duminică, 20 aprilie 2014

CUTREMURĂTOR ! S-A ADEVERIT ! CIMITIR SUB APE ! VIDEO ŞI AUDIO !!!
joi, 17 aprilie 2014


VIN INUNDAŢIILE MARI ! MORŢII IEŞEAU DIN MORMINTE !

                                     17 Aprilie 2014 ,ora 4,20 zori de zi  

Trează fiind , văd brusc în faţa ochilor închişi , văd o câmpie mare cu iarbă verde, şi când mi-a fost adusă mai aproape imaginea, văd că de fapt era vorba de UN  CIMITIR !
Dintr-un mormânt , văd cum iese la suprafaţă un schelet uman, care era îmbrăcat în mâl.
Afara ploua aşa tare ,încât pământul era suprasaturat de apă ,iar morţii din morminte ieşeau afară ,la suprafaţa Mormântului, plutind în noroiul mâlos, în apa groasă mâloasa. Era uluitor ceea ce vedeam, căci chiar că te îngrozeai de cele văzute, pentru că atunci când erau pur si simplu aruncaţi afară de apa mâlosa, mortii se întorceau şi pe o parte şi pe alta si isi plimbau braţele şi trupul după felul cum era presiunea apei,care i-a aruncat afară din mormânt.
 Aveai impresia că sunt vii aceşti morţi, atunci când erau aruncaţi afară de puterea apei mâloase, de mocirla care se formase în mormânt din pricina ploilor care nu mai conteneau.
Dragii mei,ţineţi minte aceste cuvinte care nu sunt de la mine, ci de la DUHUL CEL PREA SFÂNT  ! Va veni vremea când ploile nu se vor mai opri ,şi vom vedea morţii ieşind din morminte ,scoşi fiind de apa mâlosa . Dar, de vom avea Credinţă de neclătinat în DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI, vom fi păziţi şi ocrotiţi de tot ce este rău şi de tot ce aduce  suferinţă sufletului şi trupului nostru.Să fim buni şi să facem fapte de milostenie celor necăjiţi şi oropsiţi, căci faptele bune, Postul şi Credinţa în DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI , ne va curăţa de multe şi grele păcate.
                                              Cu dragoste si preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu