duminică, 13 aprilie 2014

ROBERTA ANASTASE !!! DOAMNA CARE A NUMĂRAT DUBLU LA TĂIEREA PENSIILOR !

                                     12  Aprilie  2014 , ora 22,30 !

                                             Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pre Blog, O  Lumină albă stralucitoare foarte, îmi luminează ochii mei ,şi astfel văd un hol lung, ca al unei instituţii, şi pe hol pe partea stângă ,îmi sunt arătate două uşi ,una lângă alta.
Aud un glas care îmi spune tare aşa :

                    "ROBERTA  ANASTASE "!

Clipă în care , mi se arată prima usă de pe stânga holului, uşă ce avea culoarea gri deschis şi pe care se afla o plăcuţă fixată.
Pe această plăcuţă  scria numele doamnei  ROBERTA  ANASTASE .
Cine ştie dragilor, daca atunci când era Presedinta  Camerei Deputaţilor 2008 -  2012 , a numarat dublu voturile de care avea nevoie, ca să ni se taie  din pensii, acum poate va numara tot dublu, dar pentru mărirea pensiilor.
Adică , să ne dea înapoi ce ne-a luat cu japca , datorită minciunii că, s-a împlinit cvorumul necesar  pentru tăierea pensiilor!
Iată  DOVADA :

e[modificare | modificare sursă]

În noaptea de 15 septembrie 2010 a condus ședința în care Camera Deputaților a votat legea pensiilor. Roberta Anastase, în calitate de președinte de ședință, a supus proiectul la vot și a constatat îndeplinirea cvorumului și adoptarea legii, deși în sală se aflau doar 80 de deputați. După părerea doamnei Anastase ar fi votat peste 160 de deputați, chiar 270. GrupurilePNL și PSD se retrăseseră de la vot.[4][5] În data de 6 octombrie 2010 Curtea Constituțională a analizat contestațiile depuse de PNL și PSD și a declarat legea ca fiind constituțională[6] Președintele României, Traian Băsescu, a retrimis legea pentru o nouă dezbatere în Parlament, însă pentru alte motive decât cele reclamate de opoziție.[7]
În vara anului 2012, în contextul modificării culorii politice predominante din Parlament, când mai mulți membri ai partidului de la guvernare PDL au migrat în alte partide (în special în partidele din componența USL), la 3 iulie 2012 Roberta Anastase este revocată din funcția de președinte al Camerei Deputaților, fiind înlocuită prin vot parlamentar de către Valeriu Zgone
O să vedeţi că, va fi pusă din nou într-o functie cheie , la următoarele alegeri.
Doream să scriu ...o functie importantă, dar un glas mi-a spus chiar acum ca să scriu :
                              "O  FUNCŢIE  CHEIE "!

Deci, urmează să auzim că...doamna ROBERTA  ANASTASE , a fost pusă ....într-o funcţie CHEIE !
Cine stie , poate se va shimba ceva in bine, pentru bietii pensionari şi nu numai, datorită faptului că....am deconspirat-o !
Dar , are grijă BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI de fiecare in parte. Cum tot fiecare în parte, va raspunde cu vârf si îndesat de faptele sale.
Aveţi mare grijă dragilor, nu faceţi rău nimănui ! Faceţi pe cât puteţi, BINE ! Dar rău, să nu faceţi !
                                           Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu