miercuri, 30 aprilie 2014

IISUS CITEŞTE , STÂND PE TRONUL ÎMPĂRĂTESC CA ŞI ÎN CAMERA MEA !

     c.                                                   2 Aprilie 2005, ora 0,20 !

Deşi târziu ,eu încă mă rog la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI.
Sus pe peretele camerei mele, am O SFANTA  ICOANA cu MÂNTUIROUL bust, adusă de chiar de la Ierusalim, acum vreo 150 de ani, şi care a ajuns la mine după cateva generatii.
Aceasta Sfanta Icoana ,este în permanenţă vie pentru mine. Atunci când eu O privesc şi ma rog la MANTUITORUL , se intampla O MINUNE. IISUS  HRISTOS, prinde viaţă şi aproape că iese din Icoana SA.
Stând în genunchi ,spuneam Rugaciunea TATĂL NOSTRU.
Şi fără voia mea, lacrimile au inceput sa-mi curga pe obraji, si vad cu ochii inchişi şi plini de lacrimi, văd pe IISUS  HRISTOS cum înviază în SFANTA ICOANA, şi chiar iese înafara ei.  
Acum ÎL văd pe IISUS  HRISTOS, ca si în faţa SFINTEI  ICOANE, stând pe UN SCAUN ÎMPĂRĂTESC !
IISUS este imbrăcat in veşminte roşii catifelate si lungi, iar pe deasupra ,are o mantie albastra precum culoarea ochilor Săi !
IISUS, are deasupra capului Său, O AUREOLA mare si lată ,circulara, care straluceste cat o mie de Sori la un loc.
Într-o clipită pe pieptul LUI  IISUS  pe partea stăngă , a apărut O  INIMĂ  roşie ,care împrăştia în jurul ei,raze de culoare roz ,foarte dense si stralucitoare.
INIMA  ROŞIE, de pe pieptul LUI  IISUS, asa peste vesmintele Sale, a pulsat de două ori foarte puternic, împrăştiind raze roz în jurul ei, respectiv pe veşmintele DOMNULUI , moment în care în Mâna dreaptă a Mântuitorului apare O CARTE !
MÂNTUITORUL, Îşi lasă Mâna SA, în care ţinea CARTEA, ca să alunece uşor pe genunchii Săi.
Cartea era groasa, cu multe file, care erau la margine aurii ,iar la interior paginile erau roşii  ; roşii ca focul ! Cartea era voluminoasa dar era mică ca si dimensiuni.
IISUS  HRISTOS , Îşi apleacă privirea Sa , spre CARTEA deschisă de pe genunchii Săi  şi citea din ea. Cel puţin aşa lăsa ca eu să înţeleg ,pentru că IISUS nu are nevoie sa citeasca,EL fiind ÎNSUŞI  DUMNEZEU FIUL !
Dragii mei, noi avem nevoie să citim cât mai mult din Cărţile Sfinte ! Poate chiar acest lucru a dorit MÂNTUITORUL ca să ni-l transmită, şi anume că, avem nevoie de multă Rugăciune curată, si mai ales sa dăruim Dragoste sufletească, tuturor semenilor noştri.
Să îndepărtăm ura şi mânia şi sa facem loc in inima şi-n sufletul nostru, Dragostei ! Dragoste pentru DUMNEZEU, Dragoste pentru MAICA SFÂNTĂ, Dragoste pentru Sfinţii LUI  DUMNEZEU şi nu în ultimul rând ,DRAGOSTE pe care s-o dăruim şi semenilor noştri.
                   Şi.....tot cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu