duminică, 8 ianuarie 2017

VISCOL SI NINSORI EXTREM DE PUTERNICE ! ZĂPADA ACOPERISE UN TIR ,PE MARGINEA STRAZII !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...

                 8 Ianuarie 2017,ora 10,28 dimineata!

                              Dragii mei, 


În aceasta dimineaţă,la Sfanta Biserică fiind, desi priveam spre Sfantul Altar,văd dragilor în spatele meu, înspre Sud -Est, văd o strada înzăpezită, sub puterea năpraznică a viscolului, iar pe marginea carosabilului, tras pe dreapta,stă un TIR înzăpezit.

Image result for zăpada mareImage result for zăpada mare.

Prieteni dragi, vom auzi de o astfel de iarnă năpraznică,sau este posibil ca să o trăim chiar noi.

Daca va fi asa,nu vom mai circula cu masinile,ci vom scoate saniile trase de cai, ca pe vremea bunicilor nostri. Fireste, cine are cai de căruţă ,si nu cai putere.
Caiii putere, atunci când iarna este grea, nu mai pot circula,ci trag pe dreapta.
Asadar dragilor, sa avem grija mare de vrem sa plecam la drum lung cu masina proprie,deoarece putem rămâne înzăpeziţi, sau chiar acoperiti de zăpada pe alocuri.
                                Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Zapada abundenta e minune pt pamint la cita seceta a fost in toamna asta.Prin topire pamintul primeste umezeala de care are atita nevoie.Vintul e o oarecare problema,pe vremea copilariei mele erau crivaturi si uragane si troiene cit casele si nu a disparut lumea.Nu tineau citeva zile ci 2 saptamini dar oamenii nu erau inconstienti ca acum, politia nu le da voie sa iasa din oras dar tot ei sunt caposii.Pleaca si devin captivi in nameti datorita incapatinarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 8 ian 13:58 întradevăr zăpada este minune pentru sol, dar dacă nu se topește treptat,va provoca mari inundații. Vîntul prea puternic este chiar o problemă,după cum observăm, smulge acoperișul caselor,rupe copacii și provoacă mari daune materiale.Ai dreptate înainte oamenii nu erau inconștienți și țineau cont de sfaturile autorităților.Să nu mai vorbim că toți auveau simț civic și ieșeau sa-și curețe trotuarele din fața locuințelor și vînzătorii din fața magazinelor.Acum daca-i dai unui tînăr o lopată in mînă îți dă cu ea in cap.DS

      Ștergere
  2. "In orice rau este un bine" sau, se mai zice si asa: "Tot raul spre bine"...
    S-au evitat, astfel, alte rele. Anul acesta(2017), asa cum spun si unii seismologi, va fi un an cu multe seisme(destul de puternice) si in Romania chiar va fi unul puternic, cel mai puternic din ultima perioada.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceasta zapada si inghetul care s-a abatut asupra Europei si nu numai, este pentru curatarea pamantului de tot felul de "toxine" si, deasemenea, obliga oarecum oamenii sa se gandeasca mai mult la a-si rezolva ei insisi in interior ceea ce este de rezolvat.

    RăspundețiȘtergere
  4. PARAZITII ETERICI MALEFICI CARE NE DISTRUG VIETILE: OAMENII NEINCARNATI, ATASAMENTELE EXTRATERESTRE SI ATASAMENTELE DEMONICE


    La fel cum exista agenti patogeni fizici, cum ar fi bacteriile, virusii si parazitii, asa exista si agenti patogeni nefizici, sub forma de “paraziti eterici”, adica oameni neincarnati, extraterestri si fiinte demonice care se pot atasa de o persoana, ii dreneaza energia si ii influenteaza gandurile, sentimentele si personalitatea.

    Parazitii eterici sunt fiinte temporare generate pe plan eteric. Planul eteric este o substructura non-fizica care sta la baza realitatii noastre materiale. Energiile eterice sunt “metadate” invizibile care pot influenta evenimentele fizice la nivel cuantic. Parazitii eterici se hranesc din emotiile negative umane; de exemplu, daca un om va avea ura in sine, acest lucru este minunat pentru un parazit eteric, caci se hraneste cu aceasta energie.

    Parazitii eterici pot influenta gandurile si emotiile oamenilor; oamenii cu viziune clarvazatoare pot vedea aceste energii parazite, care au forme grotesti si culori plictisitoare (negre, verde masliniu, maroniu etc.).

    Cand parazitii eterici se transforma in gand, ei apar in mod simbolic in mintea clarvazatorului ca amibe, insecte, crabi, paianjeni, globule negre, etc. Acest lucru indica faptul ca parazitii eterici sunt constructii obiective in eter si nu doar procesele psihologice interne.

    Atasamentele umane neincarnate

    Oamenii neincarnati sunt cei care au murit in trecutul recent, dar care nu au disparut complet din planul fizic, eteric si astral.

    Uneori, doar corpurile lor eterice si / sau astrale sunt cele care se transforma in paraziti eterici, odata ce miezul lor spiritual constient a fost lasat in urma.

    Potrivit lui Rudolf Steiner, este posibil ca entitatile demonice sa intre in aceste corpuri eterice ale persoanelor decedate, pacalind astfel pe rudele decedatilor.

    Acesti oameni neincarnati, pentru a se sustine, se pot agata de o persoana aflata in viata. Fara un corp fizic, satisfacerea dependentelor fizice ramase este imposibila, asa ca oamenii neincarnati pot intra in circuitele neuronale si eterice ale celor vii, in scopul de a simti din nou senzatiile fizice.

    Se presupune ca ei pot poseda, de asemenea, corpurile de animale chiar mai usor decat oamenii.

    Atasamentul la oameni este mai usor atunci cand parazitul si gazda rezoneaza din punct de vedere emotional; de exemplu, cineva care s-a sinucis se poate atasa de cineva care are deja tendinte sinucigase.

    Parazitii eterici umani se suprapun personalitatii gazdei sale, creand pofte si prejudecati care sunt in afara caracterului normal al acelei persoane.

    De exemplu, cineva care nu a fumat niciodata, se poate apuca dintr-o data de acest obicei. O tanara femeie docila si blanda poate deveni dintr-o data furioasa, cand i se ataseaza o entitate eterica violenta.

    Oamenii neincarnati se gasesc mai des in anumite zone pe care ar fi bine sa le evitam (cimitire, baruri, zone de razboi, locuri cu accidente mortale).

    RăspundețiȘtergere
  5. 2.
    Entitati extraterestre

    Atasamentele de entitati extraterestre sunt mai rele decat cele umane, deoarece acestea sunt plasate intr-o persoana vie in mod intentionat, in scopul monitorizarii, alimentarii cu energie si manipularii, in timp ce atasamentele umane neincarnate doresc doar trairea de senzatii fizice.

    Entitatile extraterestre eterice acapareaza total sufletul unui om, acesta fiind subordonat acelei entitati.

    Nu e exclus ca oamenii aflati in pozitii de putere si influenta in lume sa execute, de fapt, ordinele unor extraterestri.

    Entitati demonice

    Sunt cei mai malefici dintre toti parazitii eterici. Nimeni nu cunoaste inca adevarata origine a demonilor; poate ca ei sunt ganduri create de negativitatea colectiva a omenirii de-a lungul veacurilor.

    Poate ca sunt resturi ramase din crearea Universului.

    Poate ca erau fiinte fizice avansate, dar care, ca urmare a caii negative pe care au urmat-o, s-au mutat in cele mai intunecate planuri astrale inferioare.

    Oamenii posedati de entitatile demonice pot avea un statut social exterior inalt, dar ei se afla sub controlul manipulator al entitatilor demonice, fiind inzestrati chiar cu puteri paranormale.

    Cei care nu sunt pe deplin posedati demonic si se lupta cu ei, au parte de depresii, au tendinte de suicid si un comportament psihopatic auto-distructiv.

    Sadismul extrem si pervertirea sunt, de asemenea, posibile, la fel ca in cazul criminalilor in serie, care de obicei spun ca o voce le-a spus sa omoare, iar ei nu s-au putut impotrivi, ca si cum ar fi fost obligati s-o faca.

    Atasamentele demonice pot aparea in mai multe moduri. Una dintre ele este prin practicarea unor practici oculte, cum ar fi magia neagra, sisteme oculte gresite sau initieri in societati secrete.

    Acestea dau unei persoane putere si cunostinte, in schimbul energiei sufletului; pe termen lung este o afacere proasta.

    O alta cale spre posesia demonica incepe cu un atasament minor, o depravare, care cu timpul se agraveaza – vezi consumul de alcool sau de droguri.



    http://www.almeea.ro/parazitii-eterici-malefici-care-ne-distrug-vietile-oamenii-neincarnati-atasamentele-extraterestre-si-atasamentele-demonice/

    RăspundețiȘtergere

  6. Un film lung, care vine cu o conceptie noua in a incerca sa impace sustinatorii existentei lui D- zeu, cu cei care sunt adeptii stiintei in ce priveste aparitia vietii in Univers si nu numai. Totul are loc pe fondul unei povesti de dragoste intre doi studenti americani .


    The Genesis Code- partea 1

    https://www.youtube.com/watch?v=nqrwuM-ZSrE

    The Genesis Code - partea 2

    https://www.youtube.com/watch?v=AOlNwOjwp1A

    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14:52, ai filmul Rogue One, tradus in romana? Daca-l ai, te rog sa postezi link-ul, doresc sa-l vad la computer.

      Ștergere

    2. 21.41,

      Rogue One: A Star Wars Story

      Cu mare placere ti l-as fi postat , insa este foarte recent - decembrie 2016 si nu il pun la dispozitie pe internet . Dupa cum stii, trebuie sa treaca o perioada de timp ca el sa apara .
      Link-urile existente au fost dezactivate.


      Acelasi lucru pot spune si despre “Călugărul şi demonul” un nou film ortodox rusesc .

