vineri, 6 ianuarie 2017

PĂMÂNTUL FĂGĂDUINTEI , ESTE SUB PLANETA PĂMÂNT !


                      

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Translate this page
Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...


DONATII , PENTRU CARTEA - ADEVARUL DUHULUI SFANT

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea...

Translate this page
Dec 11, 2016 - Prieteni dragi, Fara ajutorul vostru, nu ar fi fost posibil ca sa editez primul volum al Cartii - ADEVARUL DUHULUI SFANT! Imi doresc din toata ...

                             3  Aprilie  2014  zori de zi !

Dormeam, dar O LUMINĂ  albă orbitor de stralucitoare, mă trezeşte şi astfel văd cu ochii închişi, UN CER de noapte senina, si jos pe Pământ se întîmplă ceva uimitor şi pentru mine. 
Brusc ,nu mai sunt în pat, ci sunt pe o pajişte verde, unde acoperită cu crengi uscate se află o groapă în pământ, de circumferinţa  unei fântâni.
O forţă  nevăzută îndepărtează crengile uscate de la gura acele gropi, şi în clipa următoare, sunt atrasa ca de un magnet puternic, în interiorul  Pământului.
Când să  intru  în  inima  pământului, vedeam în jurul  meu ,multe  umbre negre  dense ca niste  siluete, care îsi intindeau mâinile  lor ca să mă prindă, ca sa mă tragă spre  peretii  tunelului din inima pământului . Acestea siluete negre le văzusem încă de la intrarea în tunelul din pământ. Incă de aici, intindeau mâinile lor de sub mantiile negre, ca sa ma apuce. 
Dar nu reauseau sa ma atinga ,deoarece o lumină albă ma ocrotea, o vedeam in jurul meu.
Înaintam prin TUNELUL întunecat din inima pământului , cu viteza  gândului !
Şi în drumul meu prin inima Pământului, zăresc precum O STEA pe Cerul nopţii, O  LUMINIŢĂ  albă, orbitor de strălucitoare.
Cu cât înaintam prin TUNELUL  din Pământ ci atât mai mult, LUMINIŢA  de la capatul TUNELULUI  devenea mai mare, şi mai mare...!
Şi iată că ,am ajuns la capătul PLANETEI  PĂMÂNT ! 
Aici la gura TUNELULUI prin care am fost adusă, simt în dreapta mea că este cineva în acea LUMINĂ  albă, şi care nu mă lasă să înaintez. Nu mă lasă sa ies din Pământul nostru.
Ci doar până la gura din capătul Tunelului, unde puteam vedea ceva uimitor de frumos. Dumnezeiesc de frumos !
Din LUMINA  albă în care eram, văd un alt PĂMÂNT, (mi s-a spus acum de un glas, ca sa scriu că): 

             "ESTE  PĂMÂNTUL  FĂGĂDUINŢEI "!

Deci, vedeam  O  CÂMPIE  verde, plina de iarba curată ,imaculată, neatinsă de nimeni şi de nimic !
Cerul de deasupra PĂMÂNTULUI  FĂGĂDUINŢEI, era un CER alb-bleu senin, cu stralucire ca de oglindă !
Iarba stralucea într-o LUMINĂ  AURIE, transparenta, si foarte plăcută, extrem de linistitoare această LUMINĂ  AURIE, ce se asternea pe iarba imaculată. Nu vedeam Soare, dar totul arăta ca şi cum ar fi fost UN SOARE pe Cerul nou, ca de oglindă.
Faptul că nu aveam voie sa trec dincolo de Tunel, poate să fi fost motivul ca, nu vedeam Soarele nou, de pe CERUL PĂMÂNTULUI  FĂGĂDUINŢEI !
Ceea  ce vedeam acolo, nu poate mintea  omului să-şi închipuie şi nici inima si sufletul nostru , nu pot bănui imensitatea  bucuriei în trăirea aceasta dumnezeiască .
Aud  un GLAS , în dreapta mea, ce părea că vine din LUMINA  care mă ocrotea, care îmi spune aşa :


                    "PĂMÂNTUL  FĂGĂDUINŢEI !
                  PLANETA , DE  SUB  PLANETA  PĂMÂNT "!

Acest Pământ al Fagaduinţei , nu era locuit ! Ci numai pregatit de BUNUL  DUMNEZEU , pentru noi FIII  SĂI  !

Dragii mei, DUMNEZEU a promis oamenilor, un alt  PĂMÂNT, un alt CER , si-un alt SOARE !
Să avem Credinţă şi dragoste faţă de DUMNEZEU şi faţă de MAICA  DOMNULUI ,faţă de Semenii noştri , şi ne vom mântui sufletul şi ne vom putea bucura, de toate  MINUNILE  LUI  DUMNEZEU şi ale MAICII  DOMNULUI, pe care le revarsă  asupra noastră din belşug, numai ca noi să credem şi să nu ne îndepărtăm de CREDINŢĂ !
Dăruiţi  Dragoste , faceţi fapte bune, mergeţi la SFANTA  BISERICA în zilele de sarbatoare, spovediţi-vă la Parintele duhovnic, şi astfel veţi ţine CALEA  cea dreaptă şi bineplăcută LUI  DUMNEZEU.
                               Cu dragoste şi preţuire, Maria.

67 de comentarii:

  1. stiu e la duhovnicul meu ca exista o planeta ff asemanatoare cu pamantul--as zice geamana--unde se afla acea natura minunata--ca o gradina superba--probabil acel taram pregatit atunci cand pamantul nu va mai fi locuit--in cauza nesabuintei unora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-am tot intrebat cine e duhovnicul d-voastra,dar nu vreti sa ne spuneti!Doar nu ati pus stapanire pe dansul!O sa credem ca nu exista in realitate.

      Ștergere
    2. Nu are duhovnic. A citit în cărți eretice!

      Ștergere
    3. Cu ce te ajută dacă știi care e duhovnicul D-nei Maria?DS

      Ștergere
    4. DS , întrebarea era pt Anonim6 ianuarie 2017, 02:13 nu pt dna Maria

      Ștergere
    5. DS te iei de oameni aiurea,uite și răspunsul de la anonimul Anonim6 ianuarie 2017, 02:13

      Anonim6 ianuarie 2017, 19:56
      DUOVNICUL MEU A PLECAT LA CER--A FOST CONTESTAT CAT A FOST IN VIATA--CE VA SPUN ESTE DE DEMULT--ERAM TANARA --NU SUNT ERETICA--SUNT ORTODOXA IMPARTASITA SI CRED CU TARIE IN SF TREIME MAICA DOMNULUI SI SFINTI--AM AVUT MINUNI PE FATA SI AM SI ACUM--DE CE SUNTETI RAUTACIOSI SI CARCOTASI--CREDETI SI VETI AVEA CE VA DORITI--EU SUNT ANONIM 06 IANUARIE 2017 2.13--CARTILE ERETICE SUNT CELE PE CARE LE ALEGI --DEEECI DEPINDE CE ALEGI-DE ACEEA SPUN MEREU SI SF ARSENIE BOCA N-A FOST CREZUT --ABIA DUPA CE-A PLECAT LA CER ESTE VENERAT-SA AVETI CREDINTA SI DDUMNEZEU VA ADAUGA CE VA LIPSESTE--SA FITI SANATOSI
      Răspundeți

      Anonim6 ianuarie 2017, 20:03
      PT ANONIM 06 IANUARIE 2017 15.07--A PROPOS DE NECREINTA--DUHOVNICUL MEU ZICEA--MAI -SA STITI CA IN ZILELE DE PE URMA PREOTIILOR LI SE VA LUA DARUL SI SE VA DA MIRENILOR--ASA SI CU D-NA MARIA--CINE CREDE!

