luni, 2 ianuarie 2017

UN AVION ZGOMOTOS , CARE ZBURA LA JOASĂ ÎNĂLŢIME , ŞI ARĂTA , PRECUM UN VULTUR !

                                                 
                                              1 - 2 IANUARIE 2017,ora 2,15 ! 

                                           Prieteni dragi, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vedeam dragilor deasupra mea CERUL senin de ziuă,iar pe Cer,vad un AVION ce zbura foarte aproape de Pământ, chiar mai jos decât Elicopterele.
Avionul dragilor, zbura la vertical, adică ,cu varful în sus si cu coada in jos, precum un vultur.


Image result for avioane de luptaImage resultImage result for avioane de lupta...

Dragii mei, stim cu totii cum face motorul unui tractor,asa zgomot asurzitor scotea motorul acestui Avion de dimensiuni mici (cred eu).
Avionul era alb ,dar pe burtă avea bleu deschis.
Aud un glas care spune asa:
                   "Se ia unul cu altul.
                 Ai auzit?
După care,văd o sfera rosie ,o lumină rosie rotundă, la partea stângă spate a Avionului ,la partea de sub burtă.
Prieteni dragi, ori vedeam un vultur in zbor,ori acest Avion, aceeasi forma chircită avea Avionul.
Ce este ,sau ce va fi cu un astfel de Avion, si ce se va intampla,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu cu siguranta,este ca vom auzi de un astfel de AVION,care va face mare zarvă în lume.
                                Cu dragoste,Maria.

70 de comentarii:

  1. Pare a fi o decolare rapida scurta de avion puternic militar,culoare deschisa ,deci e intr-o zona de desert pentru camuflaj ca asia mica dar intr-o confruntare dupa cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. In acest an 2017 incepe razboi in Europa dar nu in Romania deocamdata nu acum.In scurta vreme va incepe razboi in jurul Romaniei,tara noastra va incepe sa fie inconjurata de foc,stati sa vedeti ce urmeaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minti cu nerusinare,pocaita naibii!opreste-te odata.

      Ștergere
    2. Rusine sa-ti fie pentru vorbele tale Anonim nu stii cu cine vb ..Dar Dumnezeu iti va arata adevarul si vei regreta.

      Ștergere
    3. Iona cred ca zice de profetia lui Arsenie Boca crezind ca se refera la razboi armat uzual ..insa nu va fi nici luna asta nici luna viitoare ci. undeva in jur sau dupa 1mai fiind in jur doar incendieri jihadiste de depozite de combustibili.
      De aceea pt a le preveni CSAT va inchide granitele si adtfel romanii csre vor. dori sa se intparca nu vor putea trece granita fiibd in mare pericol de moarte datirita urgiei iminente.

      Ștergere
    4. In rest va fi un incident diplomatic un scandal fara legatura cu urgia pe tema unor. sau unui astfel de avion cu decolare verticala de ultima generatie care va fi gasit undeva unde nu are aprobare sau acord anterior.

      Ștergere
  3. Multe razboaie vor incepe in scurt timp,aceasta va duce la disparitia zonei Euro,Europa va fii pustiita cu tot cu imigranti.Dar si in Romania va fii teatru de razboi cu ISIS statele islamice care vor patrunde cu miile si se vor extinde in toata tara,de aici vor incepe cu atentate cu bombe si impuscaturi,peste tot va fii asa.Se va intampla asa pentru ca ni s-au impus cota de imigranti chiar si BOR aceepta moscheia ce va fii ridicata in mod rapid.Pacatele noastre nu mai pot fii indurate de Dumnezeu.Va da o incercare grozava peste tara noastra.Dupa care va fii declansat la final cutremurul cel mare care va fii catastrofal si plangere mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica Europa va fi pustiita si aici vor da navala toti ?! Si daca nu vom fi detonati de ISIS, ne va termina cutremurul . In putine cuvinte in care secol vom fi ,,Gradina Maicii Domnului ,,?

      Ștergere
    2. Stiu ca nu este buna teama, dar mie imi este teama.

      Ștergere
    3. Hai Iona,sari cu raspunsul,cand va fi Romania Gradina Maicii Domnului,hai curaj,vad ca le sti pe toate.Ne-ai zapcit cu aceste postari,am avut alta parere despre tine dar,vad ca...

      Ștergere
    4. Este pacatul vostru ca nu vreti sa intelegeti ,nu sunt nici prima nici ultima care profesteste ar fii trebuit sa ziceti mersi ca va dau aceste informatii ,de ar veni Nostradamus sau Vanga i-ati crede imediat,deci nu are rost sa va mai spun prea multe ,dar tot voi continua sa va dau indicii foarte subtil referitor la viitor,pentru ca toate se vor intampla.Chiar si acest raspuns stiu care mi l-a pus Silva dar nu voi raspunde pentru ca nu are rost,stiu doar ca vreti sa va limitati la nimic si atat,am inteles ca nu vreti mai multe cunostinte la nivel spiritual,daca ar fii fost tonul mai altfel as fii raspuns cu drag.Imi cer scuze.

      Ștergere
    5. Acesta este ultimul secol al ultimei generatii care a si inceput cu mulți ani in urma dar si veacul al 8-lea al sfarsitului lumii,razboiul mondial a si inceput deja ,Statul Islamic a declarat război lumii crestine.Acestia vor invada si Romania in 2017 vor distruge bisericile,icoanele,vor da foc sfântului altar ca pedeapsă si mânie de la Bunul Dumnezeu pentru lepadarea ierarhilor si clericilor bisericii ortodoxe romane la Sinodul de la Creta.Nu vor ramane nepedepsiti nici unul din cei ce au tradat/vandut pe Iisus la Sinodul din vara anului 2016 la Creta.Toate acestea si nu numai se vor intampla.

      Ștergere
  4. Incercati sa acceptati realitatea,de urgie nu va scapa nimeni mare frica va apuca si pe cei ce se credeau puternici si umileau pe cei slabi de fire,pentru ca a face rau nu este ingaduit de Dumnezeu,El va incerca pe fiecare dupa fapte si gandurile sale.Cei ce ati umilit si ati blestemat si batjocorit in special pe doamna Maria majoritatea de pe aici sa nu credeti ca ati scapat si nu ati fost auziti ,Dumnezeu nu este surd si nici orb,el se face ca nu vede ca sa credeti voi asta.Puteti sa ziceti ce vreti eu v-am avertizat ca nu e de gluma cu divinitatea,ci doar s-o luati ca atare.Sa va vad pe cei puternici la sfarsit cat de tari mai sunteti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aceea am rugat-o pe Maria dumult sa lase toate mesajele sa curga,fara moderare pentru a se rusina singuri recitindu-le.Nu jicnesc si nu ranesc pe nimeni cu asemenea apelative,doar,pe EI.Si inca,cum.Majoritatea sunt persoane de calitate,care intra de placere si pentru a mai invata cate ceva de la Maria si de la altii care au cunostiinte mai avansate.

      Ștergere
    2. Referitor la previziunea de mai sus despre avionul în formă de vultur pot spune că Romania nu mai are în flotă acest tip de avion,care era fabricat la Craiova Tip IAR 93 VULTUR. Serbia il folosește cu succes și acum,dar și MIG-urile,care sunt folosite și de alte țări.Noi am fost obligați de NATO să le retragem cind încă erau bune, doar pentru a falimenta fabricile noastre și a achiziționa pe bani grei F16 din Portugalia și Canada.După expresia arătată în previziune:se ia unul cu altul,mă duce cu gîndul la un conflict între două țări,iar acest avion F16 chiar are culoarea menționată în mesaj alb cu bleo,dar are și o parte gri.Sunt mai multe țări care folosesc acest tip de avion,așa că nu știm de unde va porni conflictul,dar să sperăm că nu va fi la noi.DS

      Ștergere
    3. Iona dar cine te crezi ? Aici fiecare ameninta si blestema , face pe proorocul aratand cu degetul si punand la zid . Nu vi se pare ca va erijati in dumnezei ?