      La baza filmului “Monahul şi demonul”, clasificat ca fiind cel mai bun film după “Ostrov”, stă o istorioară din viata Sfântului Ioan, Arhiepiscopul Novgorodului, care, în timpul vieţii, fiind ispitit de diavol în chilia sa în timp ce îşi făcea pravila de rugăciune, a reuşit prin puterea Crucii să îl lege pe acel demon şi să îi poruncească să îl ducă la Ierusalim ca să se închine la Mormântul Domnului Iisus Hristos.

      Când omul hotărăşte să-si dedice întreaga viaţă lui Dumnezeu, trebuie să aiba în vedere că ispitele vor veni peste el ca o avalanşă pentru a-i verifica starea lăuntrică.

      Abia atunci poate să vadă omul cât este de pregătit să slujească în credinţă şi adevăr lui Dumnezeu.
      Această cale, după cum spun Sfinţii Părinţi ai Bisericii, este strâmtă şi nu o poate parcurge oricine.
      Unii se poticnesc încă de la început, alţii abia dacă ajung la mijlocul drumului, nereuşind să rămână pe cale până la capăt.

      „Călugărul și demonul” a fost introdus în clasamentul primelor 5 cele mai bune filme ortodoxe, luând premiul cel mare în cadrul celei de-a XIV-a ediții a Festivalului Internațional de film ortodox – “Pokrov”, care s-a desfășurat, la data de 12 octombrie 2016, la Kiev, în Ucraina .

      Si acest film este foarte recent si nu-l gasesti decat poate in subtitrare ruseasca .

      Dar ,

      Ti-am gasit ,,Trezirea fortei '' , care face partea din seria de episoade ,,star wars '' . Fa click pe primul cadran , insista , reclamele se vor duce si poti viziona filmul .

      http://www.filmeonline2016.biz/razboiul-stelelor-trezirea-fortei-2015/

      Ștergere
    3. Multumesc pentru aceste informatii, Anonim !

      Am vazut "Trezirea Fortei" din seria "Razboiul Stelelor", am vazut toate filmele din "Razboiul Stelelor"(de mai multe ori) si pot sa spun ca m-au fascinat. Deasemenea si in filmul SF "Ascensiunea lui Jupiter" gasim multe informatii, care trecute prin "filtrul propriu", le consider sunt bine-venite. In majoritatea filmelor SF, gasim unele informatii, care au ajuns, in timp util..., bineinteles, la cine trebuia sa ajunga un anumit tip de informatie, pentru a putea fi "tradusa". "Nimic nu-i intamplator" nu-i o vorba lansata asa, degeaba si aparitia, de-a lungul timpului, a literaturii si a filmelor SF, ne arata ca oamenii sunt ajutati sa inteleaga lucrurile si sa faca diferenta intre ele.

      Doamne ajuta !

      Ștergere
  7. Astea se vad si la tv, e o anticipatie, si eu pot face astfel de anticipatie, de exemplu ca vor fi inundati mari la primavara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai va fi..
      Iarna e zapada mareee si multaaa.
      Vara sunt inundatii mari ,ploi,tunete ,vant .mai nou tornade .
      Astea sunt anotimpurile.
      Macar acum iarna nu mai tuna si nu mai imi este frica 😂😂😂sunt liniștită acum,,

      Ștergere
  8. Anonim 14;16 , de ce nu spui sursa articolului postat , adica cel al site-ului Secretele lui Lovendal , ca poate unii "cititori"te crede un mare stiutor , chiar daca esti doar anonim pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.36 , sursa e precizata. Site-ul e ..almeea''.

      Dar, am ceva mai potrivit pentru tine :

      ,,A şti să taci este o virtute mai mare decât a şti să vorbeşti.''

      citat din Sfântul Ambrozie

      cu stima, acelasi

      Ștergere
    2. 17.36 , sursa e precizata. Site-ul e ..almeea''.

      Dar, am ceva mai potrivit pentru tine :

      ,,A şti să taci este o virtute mai mare decât a şti să vorbeşti.''

      citat din Sfântul Ambrozie

      cu stima, acelasi

      Ștergere
    3. Cum anonim 14.36, ,,unii cititori te crede'' ? Si repetenta la gramatica cu acordul si cu tupeu ? Foarte tare . Mentioneaza si cititorii daca tot vorbesti in numele altora.

      Ștergere
  9. Dupa zilele geroase urmează încă un viscol, de joi încolo.

    RăspundețiȘtergere
  10. Moldova de sus pana jos va fi acoperita ca in 53.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai si la meteo nu zice tot la fel ? Simon istvan.satu mare

    RăspundețiȘtergere
  12. Dupa zapada urmeaza inumdatii de la topirea zapezi si alunecari de teren si multe altele.Doamne ajuta si aparane de releAmin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si anul trecut a fost la fel. Ce e nou in asta?

      Ștergere
  13. Isvan la meteo ne spune cum va fi vremea in viitor ,doamna Maria ne spune cum v-or fi vremurile viitoare,iar Iona spune ca v-a fi un cutremur si in Ungaria.

    RăspundețiȘtergere