      Ștergere
    6. Pacat ca nu o ajuta se.xul in legatura cu preotia care i sa dat :D

      Ștergere
    7. Anonim 6 ian 21:01 nu mai copia mesajele altora sa-mi dovedești ceva că nu m-am luat de nimeni,am pus doar o simplă întrebare.Am vazut raspunsul anonimului 6 ian 18:30 și e suficient,nu era nevoie să intervi și tu.Persoana nu a specificat la cine se referă și s-a creeat confuzie pt că la fel ca mine a înțeles și D-na Maria și i-a răspuns că are un Duhovnic.Cu atîția anonimi pe aici se produce numai haos.DS

      Ștergere
  2. Cine dorește a sti unde va fi și cum va fi ,,noul pamant'' poate afla simplu din Biblie dar fara un studiu serios si mai ales fara credinta,...multi citesc-putini inteleg, dar după cum bine știm ,,sub pamant'' nu e nimeni altcineva decât ,,cei deja decazuti'' așadar oare e mult mai ușor sa ne lăsăm cu toții atât de usor amăgiți de iluzii sau poate ar fi mai bine chiar sa iubim intru cunoaștere Adevărul Lui Dumnezeu. Se înțelege clar ca blogul asta e pentru Adevărul Duhului Sfant numai ca fără o cunoaștere deplina a stiintei si istoriei reale,mai ales a Sfintelor Scripturi in cazul de fata, ajungem sa rătăcim si mai mult chiar dacă intenția a fost buna sa descoperim noi ,,adevaruri''.mai bine e sa gândim de multe ori bine și logic înainte de a ne pronunța într-un domeniu sau altul pe care nu îl stăpânim încă. Sa presupunem ca Biblia e un fel de ,,alfabet'' pentru cei care doresc a incepe sa inteleaga din Marele Adevar dar daca nu știm inca tot alfabetul cum vom putea sa citim si sa Învățăm si mai multe?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate,si eu stiu ca in interiorul pamantului sunt ingerii decazuti,reptilienii.

      Ștergere
  3. Pai si tu cine credeai ca i sopteste lui maria? anonim 05:59
    Cum e vorba Mantuitorului , Si am vazut pe Lucifer cazand din cer ca un fulger, si acum te cobori tot mai jos in maruntaiele pamantului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum este alcatuit pamintul se poate afla din cartea"Pamintul si Luna"(download pe net). Tot in aceasta carte gasiti si raspunsul la intrebarea: Cine a fost mai intai, oul sau gaina? Aflati si cum a aparut luna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cine ma rog a scris cartea aceea cu pamantul si luna, un om vei zice, eu te intreb anonim 15:14 de unde o stie autorul ala toate astea? o fost martor la creerea lor ?
      Numai cititi Sf ca numai va strica capul cu tot felul de ipoteze stupidesi mai rau va rapesc timp pretios, care il puteti folosi mult mai bine si cu folos.

      Ștergere
    2. Ai dreptate an.22:02,mai mult de atat Luna este satelitul Pamantului nu este o planeta.

      Ștergere
    3. Cartea a fost scrisa de Jakob Lorber, fiind dictata de Iisus, este atit de multa intelepciune in cartile scrise de Lorber, incit cine le citeste nu se poate indoi de faptul ca sint de la Divinitate. A scris mai multe carti, nici un geniu uman nu putea scrie asa, mii de pagini, fara nici o ezitare sau greseala. Nici un om nu ar trebuie sa rateze cunosterea acestor carti, ele sint mai mult religioase, un fel de evanghelii

      Ștergere
    4. Un credincios, dar si un ateu, nu va putea sa conteste scrierile lui Lorber. Va recomand pentru inceput cartea "Dincolo de prag", este scurta si va garantez ca veti fi foarte impresionati, veti cauta si celelalte carti. Doamna Maria, va rog sa cititi si sa spuneti si celorlalti. E pacat ca Domnul ne-a oferit cu vintul Sau,dar credinciosii refuza sa cunoasca si altcevs in afara de ce considera ei ca fiind o carte religioasa, aceste scrieri sint chiar religioase

      Ștergere
    5. An.20:51,mi-ar placea sa va cunosc numele :)
      Vio

      Ștergere

    6. Anonim7 ianuarie 2017, 20:51
      Un credincios, dar si un ateu, nu va putea sa conteste scrierile lui Lorber. Va recomand pentru inceput cartea "Dincolo de prag", este scurta si va garantez ca veti fi foarte impresionati, veti cauta si celelalte carti. Doamna Maria, va rog sa cititi si sa spuneti si celorlalti. E pacat ca Domnul ne-a oferit cu vintul Sau,dar credinciosii refuza sa cunoasca si altcevs in afara de ce considera ei ca fiind o carte religioasa, aceste scrieri sint chiar religioase

      raspuns :
      total fals

      Proza lui Lorber a fost descrisă ca fiind captivantă, pasionantă, anumiți cititori comparând-o cu scrierile altor mistici cum ar fi Emanuel Swedenborg și Jakob Boehme. Lorber însuși face referire la Swedenborg , în cartea sa De la iad la rai( vol II, cap 104, versetul 4). Trebuie să menționăm că una din cărțile lui Swedenborg poartă titlul Raiul si iadul, întreaga operă a lui Lorber arătând o asemănare cu ceea ce putem numi swedenborgianism.


      Lorber învață că este necesară ridicarea umanității din starea de cădere, dar spre deosebire de creștinismul ortodox, care vede această salvare ca o consecință a urmării ritualului, respectiv prin sângele lui Iisus în urma sacrificiului său, Lorber învață că această salvare vine în urma unui process de purificare și de lucrări ale iubirii făcute de fiecare individ, în contradicție cu doctrina grației divine.

      concluzia simpla:
      POSEDARE DE DEMONI si scrierile lor ... nimic nou sub soare .... deci legile lui moise NUUUUUUUUUU MANTUIESCCCCC . ca sa nu mai spunem ca era GERMANNNNNNNNNNN deci ce religie ??? bravo
      Lorber si apropiații săi erau membri ai bisericii Romano-Catolice, iar revelațiile primite le-au cerut să nu-și părăsească biserica ci să o convingă de natura divină a acestei Noi Revelații ce conduce spre o viață exemplară, divină. Totuși, primul Consiliu de la Vatican din anii 1869/1870 pune scrierile lui Lorber la index...

