luni, 2 ianuarie 2017

UN TREN ÎN PERICOL MARE ! CEAŢĂ EXTREM DE DENSĂ !

                                Noapte de 1 - 2 Ianuarie 2017 ,ora 3,45 !

                                        Dragii mei,

Abia mă băgasem în pat, si stând asa cu ochii închisi, văd înspre Sud -Est, un tren ce pătrunde cu greu prin ceaţa extrem de densă.
Image result for tren pe linie


Image result for CEATA DENSA..

Auzeam dragilor, şuieratul Trenului, si abia daca îi zăream farurile.
În faţa Trenului care -si anunta sosirea ,prin ceaţa extrem de densă, la doar vreo 20 metri, vad un bărbat cu un steguleţ alb în mâna dreapta, care se instalase chiar pe şine, si făcea semne disperate cu Steguletul alb.
Dar TRENUL fratilor, se apropia din ce în ce mai mult, si nimeni nu vedea că ,un om face disperat semne MECANICULUI de LOCOMOTIVA ,cu STEGULETUL alb.
Dragii mei, ce inseamna Steguletul alb la CFR,eu nu stiu.
Ceea ce stiu cu certitudine, este faptul că,acel om era disperat,si isi dorea ,sa-l vada cineva ca face semne.
Ce se va intâmpla dragilor, eu nu stiu. Dar daca se va întâmpla ceva cu un TREN, va fi si din pricina ceţii extrem de dense.
Sa dea BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA  DOMNULUI ,sa nu fie nimic tragic.
                                          Cu dragoste,Maria.

                                           

13 comentarii:

  1. Steguletul galben se foloseste ziua , iar lanternele albe noaptea . Probabil ceea ce ati vazut se va intampla inspre dimineata datorita cetii .

    Semnalele de manevră sunt semnale luminoase, care dacă au culoarea albastră interzic executarea manevrei; mișcările de manevră sunt premise doar când semnalele sunt de culoare albă. Pe liniile destinate pentru încărcare/descărcare/manevră marfă accesul manevrei este permis numai după oprirea convoiului de manevră la indicatorul așteaptă, care delimitează două zone de manevră. După acest indicator mișcările de manevră se execută pe baza semnalelor date de partida de manevră cu stegulețul galben și fluier, iar noaptea cu lanternă de culoare albă și fluier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 02 ian 19:53 ok ne-ai descris toată această procedură, ce semnale se folosesc,ce stegulete,în ce condiții se aplică, dar care sunt concluziile ce se poate întîmpla,dacă nu sunt folosite corect.Să înțelegem că un tren de marfă staționează undeva și din spate vine un altul,care intră în el datorită vizibilițății scăzute.De regulă un tren înainte de a ajunge într-o gară sau haltă, acarul trebuie să-i schimbe macazul, pentru a intra pe peron la linia stabilită.Dar referitor la previziunea D-nei Maria ce ne poți spune,acolo i s-a arătat un om care agita disperat un steag alb,ce poate însemna?DS

      Ștergere
  2. Trenul este plin cu teroristi islamisti,acum merge prin Siberia spre Romania,steagul alb inseamna ca se predau autoritatilor romane,probabil i-a chemat Sevil sa construiasca moscheea din Bucresti.mimi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu mimi dar esti tare bolnava tu.

      Ștergere
    2. Pe frigul asta porti macar o caciulita?

      Ștergere
    3. Nu uita pastilele Mimi, din pacate trebuie inteles faptul ca statul fiind sarac, nu are banii necesari sa angajeze personal medical si sa construiasca spitale de psihiatrie sa i tina acolo pe toti, unii sunt tratati la domiciliu si din pacate au si acces la internet, uitati si voi ce posteaza, e bine sa i privim cu mila si nu cu ura.

      Ștergere
  3. Zilele urmatoare meteorologii anunta frig si ceata la noi in tara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aliați cu extratereștrii construiesc OZN-uri :


    https://www.youtube.com/watch?v=wO2WCVKvg08

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo mimi ai umor. dar si un adevar

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai de capul vostru,numai teroriști visați,iar pe Sevil o să o găsiți vinovată și dacă ninge mîine sau e ceață poimîine.DS

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper să nu fie accidentul cu mulți morți.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar trebui notate viziunile si mesajele care nu gasesc inca o semnificatie concreta pt a fi cautata mai tirziu .

    RăspundețiȘtergere
  9. Aici in Spania e o ceata foarte densa,ma tem pentru sotul meu care trebuie sa ajunga la serviciu, sa ne rugam sa nu fie victime sa ocroteasca Tatal Ceresc pe toti oamenii .

    RăspundețiȘtergere