duminică, 1 ianuarie 2017

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT !


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../posts/Cv7fEspZKC...

Translate this page
Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI PLUS TAXELE POSTALE , NUMAI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016, dar si pentru IANUARIE  2017  ! CARTEA ADEVARUL ...


..                                                                   Prieteni dragi, 

Fara ajutorul vostru, nu ar fi fost posibil ca sa editez primul volum al Cartii - ADEVARUL  DUHULUI  SFANT!
Imi doresc din toata inima,ca intre SFINTELE PASTI si INALTAREA  DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, sa  revin la BUCURESTI,pentru LANSAREA altor doua volume ale Cartii -ADEVARUL  DUHULUI SFANT. 
Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o justificare fata de voi toti donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si amarati,asa incat,va marturisesc ca, este nevoie in continuare de micul si binecuvantatul vostru ajutor,pentru ZIDIREA  CUVANTULUI  DUHULUI SFANT.
Toti cei care veti dona din inima si din suflet, pentru editarea viitoarelor doua volume, puteti fi incredintati ca,BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,o sa va ajute si o sa va intoarca insutit DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SAU.
Sunt tare bucuroasa si fericita,pentru ca ,impreuna implinim VOIA  LUI DUMNEZEU,VOIA  PREA SFINTEI  TREIMI si a MAICII DOMNULUI, si mai ales ca, nu sunt singura in a dezvalui ADEVARUL  DUHULUI SFANT,ci suntem cu totii ca niste APOSTOLI ai MANTUITORULUI,care daruim ca sa putem propovadui din al SAU CUVANT !
Ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua, va iubesc cu sufletul, si va asigur ca ,aveti un loc in inima mea,pentru totdeauna !
La fel ca la primul volum, DONATORII vor primi total GRATUIT urmatoarele doua volume,atunci cand ele vor fi editate si va avea loc LANSAREA,indiferent de domiciliul fiecarui donator.
Dragii mei, cei care nu vreti, nu puteti dona,sau nu credeti in ceea ce eu scriu,va rog din suflet, sa va abtineti de la Comentarii acide si jignitoare.
Cine are Dragoste pentru DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, sunt sigura ca va dona din putinul sau, pentru zidirea GRAIULUI DUHULUI CELUI PREA SFANT.
                              

                                   

Eu deja lucrez la cele doua volume, iar atunci când vor fi gata ,le  voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtilor.
Iata Prieteni dragi, Contul pentru DONATIILE editarii ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT:

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți ,cei care veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceste doua volume ale CARTII, cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi si cu sufletul ,anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI ,sa va ajute si sa va binecuvinteze DARUL si pe voi toti ,împreună cu cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTI,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei romanesti.

76 de comentarii:

  1. Ce bine ar fi daca sunt gata de Paste .

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai pe prostiile dumneavoastra doamna Maria asteptati donatii, pentru ce mai exact , ce scrie asa ziditor in cartile alea sa merute banii?
    Amagitii toti prostii sa va cumpere aburelile si sa faceti bani de pe urma fraierilor care sunt labili psihici si vad numai cutremure si alte necazuri, si fara sa le ziceti dumneavoastrea se implinesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1 ianuarie 2017, 19:18
      Multumesc pentru urarea ta de ANUL NOU!
      DUMNEZEU sa te binecuvinteze si sa-ti lumineze mintea!

      Ștergere
    2. Anonim 1 ianuarie 2017, 19:18, dar cat de nesimtit poti fi acum la inceput de an. Te rog sa nu mai jignesti si sa nu faci pe nimeni prost. Abtine-te.

      Ștergere
    3. Maria draga nu lua in seama pe un asemenea mojic. Sa-ti fie rusine Anonim 1 ianuarie 2017, 19:18.

      Ștergere
    4. Anonim 1 ianuarie 2017,19:40
      Urât din partea ta să vorbeşti aşa la început de an.Nu te putem lua în seamă,vorbeşti fără să gândesti.Va lăsat să vă exprimați liber,iar voi o jigniți fără pic de resentiment.

      Ștergere
    5. Si cu banii castigati din vanzarea cartilor ce faceti d-na Maria?

      Ștergere
  3. Draga maria șanț un om simplu care urmărește cu sufletul la gura an fiecare zi blocul tau mulțumim din suflet si sper ca an acest an sa fie cat mai puține răutăți din partea fanilor tai la multi ani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iubire din interes......ca sa-ti mai depuna niste bani in cont.Ce urare vrei de anul nou ,cand tu incepi sa-i hulesti pe preoti din prima zi a anului?
      D-zeu sa te ierte ca nu stii ce faci.

      Ștergere
    2. Anonim1 ianuarie 2017, 22:11, potoleste-te caci esti plin de rautati si de demoni. Habar nu ai pe ce lume traiesti. Urla indoctrinarea religioasa in tine.

      Ștergere
    3. Anonim 1 ianuarie 2017,22:11
      Ai o problemă gravă.

      Ștergere
    4. Iarta-l Doamne ca nu stie ce spune.

      Ștergere
    5. Monica Liliana, indoctrinarea religioasa aduce moarte spirituala, daca poti intelege ce iti scriu. Asa ca nu stiu cine are de fapt o problema grava. Te-ai grabit in a scrie randurile de mai sus.

      Ștergere
    6. Monica Liliana mesajul trimis pentru publicare NU este pentru tine (cel legat de indoctrinare). S-a produs o incurcatura. Imi cer scuze.

      Ștergere
    7. Anonim 2 ianuarie 2017,12:40
      Se mai întâmplă,...nu e nici o problemă.😉
      Oameni buni,zămbiti,bucurați-vă de viață,nu mai jigniți,nu are nici un rost.Ptr ce să ne facem atât rău singuri,ne consumă fără rost.

      Ștergere
    8. Asa este Monica Liliana! Multumesc!

      Ștergere
  4. O sa vedeți voi,cei care va bateți joc de doamna Maria,cind vor începe sa se adeverească mai ales lucrurile mai mari,numai sa nu va pierdeți cu frica atunci!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ce te ajuta ,daca stii dinainte viitorul ?

      Ștergere
    2. nue bataie de joc dar ne loati deprosti, ca de atatia ani ma uit si nu s-a adeverat decat cateva, restu s-au nimerit gen cutremur avion explozie care astea se intampla zilnic, deci nu e niciun har aici, e bataie de joc fata de Sfantul Duh

      Ștergere
    3. Ajuta Anonim2 ianuarie 2017, 09:34, pentru ca: paza buna fereste de primejdia rea.

      Ștergere
    4. Si inca ceva Anonim2 ianuarie 2017, 09:34, te bucuri ca e bine si nu a fost cutremurul mare, asa-i? Te simti in siguranta. Multumeste-i Mariei caci ai aceasta liniste, caci a pus umarul atunci cand a trebuit si a informat, ca sa fie bine si voi sa fiti fericiti. Asa va face si pe mai departe Maria. Ne va informa, mai ales pe cei care au grija de poporul acesta, nestiuti de altii.

      Ștergere
    5. Da, Anonim 18:26.

      Ștergere
    6. Da, Anonim 18:26, sunt bine-venite informarile Mariei.

      Ștergere
    7. 23.13 Ceva de genul ,,cine nu e cu mine, e impotriva mea,, !

      Ștergere
  5. Dna Maria,multumesc frumos pentru gandurile frumoase,din inima rostite pentru noi,liniste,fericire si multa sanatate,bunatatea va darama rautatea,va iubim,aceeasi Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta e vina latrinelor, care au adus în peisaj tot felul de escroci, legali și ilegali. Prostirea proștilor in Romania e la rang de arta. Urmăresc acest blog din pura curiozitate, să văd pana unde poate merge prostia și fanatismul religios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici prostia e dusa la extrem si pe mine mă amuza.

