luni, 6 august 2018

CUTREMURUL S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE !

                                                             
Dragii mei,

Scriam in urma cu o saptamana un articol cu titlul : CUTREMUR INTENS SAU ATENTAT?
Si iata dragilor că după numai o saptamana,un CUTREMUR intens s-a produs in INDONEZIA si au murit multi oameni,din păcate.
Acest CUTREMUR a venit după doar o saptamana, de la un alt Cutremur din 29 iulie 2018,de 6,4 grade,despre care am scris la momentul potrivit.
Iata informatia extrem de dureroasa si de trista:

Acum 1 zi - Autoritățile din Indonezia au emis o avertizare de tsunami după ce un cutremur de 7 grade pe scara Richter s-a produs duminică în insula ...

Acum 3 ore - Aproape 100 de oameni au murit, iar 10.000 au fost evacuați de pe insula indoneziană Lombok, după cutremurul de duminică cu ...


Iata si linkul cu articolul meu,dar si articolul mai pe larg:

UN CUTREMUR INTENS SAU UN ATENTAT - Dumnezeu există ...

30 iul. 2018 - Dragii mei, daca este vorba de un Cutremur intens sau de un posibil atentat terorist cu masina capcana,din nefericire ,vom afla impreuna.

                                   29 Iulie 2018,ora 5,34 dimineata !

                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata ,ca intotdeauna ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,si astfel, vad cu ochii inchisi fiind,vad o strada pe care se afla stationata o duba alba mare,grea as putea spune după felul cum arata.
Brusc ,masina se clatina ca la un Cutremur;sare ca pe arcuri.
Imagini pentru duba alba.

Dragii mei, daca este vorba de un Cutremur intens sau de un posibil atentat terorist cu masina capcana,din nefericire ,vom afla impreuna.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere si sa ne ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa,si sa nu ne lase din Mana Sa cea atotputernica si atottiitoare.
                               Cu dragoste,Maria.

Cutremur violent în Indonezia: 142 de morți și sute de răniți pe insula Lombok

Ştire online publicată Luni, 06 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Cutremur violent în Indonezia: 142 de morți și sute de răniți pe insula Lombok - cutremur-1533557154.jpg
Un cutremur cu magnitudinea 7 a avut loc în largul insulei indoneziene Lombok. Autoritățile au emis o alertă de tsunami, care a fost ulterior ridicată. Bilanțul victimelor este sumbru și ar putea crește: cel puțin 142 de morți și 202 de răniți.

UPDATE: Ultimul bilanț anunțat de autoritățile indoneziene vorbește despre cel puțin 142 de morți și 202 răniți pe insula Lombok. Numărul victimelor continuă să crească.

Mii de case au fost afectate de cutremur și insula se confruntă cu întreruperi de curent electric. Situația era dramatică în principalul oraș al insulei - Mataram, unde străzile sunt pline de moloz.

BBC notează că multe dintre construcțiile dărâmate de seism erau ridicate cu materiale nepotrivite și nu îndeplineau standardele de siguranță.

Cutremurul s-a simțit și în Bali, una dintre cele mai populate destinații turistice din lume. 

12 comentarii:

  1. Eu mi.am dat seama de mult, ca ceea ce ziceti doamna Maria, se implineste. E vorba doar de timp.
    Pe mine ma ingrijoreaza toate cate ati scris, e vorba de inceputul schimbarii omenirii, si daca punem la numar si scgimbarea polilor ,nici nu vreau sa.mi imaginez. Dumnezeu e Atotputernic, si viata noastra depinde de A Sa Mila. Sa ne fereasca si sa ne pazeasca de tot raul. Amin

    RăspundețiȘtergere
  2. https://m.emsc.eu/earthquake/latest.php?min_mag=n/a&max_mag=n/a&date=n/a&euromed=World


    Hmmmmmm.... Atata de multe cutremure petrecute... Nu mai asculta ce spune Craciun, care e excitat mintal. Fierbe osanza in el de prostie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.10 Continua cu jignirile ieftine, de 2 bani , intri doar sa-i comentezi pe altii .

      Stergeti- i comentariul lui 22.10 , doamna Maria , sunt oameni care nu reusesc sa exprime ceva, decat daca il scuipa pe celalalt.

      Ștergere
    2. 06.51 de ce sa stearga? Altceva mai stii decat asta? Se vede treaba ca ceausescu te-a marcat pe creier cu cenzura lui.

      Ștergere
  3. Cata dreptate aveti , viziunile doamnei sunt "in timp", la fel si cu ceilalti vizioari Nostradamus,Vanga etc,
    Iar felul cum ne expune informatiei care va urma sa se intample , Maria o face cu blandete-rugaciuni-parere de rau [[niciodata cu amenintari]].

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.40 nu cred ca ai citit bine. A fost si cu amenintari de dat pe mana autoritatilor, de blestemat, de atentionat cu rautate si cu razbunarea lui Dumnezeu si chiar cu atac la familie. Asa ca lasa propaganda ieftina.

      Ștergere
  4. Va las aici linkul despre un accident petrecut tot astazi in Italia cu o dubita alba care a intrat frontal intr-un tir,in dubita erau 14-15 muncitori extracomunitari care munceau in agricultura si care din pacate 12 au murit pe loc si ceilalti raniti. https://www.google.com/amp/www.lagazzettadelmezzogiorno.it/news/foggia/1044611/altro-incidente-stradali-nel-foggiano-5-morti-tutti-braccianti-e-diversi-feriti.amp

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este doamna Maria nici nu ati spus bine si s-a si adeverit.
    Sa creada si cei care tot contrazic.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. 22 10 ,eu nici nu am scris pe pagina asta dar e epolet din server caruiia ii e ciuda ca i-am dat de gol pe pagina anterioara cu 100 grade

    RăspundețiȘtergere
  7. 22 10 ,eu nici nu am scris pe pagina asta dar e epolet din server caruia ii e ciuda ca i-am dat de gol pe pagina anterioara cu 100 grade HA-HA-HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  8. Sorin Rosca Stanescu acum pe TV;''Iohanis liderul numarul unu al opozitiei,nu mai e neutru'' HA-HA-HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  9. Hahahahaha 12:08, nici nu stii cat de mic incepi sa fii.

    RăspundețiȘtergere