      Ștergere
    4. La cele ce spui, Iona e de scapat grabnic din Romania , la ce am mai sta , sa fim carne de tun si sa crapam sub daramaturi ?
      In mesajul de la 22.56 dai de inteles ca cei care nu cred in cele spuse de d-na Maria si au alte pareri, vor fi pedepsiti de D-zeu .
      Lasasei o alta impresie , Iona , dar iata cum va dati arama pe fata falsilor profeti .

      Ștergere
    5. Aceasta Iona sa-si vada de viata ei sa nu mai bage spaima in lume-oameni,daca ar fi sigura pe ce afirma si-ar da numele real.Un om care e sigur pe ce vorbeste si nu are nimic de ascuns nu-si da nume fals!

      Ștergere
    6. 22.56 De parca tu ai fi sus la butoane , asa vorbesti . Primul care scapa esti sigur tu, restul vom fi pilaf . Cum tin unii la viata lor si o ,,arunca,, in schimb pe a altora in aer . Ce bine e sa fii la butoane, ce maret te simti , invulnerabil, indestructibil ! Nemuritorule !

      Ștergere
    7. Anonim3 ianuarie 2017, 11:55
      NU cred ca a vrut sa spuna.
      Probabil nu ii este teama.
      Neluta

      Ștergere
    8. IONA ...........
      tu cine te crezi sa sperii oamenii ?
      tu crezi ca este normal ceea ce faci ?

      Ștergere
    9. Cine se sperie inseamna ca aceluia ii lipseste credinta.Nu intenționez sa sperii ci doar sa trezesc mințile adormite.Mulți de pe aici dorm.

      Ștergere
    10. Este o avertizare de la Dumnezeu cine nu intelege si nu se schimba pana in ultimul ceas va trece prin mânia Tatălui Meu din ceruri.Doamna Maria va facut multe avertizari ati crezut ca ea glumește si voi batjocorind-o fara limita dar nu stiti ce Vai pregateste Tatăl pentru toti fii neascultatori cei ce ati luat Duhul Sfânt in batjocura.Îngerul Domnului in plan terestru v-a facut cunoscut aceste lucruri.Luati aminte.

      Ștergere
    11. Anonim 21.18, sa intelegem ca tu, Iona si Maria v-ati mantuit deja si toate pacatele au ramas la noi ceilalti? De unde aveti atata siguranta in afirmatii? Pacate sunt si mandria, aroganta, autosuficienta nu doar batjocura...Tocmai cand te credeai mai bun ca ceilalti, iti da Dumnezeu una dupa ceafa de nu te vezi! Ajungi mai jos decat ai fost!Poate ca nu ne-ar strica la toti putina smerenie!

      „In deplina opozitie cu mandria sta smerenia. Precum mandria este izvorul tuturor patimilor, tot astfel si smerenia este maica tuturor virtutilor. Sfantul Ioan Gura de Aur numeste smerenia temelia pe care "se poate inalta fara nici o primejdie orice altceva" bun si mantuitor pentru noi. "Si iarasi, daca aceasta temelie lipseste, chiar daca cineva s-ar inalta, prin viata sa, pana la ceruri, tot ce a zidit cu usurinta se distruge si va avea sfarsit rau".

      Omul a fost creat pentru smerenie, iar nu pentru mandrie. O cunoastere de sine mai adanca si mai adevarata il poate incredinta de aceasta. Dumnezeu a randuit toate cele ce-l inconjoara pe om astfel incat acestea sa-i slujeasca acestuia spre smerire, iar nu spre mandrie.”

      http://www.crestinortodox.ro/sarbatori/duminica-vamesului-a-fariseului/smerenia-68683.html

      Ștergere
    12. Dupa ce scrieti pe aici lasati sa se creada ca Dumnezeu abia asteapta sa se umple paharul sa ne trazneasca maxim dupa mintea mea nu asta inseamna pedeapsa divina este la alt nivel sa ne caim prin constientizarea relelor facute,cam asta ar fi ideea de cainta interioara intoarcere pe calea buna ,iadul si raiul e in sufletul fiecaruia nu e ceva concret cu draci si cazane.Si alcoolicii au halucinatii cu draci,gandaci si toate alea si asta ce onseamna ca au ajuns on iad? Sint trairile lor personale

      Ștergere
    13. Lasa-ne draga in pace asa adormiti"xe treaba ai te doare capul?

      Ștergere
  5. OZN-întâlnire de gradul patru

    https://www.youtube.com/watch?v=GO9KsrINlog

    RăspundețiȘtergere
  6. Odata cu instalarea lui Trump la Casa Alba pe 20 Ianuarie,sa va asteptati la inceperea razboaielor in lume nu el va declansa ci altii din jurul lui.El va fii o mascota doar frumos aranjata de ochii lumii,dar intentia lui va fii sa faca bine,dar lucrurile se vor precipita in rau,fara voia sa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profetesti si pentru America acum ?

      Ștergere
    2. Doar partial,ce cunosc,informatii am destule numai ca nu le expun aici.

      Ștergere
    3. Coreea de Nord va ataca SUA cu arme nucleare,pregatiri se fac la ora actuala dar ramane de vazut cand vor incepe,ca mie cu nebunii de Coreeni nu mai pot astepta.

      Ștergere
    4. Esti bolnava sectanto!

      Ștergere
    5. Eu am citit ca Kim Jong Un va fi dat jos in urmatorul al si Coreea de Nord cu Coreea de Sud se vor alipi, o sa fie o singura tara. Razboiul nu incepe din cauza Coreei de Nord.
      Parintele Paisie Aghioritul spune ca Turcia o sa vrea sa atace Grecia, nu stiu din ce motiv, iar rusii ii vor termina pe turci, iar Turcia se va imparti (Constantinopolul, care este acum Istanbul va reveni Greciei, pentru ca acesta este "furat" de turci de la greci, iar in Catedrala Sfanta Sofia din Istanbul vor fi din nou slujbe Ortodoxe), apoi se va infiinta statul kurd,in mijlocul turciei de astazi. Rusii vor merge pana la Ierusalim cu atacurile, apoi vor primi amentintari de la SUA si 7 tari din Europa. NU o sa se opreasca, iar razboiul va incepe negresit. Spre sfarsitul razboiului mondial, China va distruge Rusia, iar aceasta se va imparti in mai multe bucati (O parte mare si la ceceni). Va las mai jos clipul cu Parintele Aghioritul.
      https://www.youtube.com/watch?v=Ldo58VsYbF8
      (Alin)

      Ștergere
  7. PROFETIE 2017 actualizare..
    Conform profetiilor Iuda Ben Samuel a fost un rabin german legendar cu o viata consacrata lui Dumnezeu,fiind adesea numit "Lumina lui Israel" si asteptand totodata revenirea lui Mesiah.Chiar profetul ILIE care va preceda pe Mesia i-a dezvaluit multe lucruri cu privire la Timpul Sfarsitului.
    El insusi nu a putut sa se bucure de implinirea lor pentru ca prima profetie a devenit realitate la 300 ani dupa moartea sa.
    Imperiul Otoman (turcii) care erau o putere vor stapanii peste Ierusalim timp de 8 Jubilee (400 ani) ,1 jubilee avand 50 ani (Leviticul 25).
    Ulterior in al noulea jubileu dupa (50 ani) va veni din nou in posesia poporului evreu care ar insemna inceputul timpului sfarsitului Mesianic.
    Exact dupa 400 ani in 1917 Turcii Otomani au fost cuceriti si alungati afara din Ierusalim si Tara Sfanta de britanici. Iar incepand de atunci Ierusalimul a fost terenul (tara) nimanui exact intre anii 1917-1967.
    Apoi Israel a capturat Ierusalimul in Razboiul de Sase Zile din 1967 dupa un jubileu (50 ani), dupa care conform profetiei Ierusalimul va deveni proprietatea evreiasca-israelian din nou in Iunie 2017 inainte ca sa se termine aceasta generatie de 70 ani. In conform cu profetia lui Iuda Ben Samuel , timpul Mesianic al sfarsitului vremurilor a inceput. Profetia a fost facuta in anul 1517 ,cand peste 10 jubilee mai tarziu (500 de ani )Ierusalimul va fi din nou sub controlul evreilor (Iunie 2017)si Sfarsitul Lumii va incepe. Jubileul a inceput in 1967 si se va incheia in Septembrie 2017. De remarcat este ca generatia de saptezeci de ani se potriveste exact cu profetiile Rabinului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care profetie a Rabinului se potriveste cu generatia de saptezeci de ani?Multumim.

      Ștergere
    2. Le actualizezi deja,tot ce ai scris pana acum sun inspiratii de pe la altii,de pe alte bloguri,esti plina de rautate vrei sa bagi frica in oameni si,credema tu esti cea adormita,sa nu te mai frece grija de altii,freaca-te singura-se cheama autosatisfactie.punct.

      Ștergere
  8. Acum in aceste zile avem un inceput ca Semn al Apocalipsei 12 pana la incheierea datei de 23 Septembrie 2017,semn de inceput de razboi inaintea Apocalipsei.

    RăspundețiȘtergere
  9. e grele cu gramatica asta frate ....grele de tot....cati tampiti mai pot fi in tara asta ? oare mai incapem si noi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si...ai castigat ceva, primesti un premiu daca injuri p-acilea?

      Ștergere
    2. Unii cred că primesc un loc în rai drept premiu.Uite de la ce s-a pornit și unde s-a ajuns pe această pagină.D-na Maria a făcut o previziune despre un avion și în loc se discute pe tema aceea,se discută de distrugerea PLANETEI.Majoritatea au intrat în jocul Ionei fără aș da seama.Soluția era ignor.DS

      Ștergere
  10. Anul 2017 începând cu luna Septembrie este inceput de Sfarsit al timpurilor prezise de vechii profeti rabini evrei autentici si profeti ai bibliei din vechiul testament.In 2018 va fii o Apocalipsa nu stiu exact ce dar este începutul necazurilor odata cu venirea lui Anticrist si iminenta întoarcere a lui Iisus Hristos pe pamant.Tot in 2018 va fii un razboi in Romania cred ca este vorba despre o revolutie care va fii pentru Unire fie ca credeti sau nu credeti se va intampla.In 2018 va fii acest razboi al Unirii.Dar Romania va învinge pentru ca intr-un final aceasta Unire se va infaptui cu grele lupte chiar de se vor împotrivi forțele întunecate si Rusia.Totul se va face cu îngăduința lui Dumnezeu.Rusia ne vor ocupa datorită Moldovei si nu din cauza scutului de la Deveselu.Scutul va fii anihilat in cele din urma dar războiul cu Rusia va începe din cauza Unirii cu Moldova in alianță cu vecinii nostri care ne "iubesc".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona, stai linistit, suntem prezenti si totul se rezolveisan asa cum este menit a fi, nu cum vor unii...

      Ștergere
  11. STIMATE LUCIAN GAVRILA--DUMNEZEU NU A FACUT TAMPITI--NU GENERALIZATI CA ASTFEL INTRATI SI D-STRA IN ACEASTA CATEGORIE--CE VA DETERMINA SA JIGNITI? SUNT CALCULATOARE MAI VECHI CA AL MEU CARE NU BAT LITERELE-CE SA FAC N-AM PARALE SA-L SCHIMB ASADAR REVIZUIESTETI VOCABULARUL--CAT DESPRE PREVIZIUNI LEGATE DE SFARSITUL LUMII NUMAI DUMNEZEU IL STIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-ar posta mai multi cei ca dv. impotriva celor care jignesc!!!
      Pe cei care jignesc, tot intreb retoric, ca si dv.CE VA DETERMINA SA JIGNITI?
      Daca nu va place/sunteti ce cititi/aflati/de acord aici, cel putin nu mai jigniti alte persoane!!!
      Neluta

      Ștergere
  12. Politia romana pregateste politisti in cunoasterea limbilor araba si chineza.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mamă ce de profeți zăpăciți oamenii,nu știți că sunt și fricoși pe aici?Gîndiți pozitiv că ne va fi mai bine,iar sfîrșitul lumii numai Dumnezeu Tatăl îl conoaște nu la cunoscut nici Fiul cum îl cunoașteți voi?Nu mai faceți păcate dîndu-vă cu părerea de ce vrea Dumnezeu Tatăl să facă cu noi.Poate dacă vede că iubirea de aproapele se mărește va cruța omenirea nu e și asta o variantă?

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Iona, daca nu stiai iti spun eu! Pamantul se afla in ASCENSIUNE in aceste vremuri,ca atare liniile temporare care au fost accesate de anumiti profeti au fost depasite si se schimba permanent,trecem printrun amalgam de linii temporale, de aceea suntem atat de chiauni si uituci, iar acele profetii nu mai corespund realitatii noastre. .Nu ar strica sa te dai de partea luminii ca sa devii un pic mai pozitiv si sa prorocesti o planeta plina de abundenta si iubire! Ce zici? Nu ar fi mai placut! Fiindca orice parere conteaza,mai ales daca este si pozitiva!

    Oare cum ar fi ca din acest AN NOU sa vedem toti un Pamant NOU scaldat in LUMINA cu oameni care se tin de mana si canta HORA UNIRII?? Credeti ca puteti fi atat de puternici incat sa va imputerniciti in credinta ca la voi sta puterea de schimbare,CREDETI???!!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inainte de a trece prin razboi si cutremur,si tu esti intr-o stare de euforie EU SUNT D,cunosc persoane care gandesc ca si tine dar sunt in lumea lor,nu vreau sa le stric bucuria Noului pamant care nu va fii in nici un caz acum.Din pacate mai au de asteptat,dar na ma opresc aici.

      Ștergere
    2. ar fi mai bine sa fim buni si pozitivi , insa aici nu se poate deoarece este plin de profeti care spun numai grozavii .
      Maine dimineata vad eu cum ma scol ,si HOP vin si eu sa fac o profetie , ca doar asta este la moda aici .
      Nu mai avem loc de profeti si prezicerile lor :))))) Suferiti de vedetism ?
      Stati potoliti in banca voastra si numai faceti frica oamenilor , ca si asta este pacat . Mincinosilor ! Aia care va stiti .....

      Ștergere
    3. Anonim cand va începe cernerea nu stiu cât tupeu o sa mai ai ca acum.Ia in seama si avertismentele lui Dumnezeu fara sa mai dai tu atentie cuiva,sigur nu ai har de a vedea dar nu ar fii rău sa-ti limpezesti ochii care nu vad.Deci ia seama ce spun beleste bine ochii ca nu ai de pierdut.

      Ștergere
    4. Observ ca toti proorocii au cazut de acord cu Cernerea. Pana acum doar Georgeta Florea sustinea ideea asta.Sau le-ati amestecat?

      Ștergere
    5. Oameni buni ganditi rau preziceti numai rele de la sine atrageti raul si diavolul daca ati ignora si ati gandi pozitiv raul nu ar mai avea putere asa mare.Sincer consider ca faceti pacat mare cu aceste preziceri,am mai citit de oameni cu darul clarviziunii care nu faceau asa ceva cele rele nu le strigau in gura mare la foc automat.Daca aveti in dar tineti-l pt voi si incercati sa faceti bine in surdina prin rugaciune.Asta e motivul pt care instinctul meu nu ma lasa sa dau credibilitate la astfel de profeti

      Ștergere
    6. Ai vazut Dse da mai desteapta ca tine,si nu e,iau-o la suturi in popo!

      Ștergere
  15. Toate se adeveres, întoarceți-va oamenilor la credința, pocăiți-vă de păcatele voastre, nu degeaba ne spune Maria sa avem credința, nădejde si dragoste in Dumnezeu si Maica Domnului, cele 3 virtuți sa le avem si vom scapă de primejdii... se apropie cernerea fraților, voi credeți ca e de gluma, toate aceste ni le îngăduie Dumnezeu sa le vedem cu ochii noștri. Fericiți cei ce nu au văzut si au crezut!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai amestecati lucrurile,ca nu e tot una,bine ca a dat Dumnezeu sa te opresti Iona pocaita nebuna!

      Ștergere
    2. elena.haltris, IIsus mai spune sa avem grija ca multi profeti mincinosi vor aparea! Citeste Noul Testament!Nu trebuie sa crezi orbeste in primul care face pe profetul! De aceea ne-a dat Dumnezeu minte, sa ne folosim de ea!

      Ștergere
    3. Corect,se vede de la o posta ca s-au inmultit parca ar fi iepuri-iepuroaice,pe Iona cine-o fi fatat-o?

      Ștergere
  16. De fiecare data cind se vorbeste despre : ca se va intimpla ceva rau in Romanie fiecare isi da cu parerea : si zic aaaa daca se va construi moscheia atunci da ca va incepe razboiul , o nu cind va veni ceva rau peste Romania va veni din cauza noastra a rominilor, citi sintem in tara ? - citi frecventa biserica? - citi postesc ? - citi stau in concubinaj ? - citi sint corupti?- cite suicidi si omici. ? cite baruri sint in tara toate sint pline cite injuraturi si alte crime ? -cite hoteluri in care se intimpla lucruri spurcate , si alte multe care le stitu si voi , deci sa nu dam vina pe nimeni , nu sintem sfinti sintem mari pacatosi, si atunci nu este vina dn Maria si nici a moscheiei ci este vina noastra a tuturor, DUMNEZEU NU DOARME Ika.

    RăspundețiȘtergere
  17. Este vorba de DRONE , sunt cele mai folosite in ultima vreme in tehnica militara pentru rapiditatea lor si precizia cu care sunt construite . In armata se opteaza pentru forme asemanatoare pasarilor pentru a fi camuflate cat mai bine .

    RăspundețiȘtergere
  18. Dronele sint rotunde ,dar doamna Maria a vazut avion.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 9.38

      Digiteaza pe google ,,drone model avion '' . Ai sa constati cate forme de avioane tip drona sunt :

      https://www.google.ro/search?q=drone+model+avion&espv=2&biw=1280&bih=894&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjwxcj1hanRAhUFcRQKHQ9LA-oQsAQIFw#imgrc=gl2PeY-2CSSKtM%3A

      Ștergere
  19. Iona ..razboiul nu e tot una cu urgia care e strict cataclismica .
    La noi nu va fi razboi .
    Ar treb sa te limitezi strict la textul revelatiilir fara sa interpretezi si le corobirezi cu un studiu serios al temei eschatoligice indeosebi din.VT ( macar de la Isaia la Zaharia inclusiv. .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma sectantilor ma,opitiva ma odata,ziceti si voi asa doar,doar se va adeverii ceva si apoi sa spuneti,vedeti,v-am spus eu,vai de voi prooroci mincinosi.

      Ștergere
    2. Asa Mihai , mai calmeaza un pic apele ca Iona ne pune pe toti sa ne luam locuri de veci .

      Ștergere
  20. trebuie sa credem ca un sfirsit va fi curind,Dzeu trebuie sa distruga raul care a infestat omenirea adica Satan pe care el insusi l-a creat,si care doreste sa ia locul Domnului ,dar nu va reusi,binele va invinge raul,exact cum se sfirsesc povestile si va fi viata eterna asa cum am fost creati inainte de pacatul lui Adam si Eva adica nemuritori.V-ati intrebat de ce a venit IISUS pe pamint?a venit sa anunte salvarea tuturor prin pocainta si dragoste dar acest lucru din pacate nu se vede,asa ca cine nu va respecta cuvintul LUI D-zeu va fi distrus impreuna cu SataNsi cu acoliti lui.Va recomand cu toata inima sa cititi PROFETIILE LUI PADRE PIO,ca sa puteti sa va documentati mai bine si sa incepeti sa va pocaiti si sa cereti iertare la cel ce ne-a creatsi caresi-a dat viata ptr dragostea imensa pe care o are ptr noi si pe care noi il crucificam in fiecare zi cU pacatele noastre.FERICIT CEL CE NU VEDE SI CREDE!SPUNE DOMNUL .Nu sint profet dar stiu ca Domnul nu va putea ingadui la nesfirsit aceste atrocitati de pe pamint,de fapt inaite de a muri pe cruce ,a anuntat a doua SA venire,deci .....e clar.....POCAINTA SI DRAGOSTEA INTRE OAMENI CURIND VA FACE MINUNI ASA CUM DORESTE CEL CAREESTE SALVATORUL NOSTU....AMIN!

    RăspundețiȘtergere