sâmbătă, 19 aprilie 2014

INUNDATII DEVASTATOARE SI DOVEZI CA SPUN NUMAI ADEVARUL !joi, 17 aprilie 2014 Scriam, in aceasta  zi de

           17 aprilie 2014 ! 
Şi după doar 2 zile ,ADEVĂRUL  a 
ieşit la iveală ! 
Şi e doar începutul ! 
Una  dintre DOVEZI, este mai jos de articol !
                 CITIŢI !

VIN INUNDAŢIILE MARI ! MORŢII IEŞEAU DIN MORMINTE !

                                     17 Aprilie 2014 ,ora 4,20 zori de zi  

Trează fiind , văd brusc în faţa ochilor închişi , văd o câmpie mare cu iarbă verde, şi când mi-a fost adusă mai aproape imaginea, văd că de fapt era vorba de UN  CIMITIR !
Dintr-un mormânt , văd cum iese la suprafaţă un schelet uman, care era îmbrăcat în mâl.
Afara ploua aşa tare ,încât pământul era suprasaturat de apă ,iar morţii din morminte ieşeau afară ,la suprafaţa Mormântului, plutind în noroiul mâlos, în apa groasă mâloasa. Era uluitor ceea ce vedeam, căci chiar că te îngrozeai de cele văzute, pentru că atunci când erau pur si simplu aruncaţi afară de apa mâlosa, mortii se întorceau şi pe o parte şi pe alta si isi plimbau braţele şi trupul după felul cum era presiunea apei,care i-a aruncat afară din mormânt.
 Aveai impresia că sunt vii aceşti morţi, atunci când erau aruncaţi afară de puterea apei mâloase, de mocirla care se formase în mormânt din pricina ploilor care nu mai conteneau.
Dragii mei,ţineţi minte aceste cuvinte care nu sunt de la mine, ci de la DUHUL CEL PREA SFÂNT  ! Va veni vremea când ploile nu se vor mai opri ,şi vom vedea morţii ieşind din morminte ,scoşi fiind de apa mâlosa . Dar, de vom avea Credinţă de neclătinat în DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI, vom fi păziţi şi ocrotiţi de tot ce este rău şi de tot ce aduce  suferinţă sufletului şi trupului nostru.Să fim buni şi să facem fapte de milostenie celor necăjiţi şi oropsiţi, căci faptele bune, Postul şi Credinţa în DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI , ne va curăţa de multe şi grele păcate.
                           Cu dragoste, Maria.

Şi citiţi mai jos, cum că INUNDATIILE  AU  INCEPUT DEJA !
Chiar si mormintele  sunt sub ape, asa cum am scris in 17 aprilie.
Iar azi 19 Aprilie 2014, INUNDATIILE  au inceput si vor fi devastatoare pe unde vor trece. Citiţi, mai jos, si daca veti cauta la STIRILE  PROTV de azi, veti vedea MORMINTE  SUB  APE, asa cum am spus in art.de mai sus, din 17 aprilie.


Zeci de gospodării din judeţul Dâmboviţa au fost inundate

Dezgheţul şi ploile au provocat inundaţii în  gospodăriile din judeţul Dâmboviţa. Cele mai multe dintre locuinţele afectate sunt în oraşul Moreni şi în comuna Bucşani. Pompierii s-au chinuit ore în şir să scoată apa din curţile oamenilor.


  0  0 


30 de gospodării din judeţul Dâmboviţa au fost inundate / Foto: Realitatea TV
30 de gospodării din judeţul Dâmboviţa au fost inundate / Foto: Realitatea TV
Pompierii au intervenit în gospodăriile din localităţile Bucşani, Cojasca, Moreni, Ion Luca Cragiale, Sotânga, Brăteşti şi Răcari. În Moreni, pompierii au muncit peste 12 ore ca să îi ajute pe localnici.

"Dacă nu acţionam la timp, putea să intre şi în case, era undeva la pragul de intrare", a afirmat Vasile Marin ISU.

Pompierii au reuşit să scoată apa din toate gospodăriile inundate.
Apa a pătruns în zeci de gospodării din comuna Bucşani şi alte o sută sunt în pericol să fie inundate. Autorităţile locale spun că ar avea o soluţie, dar abia la primăvară.
Străzile din comuna Bucşani s-au transformat în pâraie.

Oamenii şi-au făcut în faţa caselor diguri din zăpadă, ca să-şi protejeze curţile, dar acestea nu vor rezista prea mult. Sătenii vor ca primăria să facă un canal de scurgere, ca să scape de inundaţii. Primarul dă însă vina pe oameni şi spune că ei ar fi trebuit să-şi facă şanţurile din faţa caselor mai adânci, ca să nu le intre apa în gospodării.

Inundaţii şi în comuna Brăteşti. Apa a intrat în curţi, dar a ieşit şi pe Drumul Naţional 71 Târgovişte - Bucureşti.

Situaţia este pe cale de a se agrava. Meteorologii anunţă că vremea se va încălzi în următoarele zile şi riscul de inundaţii va creşte în mai multe localităţi din Dâmboviţa.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:http://www.realitatea.net/zeci-de-gospodarii-din-judetul-dambovita-au-fost-inundate_700065.html#ixzz2zMRjZb1F
Follow us: @realitatea on Twitter

Un comentariu:

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/vremea-de-paste-cod-portocaliu-de-inundatii-pe-mai-multe-rauri-din-intreaga-tara-pana-duminica-la-ora-18-00.html

    RăspundețiȘtergere