joi, 17 aprilie 2014

VIN INUNDAŢIILE MARI ! MORŢII IEŞEAU DIN MORMINTE !

                                     17 Aprilie 2014 ,ora 4,20 zori de zi  

Trează fiind , văd brusc în faţa ochilor închişi , văd o câmpie mare cu iarbă verde, şi când mi-a fost adusă mai aproape imaginea, văd că de fapt era vorba de UN  CIMITIR !
Dintr-un mormânt , văd cum iese la suprafaţă un schelet uman, care era îmbrăcat în mâl.
Afara ploua aşa tare ,încât pământul era suprasaturat de apă ,iar morţii din morminte ieşeau afară ,la suprafaţa Mormântului, plutind în noroiul mâlos, în apa groasă mâloasa. Era uluitor ceea ce vedeam, căci chiar că te îngrozeai de cele văzute, pentru că atunci când erau pur si simplu aruncaţi afară de apa mâlosa, mortii se întorceau şi pe o parte şi pe alta si isi plimbau braţele şi trupul după felul cum era presiunea apei,care i-a aruncat afară din mormânt.
 Aveai impresia că sunt vii aceşti morţi, atunci când erau aruncaţi afară de puterea apei mâloase, de mocirla care se formase în mormânt din pricina ploilor care nu mai conteneau.
Dragii mei,ţineţi minte aceste cuvinte care nu sunt de la mine, ci de la DUHUL CEL PREA SFÂNT  ! Va veni vremea când ploile nu se vor mai opri ,şi vom vedea morţii ieşind din morminte ,scoşi fiind de apa mâlosa . Dar, de vom avea Credinţă de neclătinat în DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI, vom fi păziţi şi ocrotiţi de tot ce este rău şi de tot ce aduce  suferinţă sufletului şi trupului nostru.Să fim buni şi să facem fapte de milostenie celor necăjiţi şi oropsiţi, căci faptele bune, Postul şi Credinţa în DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI , ne va curăţa de multe şi grele păcate.vineri, 11 aprilie 2014


ALUNECĂRILE DE TEREN , ÎŞI VOR FACE APARITIA !

                                   11  Aprilie  2014  ora 6,15 dimineaţa !

Eram trează dar mai stăteam în pat şi admiram Cerul cu ochii închişi.
Nu ! Nu am patul afară ! Ci patul este in camera mea ! Dar eu de închid ochii mei, dispar zidurile ,aşa  precum dispare şi tot ce se cheama obstacol . 
Deci, vedeam cu ochii închişi UN CER de ziuă, un CER senin, şi jos pe Pământ vedeam o persoana care săpa  Pământul ,ca si in gradina. Numai că , atunci când a început a săpa , Pământul  se scufunda ,deoarece scoarţa  Pământului  era atât de subţire..., cât scoarţa  de copac.
Pământul  era gol pe dedesupt, ca si cum ar fi fost un beci fără sfârşit .
Dragii mei, din nefericire vom asista neputincioşi  la mari alunecări de teren , acolo unde casele vor fi inghitite de Pământ.
Unde şi când vor fi , eu nu ştiu; nu mi-a fost descoperit .
Dar vom trăi şi vom vedea . Fie ca vrem , fie ca nu vrem, ALUNECĂRILE  DE TEREN , vor avea loc.
                                   Cu dragoste  şi  preţuire, Maria.
                           Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

 1. Au prezentat la ProTv imagini cu sate ale caror cimitire erau efectiv inundate , morminte sub ape...absolut incredibil.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. trimite-mi te rog si mie ,daca poti inregistrarea , ca domnul de ieri cand am intrat in direct la ANTENA STARS, si vb despre morminte si inundatii, a zis că sunt "un prooroc " mincinos ! ;i as dori sa aduc dovezi cu mormintele inundate. Multumesc mult de tot !

   Ștergere
 2. am vazut pe StirileProtv la Tv...probabil va aparea si pe Site ul lor. Imaginile erau f clare...cimitire inundate total in zona Prahovei , cred...N am vazut la AntenaSTars.

  RăspundețiȘtergere