vineri, 6 ianuarie 2017

S - A ADEVERIT ! MASINILE SUNT SUB ZĂPADĂ ,IAR UN MICROBUZ A FOST ARUNCAT ÎN CÂMP , DE VÂNTUL EXTREM DE PUTERNIC !

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Translate this page
Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...


DONATII , PENTRU CARTEA - ADEVARUL DUHULUI SFANT

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea...

Translate this page
Dec 11, 2016 - Prieteni dragi, Fara ajutorul vostru, nu ar fi fost posibil ca sa editez primul volum al Cartii - ADEVARUL DUHULUI SFANT! Imi doresc din toata ...
                                                     
                                                   Dragii mei, 

Scriam în 15 Decembrie 2016,un articol cu titlul:


Microbuz cu pasageri, aruncat pe câmp de viscol. Drumarii i-au salvat ...

stiridebuzau.ro › Actualitate

Translate this page
38 mins ago - Acasă Actualitate Microbuz cu pasageri, aruncat pe câmp de viscol. ... nu pot interveni din cauza vizibilităţii extrem de reduse şi a vântului ...

Aici, în acest articol scriam despre un Autocar sau Autobuz înconjurat de suluri de zăpadă, precum si despre masini înzăpezite.
Iar acesta s-a dovedit a fi ,un Microbuz aruncat cu tot cu,călători în mijlocul câmpului,de vântul extrem de puternic.
Iata:

Microbuz cu pasageri, aruncat pe câmp de viscol. Drumarii i-au salvat ...

stiridebuzau.ro › Actualitate

Translate this page
1 hour ago - Panică pe drumul către Brăila după ce viscolul puternic a aruncat pe câmp unmicrobuz cu pasageri. O operaţiune de salvare s-a încheiat cu ...

Iata si articolul meu,mai pe larg:


                   15 Decembrie 2016,ora 6,14 dimineata!

                                           Dragii mei, 

Gata! Iarna se instaleaza de-a binelea ,si ne va da 

batai de cap.

Astazi dimineata ,m-a trezit o Lumina puternica si 

astfel,vad inspre Est,Sud -Est, o strada in care daca 

se mai vedea la 2 metri distanta.

Batea un vant puternic, iar zapada era spulberata.

Image result for VISCOL..

Masinile dragilor, aproape nu se mai vedeau pe 

strada.

Image result for VISCOL..
Dar spre Sud dragilor, vad un Autocar sau 

autobuz,oprit in mijlocul drumului,inconjurat de 

zapada,si de suluri de zapada,in timp ce vantul batea 

extrem de puternic.


Dragii mei, acest AUTOCAR sau AUTOBUZ oprit in 

mijlocul furtunii de zapada, era pus intr-un link cu 

sageata.

Era deja pus  pe INTERNET,asa mi s-a aratat in fata 

ochilor inchisi.Dupa ce am vazut ce dezastre ne 

asteapta,mi se arata si linkul cu acel AUTOCAR.


Cred dragilor, ca va fi un accident cumplit cu acel 

AUTOCAR sau AUTOBUZ,de va fi pus pe Internet.


DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa ne apere pe 

toti,cu mila si cu dragostea SA.

                                   Cu dragoste,Maria.

Iata si Informatia cu Microbuzul:






Microbuz cu pasageri, aruncat pe câmp de viscol. Drumarii i-au salvat din iadul alb

1932

Panică, pe drumul către Brăila, după ce viscolul puternic a aruncat pe câmp un microbuz cu pasageri. O operaţiune de salvare s-a încheiat cu succes, 12 persoane fiind salvate din calea naturii dezlănţuite.
O situaţie deosebită a fost înregistrată în această dimineaţă pe raza localităţii Bentu, unde un microbuz care transporta 11 pasageri de la aeroportul Otopeni către Brăila a fost aruncat pe câmp de vântul puternic.
Pasagerii şi şoferul au intrat  în panică şi au sunat la numărul de urgenţă 112. În cele din urmă, maşina a fost remorcată şi repusă pe şosea de o echipă de intervenţie de la Compania de Drumuri Naţionale, cei 12 fiind acum în afara oricărui pericol.
De asemenea, la ora 04.50 un autovehicul cu 5 pasageri a rămas blocat în zăpadă pe calea rutieră la intrare în judeţul Buzău, dinspre Vrancea, situaţia fiind rezolvată în colaborare cu reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale.
Patru drumuri naţionale au fost închise de la ora 2 dimineaţa, după ce s-a instituit codul portocaliu de ninsoare şi vânt. Din cauza viscolului extrem de puternic, Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât să închidă  DN 2C Costesti-Pogoanele, DN 2 B Buzău-Brăila, DN 2 E85 pe sectorul Mărăcineni Rm Sărat şi DN 22 Rm Sărat- Brăila.
De asemenea drumul judeţean DJ 203 C este blocat de suluri de zăpadă formate de zăpada adusă de pe câmp. La această oră drumarii practic nu pot interveni din cauza vizibilităţii extrem de reduse şi a vântului puternic.

7 comentarii:

  1. mda, să ne ținem bine in 2017 :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Gerul de acum va genera canicula de la vara. Sa ne pregatim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim 6 ian 11:32 ce ți se pare atît de penibil? Nu vrei tu mai bine să părăsești acest blog ca să nu te mai umpli de penibil?DS

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul acesta vifornita asta a fost anuntata si rasanuntata,dar oamenii nu au inteles sa nu plece la drum lung.Patronii puteau sa dea liber navetistilor prin recuperarea orelor de munca,nu sa puna vietile oamenilor in pericol.Cei ce au plecat fara a avea urgente nu pot fi decit incostienti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vintul nu e bun dar gerul da ucide multi microbi din aer,zapada multa protejeaza cimpurile semanate cu paioase.Sa vedem si partea buna a lucrurilor iar noi avem creier in cap sa nu ne punem vietile in pericol.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 9 ian 22:40 din păcate cei care au plecat la drum nu prea au avut creier.Vremea rea a fost anunțată cu o zi înainte,dar ei tot nu au ținut cont.În afară de urgențele medicale,oamenii care merg la dializă,sau femeile gravide,care aveau nevoie de salvare,nimic nu justifica plecarea lor la drum pe o vreme cu viscol și ger.Toată Presa a văzut cît de disperați erau și se certau în Aeroport cu cei de la Companiile Aeriene că nu pleacă avionul sa-i ducă pe ei acasă. Păi cine s-ar fi urcat la manșă să-și riște viață în condiții meteo nefavorabile zborului,cind există exemplu cazul Iovan,care si-a pierdut viața în astfel de conditii.La fel s-a întîmplat azi și pe străzi,polițiștii îi anuntau că drumul e închis și ei vroiau să își continue drumul prin nămeți,ignorînd toate informațiile primite.Mă întreb oare cind se vor civiliza oamenii și vor înțelege că atunci cînd sunt condiții meteo nefavorabile,nimeni nu a făcut contract cu Dumnezeu să poată negocia vremea,așa cum si-au negociat biletul.DS

    RăspundețiȘtergere