      Ștergere
    2. Hipnotiq Hipno,Nu vezi absolut nimic din cauza aroganței pe care o ai,faci acuzații nefondate.Eşti o ps plină de răutate și nu ai pic de rușine.
      Ne faci pe toți proşti după acest blog,dar de asemenea şi tu urmareşti,mă amuzi.În prostia ta,te jigneşti şi pe tine însuți,nu pot să cred!😁
      Fața în fața nu ai avea curajul să spui atâtea prosti.
      Multumesc pentru cuvintele pline de răutate!😅 Dumnezeu să te ierte,căci habar nu ai ce spui!

      Ștergere
    3. Intr-o apa,Hipno, pot fi multitudine de pesti ...

      Ștergere
    4. Monica liliana chiar esti un monument de prostie !!!

      Ștergere
    5. Anonim 2 ianuarie 2017, 16:43, dar tu la tine te-ai uitat? Mai Anonim nu mai jigni. Calmeaza-te. Roaga-te la Dumnezeu daca nu te poti calma, caci sigur te va ajuta!Ai sa vezi ca te vei simti mult mai bine.

      Ștergere
    6. Anonim 2 ianuarie 2017,16:46
      Ce drăguț din partea ta😉.
      Te-a deranjat nu? Tu de ce jigneşti?Prefer să mă amuz decât să pun la suflet,ce rost are să mă supăr pe tine?

      Ștergere
    7. Eu va recomand sa intrați intr-un nou post de curatire poate asa va mai domoliti cu agresivitatea asta umană păcătoasă va faceti singuri rău nu realizați încă.

      Ștergere
  7. La muti ani,doamna Maria!
    Fie ca Domnul sa va daruiasca sanatate si putere de munca,sa putem auzi si noi cuvantul Duhului sfant ! Iar noua,tuturor,pace sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere
  8. Patriarhia Romana nu se opune ridicarii unei moschei la Bucuresti -

    http://www.stirilekanald.ro/patriarhia-romana-nu-se-opune-ridicarii-unei-moschei-la-bucuresti_75581.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cred că face cinste unui om să ponegrească un alt om.Nici eu nu prea cred, dar nu pot să o jignesc pe Maria în halul ăsta.Este ferm convinsă că mesajele le primește de la Divinitate,cine suntem noi să o judecăm?Fiți un pic mai umani și binevoitori și nu mai vărsați atîta ură,să ne iubim mai mult aproapele nu asta a lăsat Iisus Hristos ca poruncă? Cine nu crede ce zice Maria poate să se manifeste intr-un mod civilizat și nu denigrator, că toate se vor întoarce foarte repede înapoi cu dublură cu tot.

    Acum doresc să multumesc din suflet anonimului care a dat adresa de e-mail www.dzr.org.ro Ieri am citit despre comoara de sub muntii Bucegi,și incercarea americanilor să pună laba lor jefuitoare pe ce au găsit acolo.Dar zidul energetic a ucis pe trei din americani care pur și simplu au năvălit să intre.Acest zid s-a deschis doar la atingerea romanilor care au făcut-o cu iubire.Am rămas șocată de ce au găsit acolo vă recomand să citiți și voi atunci o să întelegeti ce avem in muntii noștri și americanii nu pot lua pt că mai sunt intre politicieni și patrioți adevărati.Doamne ajută și scoate la iveală tot adevărul lumii stocat în munții noștrii pr care masonii și americanii vor să îl fure!TE ROG DOAMNE DIN SUFLET ADU ADEVĂRUL TĂU LA LUMINĂ PT TOATĂ OMENIREA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim2 ianuarie 2017, 09:48, ce este acolo in Bucegi este ceea ce cauta americanii/Oculta de multa vreme. De fapt sunt in stare sa declanseze un razboi mondial numai ca sa ajunga acolo si daca se poate sa distruga tot, sau sa controleze prin a face ceva sa nu ajunga informatia la umanitate. Ceva similar era si in Irak. De aceea a fost omorat Sadam si de aceea a fost acolo razboi. Nu pe motivul de terorism legat de turnurile gemene pe care stim bine ca ei,americanii, si-au autobombardat acele turnuri numai sa creeze un precedent. Dar le trebuia un motiv sa ajunga in Irak si sa puna mana pe ce era acolo sau cel putin sa detina controlul pentru a nu ajunge adevarul la umanitate.

