marți, 3 ianuarie 2017

CUTREMUR PUTERNIC ÎNSPRE NORD !


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb
Translate this page
Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...


DONATII , PENTRU CARTEA - ADEVARUL DUHULUI SFANT

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea...
Translate this page
Dec 11, 2016 - Prieteni dragi, Fara ajutorul vostru, nu ar fi fost posibil ca sa editez primul volum al Cartii - ADEVARUL DUHULUI SFANT! Imi doresc din toata ...

                                                   3 Ianuarie 2017,ora 16,53 !

                                         Dragii mei, 

În aceasta după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog,vad dragilor înspre Nord,ceva ce m-a cutremurat la propriu.
Desi eram cu ochii pe monitor, vad in faţa mea, deci înspre Nord, văd un bloc de circa 5 -6 etaje, care incepe a se cutremura de sus in jos. 
Blocul se legana dragilor, precum se leagana frunzele în 

vânt.
                  Image result for seismograf

La penultimul etaj, vad o persoana care adună cu 

farasul si cu mătura, tencuiala căzută de pe pereti.

Din acest motiv dragilor, am spus ca va fi un 

CUTREMUR mai intens.

Dar unde si cînd va fi acest Cutremur intens,nu stiu a va 

spune,nu mi s-a descoperit.

DUMNEZEU e mare si Atotputernic si ne va ajuta 

dragilor,ne va ocroti si ocoli pe noi poporul ales ,de 

Cutremure devastatoare. 

Trebuie doar, sa si meritam acest minunat DAR.

Adică ,sa ne rugam mai mult, sa fim mult mai buni la 

inima si la suflet, sa ajutam pe cel in necaz,fara ca sa 

asteptam rasplata.

Si numai asa,vom castiga un loc în Împărătia Lui 

DUMNEZEU.
                                     Cu dragoste,Maria.

36 de comentarii:

  1. În nordul țării noastre?!???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutremur in nordul Americii si poate o va intoarce cu toata "burta in sus"

      Ștergere
  2. Maria ai spus ieri ca va fi cutremur in SE spre SV acum e spre NORD,mai uitete odata in monitor,poate ai gresit !Duhul sfant se tine de glume,iti incurca punctele cardinale sau te-ai zapacit si tu de atatea aberatii.val

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Val dar nu ai obosit sa fii nesimtit?

      Ștergere
    2. Nordul si Sudul pot fii in functie de cum sta duhul si hotarareste el :))
      Din ce stiu eu , Divinitatea e consecventa, pe cand cealalta tabara nu, inca un motiv sa te mai gandesti daca chiar e de-la divinitate sau nu.

      Ștergere
  3. Dna. Maria, e bine sa citesc paraclisul Maicii Domnului la Ora 24? Nu imi gasesc liniștea in casa, mereu sunt certuri si neînțelegeri. Cu 3 copii mici nu e usor. Imi pierd răbdarea repede. Ma răzbun pe ei atunci cand ma cert cu sotul. Va rog, ajutați-ma cu un sfat. Va urmăreasc zilnic. Mi-e teama de un război, de faptul ca, acești copii vor putea ramane fara părinți. De ce nu putem fi buni, lasa la o parte lucrurile rele si sa ne acceptam cu tot ce avem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Draga mea, Citeste orice RUGACIUNE doresti si la orice ora doresti! Orice RUGACIUNE este bineprimită în faţa LUI DUMNEZEU.
      Fii credincioasa, buna la inima si miloasa, fii rabdatoare, si nu te mai certa cu sotul.
      CREDINTA,NADEJDEA si DRAGOSTEA sunt VIRTUTI dumnezeiesti.
      RABDAREA,este si ea o VIRTUTE! Cine rabda până la urmă,acela se mantuieste. Eu nu cred ca tu nu deschizi televizorul,sau nu citesti tot felul de stiri,în care se vorbeste despre Cutremure,Razboaie, Inundatii, accidente, etc,etc.
      Atucni cand ai CREDINTA adevarata,nu ai teama de absolut nimic.
      Fiecare avem copii,părinti si nepoti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa traim cu frica in sân, precum că ,dacă se întampla ceva rău.
      se va întâmpla ceea ce este orânduit de Sus,ca să se întample.
      De la FAŢA LUI DUMNEZEU nu avem unde sa fugim! Trebuie sa luam viata asa cum e ,cu vremurile tulburi, si sa ne intarim in CREDINTA. Daca tie iti este teama de RAZBOI, acum cand este inca pace, atunci cei din SIRIA care mor in fiecare secunda din pricina bombardamentelor,ce sa mai spunem? Multumeste-I LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI pentru tot ce ai acum în prezent,si lasa viitorul în MÂINILE LUI DUMNEZEU.

      Ștergere
    2. Nu cine rabda pana la capat va fi mantuit ci: cel care crede ca Dnu Iisus este mantuitorul, asa scrie la scriptura.

      Ștergere
    3. Dar neaparat sa-l citesti Anonim 3 ianuarie 2017, 21:57. Cat de mult roaga-te si posteste. Citeste Psaltirea, de asemeni... cativa psalmi pe zi. Citeste Acatistul Sf. Cirpian. Este ok la ora 24, cu lumanare aprinsa. Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. Eu cred ca ai ceva pacate grele, ori tu ori sotul si astea pot fii motivele , neintelegerilor dumneavostra doamna, vre-un avort ceva? ceva mare care va apasa constiinta, a-ti umblat pe la vrajitoare? ceva trebuie sa fii facut, sau poate sotul a facut ceva ce nu e crestinesc.

      Ștergere
    5. Iti recomand sa citesti cartile lui Paise Aghioritul are un set de 5 carti, cred ca in prima dintre ele o sa afli raspuns dece ai probleme in casnicie.

      Ștergere
    6. Impartaseste copiii des , du-te cu ei la liturghie , se vor mai potoli . Fii atenta la ce le dai sa manance , mai putine dulciuri , nu sucuri din comert , nu mc. donald. Prea multa energie devine negativa . Cauta sa-i dai la crese si gradinite , altfel veti fi voi foarte solicitati .
      Implicati dace se poate si bunicii , au si ei rolul lor , mai putin , dar il au , prezenta lor e oricand binevenita .

      Ștergere
    7. Atentie la ce compromisuri faceti in casnicie, deoarece nu orice compromis este placut in fata Divinitatii. Deasemenea, cand vorbim despre rabdare, da, "cu rabdarea treci marea", daca este menit a o trece, daca nu, atunci sa nu uitati ca "orice rabdare are si o limita a ei". Dragilor, toti venim cu o linie de destin, unde sunt trasate reguli clare si orice abateri de la reguli se si sanctioneaza, mai intai cu avertismente, apoi cu "pedepse". Este ca si cand nu respecti legile tarii din care faci parte.

      Doamne ajuta !

      Ștergere
    8. Sa mergeti la dezlegari. Moliftele ar fi un ajutor, pentru ca este ceva atac energetic acolo (cineva v-a facut ceva necurat care trebuie dezlegat). Sa nu neglijati acest aspect. Trebuie facute dezlegari de vraji.

      Ștergere
    9. Paraseste-l pentru catva timp pentru alt barbat si cand te vei intoarce te va respecta.Eu asa am facut.Mi-am parasit sotul bataus,m-am intors dupa cinci cu doi copii si de atunci traim fericiti i-e frica sa nu plec si la intoarcere sa mai aduc alti copii.mimi

      Ștergere
    10. Foarte tare sunteți doamna înseamnă că v-a iubit mult soțul 😂

      Ștergere
    11. Mimi , multe din ele sunt acum la Bellu , Viisoara etc. Probabil ca e handicapat saracul !

      Ștergere
    12. Mimi esti o curva, batista aluia de ti-a facut copii...

      Ștergere
  4. Cutremur de dezvaluiri in comora romaneasca,de la GHITA,UDREA,care implica pe Basescu,Covesi,Coldea,aveati o viziune anul trecut cu DEZVALUIRI.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cutremur de dezvaluiri in comora romaneasca,de la GHITA,UDREA cu inregistrari date pe toate televiziunile,care implica pe Basescu,Covesi,Coldea,aveati o viziune anul trecut cu DEZVALUIRI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pîna va veni cutremurul de pămînt a început unul pe scena media.Alina Mungiu care este salariata lui Soroș și deține mai multe ONG-uri,cere închiderea televiziunii România TV și arestarea lui Sebastian Ghiță așa cum a fost închis și OTV-ul iar Dan Diaconescu arestat.Cu toate că fostul primar al comunei Zărand a recunoscut înainte să moară că nu i-a dat mită lui Dan Diaconescu,instanța nu a ținut cont de nimic. Acest lucrul mă duce cu gîndul că și dosarul acestuia a fost fabricat,așa cum le-a fost fabricat și altor patroni din TV, care dețineau posturi importante de informare in media.Acum se urmărește anihilarea lui Ghiță pentru că românii nu au voie să cunoască adevărul,iar dovezile deținute de Ghiță sunt cutremurătoare și va trage după el multe persoane.DS

      Ștergere
    2. Iata inca un erou, THE BIG GHITA! =))

      Ștergere
  6. Maria, mai era o vorba veche : ce ti-e scris in frunte ti-e pus, si mie mi-e frica dar...ce putem face ? Mergem inainte,traim clipa si...ce-o vrea Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa fie langa toti cei aflati in primejdie!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.stiripesurse.ro/cutremur-puternic-in-fiji-7-2-pe-richter_1172012.html

    RăspundețiȘtergere
  9. A fost un cutremur Marea Nordului dar nu asa de intens

    RăspundețiȘtergere
  10. Cutremurul dezvaluirilor continua. Procuratura a deschis dosar penal dupa inregistrarile lui Ghita.Pina la urma ajunge sa fie judecat si Basescu,nu numai Iliescu si Petre Roman.

    RăspundețiȘtergere
  11. DS, Ghita e parte a PSD-ului care l-au facut deputat, pe care il aperi atit plus om al serviciilor pe care acum le birfeste dupa ce a ajuns milionar urmare a acestei colaborari .Este LUPUL MORALIST,ca si TINE de altfel.Asa iubiti voi Romania numai cind puteti sa o jefuiti,iar cind nu chemati in ajutor ocupantii de afara TRADATORILOR.

    RăspundețiȘtergere
  12. Să-i judece pe toți care au greșit și au devalizat țara asta.DS

    RăspundețiȘtergere
  13. Într-un fel a fost bine că Ghiță s-a infiltrat printre ei,a cules informații și acum le face publice.Dacă nu era el,noi nu știam nimic acum și Codruța cu Coldrea continuau să facă dosare la comandă.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ghita nu s-a infiltrat 7,41, el facea parte din servicii,era Pusculita lor INFILTRATA in PSD,iar acum e razboi intre servicii,scapa cine poate iar el spera sa ramina cu banii lor pe care i-a furat.E o lupta a mafiei comuniste la cel mai mare nivel,fapt ce rezulta si din vorbele lui Basescu date pe tv din inregistrarile lui GHITA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi Băsescu,Coldea și Koveși l-au infiltrat în PSD și l-a făcut să se întîlnească cu Ponta pentru a culege informații de la el. Băsescu știa de dosarele făcute la comandă,dar a tăcut și este primul vinovat pentru acest lucru.Atunci cind i-a venit și lui rîndul nu i-a mai convenit și a început să spună că sistemul e mafiot.Păî pînă atunci,el unde a fost?

      Ștergere
  15. Basescu conoaste bine,din interior aceasta mafie comunista.care acum se lupta pe tot feliul de Pusculite,E suficient sa vezi pe unde a umblat si s-a imbogatit Ghita ca sa-ti dai seama cine plinge dupa banii pusi in pusculita Ghita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băsescu nu doar cunoaște,dar chiar face parte din mafie și are cunoștință și de gențile cu bani cărate dintr-o parte în alta. El a tăcut și aste se numește tainuire,care se pedepsește cu închisoare.

      Ștergere
  16. Aseara spunea la tv ca si ALDE e infintat cu bani de la Ghita.

    RăspundețiȘtergere
  17. Unde ai vazut știrea asta la B1 TV?

    RăspundețiȘtergere