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  5. Maria scumpa esti fantastica! eu stiu ca asa va fi , si nu va dura mult... Dumnezeu sa te aiba in paza! cu dragoste PM

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim6 ianuarie 2017, 09:19

    Pe mine m-ai intrebat de Duhovnic??? Sigur ca am un DUHOVNIC cu un suflet si cu un HAR DUMNEZEIESC cum rar intalnesti.

    RăspundețiȘtergere
  7. DUOVNICUL MEU A PLECAT LA CER--A FOST CONTESTAT CAT A FOST IN VIATA--CE VA SPUN ESTE DE DEMULT--ERAM TANARA --NU SUNT ERETICA--SUNT ORTODOXA IMPARTASITA SI CRED CU TARIE IN SF TREIME MAICA DOMNULUI SI SFINTI--AM AVUT MINUNI PE FATA SI AM SI ACUM--DE CE SUNTETI RAUTACIOSI SI CARCOTASI--CREDETI SI VETI AVEA CE VA DORITI--EU SUNT ANONIM 06 IANUARIE 2017 2.13--CARTILE ERETICE SUNT CELE PE CARE LE ALEGI --DEEECI DEPINDE CE ALEGI-DE ACEEA SPUN MEREU SI SF ARSENIE BOCA N-A FOST CREZUT --ABIA DUPA CE-A PLECAT LA CER ESTE VENERAT-SA AVETI CREDINTA SI DDUMNEZEU VA ADAUGA CE VA LIPSESTE--SA FITI SANATOSI

    RăspundețiȘtergere
  8. PT ANONIM 06 IANUARIE 2017 15.07--A PROPOS DE NECREINTA--DUHOVNICUL MEU ZICEA--MAI -SA STITI CA IN ZILELE DE PE URMA PREOTIILOR LI SE VA LUA DARUL SI SE VA DA MIRENILOR--ASA SI CU D-NA MARIA--CINE CREDE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu voi scrie pentru SEMENI,cat sunt in viata!!!
      Pentru ca si ei sa creada si sa guste din DRAGOSTEA LUI IISUS HRISTOS si a MAICII LUI DUMNEZEU.
      Nimeni nu ma va putea opri !!! MISIUNEA mea, este de ai face sanatosi pe cei bolnavi sufleteste! Si o voi duce la indeplinire,de+ar fi sa platesc cu propria-mi viata!
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. O ce frumos din partea Dumneavoastra, mult succes si rabdare.

      Ștergere
  9. albert einsten a spus ca gravitatia este curbura spatiului in timp , probabil ca in interiorul pamantului se afla oglindirea acestei curburi care duce in alt spatiu sau dimensiune . unii au spus ca pamantul este gol mi se pare si firesc pt ca daca as fi pe cealalta parte in aceiasi pozitie as fi atras in cap deci undeva trebuie sa se ajunga la o levitatie si planeta invartinduse ar face un gol dupa a mea gandire !

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnul Iisus Hristos a zis apostolilor ,,in casa Tatalui meu sunt multe locasuri,,!Credeti ca acele locasuri sunt norisori pufosi?Nu cumva acele ,,locasuri,, sunt planete?Casa lui Dumnezeu Tatal nu e universul intreg? Sa gindim un pic mai mult decit cei ce nu stiu prea multe, multe ni se descopera acum si putini le vad si simnt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim6 ianuarie 2017, 22:53
      Domnul Iisus Hristos a zis apostolilor ,,in casa Tatalui meu sunt multe locasuri,,!Credeti ca acele locasuri sunt norisori pufosi?Nu cumva acele ,,locasuri,, sunt planete?Casa lui Dumnezeu Tatal nu e universul intreg? Sa gindim un pic mai mult decit cei ce nu stiu prea multe, multe ni se descopera acum si putini le vad si simnt.

      raspuns :
      serios ????? ha ha ha
      TOTAL FALSSSSS
      universul NU E CASA LUI DUMNEZEU , REPET nu e casa lui dumnezeu .... UN PIC DE geneza NU ITI STRICA .... deci imparatia cerurilor INCEPE dincolo de TOT UNIVERSUL ... deci ORICINE ar merge pina la capatul universului NU IL GASESTE PE DUMNEZEU IN EL.... deci DEGEABA IL CAUTA STIINTA CU APARATURA EI ca IN UNIVERS VOR GASI DOAR demonii pe planete sub forma de EXTRATEReSTRII adica DEMONII CARE POSEDA corpuri umane SAU modifica CORPURI UMANE ca sa aiba EI CORPURI SI SA PROSTEASCA OMUL CREDUL ... ca inselAREA sa fie MAXIMA si SUFETUL omului SA FIE DUS IN IAD cu ei .... deci repet
      TOT UNIVERSUL E plin de demoni .... dur adevar stiu


      aviz amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox

      ps casa tatalui e DEASPURA imparatiei cerurilor si NU ARE NICI O TREABA CU UNIVERSUL .... asadar MAI STUDIAZA prostie intruchipata

      retine
      universul - imparatia cerurilor- casa tatalui
      deci stiinta ramine la univers SI NU AJUNGE in imparatia cerurilor si casa tatalui NICI NU POATE FI VORBA ... alta taina dezvaluita ..... deci puteti sa va uitati cu stiinta umana la univers mult si bine CA NU E ACOLO DUMEZEU si demonii va prostesc USORRRRRRR ´´ inspirindu-va ´´ din el .... DUR ADEVAR STIU ....

      aviz amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    2. Bravo,crestin Ortodox,ai dreptate,mai clar nu se putea.

      Ștergere
  11. In anul 2013 am patit un lucru care nu pot sa mi-l explic nici acum.Vad ca sunteti pe aici care cunoasteti anumite lucruri sora cu SF.Fabrica in care lucram atunci avea birourile la 10 min in afara curtii.In pauza de masa am fost la birou cu niste acte la semnat,cind m-am intors si am ajuns la intersectia a trei strazi unde se situa fabrica nu o mai vedeam.In locul ei era un rond mare de flori inclusiv teii de linga curtea fabricii.Eram dezorientata coplet asta a tinut 3-4 minute punctul de reper era o vila in capatul strazii unde eram dar si aceia era cu jardiniere cu flori desi era noiembrie,iar vila nu era finisata in realitatea mea, atunci o vedeam si locuita.Am stat pe loc am scuturat capul apoi uitindu-ma in dreapta mea a aparut fabrica si totul a devenit cum era de fapt.Am luat-o razna cu capul? Cu ceva zile inainte de intimplarea asta am avut niste ameteli mari in poarta fabricii cind veneam la servici.Acum fabrica sa desfiintat si nu mai stiu daca a fost darimata sau nu ,o sa merg pe acolo sa vad ce e in locul acela.Daca puteti lamuriti-ma si pe mine ce a fost aceasta intimplare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intamplarea e: tu ai stricat fabrica

      Ștergere
    2. Du-te sa vezi locul. Poate corespunde cu imaginea pe care ai vazut-o atunci.