      Ștergere
    2. Cine ingrijeste de ce se afla sub Bucegi nu sunt politicienii ci Entitatile Protectoare care au aceasta misiune. Parca ne amintim de un incident cu niste curiosi soldati israelieni...care au facut cunostinta cu aceste Entitati... Cred ca nu le mai trebuie o astfel de "aventura"...

      Ștergere
    3. http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2015/01/accidentul-din-bucegi-si-marturia-care.html

      Ștergere
    4. https://deveghepatriei.wordpress.com/2011/08/12/departamentul-zero-sri-bucegi/

      Ștergere
  10. Din prima zi din an se incepe cu cersitu? Asa postare asa comenturi din prima zi din an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eiii Anonim 2 ianuarie 2017, 10:52, cat de limitat esti.

      Ștergere
  11. maria incepi anul prost. Cum poti cere bani la inceput de an? Daca vrei sa publici cartile tale finanteaza-te singura ori apeleaza la antene. Si lasa preotii in pace nu te da tu preoteasa.Pentru ce gresesc ei platesc nu trebuie sa ii judecam noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim2 ianuarie 2017, 12:28, dar cine esti tu sa vorbesti in felul acesta? Dumnezeu sa te lumineze caci nu sti ce pacate iti faci impotriva aproapelui pe care ar trebui sa-l iubesti nu sa-l jignesti. "Frumos" iti sade tie caci gandesti atat urat la adresa semenilor tai.

      Ștergere
  12. Pt ce ne trebuie o carte ,in care sa citim numai nenorociri.....din toata lumea,ca sa ne ingrozim?Mai bine citim Biblia,cartile Sfintilor parinti si mergem la biserica sa ne rugam .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect.Sunt de aceeasi parere cu Dvs.

      Ștergere
    2. Esti liber sa faci ce doresti Anonim 2 ianuarie 2017, 12:33, dar lasa-ne pe noi in pace. Pe noi ne intereseaza, ne-am inteles? Cauta-ti un alt blog unde sa citesti, un blog care sa ti se potriveasca tie, caci sunt o puzderie.

      Ștergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ajutoarele sociale din Germania, fraudate de refugiații cu multiple identități. Cât primește pe lună un solicitant de azil :

    https://www.antena3.ro/externe/ajutoarele-sociale-din-germania-fraudate-de-refugiatii-cu-multiple-identitati-cat-primeste-pe-luna-393652.html


    O comisie de anchetă verifică suspiciuni privind peste 300 de cazuri în care solicitanţi de azil din oraşul german Braunschweig au reuşit să fraudeze sistemul de acordare a ajutoarelor sociale, transmite DPA.

    Cazurile suspecte au în prim-plan în special refugiaţi din Sudan care au sosit în Germania odată cu valul de migraţie din vara anului 2015, a declarat duminică pentru DPA preşedintele comisiei de anchetă, Joern Memenga. El a estimat că au fost fraudate milioane de euro din fondurile pentru ajutoare sociale.

    Refugiaţii s-au înregistrat la diverse centre, sub diverse identităţi, pentru a primi de mai multe ori ajutoare sociale. Memenga a spus că mulţi dintre ei au folosit trei până la patru nume diferite. Cât despre metodele a care au apelat pentru a nu fi recunoscuţi, oficialul german a spus că „îşi lăsau barba să crească, îşi puneau ochelari sau îşi tundeau părul”.

    Suprasolicitaţi de cazurile pe care le aveau de gestionat, funcţionarii nu şi-au dat seama de înşelătorie, mai ales că în perioada de vârf a valului de migraţie înregistrau până la 2.000 de refugiaţi pe zi, a mai spus sursa citată.

    În acest fel, fiecare dintre suspecţi a putut păcăli statul. Preşedintele comisiei de anchetă a relatat despre cazul unui solicitant de azil care a folosit nu mai puţin de 12 identităţi şi care a beneficiat ilegal de 45.000 de euro.

    Potrivit Deutsche Welle, fiecare solicitant de azil care nu se află direct în grija statului primește lunar 135 de euro „bani de buzunar” plus alți 216 euro bani diverse cheltuieli de întreținere.

    Procurorul din Braunschweig a declarat că este puţin probabil ca vreunul dintre cazuri să ajungă în instanţă, pentru că, la momentul când sunt deconspiraţi, autorii fraudelor au părăsit deja oraşul.




    Concluzie : au dat clasa etniei noastre locale .
    Iata ce mizerie de ,,azilantii; a primit Merkel in GHermania . Si sudanezii din Africa nu sunt sirienii care au fugit de Assad!
    Germania s-a umplut de nord africani , pakistanezi, libieni, marocani, tunisieni , afgani ca si Franta si Italia . Pe astia vrea sa ni trimita noua , ungurilor , cehilor, polonezilor ca si cote obligatorii !

    RăspundețiȘtergere
  15. PENTRU 2017 NICI O PREDICTIE ?

    RăspundețiȘtergere
  16. O minune de copil de 4 ani , genial si patriot . La varsta lui, stie mai multe decat unul care da bacul si-l pica :

    https://www.antena3.ro/actualitate/eroul-zilei-lectie-de-patriotism-la-patru-ani-393639.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Cred ca anul acesta va fii un mare eveniment similar cu aparitia de la Fatima.Va fii o aparitie neasteptata a Fecioarei Maria intr-o seara cu multa aglomerație langa o biserică cunoscuta lumii undeva prin Europa de Est.O sa vedeti despre ce este vorba si unde se va petrece. Multimea de oameni se vor ingrozi la aparitia ei va fii nebunie in acea seara.Va aparea imbracata in alb stralucitor impreuna cu Iisus cand e micut la picioarele ei sfinte tinandu-l de mana si inca un copilas ingeras.Vom afla cu totii in ce luna se va intampla pentru ca va face inconjurul lumii vederea Fecioarei de la Fatima.Multi o vor vedea si cei necredinciosi care vor fii prin acea zona.Acest eveniment va pregăti omenirea pentru revenirea Mântuitorului pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste mai multe despre "Proiectul BLUE BEAM" al iudeo-masoneriei,khazarilor si iezuitilor si nu mai prostii lumea!!!

      Ștergere
    2. Proiectul Blue Bleam nici nu exista nu se va pune in aplicare niciodata mai informeaza-te ai rămas in urma.Revenirea lui Iisus este reala nu Blue Bleam cum spun cei Mincinosi de la Satana.

      Ștergere
    3. Si vrei sa duci tu in eroare lumea Anonim 18:09 si sa spui ca aparitiile de la Fatima sunt Blue Beam desteptule?Afla ca toate aparitiile sunt reale blue beam nu exista acest gen de aparitii sunt de zeci de ani si chiar in zilele noastre se petrec sub ochii multor credincioși.

      Ștergere
    4. Acel îngeraș de copil este Prunca Sapte.

      Ștergere
    5. Spune unde va fi aceasta aparitie daca sti,n-o mai tot da cotita,cred ca nici tu nu stii ce vrei sa spui,numai inchipuiri,vise,atatia se dau profeti,daca sti ceva spune concret,la obiect,altfel nu ai crezare,c.o fi c.o pati lalala...

      Ștergere
    6. Pentru anonim 12:38. Cu ce te-ar incalzi pe tine daca ai afla: data, ora si locul. Ca un indiciu ar fii Mitropolia Iasi (unde se afla moastele Cv. Parascheeva), in luna aprilie. S-ar putea sa fie inainte sau dupa Sfintele Paste. Dumnezeu poate schimba oricand hotararile. Ca si cu Pamantul Fagaduintei (40 de ani).

      Ștergere
  18. 9,48 cartea e foare buna ca fictiune,dar nu o lua ca fapte reale

    RăspundețiȘtergere
  19. ,,Legiunea Straina'' :

    https://www.youtube.com/watch?v=H85fS_NUPcY

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim2 ianuarie 2017, 12:36

    LA MULTI ANI , si imi cer scuze ca ti-am publicat Comentariul. Tu m-ai rugat ca sa nu-l public,dar eu nu le mai cenzurey, nu le mai citesc pe fiecare. Abia acum am gasit intamplator Comentariul TAU.
    DA ! Este un semn minunat pentru sufletul tau,faptul ca , s-au petrecut Evenimente Divine, de când ai descoperit CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT.DUMNEZEU a voit ca sa-ti arate ADEAVĂRUL SĂU ,in legatura cu tot ce scrie in CARTE.
    Sa te bucuri si sa crezi in toate cate ti se arata. Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  21. DRAGII MEI,
    LA MULTI ANI TUTUROR !
    Am rugamintea ,ca atunci când comentati pe marginea articolelor scrise de mine, si graite de DUHUL CEL PREA SFANT, sa aveti grija ce scrieti, deoarece , eu nu mai cenzurez COMENTARIILE,si nici nu le mai citesc pe toate,din lipsa de timp. Le dau clik la toate! Daca pana acum, citeam pe fiecare in parte,acum nu le mai citesc.
    Mi-ati cerut sa nu le mai cenzurez,si vedeti si voi dragilor, ce sunt unii in stare ca sa scrie la adresa mea, si chiar a voastra. Daca vreti sa-mi spuneti ceva in privat, scrieti-mi pe FACEBOOK,sau pe maill.
    Va multumesc ! Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  22. D-na Maria daca spuneti ca nu le mai cititi, atunci ar fi bine sa nici nu mai raspundeti la cei care va contrazic.
    In acest fel , veti avea mai mult de castigat.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cu siguranta asa voi face ! DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
  24. Circotasilor le spun ca daca doamna Maria vroia doar bani pentru carti i-ar fi putut obtine permitind reclame pe blog,deci varianta voastra nu se sustine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate! La circa 30 000 de vizualizari zilnic, făceam multi bani. Dar pe mine nu ma intereseaya banii, ci doresc ca fiecare om care citeste sa se regaseasca in cele scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFANT.Am primit multe oferte ,dar le-am refuzat !

      Ștergere
    2. Doamna de ce nu raspundeti la intrebarea:sunteti sigura ca primiti mesajele de la Duhul Sfant?vi s-a pus aceasta intrebare de multe ori si nu ati raspuns niciodata.Eu personal cred ca le primiti de la extraterestrii,va multumesc in speranta ca veti da un raspuns clar.

      Ștergere
    3. Anonim 3 ianuarie 2017, 12:45, a raspuns de nenumarate ori Maria la aceasta intrebare.

      Ștergere
  25. E mult mai bine asa, necenzurat, asa vedem exact care sunt parerile oamenilor. Si inainte erau lasate necenzurate mesaje jignitoare la adresa celor care indrazneau sa aiba alta parere decat a Mariei. Macar acum sunt de ambele parti. Asa e corect, necenzurat!

    RăspundețiȘtergere
  26. Dna Maria ... imi puteti lasa va rog o adresa de email ... multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag: mariatecuci61@yahoo.com
      sau in privat pe facebook, Maria Ghiorghiu.

      Ștergere