marți, 29 aprilie 2014

LUMEA SE VA TERMINA ??? PACEA LUMII SE CLATINĂ !!! DIN MORMÂNT , DE DINCOLO DE MORMÂNT ,YASSER ARAFAT !

  c.                   HRISTOS  A  ÎNVIAT !


Citez un glas, care a apărut ulterior, şi care spune aşa :

       "Ufff Doamne ! Şi se va termina Lumea aceasta "!

Dragii mei, ceea ce urmează a vă spune ,are legătură cu personajul de mai jos, care este plecat dintre noi de circa 10 ani !
Şi am copiat un text oarecare de pe net, ca să ne amintim de cine a fost YASSER  ARAFAT.
După ce vă veţi aminti de Arafat, citiţi sub textul acesta şi ceea ce urmează să scriu.

Ceauşescu şi Pacepa, mentorii lui Yasser Arafat

S-a născut in 24 august 1929, şi a murit in 11 Noiembrie 2004 !
A fost PREŞEDINTELE  ORAGANIZAŢIEI PENTRU ELIBERAREA  PALESTINEI !
Potrivit unor detalii din arhiva secretă a fostului lider palestinian Yasser Arafat, Nicolae Ceauşescu şi Ion Mihai Pacepa au fost mentorii acestuia. 

Publicaţia israelană online Debka File scrie, în ediţia de azi, că sfătuitorii şi mentorii fostului lider al Organizaţiei pentru Eliberarea Palestinei (OEP), Yasser Arafat, au fost Nicolae Ceauşescu şi şeful adjunct al Departamentului pentru Informaţii Externe (DIE), generalul Mihai Pacepa. Informaţia apare în contextul luptei acerbe pentru accesul la datele conţinute în arhivă, scrie Debka File.
"Bucureştiul era unul din puţinele locuri din lume unde Yasser Arafat, considerat ca fiind şeful teroriştilor palestinieni se simţea ca la el acasă. La Bucureşti, Yasser Arafat era în siguranţă şi aici îşi satisfăcea obiceiurile sexuale neobişnuite", susţine Debka File.

Secretele liderilor, sursă de putere politică
Debka File susţine că Arafat a învăţat de la Ceauşescu şi de la Pacepa, care îl alimenta cu informaţii obţinute de DIE, că secretele liderilor mondiali şi detalii ale vieţii private pot fi folosite într-o imensă sursă de putere politică. În cei 36 de ani cât a condus OEP, Arafat s-a folosit de agenţiile de informaţii palestiniene pentru a culege date şi a deschide dosare nu numai personalităţilor israeliene, arabe şi musulmane, ci şi unui număr impresionant de figuri mondiale: politicieni, generali, magnaţi economici, conducători de firme hi-tech şi familiile lor. Informaţiile sunt cu atat mai preţioase cu cât o parte dintre cei "monitorizaţi" de Yasser Arafat se află încă la putere sau în poziţii de conducere.
În 1960, în paralel cu operaţiunile clasice de terorism, Arafat şi colaboratorii săi, cu ajutorul lui Ceauşescu, a început să adune şi să folosească informaţii compromiţătoare, utilizarea lor permiţându-i să se erijeze în personaj influent pe arena mondială, comentează Debka File.

                                                                           Şi acum....

                                                            29 Aprilie 2014 , ora 12,30 !

Sunt acasă în faţa calculatorului. Brusc aud un glas care spune ceva ce m-a uimit, având în vedere că ,ARAFAT este mort de 10 ani. Citez :

                 "YASSER  ARAFAT , este îngrijorat de ceea ce se întâmplă  în lume .
   Lumea , este îngrijorată de ceea ce se întâmplă 
                                                                           în lume ".

Apoi , un alt glas tremurat,vine cu un alt mesaj ce m-a cutremurat.
                                    Citez :

              "PACEA  LUMII , SE  CLATINĂ  "!

şi iată că aud un alt glas apărut ulterior, care spune cu durere mare aşa :

        "Ufff, Doamne ! Şi se va termina Lumea aceasta !

Dragii mei, având în vedere ceea ce se întâmplă între RUSIA şi UCRAINA, alături de SUA, care zilnic impune RUSIEI tot felul de restricţii ,nu este de mirare că PACEA  LUMII se clatină.
Sigur că, dacă va porni un al 3 lea Razboi Mondial, armele nucleare vor avea un impact decisiv asupra vieţii Planetei Pământ !
Noi suntem prea mici fraţilor,ca să putem interveni între conducătorii  "cu mână şi cu inimă de fier ", a unor mari Puteri ale Lumii.
Dar să nu uităm niciodată că, oricât de multă putere ar avea cineva  peste oameni, nimeni nu poate fi mai puternic decât DUMNEZEU !
Credinţa, Nădejdea şi Dragostea , în Bunul  Dumnezeu şi în Maica  Domnului, sunt armele pe care le-am primit fiecare dintre noi la SFÂNTUL BOTEZ, arme pe care, nici cel mai puternic om de pe planeta Pamant , nu ni le poate lua.
                                Cu dragoste şi preţuire,
                                                              Maria.


Un comentariu:

 1. Adevărat a Înviat!
  Vai lor , celor ce pun soarta oamenilor in pericol.Vai lor celor ce pot omorî oameni.
  Toate popoarele o sa se inchine Celui ce cu mana a facut toate cele vazute si nevazute.
  Vai lor , iluminatilor si francmasonilor , care pun în pericol soarta oamenilor.
  Cu totii v-or cadea in faţa Domnului.De la cel mai mare terorist/mafiot/lider sau ce o fi , până la ultimul om de pe strada , credincios sau nu.
  D-na. Maria , tare mi-e frica sa nu porneasca un razboi.Dar dvs. stiti cine e devina?Nimeni altcineva decat iluminatii.Ei au vrut sa taie Rusiei calea spre M.Neagra.Cine credeti ca i-a poruncit presedintelui Obama sa fie atat de dârz?
  Putin fiind un om foarte puternic , un presedinte mult mai hotărât decat Obama , se revolta prin forţa.Problema lui Putin e ca inca nu a inteles ca nu orice razboi se câştigă cu tancuri.
  Fereasca Domnul popoarele toate de un razboi intre Rusia si SUA.Toata planeta ar murii.
  Spunea un om important din Rusia asa:"Nu va bucurati de un razboi dintre Rusia si SUA.Razboiul va fi în plămânii voştrii!Chiar daca vă aflaţi pe cealaltă parte a planetei.".
  Chiar daca pare imposibil , eu cred ca Rusia are destula putere sa ucida toate cele 7 miliarde in cateva zile.
  Mai era o stire in care , din nou , un important om din Rusia spunea:"Rusia este singurul stat capabil sa transforme SUA in cenusa radioactiva".
  Poate ca ar fi asa , daca SUA nu ar fi cel mai puternic stat.Din acest razboi , Rusia , dar si toate celelalte state ar iesi sifonate foarte rau.Mai ales Romania care se afla intr-o zona de conflict.
  Vai de cei ce se pun impotriva Domnului si vor sa faca pe Dumnezeu.Cei care fac asta , nu au nici-o sansa.
  O seara binecuvântată!

  RăspundețiȘtergere