      Ștergere
    3. De multe ori , intamplarile paranormale, neexplicabile apar ca urmare a unor alte evenimente din viata dvs.: operatie in spital, periplu pe la manastiri, locuri sfinte sau altele incarcate energetic . Poate reusiti sa va aduceti aminte ceva particular dinaintea anului 2013 .

      Ștergere
  12. pt anonim 6 ianuarie 2017 22.00--asa cum sunt sfinti si sfinte si asa cum maria magdalena este apostolita asa o sa te rogi la DUMNEZEU SA TE IERTE CA VORBESTI DE SEXUL D-NEI MARIA CA NU ESTE PREOT--ce legaturi faci de se cruceste lumea !!!!!!--n-ai habar de creinta

    RăspundețiȘtergere
  13. se spune ca sunt 9 universuri nu-i de mirare ca anonim 6 ianuarie 2017 23.13 a avut asemenea experienta--noi traim in dimensiunea a 3-a si saltul acum se face brusc in dimensiunea 4 si 5--si se mai zice ca cei cu capacitati extrasenzoriale ii vor vedea pe cei fara Duh Sfant in adevaratul corp astral---asa si sfintii au vazut si vad cine este sub carapacea trupului--asa se face diferenta intre oameni

    RăspundețiȘtergere
  14. Este raiul danilor care la avut Adam si Eva dar este in triunghiul Domnului sau triunghiul bernudelor care este Sfant pamant si nu are voi sa intre si sa iasa nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o explicatie buna an.01:07 dar,de ce oare sunt trase in tiunchiul bermudelor atatea,nave,avioane,etc ?

      Ștergere
    2. Mai există şi Triunghiul Morții undeva în Marea Chinei.asa cum oamenii sunt deranjati de bâzâitul mustelor la urechi ,tot aşa este deranjat şi CREATORUL PĂMÂNT de zgomotul motoarelor de avioane ,vapoare şi submarine.diferența este că EL are alt sistem de a le nimici.unul foarte complex pe care nu o să-l înțelegi în veci.deci :bâzzzzz bâzzzz şi au dispărut pe fundul apei.

      Ștergere
    3. Doamne ferește Madus cum poți să spui așa ceva.Creatorul e deranjat de zgomotul motoarelor și EL le nimicește dispărînd pe fundul apei.Am trăit s-o aud și pe asta.DS

      Ștergere
  15. sunt multe taine pe pamant --nu le este dat muritorilor de rand sa le vada-- de aceea si marele orgoliu pierzator de suflete care ii indeamna pe unii oameni sa judece, sa carcoteasca si sa nu-si vada paiul din ochii lor ci barna din a altora--mai bine ne rugam si binele a veni --sanatate

    RăspundețiȘtergere
  16. Crestin ortodox multumesc din suflet ca mi-ai aratat ce proasta sunt.Nu pot sa ma laud ca sunt ca tine un doct in materie de credinta.Stiu pina si eu ca sunt 9 ceruri pina la Dumnezeu sau in limbajul de acum 9 universuri.E bine ca tu ai aflat taina tainelor locasul lui Dumnezeu,poate intr-o zi si eu PROSTIA INTRUCHIPATA o voi afla.Problema e ca trebuie sa fac SALTUL sa pot vedea.Multumesc frumos pt limbajul de buna crestere ce il ai fata de semeni.Tu esti toba de carte pe blogul asta restul suntem prosti bita in viziunea ta.Mai lucreaza draga la mintuire si vezi ce bineplacuta este denigrarea semenului in fata lui Dumnezeu. Astept sa arunci iar cu laturi in toate partile cum iti este obiceiul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim ..crestin cand zice prostie intruchipata el o spune din dragoste.dar nu stie sa se exprime decat asa cu insulte..
      Asa e el.. intr.o zi o invata sa vb altfel ..

      Ștergere
    2. Anonim7 ianuarie 2017, 18:55
      Crestin ortodox multumesc din suflet ca mi-ai aratat ce proasta sunt.Nu pot sa ma laud ca sunt ca tine un doct in materie de credinta.Stiu pina si eu ca sunt 9 ceruri pina la Dumnezeu sau in limbajul de acum 9 universuri.E bine ca tu ai aflat taina tainelor locasul lui Dumnezeu,poate intr-o zi si eu PROSTIA INTRUCHIPATA o voi afla...

      RASPUNS
      serios ??? asta am spus eu ??? ha ha ha ha
      deci logica simpla :
      PROSTIE INTRUCHIPATA asta spun eu TU ITI TRADUCI IN CAPUL TAU ´´ CE PROASTA SUNT ´´ .... e problema ta ASTA si am spus-o si am explicat CUVINTUL prostie = lipsa de invatatura CRESTINA ORTODOXA si acum adaug si alta taina a cuvintului PROSTIE folosit DE MINE
      prostie = opresti( inverseaza litere si ASTA AM TRASMIS TAINIC ) .... deci prostie intruchipata = OPRESTI intruchiparea = OPRESTE INTRUCHIPAREA ... deci TE IERT si pe tine CA NU STII CE SPUI SI FACI dar acum E TAINA DEZVALUITA si MEA CULPA SA VA FACETI TOTI SI TOATE in FAtA LUI DUMNEZEU care NU SE LASA BATJOCORIT .... dur adevar stiu dar PROSTIE INTRUCHIPATA este BINECUVINTAREA cu atac impotRiva demonilor diN TEXTELE TALE ( O TAINA DIN NOU EXPLICATA ) ca e scris :
      12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.( desigur ca si asta o stiai cind M-AI ACUZAT de cine stie ce inchipuiri din capul tau ... dur adevar stiu dar pe viitor NU O AI FACE in ceea ce ma priveste si preia doar asta de la adyna ´´zice prostie intruchipata el o spune din dragoste.´´ ca stiu sa ma exprim si insulteltele stii ce sunt acum .... stopari ale demonilor care te invata EREZIILE -----

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    3. Haha crestine..in sf parca te indrepti in a vorbi mai frumos.
      Un om.suflet il ridici cu vorbe frumoase,poti sa spui pacatului pe nume dar cu frumosul.
      Hai ca stiu ca poti si asa sa faci,ca doar esti destept si te invata Dumnezeu

      Ștergere
    4. Adyna9 ianuarie 2017, 18:19
      Haha crestine..in sf parca te indrepti in a vorbi mai frumos.
      Un om.suflet il ridici cu vorbe frumoase,poti sa spui pacatului pe nume dar cu frumosul.
      Hai ca stiu ca poti si asa sa faci,ca doar esti destept si te invata Dumnezeu

      raspuns:
      AICI NU E SPOVEDANIE ci OAMENI CARE DORMMMMM MULTTTTTTTTTTTTTT SI PE ASTIA nu ii trezesti decit cu CUTREMURE ( iti spun din N , N, N EXPERIENTE ) ..... deci ADORMIREA e GENERALA ca DEMONII SUNT PREZENTI MEREU SI MEREU si VA INVATA pe multi si multe PROSTIILE LOR si NUUUUU AVETI VIGILENTA NECESARA , repet NU AVETI VIGILENTA necesara SA II ALUNGATI DIN FASA SI DE ASTA ACUM VI SE PARE JIGNIRE ce fac eu .... va iert ca nu stiti ce spuneti si faceti DAR TINETI MINTE UN LUCRU SIMPLU SI SFINTA SCRIPTURA CITIRE :
      8.Fiţi treji, privegheaţi. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită,

      CONCLUZII SIMPLE :
      1.multi si multe din voi NU PRIVEGHEATI ( ascultati de demoni si textele VOASTRE SUNT clareee cu invatatura demonilor ) .... dur adevar stiu
      2.leuL racneste dupa CE V-A PRINS impotriva adevarului SI STIU BINE Aasta SI ARDEM DEMONII ca IES
      3. sunteti inghiti multi DE EL cu invatatturile LOR ca e LEGIUNE si de asta A SCOATE DE ACOLO se face CU RABDARE , MULTTTTA RABDARE si DRAGOSTEA NU POATE FI INVINSA CA DEMULT E FOLOSITA ( PRIDIKITSCH a fost primul beneficiar si NU POATE SCAPA .... HA HA HA HA HA ) ....
      4 CEARTA DEMONILOR inseamna SUFLETUL ELIBERAT de INVATATTURILE LUI CA TOT SE ZICEA PE AICI DE anatemaaaa si ca nu se mai citesc moliftele sfintului vasile cel mare DAR DUPA CUM VEZI din scrierile mele cei betezati ORTODOCSI pot pricepe CE SE INTIMPLA cei botezati ortodocsi DAR CU INVATUATURILE DEMONILOR puse DEASUPRA botezului FAC URIT ( e normal si nu ma sperie ) si cei ERETICI ,ATEI SI SECTARI FARA BOTEZ nu pricep nimic ca ´´ nu li se vorbeste MIEROS ´´ .... DECI MULTE CATEGORII DE DEMONIZATI PE AICI , nebotezati si eretici si de asta RABDAREA divina E IN ACTIUNE dar asta nu inseamna ca e infinita CIND OMUL DECIDE SA RAMINA CU INVATATTURILE DEMONILOR CA E SCRIS :
      timotei
      1.Dar Duhul grăieşte lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credinţă, luând aminte la duhurile cele înşelătoare şi la învăţăturile demonilor,
      2.Prin făţărnicia unor mincinoşi, care sunt înfieraţi în cugetul lor.

      toti ortodocsii care sunt CLARI IN CREDINTA LOR stopeaza cit mai pot VENIREA ANTIHRISTULUI ... cind o sa distaprem NOI ORTODOCSI ADEVARATI atunci SA NU VA MIRATI CA SUNTETI LASATI IN PROSTIA VOASTRA ASCULTIND DE ANTIHRIST ... dur adevar stiu dar DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      ps
      1 drept la 50000 de pacatosi ( cam asa se tine lumea ) cind dreptii ORTODOXIEI incep sa scada SE INMULTESC CUTREMURELE , CALAMITATILE ETC ETC ETC ETC ETC CACI DUMNEZEU ISI ARATA DREPTATEA LUI si crede-ma CA E APRIGA si atunci sa vezi SCRISNETUL DINTILOR SI URLETE ca acum e simplu sa vorbesti IMPOTRIVA ADEVARULUI si sa nu asculti INDREPTAREA LUI in mod PASNIC ... multi oamenii NU VOR DRUMUL LIN DE INDREPTARE , atunci il vor primi pe cel GREU si SA VEZI ATUNCI DURITATEA DREPTATII DIVINE ...DRAGOSTEA = DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORITA ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR
      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    5. Asa crestine cum ai vb acum e ff bine..parca citesc mai cu drag ce imi explici .

      Ștergere
  17. Anonimi 14,25 15,23 in perioada aceia am fost pe la 3 minastiri bolnava sunt dar nu am operatii,doar ameteala aia puternica din moalele capului.Iar fabrica are si ea povestea ei patroana era in proces deoarece nu corespondea normelor de siguranta.Stiti cum sunt patronii si intr-un grajd ar face fabrica.De fapt in primavara deja erau evacuati intr-o alta locatie mult mai buna pt muncitori schimbidu-se si patronul.Am sa merg sa vad ce e acolo acum, in fabrica aia am capatat sechele pe plamini de la pneumonii repetate ca si alte colege.Spitalul TBC punea intrebari de ce atit de multi oameni bolnavi de plamini din fabrica aia.MUCEGAIUL era gros pe pereti din cauza frigului pe timp de iarna.Ce ma contrariat cel mai mult a fost vila care era gata doar la exterior inauntru era santier.Eu o vedeam si locuita cu flori pe la balcoane.

    RăspundețiȘtergere
  18. anonim 7 ianuarie 2017 18.55sa stii ca nu de la mine spun ce stiu--mantuirea se obtine mai ales prin fapte --daca zici ca sunt toba de carte ma magulesti eu stiu cine sunt asta se obtine itr-o viata de om --as dori ca toata lumea sa poata simti si veddea ce-am trait eu urat cuvant LATURI--imi asum ce spun nu te simti atacat ca sa nu te autocompatimesti--pe D-NA MARIA O ATACI LA FEL? CA DOAR E BLOGUL EI --DESCHIDETI UN BLOG AL TAU LEGAT DE CREDINTA NU DE RELIGIE SAU CAN-CAN--STIMA PT CEI CARE STIU SA SI ASCULTE nu suntem toti la fel ca asa DUMNEZEU NU AR AVEA CU CINE SA LUCREZE

    RăspundețiȘtergere
  19. Crestin ortodox urasc din suflet autocompatimirea si toate cele ale mindrie si mai ales laudele.Tu stii foarte bine ce plati ne luam la judecata facind pe altul prost sau nebun.Multe comentarii de ale tale exact asta contin, deci nu te supara ca nu face nimanui cinste sa ponegreasca un alt om.Critici cu un limbaj decent nu raneste pe nimeni din contra cuvintul zideste.Tu daca esti bine documentat invata oamenii nestiutori cu DUHUL BLINDETII asta e bine placut lui Dumnezeu.Iar Mariei i-am trimis 2 comenturi in legatura cu oarecare neincredere a mea fata de previziunile ei dar sa stii ca nu am jignit-o in nici un fel.Cum mie nu imi place sa fiu jignita nici eu nu o fac asupra altui om.Asa am educat 3 copii si nu ma fac de ris vorbind murdar altor oameni.Si inca ceva si cele 9 ceruri sunt ale lui Dumnezeu in care va face curatenie la sfirsitul veacurilor.Pace si iubire iti doresc din suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ai dreptate.
      Eu stiu cand un om este cazut il ridici cu o vorba buna,cu dragoste ,nicidecum cu vorbe urate .

      Ștergere
    2. Anonim8 ianuarie 2017, 13:24
      Crestin ortodox urasc din suflet autocompatimirea si toate cele ale mindrie si mai ales laudele.Tu stii foarte bine ce plati ne luam la judecata facind pe altul prost sau nebun.Multe comentarii de ale tale exact asta contin, deci nu te supara ca nu face nimanui cinste sa ponegreasca un alt om.C oamenii nestiutori cu DUHUL BLINDETII asta e bine placut lui Dumnezeu.

      RASPUNS :
      serios ??? ha ha ha
      spune-i SI LUI DUMNEZEU ce ai spus mai sus si CITEZ mai jos din DUMNEZEU CITIRE DESPRE NEBUNEEEEEEEEE .... deci TE IERT DIN NOU ca femeie FARA CAP nu pricepi DAR BLINDETEA NU INSEAMNA A FI PROST CA SCRIS ESTE: FITI INTELEPTI CA SERPII
      ... DECI NEBUNE DIN TEXTUL BOGATULUI NEMILOSTIV FOLOSIT DE DUMNEZEU INSUSI :
      Ev. Luca 12,16-21:
      Şi le-a spus lor această pildă, zicând: Unui om bogat i-a rodit din belşug ţarina. Şi el cugeta în sine, zicând: Ce voi face, că n-am unde să adun roadele mele? Şi a zis: Aceasta voi face: Voi strica jitniţele mele şi mai mari le voi zidi şi voi strânge acolo tot grâul şi bunătăţile mele; Şi voi zice sufletului meu: Suflete, ai multe bunătăţi strânse pentru mulţi ani; odihneşte-te, mănâncă, bea, veseleşte-te. Iar Dumnezeu i-a zis: Nebune! În această noapte vor cere de la tine sufletul tău. Şi cele ce ai pregătit ale cui vor fi? Aşa se întâmplă cu cel ce-şi adună comori sieşi şi nu se îmbogăţeşte în Dumnezeu.

      Alta pilda cu 10 fecioare --- 5 NEBUNEEEEEEEEEEE ... O STII , DA ?? tot Dumnezeu JIGNESTE ??? serios ???
      DUR ADEVar STIU dar folosesc limbajul DIRECT cu Sfinta Scriptura MARTOR si spun :
      NEBUNO e corect sa folosesc Sfinta Scriptura MEREU SI MEREU si sa propovaduiesc NEBUNIA PROPOVADUIRII CONFORM EI sau NEBUNO inveti sa faci diferenta si sa fi INTELEAPTA ?? dur adevar stiu DAR CIND MA CITESTI PE MINE AI MULT DE GINDIT inainte ca NIMIC NU E DEGEABA SCRIS asta pentru SLAVA SFINTEI TREIMI si ORTODOXIA INTREAGA .... DECI REPET CA SI CONCLUZII DIN adevarurile de mai sus :

      -suflet NEBUN
      -5 fecioare NEBUNE
      mai vrei si alte ADEVARURI DESPRE nebun CUM SE SPUNE ??? deci ia mergi tu frumusel la duhovnicul tau blind si INVATA PILDA CELOR 10 FECIOARE din ele 5 NEBUNE ... si vezi ce iti raspunDE SI COMBATE-MA mai apoi dar NU ASA CU VORBE ´´ MIEROASE SI NEBUNE ´´ ca nu tin la mine .... dur adevar stiu dar CALEA E INGUSTA si PUTINI O AFLA ..... MULTI CHEMATI , PUTINI ALESI .... ETC ETC ETC ....

      DECI POT FOLOSI NEBUNE CONFORM TEXTULUI DIN NOULLLLLL TESTAMENT ??? ia zi femeie FARA CAP e clar acum ??? DUR ADEVAR STIU , dar dupa ce explic mereu si mereu sa ma acuzi de nu stiu ce PROSTII DIN CAPUL TAU e prostie sau RAUTATE din partea ta .... eu merg pe prima varianta , TU ???

      DUMNEZEU E IUBIRE SI DREPTATE SI DREPTATEA NU SE LASA BATJOCORITA , poate fi IERTATA NEDREPTATEA cu IUBIRE dar NU FOLOSI ´´ IUBIREA ´´ ca argument PENTRU FARADELEGI ca INTERVINE DREPTATEA si ea nu are emotii femeiesti ... dur adevar stiu dar pe viitor FI ATENTA LA CEL SPUN nu la CE CREZI TU CA SPUN .... DACA NU PRICEPI intreaba DAR nu concuziona CE CREZI TU DESPRE CE SPUN EU ca TE INSELI AMARNIC ....
      Dumnezeu ´´JIGNESTE´´ca iubeste SI DESEORI mai da si cite o scatoala SAU PEDEAPSA CA SCRIS ESTE si bineinteles SFINTA SCRIPTURA CITIRE ca ADEVARUL TOT E IN EA ....
      evrei 12 ....
      4.În lupta voastră cu păcatul, nu v-aţi împotrivit încă până la sânge.
      5.Şi aţi uitat îndemnul care vă grăieşte ca unor fii: "Fiul meu, nu dispreţui certarea Domnului, nici nu te descuraja, când eşti mustrat de El.
      6.Căci pe cine îl iubeşte Domnul îl ceartă, şi biciuieşte pe tot fiul pe care îl primeşte".
      7.Răbdaţi spre înţelepţire, Dumnezeu se poartă cu voi ca faţă de fii. Căci care este fiul pe care tatăl său nu-l pedepseşte?
      8.Iar dacă sunteţi fără de certare, de care toţi au parte, atunci sunteţi fii nelegitimi şi nu fii adevăraţi.

      oare nu e blind DUMNEZEU ?? ha ha ha ha ha ha ha ha ha ... DUR ADEVar stiu ....


      aviz amatorilor si amatoarelor
      crestin ortodox

      Ștergere
    3. Anonim8 ianuarie 2017, 13:24
      ´´Si inca ceva si cele 9 ceruri sunt ale lui Dumnezeu in care va face curatenie la sfirsitul veacurilor.´´

      RASPUNS :
      serios ??? ha ha ha
      ai gindit-o pe asta multttt ????
      prostie INTRUCHIPATA cind gura vorbeste fara tine ies CIORI PE EA si DIAVOLUL e prezent .... dur adevar stiu DAR REGINDESTE CE AI SCRIS SAU DA-I FOC ca e aoleuuuuu de textul asta ... dur adevar stiu ......

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  20. anonim 06 ianuarie 2017 22.53--uonicul meu zicea asa--in casa parintelui meu multe lcasuri sunt--aici se referea la biserici implicit religii--si mai zicea --MAI SA STITI CA MANTUIREA SE FACE DUPA CUM ITI RESPECTI RELIGIA IN CARE TE NASTI--SA VA RESPECTATI RELIGIA CA DUMNEZEUL UNUL ESTE IAR POPOARELE SUNT MULTE SI CU DATINI DIFERITE--NU COMPARAM PE ROMANI SI ARABI--AU FIECARE FELUL DE A TRAI --CU STIMA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate are duhovnicul dvs.
      Un singur Dumnezeu si multe multe religii in toata lumea asta .

      Ștergere
    2. Anonim8 ianuarie 2017, 14:02
      anonim 06 ianuarie 2017 22.53--uonicul meu zicea asa--in casa parintelui meu multe lcasuri sunt--aici se referea la biserici implicit religii--si mai zicea --MAI SA STITI CA MANTUIREA SE FACE DUPA CUM ITI RESPECTI RELIGIA IN CARE TE NASTI--SA VA RESPECTATI RELIGIA CA DUMNEZEUL UNUL ESTE IAR POPOARELE SUNT MULTE SI CU DATINI DIFERITE--NU COMPARAM PE ROMANI SI ARABI--AU FIECARE FELUL DE A TRAI --CU STIMA

      RASPUNS :
      TOTAL FALS
      IISUS HRISTOS E ADEVARUL , DECI cine nu e cu el E IMPOTRIVA LUI ...
      IISUS E CALEA , cine e pe alta cale NU E CU EL
      IISUS E VIATA , CINE nu e cu el E MORT

      ce religie se aplica la cele 3 SPUSE DE FIU LUI DUMNEZEU ?

      DREAPTA CREDINTA adica ORTODOXIA .... MUSULMANII , EVREII , CATOLICII sunt chemati INAPOI LA RELIGIA LUI AVRAAM ISSAC SI IACOV care IL propovaduieste PE IISUS HRISTOS prin MELCHISEDEK , PREOT AL DREPTEI CREDINTE = ORTODOXIA

      si SFINTA SCRIPTURA CITIRE
      Deși Hristos a venit în lume din neamul evreilor și era de așteptat ca Sfântul Pavel să spună despre preoția Lui că ar fi continuatoare a preoției lui Aaron, pe care Dumnezeu o instituise, nu se întâmplă acest lucru, ci preoția lui Hristos este legată de preoția unui rege provenit dintre păgâni.
      VEchiul Testament consemnează foarte pe scurt figura și faptele regelui Melchisedec: „Melchisedec, regele Salemului, i-a adus pâine şi vin. Melchisedec acesta era preotul Dumnezeului celui Preaînalt. Şi a binecuvântat Melchisedec pe Avram şi a zis: «Binecuvântat să fie Avram de Dumnezeu cel Preaînalt, Ziditorul cerului şi al pământului. Şi binecuvântat să fie Dumnezeul cel Preaînalt, Care a dat pe vrăjmaşii tăi în mâinile tale!» Şi Avram i-a dat lui Melchisedec zeciuială din toate” (Facerea 14, 18-20). Pe lângă acestea, autorul Psalmilor mărturisește că preoția lui Mesia avea să fie „după rânduiala lui Melchisedec” (Psalmul 109, 4).

      Sfântul Apostol Pavel este cel care ne oferă date mai amănunțite despre acest personaj misterios, comparându-l cu Hristos, spunând că este „rege al dreptăţii, apoi şi rege al Salemului, adică rege al păcii, fără tată, fără mamă, fără spiţă de neam, neavând nici început al zilelor, nici sfârşit al vieţii, ci, asemănat fiind Fiului lui Dumnezeu, el rămâne preot pururea” (Evrei 7, 2-3).


      aviz amatorilor si amatoarelor
      crestin ortodox

      Ștergere
    3. CONTINUARE
      ASADAR FARA ORTODOXIE , evreii , musulmanii catolicii NU SE MANTUIESC ... ALTA TAINA DEZVALUITA de asta ROMANIA ca NEAM va avea DE INFAPTUIT pe pamintul MAICII DOMNULUI unirea ... alta taina dezvaluita ....

      deci adyna VEZI PREOTUL SI ZECIUIALA DATA CA DAR fara sa fie ceruta PREOTULUI ??? deci cind omul NU DA , jigneste PREOTUL si incalca CE E SCRIS MAI SUS ??? dadadadadadada ... deci RELIGIA ORTODOXA = RELEGAREA DE DREAPTA CREDNTA = RELEGAREA DE DUMNEZEUL LUI AVRRAM ISAAC SI IACOV ( ISRAEL ) SI IISUS HRISTOS DESI ESTE DIN NEMAUL EVREU este INAINTE DE AVRAAM ca este scris :
      ioan 8
      56.Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea şi a văzut-o şi s-a bucurat.
      57.Deci au zis iudeii către El: Încă nu ai cincizeci de ani şi l-ai văzut pe Avraam?
      58.Iisus le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Eu sunt mai înainte de a fi fost Avraam.

      aviz amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox

      ps cind nu stiti despre evrei , musulmani , catolici si religia lor TACETI ca NU ESTE LA FEL CU ORTODOXIA .... sunt din AVRAAM cei doi fii : ismail = musulman = slujnica egipteanca Agar
      SI ISSAC fiul SAarei, SOTIA lui AVRAAM din care se trage Iisus mai tarziu ... deci MUSULMANII se trag din evrei si egipteni si nu au Mantuitor PE IISUS ca nu il cunosc INCA foarte bine desi stiu MULTE despre el ,DAR AU O NATIE MARE ca DUMNEZEU ARE GRIJA SI DE EI ca e scris in SFINTA SCRIPTURA :ISMAIL avea 15 ani cind s-a nascut ISAAC si stia toate rituaurile tatalui deci de asta se aseamana evreii cu musulmanii in religie cu tot felul de ritualuri .... deci INAINTE DE AVRAAM adica inainte de islam si iudaism a fost ORTODOXIA = DREAPTA CREDINTA )
      geneza 16
      8.şi i-a zis îngerul Domnului: "Agar, slujnica Saraii, de unde vii şi unde te duci?" Iar ea a răspuns: "Fug de la faţa Saraii, stăpâna mea".
      9.Şi îngerul Domnului i-a zis iarăşi: "ÃŽntoarce-te la stăpâna ta şi te supune sub mâna ei!"
      10.Apoi i-a mai zis îngerul Domnului: "Voi înmulţi pe urmaşii tăi foarte tare, încât nu se vor putea număra din pricina mulţimii.
      11.Iată, tu ai rămas grea - îi zise îngerul Domnului - şi vei naşte un fiu şi-i vei pune numele Ismael, pentru că a auzit Domnul suferinţa ta.
      12.Acela va fi ca un asin sălbatic între oameni; mâinile lui vor fi asupra tuturor şi mâinile tuturor asupra lui, dar el va sta dârz în faţa tuturor fraţilor lui".
      13.Şi a numit Agar pe Domnul, Cel ce-i grăise, cu numele acesta: Ata-El-Roi (care se tâlcuieşte: Tu eşti Dumnezeu atotvăzător), căci zicea ea: "N-am văzut eu, oare, în faţă pe Cel ce m-a văzut?"
      14.De aceea se numeşte fântâna aceasta: Beer-Lahai-Roi (care se tâlcuieşte: Izvorul Celui viu, Care m-a văzut), şi se află între Cadeş şi Bared.
      15.După aceea a născut Agar lui Avram un fiu şi Avram a pus fiului său, pe care i-l născuse Agar, numele Ismael.
      16.Avram însă era de optzeci şi şase de ani când i-a născut Agar pe Ismael.


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps ORTODOXIA va UNI IUDAISMUL , CATOLICISMUL SI ISLAMISMUL in IISUS HRISTOS care este CALEA ADEVARUL SI VIATA .... ALTA TAINA MAREEEEEE DEZVALUITA .....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox


      Ștergere
  21. d-nei adyna--eu scriu pe blog din ceea ce-am trait--multumesc de sustinere-- suntem diferiti- doar uniti prin religie--sunt o pers simpla si unora nu le place sa auda si altceva crezand ca daca stiu la fel sunt atacati si se simt marginalizati--pacat --oare cand o sa invvatam sa ascultam si citi in pace !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga anonim si in religie este ca si in politica,oamenii se urasc doar pt ca celalalt are alta religie ,dar sa nu uitam ca este doar un singur Dumnezeu .
      Din pacate este ura intre noi oamenii,este mandrie,invidie,ceea ce nu ar trebui sa exista mai ales la cei ce zic ca cred in Dumnezeu. Ar trebuie sa fim intr.o unitate continua,intr.o iubire continua ..

      Ștergere
  22. DRAGA ADYNA EU TOT VORBESC DE DUHOVNICUL MEU-CARE ERA DE O SMERENIE SI O BUNATATE UNICE --MEREU SPUNEA : SA STITI CA DUMNEZEU NU A FACUT PROSTI, NEBUNI--SA NU FOLOSITI ACESTE CUVINTE CA-L OFENSATI PE DUMNEZEU--ASADAR RASPUND SI ANONIMULUI 08 IANUARIE 2017 13.24 --DEASEMENEA SPUNEA-SA SPUNETI ASA--DA-DA SI NU NU CA RASPUNS ---EU NU AM VORBIT MURDAR IN VIATA MEA --DA- AM CONTRAZIS PE CE STIAM BINE INVATAT--CRED CA MA CONFUNDA SAU NU CITESTE MESAJUL CORECT N-AM CU CE SA MA MANDDRESC--DOAR CITESC SI REPRODUC CE-AM CITIT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim daca Dumnezeu a facut si a zis intr.un fel la cei care au stat pe langa El ,,cred ca avea dreptul caci El este doar unul singur Dumnezeu.
      Noi suntem muritori,pacatosi nu ne putem permite noi sa folosim asemenea vorbe

      Ștergere
  23. Da anonim 02.59 te-am confundat cu crestin ortodox dar ce ai scris tu in legatura cu sfaturile duhovnicului tau sa i le trimiti ortodoxului.El jgneste pe multi useri de pe blog,si asta nu e bine deloc pt el.Si eu am un duhovnic bun si atunci cind gresesc nu ma pocneste cu crucea in cap (metaforic vorbind).Cuvintul blind zideste, cuvintul dusmanos si rau distruge.Cer mii de scuze pt confuzie.

    RăspundețiȘtergere
  24. PT ANONIM 09 IANUARIE 17.26--MULTUMESC DE INTELEGERE--CAND SE TRIMIT MESAJE CU DIFERITE SUBIECTE DE CREDINTA VIN SI EU CU NISTE COMPLETARI DE LA FOSTUL MEU DUHOVNIC DE CARE MI-E TARE DOR--SI EL ZICEA ASA--SA STITI CA DE ACOLO UNDE MA VOI DUCE VETI AVEA MAI MARE AJUTOR--DOAR O RUGACIUNE SCURTA DIN INIMA--SI SF ARSENIE BOCA A ZIS LA FEL CITINDU-I CARTILE--SANATATE SI AJUTOR DE LA DOMNUL VA UREZ

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonim9 ianuarie 2017, 17:26
    Da anonim 02.59 te-am confundat cu crestin ortodox dar ce ai scris tu in legatura cu sfaturile duhovnicului tau sa i le trimiti ortodoxului.El jgneste pe multi useri de pe blog,si asta nu e bine deloc pt el.Si eu am un duhovnic bun si atunci cind gresesc nu ma pocneste cu crucea in cap (metaforic vorbind).Cuvintul blind zideste, cuvintul dusmanos si rau distruge.Cer mii de scuze pt confuzie.

    raspuns
    serios ?? DAR PACATUL CU VOIE place ca e blind, nuuu ?? CIND pacatuiesti DE CE NU ESTI TOT BLINDA cu PEDEAPSA ALEGERII TALE sub diferite forme ca BOALA , PIERDERI , FOAMETE , ETC ETC ETC si URLII DE DURERE CA TE DOAREEEE ???? hmmmm ... deci E FRUMOS sa voRbesti FRUMOS dar VICLENIA vorbelor dulci NU MAI TINE LA MINE si tine minte ceva simplu si direct
    PROSTIA DOAREEEEE mai devreme sau mai tarziu SI ATUNCI sa ii spui DURERII , BOLII SI ALTOR DEZASTRE CA SA FIE BLINDE cu tine ca asa te ridici TU SI TE APROPII ,DUPA CE AI ACTIONAT ANI IN SIR cu BLINDETE fata de pacate .... dur adevra stiu DAR TU esti un exemplu GENERAL de :
    blind cu pacatele
    pedeapsa pacatului care e moartea
    dar judecatorul NEMILOS a celui care iti spune DUR adevarul PACATELOR TALE e ala rau ca vrea sa te salveze ... AI GINDIT-O MULT ??? HA HA HA HA HA ... femeie fara cap .... deci DUPA ANI DE PACATE blindetea MARESTE SUFERINTA spalarii LORRRR .... deci vrei ani de suferinta blinda ??? hmmmmm se numeste BOALA CRONICA si NU SE VINDECA .... nu te chinui sa pricepi DACA NU AI INTELES DIN PRIMA CITIRE ca nu e de tine ... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT CA E DREPT ....

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere
  26. ANONIM 11 IANUARIE 2017 09. 09--CRED CA AM MAI SCRIS---TAAAARE MAI ESTI SARCASTIC SI TE ERIJEZI IN ATOATE STIUTOR MAI ALES IN DESCIFFRAREA BIBLIEI--EU SUNT ACEL ANONIM CARE SCRIE DESPRE DUHOVNCUL SAU--PROBABIL NU AI UN DUHOVNIC CU DAR DE LA DUMNEZEU !--SCRIIII SI SCRIII DIN BIBLIE CARE ESTE SCRISA IN CHEI FILOZOFICE SI NICI PANA ACUM N-A FOST DESCIFRATA COMPLET--AI UN STIL ALAMBICAT DE A SCRIE-SARI DE LA UNA LA ALTA--LA CE-TI FOLOSESTE?--EU SCRIU SCUTRT LA OBIECTUL BLOGULUI SI NU SCRIU DE LA MINE--IISUS HRISTOS DOMNUL ESTE CUVANTUL --RESPECTA-L--PACE TIE

    RăspundețiȘtergere
  27. se leaga cu ce scrie cinamar in interiorul pamantului

    RăspundețiȘtergere