joi, 24 aprilie 2014

AL 3 - LEA RĂZBOI MONDIAL ??? NEGRUL AMERICII !!! O POSIBILĂ CATASTROFA NUCLEARĂ !

                           24  Aprilie  2014  ora 5,30 dimineaţa !

Ca intotdeauna fulgerul de Lumină im pătrunde prin creştet şi apoi prin tot corpul. Tresalt puternic de pe pat, şi astfel văd Un Cer ca un amurg, la Răsărit şi jos pe Pământ se dezlănţuise Iadul !
Deci vedeam o dimineaţă foarte devreme, ca atunci când se îngână ziua cu noaptea. 
Pământul se împrăştia în aer, acolo unde BOMBELE  cădeau.
Nori  de foc si fum urcau spre Cer. 
BOMBELE  cădeau de sus, precum cad frunzele din copaci. 
Nu vedeam avioane, ci vedeam doar dezastrul  de pe pământ !
Aud un glas , care spune  doar două  cuvinte :

                            " NEGRUL  AMERICII  "!   

Şi continuam să văd exploziile bombelor ce ajungeau pe Pământ ,în mijlocul Răsăritului ,şi aduceau cu ele foc şi fum negru inalt de câţiva metri.
Dragii mei, ceea ce am auzit şi am văzut azi în zori eu am scris.
Ce va fi....numai BUNUL  DUMNEZEU  ştie !
Şi iată dragilor, ce îmi spune un glas acum :

                      "SĂ  VĂ  ADUCEŢI  AMINTE DE  O                                           CATASTROFĂ  NUCLEARĂ !
                                   CATACOMBE "!

Noi să avem Credinţă şi Nădejde în BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI şi vom fi ocrotiţi.
Sa ne rugam fraţilor şi pentru fraţii noştri din UCRAINA, ca să-i păzească DUMNEZEU de un eventual război, care ar aduce multă suferinţă şi multe piederi de vieţi omeneşti pe termen lung.
Având în vedere BOMBELE  NUCLEARE !
Iată aici mai jos, o ştire de ultimă oră !
                                 Citiţi !

AŞA ÎNCEPE: Serviciul militar OBLIGATORIU a fost REINTRODUS prin decret prezidenţial
Toţi se aşteaptă la ce e mai RĂU: http://bit.ly/1fTp2GI
Îmi place ·  · 
Joi, 24 Aprilie 2014
Acuzaţii şi ameninţări grave

Rusia ameninţă Ucraina cu un război ca în Georgia

Rusia ameninţă Ucraina cu un război ca în GeorgiaSerghei Lavrov
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat ieri că, în cazul în care interesele ţării sale în Ucraina vor fi atacate, Rusia va răspunde ca în Georgia, în 2008, când a trimis tancuri în această ţară din Caucaz. ”Un atac împotriva cetăţenilor ruşi este un atac împotriva Rusiei”, a declarat şeful diplomaţiei ruse pentru postul de televiziune Russia Today (RT). În 2008, un război-fulger a opus Rusia şi Georgia, la finalul căruia Moscova a recunoscut independenţa a două teritorii separatiste pro-ruse din această ţară mică din Caucaz, Osetia de Sud şi Abhazia. Lavrov a făcut aceste declaraţii după ce autorităţile de la Kiev au anunţat reluarea ”operaţiunii antiteroriste” vizând separatiştii din estul Ucrainei, după doar câteva ore de la plecarea vicepreşedintelui american, Joe Biden, de la Kiev, unde a efectuat o vizită oficială. De asemenea, şeful diplomaţiei ruse a apreciat că ”deciziile puterii ucrainene sunt conduse de SUA”. ”Este foarte clar că au ales momentul vizitei vicepreşedintelui american pentru a anunţa reluarea operaţiunii, pentru că operaţiunea a fost declanşată imediat după vizita la Kiev a directorului CIA, John Brennan. Nu am niciun motiv să nu cred că americanii conduc acest spectacol în modul cel mai direct”, a adăugat el.
ÎNGRIJORARE LA WASHINGTON Secretarul de Stat american, John Kerry, şi-a exprimat ”profunda îngrijorare în legătură cu lipsa unor măsuri pozitive din partea Rusiei pentru detensionarea situaţiei din Ucraina”. În cursul unei convorbiri telefonice cu omologul său rus, Serghei Lavrov, Kerry a avertizat că Washingtonul ar putea înăspri sancţiunile împotriva Moscovei dacă partea rusă nu va înregistra progrese în aplicarea acordului de la Geneva, care prevede în special dezarmarea grupărilor armate ilegale şi evacuarea clădirilor ocupate în oraşele ucrainene. Rusia şi SUA se acuză reciproc de ingerinţă şi absenţa voinţei de aplicare a acordului de la Geneva, de la semnarea sa, joia trecută.
JURNALIST AMERICAN REŢINUT SUA s-au declarat foarte îngrijorate, ieri, în legătură cu informaţiile privind reţinerea unui jurnalist american în Ucraina de către separatiştii pro-ruşi şi au cerut Moscovei să-şi folosească influenţa asupra acestor grupări. Jurnalistul american Simon Ostrovsky, corespondent al publicaţiei online Vice News, a fost reţinut marţi seară, în oraşul Slaviansk, la nord de Doneţk. Primarul autoproclamat din Slaviansk, Viaceslav Ponomarev, care i-a cerut preşedintelui Vladimir Putin să trimite trupe ruse pentru protejarea populaţiei în faţa naţionaliştilor ucraineni, a confirmat că jurnalistul se află în sediul serviciului local de securitate (SBU), aflat sub controlul separatiştilor pro-ruşi. Controlat de persoane înarmate, unele cu feţele acoperite şi purtând uniforme fără însemne naţionale, Slaviansk, oraş cu peste 100.000 de locuitori, la nord de Doneţk, a devenit fieful separatiştilor din estul Ucrainei.
DIPLOMAT CANADIAN EXPULZAT Moscova a ordonat, marţi, expulzarea unui diplomat canadian, ca răspuns la recenta expulzare a unui ataşat militar rus de către Ottawa. Primul secretar al Ambasadei Canadei în Rusia, Margarita Atanasov, este obligată să părăsească Rusia în două săptămâni. Presa canadiană a anunţat la începutul lui aprilie că locotenent-colonelul Iuri Bezler, aflat în funcţie de aproximativ un an, a primit ordinul de a părăsi Canada în termen de două săptămâni. Expulzarea lui Bezler are loc în contextul crizei din Ucraina. Anterior, Canada a anunţat că introduce sancţiuni împotriva a şapte oficiali ruşi, printre care vicepremierul Dmitri Rogozin, un consilier al preşedintelui rus şi lideri ai Crimee

                                
                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu