luni, 2 ianuarie 2017

CUTREMUR ÎNSPRE EST , SI UN ALTUL LA SUD - EST !


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb
Translate this page
Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...


DONATII , PENTRU CARTEA - ADEVARUL DUHULUI SFANT

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea...
Translate this page
Dec 11, 2016 - Prieteni dragi, Fara ajutorul vostru, nu ar fi fost posibil ca sa editez primul volum al Cartii - ADEVARUL DUHULUI SFANT! Imi doresc din toata ...
                                             
                              2 Ianuarie 2017,ora 5,15 zori de zi !

                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă,ma trezeste o lumina alba stralucitoare, si astfel, vad cum inspre Est,Pământul se cutremură destul de tare.
Nu am vrut sa-mi notez in aceasta clipă, iar la nici  3 minute, vad un alt Cutremur mai intens,dar înspre Sud de astadata.
Aud si un glas, care spune asa:

                " În aceasta dimineaţă, întâi,numai vei pierde ...!"

Si vad dragilor ,o camera langă mine ,care se cutremura destul de tare.

                      Image result for seismograf.

Vom auzi dragii mei de un Cutremur mai intens, care va clatina destul de intens Pământul.
Unde anume si când ,eu nu cunosc ,nu mi s-a descoperit.
Ceea ce stiu dragilor, este faptul că, ROMÂNIA este încă ocolită de Cutremurul devastator.
Asa precum mi-a fost spus de Sus,CUTREMURUL DEVASTATOR in ROMANIA, nu se va produce încă, mai durează.
Iata:

CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA ...

https://plus.google.com/.../posts/SJ9P3K9wqz...

Translate this page
Sep 17, 2016 - CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA CURÂND ! CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA CURÂND 

Deci,trebuie sa credem si sa multumim LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI ca ne iubeste ,si nu ne lasa din Mâna Sa Atotputernica si Atottiitoare.
                                   Cu dragoste,Maria.

76 de comentarii:

  1. Care este rolul acestor predicții, dacă nu se spune măcar locul.vorbim așa să ne aflam în treabă? Cutremure sunt in fiecare zi. Duhul ăla mult mult mult prea scump fura curent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scopul predictiilor este pentru ca lumea sa se intoarca la Dumnezeu, sa isi iubeasca aproapele si saa ajute la ananghie si pe cei care nu cred.

      Ștergere
    2. Sa ne umple de frica!

      Ștergere
    3. Da si acum vor sari "credinciosii"sa spuna ca frica o au doarcei care sunt necredinciosi si ca scopul predictiilor e sa ne intoarcem la credinta,foarte simplu si previzibil

      Ștergere
  2. Este posibil ca în această noapte să fie un cutremur moderat în Vrancea între 4-5grade .Nu am certitudinea producerii dar undeva la 30 % aș putea paria.Pentru potențiali cârcotași precizez că am toate țiglele pe casă și sper să mă înșel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca Hipnotiq Hipno imediat iti/isi pune "diagnosticul"...:))))

      Ștergere
    2. Da,umbla un virus pe aici,circula cu ambuscade si da diagnostice de boli in speranta sa nu se ia de la el,il cheama Hipnoza Hipnotic.Daca va iese prin intampinare feriti-va de el.

      Ștergere
    3. Bună seara
      Am greșit intensitatea și momentul producerii dar s-a produs,este adevărat abia în seara asta și avut doar 3,1.Vă țin la curent.
      O seară frumoasa ,Mercalli

      Ștergere
    4. Stai in banca ta , 21.50 daca gresesti si momentul si intensitatea ! Richter .

      Ștergere
  3. Femeia spune ce vede, pur si simplu,nu o mai necajiti,sunt sigura ca e destul de greu si pentru ea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria, la multi ani, am si eu o intrebare, cun scot un sinucigas prin spanzurare din iad?! Este tatal copilului meu, fostul sot si nu vreau ca copilul meu sa sufere dupa urma pacatului lui si nici sufletul lui sa se chinuie. Ce trebuie sa fac, dati'mi un raspuns, va rog frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar, ce crezi ca Maria este Dumnezeu? Asta a vrut, asta a facut.liberul arbitru.

      Ștergere
    2. Întreabă o pe Facebook sau msj privat, nu primești răspuns aici....

      Ștergere
    3. 40 de Liturghii la o manastire sau mai multe. La Cernica costa 1 leu/ zi. Il treceti la Adormiti. La Vii va treceti pe dvs, pe copil si pe cine mai vreti. Si la Adormiti mai puteti trece si alti morti din neam. Mai cititi despre puterea celor 40 de liturghii de a scoate suflete din iad.

      Ștergere
    4. Anonim3 ianuarie 2017, 07:02,nu prea sunt sanse daca a facut aceasta fapta prin sinucidere,asta cu greu se iarta doar daca esti tu plina de har si duh sfant ca dna Maria,sa ai un har identic ca al ei,dar poate fii izbavit dupa multi ani prin rugaciune in fiecare zi.Un sinucigas cu greu iese,trebuie sa te mantuiesti tu cu adevarat ca sa aiba si el scapare.Dumnezeu nu iarta atat de usor acest pacat,alta sansa nu ai decat mantuirea ta.

      Ștergere
    5. Nu merge cu liturghile, intreaba un preot iscusit, nu intreba asa ceva pe blog ca blogul asta e plin de oameni mireni cu multe cunostiinte teologice sau nu,eu am citit despre una ce 40 de ani la pus duminica de duminica pe sot care a murit sinucigas si a avut o viata chinuita din cauza asta, pana cand un preot a descoperit din gresala si a oprito si i-a revenit binele in viata ei.
      Nu e de joaca cu asa ceva, din mesajul tau nu pentru ca il iubiti si va doriti cu adevarat din dragoste sa scape de acolo, grija dumneavoastra e sa nu cada pe copil pacatul lui, stati linistita ca nu cade.Vorbeste cu un preot cel mai bine, in materie de religie si practicarea ei doar preotul te poate ajuta real.

      Ștergere
    6. Exista sansa pt. acel suflet care nu a avut minte sa faca ceea ce a facut! Sfantul Parunte Cleopa Ilie ne spune ca puterea celor 40 DE LITURGHII SCOATE SI MORTII DIN IAD. UN ADEVARAT CRESTIN CARE POSTESTE, SE SPOVEDESTE SI SE IMPARTASESTE STIE DESPRE CE ESTE VORBA. Astfel ca mergeti la o sfanta manastire, care doriti dvs. si platiti 40 DE LITURGHII. O SA FITI ULUITA DE EFECTELE SALE. SA VA AJUTE DUMNEZEU SA PUTETI REZOLVA PROBLEMA!

      Ștergere
    7. 50 de ani doi oameni trebuie sa se roage pt ca acel suflet sa fie salvat, comform Frasinei

      Ștergere
    8. Adevarat Anonim3 ianuarie 2017, 15:37,dar nimeni nu intelege asta,acele liturghii sunt egal cu zero,trebuie sa fii sfant ca sa salvezi un suflet care s-a sinucis.

      Ștergere
    9. Anonim 13:59 vezi ca ai inteles gresit ce scri acolo ca ai din insemnarile parintelui Ilie Cleopa, da scoate omul din iad , omul cu pacate, cel sinucigas e un caz aparte si nu merge asa usor, fi mai consecvent in interpretare,in ortodoxie , nici o lege nu anuleaza pe alta, doar mintea slaba a unor stramba adevarul si il fac dupa cum vor ei.

      Ștergere
    10. Anonim 3 ianuarie 2017, 07:02, roaga pe Arsenie Boca.

      Ștergere
    11. Mai,dar ziceti si voi Parintele Arsenie Boca,ca nu e un oarecare,va rog,ma doare cand scrieti numele pur si simplu!

      Ștergere
    12. Silvia sa nu te doara, eu il numesc Arsenie pentru ca este tare apropiat sufletului meu, el care ajuta pe toata lumea care ii cere ajutor. Nu privi in sens rau aceasta. Un mare Sfant a lui Dumnezeu este Arsenie!

      Ștergere
    13. Întrebați aici , sigur o sa primiți un răspuns la problema dvs.

      http://www.doxologia.ro/intreaba-preotul

      Ștergere
    14. Mai dar voi nu v-ati prins cât de ironica este Silvia aceasta care se da credincioasă?Nu va mai justificati in fata ei ca nu are rost.Ea ar strânge pe oricine de gât ca nu e ca ea.Biata femeie il numeste Arsenie pentru ca face parte din sufletul ei acest mare sfânt al României.Si nu a spus nimic gresit din sesizarea formală a Silviei.A spus Arsenie asa cum ii era si numele când trăia printre cei vii si cum il stie toata lumea.

      Ștergere
  5. Daca ar fi asa de simplu, ar fi iadul gol .

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria sufera de schizofrenie și uita mereu să își ia pastilele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi ce vrei tu,pe doamna Maria nu o deranjeaza afirmatiile tale ironice este prea puternica in credinta ca s-o intorci tu..In schimb tu,esti de Doamne Ajuta!!Sper sa fii iertat pentru cuvintele tale,hipnoza sau cum te-o chema.

      Ștergere
    2. E un mare păcat sa faci un om nebun dacă el nu e nebun.

      Ștergere
    3. D na Maria nu e nebuna, greșești Hipnotiq Hipno ce spui și păcat mare sa faci un om nebun dacă D zeu la făcut nebun.

      "Nebun” se spune despre cel lipsit de Dumnezeu şi necredincios

      30 APRILIE 2014 SFÂNTUL CUVIOS MAXIM MĂRTURISITORUL CUVINTE DUHOVNICEŞTI
       
      Apelativul nebun se zice pentru oricine e lipsit de minte şi de judecată.


      În sfârşit, pentru ce Domnul în Evanghelii, mai presus de multe alte insulte care sunt mai grele, statorniceşte ca cel ce zice fratelui său nebun să fie socotit vinovat de focul gheenei, iar cel care îl numeşte prost să fie adus în faţa sinedriului?

      Apelativul nebun se zice pentru oricine e lipsit de minte şi de judecată, iar raka în limba evreiască se tâlcuieşte „vrednic de a fi scuipat". Fiindcă deci cuvântul nebun se spune despre cel lipsit de Dumnezeu şi necredincios după cuvântul: Zis-a cel nebun în inima lui: „Nu este Dumnezeu”, şi potrivit lui Moise care a zis: Poporul acesta este nebun şi nu înţelept, oricine îl numeşte pe fratele său care este de o credinţă cu el fără Dumnezeu şi închinător la idoli sau eretic şi necredincios, unul ca acela îl face nebun, şi pe bună dreptate se face vrednic de gheena focului. Dar oricine îl numeşte prost, ceea ce înseamnă „vrednicule de scuipat" şi „necurate", acesta învinuieşte viaţa fratelui său şi în chip potrivit este vrednic de o mai mică pedeapsă.



      (Sfântul Maxim Mărturisitorul, Întrebări și nedumeriri, Editura Doxologia, Iași, 2012, p. 107)


      http://www.doxologia.ro/cuvant-de-folos/nebun-se-spune-despre-cel-lipsit-de-dumnezeu-necredincios

      Ștergere
    4. Rautacios mai iesti!Ai ceva de castigat? Daca taceai,filozof ramineai.Maria H

      Ștergere
  7. Nu o crede nici măcar soțul ei, de ce am crede-o noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-o zi o vei crede Hipnoza Hipnotico.Asculta ce spun eu ,stiu ce spun pentru ca multi au patit asta si toti au ajuns de la o convingere la CREDINTA ADEVARATA.Te vei intoarce si tu curand,ai sa te minunezi.

      Ștergere
    2. Daca D-na.Maria s-adestainuit,acum ati gasit prilejul sa o judecati.Maria H

      Ștergere
  8. Hipnotiq hipno te-a strîns cumva de gît Maria? Tare sigur ești că e schizofrenică ai văzut fișa ei medicală?

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am o parere si nu o spun k rautate dar nu inteleg ce rost au mesajele acestea oricum si daca stim nu putem evita nu putem face nimic pt ca nu stim unde si cand vor fi toate aceste previziuni ..in afara faptului ca stam speriati si panicati nu vad rostul..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate mesajele care va inspaimanta nu sunt de-la Dumnezeu, si a spus aceeste vorbe , sfiinti parinti care cred ca erau in tema cu asa ceva.
      Doamna Maria oricat se va oftica, eu i spun cu dragoste, chiar daca vorbesc mai dur, se inseala si cine se da duhul sfant , cred ca e din partea intunecata, ea nu cerceteaza ca nu are experienta necesara si nici nu voieste, merge cu inima curata spre acel duh care o amageste, si la randul ei ne amageste pe noi astialalti, cel mai rau e sa nu vezi ca esti amagitor si sa amagesti pe altii, orb pe orb la groapa duce.Cititi Sfiinti Parinti, sunt pline magazinele care vad cartii cu ei, gasesti la manastiri, la catedrale, pe internet, pe toate gusturile sunt si ziditoare cu adevarat.

      Ștergere
    2. Si daca vei afla rostul,ce ai zice? Maria H

      Ștergere
    3. Doamna Maria h nu am spus ceva cu rautate am spus ca nu stiu care este rostul..ok ele se adeveresc am vazut asta de multe ori dar nu au putut si nu pot fi evitate ..nu ne putem apara..totul te ia pe nepregatite..eu sunt de parere ca bunul Dumnezeu cand va dori sa ne ia la El ne va lua oricum chiar daca stim de aceste mesaje chiar daca nu.

      Ștergere
    4. Anonim 13:29, nu stiu daca pe maria o amageste cineva/ceva ce "se da duhul sfant", dar iti pot spune sigur ca pe unii dintre noi in niciun caz nu "ne amageste", ci stim ce avem de facut si, pur si simplu, ne facem treaba noastra. Sa-si faca toti treaba lor si-i ok.

      Ștergere
  10. Sa ne intarim in credinta, sa nu mai ne jignim semennii, sa nu mai fim rautaciosi....
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim3 ianuarie 2017, 13:29

    DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,sa-ti arate tie,ADEVARUL SĂU !
    Nu trebuie sa te numesti SFANT PARINTE,ca sa traiesti astfel de MINUNI!
    Tocmai ca sunt pline magazinele de astfel de CARTI stiintifice,tocmai de aceea nu se cauta,nu se cumpara. OMUL de rand,doreste ceva practic,ceva pe intelesul lui,si nicidecum lucrari stiintifice. Crezi tu oare, că toti cei care citesc acest BLOG, zecile de mii zilnic, toti sunt legati la ochi,si numai tu ai orizontul larg deschis spre cele dintre ale CREDINTEI??? Îti urez din inima sanatate si sa vezi partea luminata in toate cate scriu eu de la DUHUL CEL PREA SFANT. Pentru că,in acest moment ai un văl negru pe ochii fizici si pe cei sufletesti. Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tot o dai cu Duhul Sfant, dar asa in mintea ta mica , te-ai intrebat vreodata ca esti poate amagita >? si sa stii ca nu sunt carti stiintifice, sunt carti religioase scrise de preoti, stareti de manastiri care sau desavarsit in lupta cu necuratul, o tot dai cu Ilie Cleopa, dar chiar il intelegi cu adevarat Domna Maria? chiar crezi in profunzime ce spune acolo sau pui aici pe blogul asta ca da bine si lumea va crede ca esti pioasa, crezi ca daca ai in casa plin de icoane esti vreo mare credincioasa, si vrajitoarele au si ameste pe Dumnezeu cu ce fac ele, ca sa amageasca creduli, ma intreb ce diferenta e intre tine si ele.
    Duhul asta al tau care iti sopteste la ureche , te-a indemnat vreodata la smerenie si indurarea scarbelor ? ca vad ca te aprinzi repede, omul curat si bineplacut Domnului e smeritsi in interior nu numai la suprafatza.
    Poate iti merge cu altii fentele, dar cu mine nu, eu chiar stiu cu ce se mananca, imi pare rau de sufletul Dumneavoastra, iluminare va doresc, si cere duhului sfant sa iti de-a puterea sa te smeresti si vezi apoi ce iti raspunde.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cutremur la sud de socola si la sud est de balamuc!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La care dintre ele esti tu 19:15?La Socola sau balamuc?Singur o cauti cu lumânarea.

      Ștergere
    2. Hai ca mai facut sa rad!

      Ștergere
    3. E adevarat ca se aprinde cam repede d.na Maria,avetidreptate.

      Ștergere
  14. D-na Maria aceste "iesiri" ale d-voastra ,nu va ajuta sa convingenti, ba din contra, le intariti convingerile detractorilor d-vostra si in felul acesta se pune un mare semn de intrebare asupra cine spune adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca mesajele care inspaiminta scrise de dna.Maria , sint venite de la cel rau, atunci mesajele din biblie din apocalipsa de la cine sint, ca si acelea inspaiminta groaznic, si cum zice Domnul : ca nu va trece nici un cuvint ci se vor implini toate, atunci ????????????.Ika

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu exista Dumnezeu.si nici vreun alt magician. Nu aveți nimic în cap.mai sunteți și țări în gura pe deasupra, după ce ca bubuie prostia in voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot fi de acord cu unele dar ca nu exista o forta divina bine si rau asta nu cred credca e un pacat mare sa spui asta

      Ștergere
    2. Maria a primit ordin de la Mântuitorul sa scrie tot ce vede si aude.Ce te vei face când vei fii fata in fata cu el nu te apuca frica? Cum ii vei răspunde Hipnoză ?

