luni, 9 ianuarie 2017

ZĂPEZI MARI , VÂNT EXTREM DE PUTERNIC, COPACI SMULŞI DIN RĂDĂCINI !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...

                                               

                                    8 Ianuarie 2017, ora 14,16 !

                                              Dragii mei, 


Astăzi după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor înspre Sud, munţi de zăpadă, viscol extrem de puternic, copaci smulsi din rădăcini, iar un singur copac era chiar în mijlocul muntilor de zăpadă.

Image result for zapăda mareImage result for munti de zapada....
Dragii mei,  vom auzi sau chiar vom trai astfel de situatii dezastruoase.
Nu avem ce face, este iarna ,si trebuie sa avem grijă să nu ne lipseasca nimic din casă, în caz că,am fi fortati de situatie si blocati în propria noastra casă.
Dumnezeu si MAICUTA DOMNULUI să ne apere pe toti,si sa ne ajute cu Mila si cu Dragostea SA.
                                    Cu dragoste,Maria.


15 comentarii:

  1. Pai asta chear s.a intimplat....e cu intirziere premonitia

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Jurnalul unui emigrant in Canada

    Ne-am cumparat o casa noua in Canada. Suntem foarte emotionati.
    Aici e atat de frumos. Muntii sunt de o splendoare nedescrisa. Abia astept sa ii vad acoperiti de zapada.

    14. Oct. -. E cea mai frumoasa tara de pe Pamant.
    Frunzele au primit toate acele minunate nuante de culoare galbena si portocalie. M-am plimbat cu masina prin natura si am vazut cativa cerbi.
    Sunt atat de gratiosi. Cerbi sunt cele mai frumoase animale.
    Cred ca am ajuns in paradis. Iubesc Canada.
    11 Noi. - Ziua sarbatorii nationale. In curand incepe vanatoarea cerbilor. Nu imi vine sa cred ca cineva poate sa ucida un animal atat de frumos.
    Sper ca va ninge in curand. E atat de frumos aici.
    12. Dec. - Azi noapte a nins pentru prima oara. M-am sculat si am vazut ca este alb peste tot ca in cele mai frumoase vederi. Am iesit afara, am curatat in fata casei si apoi ne-am batut cu bulgari de zapada (eu am castigat).
    Cand a trecut masina de curatat zapada am curatat din nou in fata curtii. Tara deosebita. Iubesc Canada.
    13. Dec. - Azi noapte a nins iarasi. Masina a curatat zapada din nou. Ne-a blocat intrarea in curte. Aici e splendid.
    19. Dec. - Azi noapte a nins iarasi. N-am putut sa scot masina sa merg la lucru. Aici e intr-adevar foarte frumos numai ca sunt obosit de curatat zapada(lopatarie). Din nou masina aia blestemata.
    22.Dec. - C...tul asta alb nu s-a oprit toata noaptea. Am bataturi la maini de la lopata si ma doare spatele. Aceasta maimuta cu masina parca se ascunde dupa colt si numai asteapta sa termin de curatat in fata curtii. La naiba.
    25. Dec. - Craciun Fericit pe naiba. A nins din nou zapada asta nenorocita. Daca il prind pe homosexualul ala cu masina il omor. Fu.. le ...... ca nu arunca mai multa sare (pt. topit zapada) pe sosele.
    27. Dec. - Azi noapte iarasi zapada. Nu ies de trei zile din casa doar ca dau cu lopata intr-una dupa ce trece masina. Nu pot pleca nicaieri, auto este blocat sub un deal de zapada si mai e si foarte frig pe deasupra. Au spus ca la noapte v a mai cadea inca 30 cm de c...tul asta de zapada.
    28. Dec. - Prognoza a fost proasta. S-au mai depus 50 cm nu 30 cm. Daca se continua asa nu se va topi pana la vara. Masina de curatat a ramas blocata si maimutoiul a venit la mine sa imi ceara lopata. I-am spus ca am rupt deja 6 curatand rahatul ce mi l-a aruncat in fata curtii. Era cat pe ce sa ii dau in cap cu lopata.
    4. Jan. - Am iesit din casa in sfarsit. M-am dus pana la alimentara sa cumpar de mancare si la intoarcere am lovit un cerb. Auto avariat in valoare de $3000. Bestiile de cerbi trebuie omorate. Sunt peste tot. De ce oare nu i-au omorat vanatorii toamna trecuta?
    3. Mai - Am dus masina la mecanic. Incredibil cat de mult a ruginit de la sarea aia nenorocita care se arunca peste tot, tot timpul iernii ca sa topeasca zapada si tot degeaba.
    10. Mai - Ma mut in Florida. Nu imi pot imagina cum cineva normal poate trai in Canada asta !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PRIETENEAL NOSTRU CA-NADEEAN,CAND VOR IESI VULCANII VEI FI AL NOPSTRU PRIETEN,CAC A-DIAN.

      Ștergere
    2. alle alle, termină cu surioara mai mare. Iti stim cu toții gândurile murdare. Sa-ti fie rusine,dacă stii ce e aia rusine!

      Ștergere
  5. SUFLETE DRAG,MAI LASA-I SI LA TATANELE LOR SI NU TE MAI NACAJI,CA N-AI CU CINE,SURIOARA MEA MAI MARE.ITI MUULTUMSC SI TE IUBESC,MARTOR PE IISUS IL PUI,FRATAIE CA A NOASTRA NU-I.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nerusinatule, doamna Maria e femeie măritată, serioasă. Lasă vrajelile cu frăția ca nu suntem toți prosti. Ia, poate ai treabă.

      Ștergere
  6. Poate ar fi mai bine sa te muti in Romania avem si noi c....tul alb destul si maimutoiul cu masina de deszapezit nu cred ca e asa insistent. Incearca si ai sa vezi ca cea mai frumoasa tara din lume e Romania si patadoxal.. merita sa o iubesti

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 09 ian 21:04 ar fi interesant de știut ce naționalitate avea acest emigrant că după înjurături și instabilitate părea român.Este fantastic cum si-a schimbat opinia despre o țară,despre cerbi,despre iarnă cind a dat de greu.Acum se mută în Florida,unde e cald,dar acolo il așteaptă uraganele,care-i va lua casa pe sus.Eu îi propun sa-și cumpere o rulotă și să se plimbe dintr-o țară în alta,dacă tot e obișnuit cu emigrarea.Să-i dorim totuși călătorie plăcută.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu propun să vină inapoi in România si sa pună umărul la reconstrucția țării.

      Ștergere
  8. Eu cind vam spus intru comentariu sa va faceti provizi pentru cel putin 10 zile ca va veni urgia ati spus ca va speri uni ca sint bolnava mintal acum vedeti ca am avut dreptate lumea nu poate sa mai easa din case asta nu este nimica dar o sa vedeti ce va veni nu voi spune sa ma faceti ear bolnava minal doar va spun sa va pregatiti doamna maria va rog din suflet sa publicati va pup dulce

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce tataraie de comentarii si ce mahala pentru un pamflet. Ilie serb te chemi ..alle, alle '' acum ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai anonim17;47nu mai zice ce tatarae si mahala de comentari mai bine pregatestete ca ai sa vezi tu ce va veni si pe urma no sa mai spui tataroae si mahala ai sa spui doamne eartama si ajutama

    RăspundețiȘtergere