fara sa facem ceva pt asta avem impresia ca meritam aceste lucruri dar nu e asa aceste lucruri le avem pt ca Dumnezeu ne ofera sansa de a ne mantui,noi trebuie sa ne oprim sa privim in viata noastra care ne este scopul...
  Va rog spuneti-mi care credeti ca este scopul nostru al meu,al tau al tuturor in aceasta viata pamanteana??
  Eu simt ca scopul meu ca si al celor 22 de milioane de romani...ca si al celorlalte natii este sa ne ridicam sufletul pe scara spiriritualitatii...nimic alceva nu e important....credeti-ma!!!
  Analizati ceea ce aveti si uitativa in interiorul vostru nimic decat nu e mai important decat sufletul!
  Te iubesc suflet bun si drag!
  Eu voi fi mereu langa tine cum vor fi si restul care vor iubirea divina in viata lor....!
  Cu mult drag Daniela

  RăspundețiȘtergere