miercuri, 23 aprilie 2014

DUMNEZEU POATE FI VĂZUT DE NOI !!! EU L - AM VĂZUT DE MAI MULTE ORI !

                                 Hristos  a  Înviat, dragii mei !

În toate Cărţile Religioase se specifică în mod constant că, pe DUMNEZEU  nu L-a văzut nimeni vreodată şi că nu poate fi văzut.
Nu aş dori să fiu înţeleasă greşit, să fiu judecată ca si cum aş fi lipsită de modestie, sau ca nu am smerenie. Dimpotrivă, doresc să vă spun că, atunci când a noastră Credinţă în DUMNEZEU , este de neclintit, putem să-l vedem pe DUMNEZEU !
Şi am să vă povestesc !
Era in vara anului 2013, într-o seară târzie.
Singură în camera mea, stăteam în genunchi şi mă rugam la DUMNEZEU  TATĂL.
Eram tare tristă în acea seară şi mă rugam cu lacrimi, şi-L imploram pe DUMNEZEU  TATĂL şi pe DUMNEZEU  FIUL, ca să-mi audă Rugăciunea mea şi să mă ajute.
Brusc, ochii mei mi se închid şi Cerul se deschide !
Văd cu ochii închişi, un Cer de noapte albastră şi care Cer se dă deoparte ca o cortină, şi astfel apare un alt Cer, un Cer numai al LUI  DUMNEZEU.
Acest Cer din Cer, avea culoarea albă stralucitoare foarte.
Aici în Cerul alb, văd TRONUL LUI  DUMNEZEU ! TRONUL  PREA  SFINTEI  TREIMI !
Aici vedeam pe ,PREA  SFÂNTA  TREIME , aşa cum o cunoaştem cu toţii din SFANTA  ICOANA. Numai că strălucirea este orbitoare.
În timp ce priveam uimită la PREA  SFANTA  TREIME, continuam să mă rog, să-L implor pe DUMNEZEU  TATĂL , ca să mă ajute în Rugăciunea mea; ca să audă Rugăciunea mea.
                           Sfanta Treime” | Yahvhey-Elohym
Într-o clipă DUMNEZEU  TATĂL , îşi apleacă urechea SA înspre mine ,şi pune MÂNA  SA  la urechea dreaptă.
DUMNEZEU  TATĂL , face MÂNA  SA , sub formă de pâlnie şi vedeam fraţilor cum ajungeau cuvintele mele ,direct in urechea LUI DUMNEZEU.
De la mine şi până la DUMNEZEU s-a întins o punte  de lumină  albă. Pe această punte de Lumină  albă, cuvintele din Rugăciunea mea, urcau la DUMNEZEU, sub forma de cerculeţe, cerculeţe neîntrerupte, ca un lanţ de cerculeţe suprapuse.
Precum iese aburul dintr-o oala sub presiune ,aşa urcau acele Cerculeţe bleu şi ajungeau şi treceau prin MÂNA  facuta pâlnie în  urechea LUI  DUMNEZEU. 
Ca de un magnet puternic ,aşa erau de atrase cuvintele mele prin Mâna făcută pâlnie deasupra urechii drepte a LUI  DUMNEZEU  TATĂL.
Totul a durat câteva secunde bune, timp în care lacrimile îmi frigeau obrajii, iar sufletu-mi era la DUMNEZEU.
Îmi doream, să nu se mai termine aceasta dumnezeiasca MINUNE.
Dar aşa cum a apărut, tot aşa a şi dispărut ca şi prin topire .
Am simţit în suflet cu adevărat că DUMNEZEU  ESTE  CU NOI ŞI ESTE ÎNTRU NOI !
Chemaţi dragii mei pe DUMNEZEU şi pe MĂICUŢA  DOMNULUI în ajutor, şi veţi vedea că vi Se va descoperi fiecăruia după CREDINŢĂ şi după Dragostea ce I-o purtaţi,în inimă şi-n suflet.
                                 Şi tot cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu