vineri, 6 ianuarie 2017

ROMÂNIA ! POPORUL CARE SFINŢEŞTE !


                 

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Translate this page
Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...


DONATII , PENTRU CARTEA - ADEVARUL DUHULUI SFANT

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea...

Translate this page
Dec 11, 2016 - Prieteni dragi, Fara ajutorul vostru, nu ar fi fost posibil ca sa editez primul volum al Cartii - ADEVARUL DUHULUI SFANT! Imi doresc din toata ...              

                             24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român ,este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori,si va stiti voi care sunteti, care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură,si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ;uitand ca ,DUMNEZEU ne graieste în PILDE,și că nu poate omul obisnuit a înțelege ,ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc, asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula, împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste, si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ,ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria.  

13 comentarii:

 1. Iertare, pocainta, credinta, nadejde , dragoste si in final pace acesta e drumul si singurul. Greu este caci este lupta cu noi insine, deci sa ne luptam cu noi si nu cu ceilalti si suntem pe calea mantuirii. Cu drag va urez tuturor o sarbatoare a Botezului Domnului binecuvantata

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doina
   E asa cum spune Daniela Dr!
   La multi ani,sarbatoare frumoasa,tuturor!

   Ștergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=cQHq7dhU-Gw&list=RDg8LigR0Bh1Q&index=5

   aviz amatorilor si amatoarelor
   crestin ortodox

   Ștergere
 2. Pai ea(doamna maria )huleste prin mesajele care le scrie pe blog in umele unui duh mincinos pe care le atribuie Duhului Sfant care e parte din Dumnezeire si se cobora la nivelul ei si i transmite alte mesaje ce nu sunt in acord cu alte , profetii ale Sfiintilor Parintii, ehei aici e inselarea.
  duhul tau maria nu e in armonie cu celelalte vorbe din veac si pana acum.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru o posedata reptiliana te exprimi destul de clar !

  RăspundețiȘtergere
 4. Maria scumpa nu baga de seama ce vorbesc acesti invidiosi. Tot ce ti se transmite se va implini. Doamne ajuta ! PM

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maya cum să nu bage în seamă cînd i se aduc atîtea jigniri,mă doare pe mine sufletul cind citesc aici,dar îți dai seama că e și ea om ,nu e de piatră.Eu nu le mai suport și o rog din tot sufletul să le șteargă,că le dă apă la moară și altora.DS

   Ștergere
  2. Te inseli PM,nu e nimeni invidios pe Maria,e loc pt.toata lumea sub Soare.

   Ștergere
 5. Un om fara ajutorul duhului sfant nu rezista la atata hula din partea voastra; cine a vazut diavol sa fie hulit? Aia pe pământ sunt ridicati in slavi, in cer sunt batuti de Dumnezeu

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamne ca bine zici, esti chiar simpatica!

   Ștergere
 6. daca nu te uraste lumea nu esti un crestin asa spune sfanta scriptura ! pt ca faci parte din ea si lumea iubeste ce este al ei .

  RăspundețiȘtergere
 7. corect 6 ianuarie21.29--IISUS HRISTOS DOMNUL A ZIS --EU NU SUNT DIN ACEASTA LUME SI NU AM VENIT SA ADUC PACEA CI SABIA--CA TOTI APOSTOLII SI SFINTII AU SUFFERIT CUMPLIT PT MANTUIRE--SUNTEM DIFERITI CA STRUCTURA SUFLETEASCA NUMAI TRUPURILE SUNT CREATE CAM LA FEL--ASAAR SI SFINTII AU FOST CERCETATI SI PT CA SPUNEAU CE ALTII NU INTELEFGEAU AU FOST PEDEPSITI--ECCE HOMO

  RăspundețiȘtergere