      Ștergere
    3. Hip Hip,nu fi trist, ti s-au auzit bubuiturile suficient de tare si des,dar fara ecou,caci ar fi fost nevoie de minim doi neuroni.Somn usor!

      Ștergere
    4. Hip Hip,m-am referit la neuronul tau unic si personal, chinuit pana la epuizare de o singura idee falsa si aceea indusa hipnotic!

      Ștergere
    5. @Hipnotiq
      Viata ..nu e explicabila stintific . Nimeni a putut sa vina cu un raspuns la intrebarea ,, de ce a fost aleasa acea unica posibilitate dintre miliarde . O ...mica deviere de la acea ,, potrivire " , si nu mqi exista nimic . Nimic !
      Intelegi ? Dintre miliarde de variante evolutive ..a iesit intotdeauna aceia corespunzatoare pt formarea vietii .
      Nu exista savant in lumece poate explica asta .
      A iesit o noua teorie de recent , in care spun ca de fapt este un joc pe computer . Natura se supune unor ecuatii matematice exacte . Din miliarde de alternative e aleasa aceia perfecta cu dezvoltarea vietii . Un f3l de codice matematic , ca si la calculatoare .
      Deci ..tu ai 2 variante . Ori exista un Dumnezeu (o inteligenta primordiala ) , ori faci parte dintr-o simulare pe computer (poate a unui adolescent vitziat din viitor ) . Care o alegi ?
      A treia alternativa ..cum ca nu exista nimic (Dumnezeu inclus) , e ....stupida pur si simplu . Asa ca ..hotaraste-te ..la care dintre cele doua aderi ?

      Ștergere
    6. Est vorba de ,,Pariul lui Pascal''

      Pariul lui Pascal este un raționament în filozofia apologetică conceput de filozoful, matematicianul și fizicianul francez Blaise Pascal .

      El postulează că toți oamenii își pariază viața fie pe existența lui Dumnezeu, fie pe inexistența sa.
      Bazându-se pe presupunerea că mizele sunt infinite dacă Dumnezeu există și că există cel puțin o probabilitate mică ca Dumnezeu să existe,

      Pascal susține că o persoană rațională ar trebui să trăiască ca și cum Dumnezeu există și să creadă în Dumnezeu.

      Dacă Dumnezeu nu există, o astfel de persoană va avea doar o pierdere minimă (unele plăceri, lux etc.), în timp ce în caz contrar va obține câștiguri infinite (o eternitate în Rai) și va evita pierderi infinite (o eternitate în Iad).

      Din punct de vedere istoric, pariul lui Pascal a fost revoluționar, deoarece el a explorat un teritoriu nou în teoria probabilităților, a marcat prima utilizare oficială a teoriei deciziei și a anticipat filozofiile viitoare, cum ar fi existențialismul, pragmatismul și voluntarismul.


      Teoria urmează următoarea logică :

      -Dumnezeu există sau nu. Rațiunea nu poate decide între cele două alternative.
      -Este jucat un joc... în care va ieși cap sau pajură.
      -Tu trebuie să pariezi (nu este opțional).
      -Să analizăm câștigul și pierderea, pariind că Dumnezeu există. Să estimăm aceste două șanse. În cazul în care câștigi, câștigi totul; dacă pierzi, nu pierzi nimic.
      -Pariază fără ezitare că El există. Ai de câștigat o infinitate de vieți fericite, o șansă de câștig împotriva unui număr finit de șanse de a pierde. Și așa propunerea noastră este de o forță infinită, atunci când există o miză finită într-un joc în care există riscuri egale de câștig și de pierdere, și un câștig potențial infinit.
      -Dar unii nu pot să creadă. Ei ar trebui să asimileze cel puțin incapacitatea de a crede și strădania de a se convine pe ei. s.

      Ștergere
    7. Hipnotiq Hipno pentru tine nu există DUMNEZEU,există doar SATANA,care te conduce in cele mai negre unghere.Nu te mai obosi că ne-am dat seama cu cine avem de-a face și observ că sunteți mai mulți adepți pe aici.DS

      Ștergere
    8. Majoritatea sunt satanisti pe aici,nu v-ati prins ?

      Ștergere
    9. Eiii mai Anonim4 ianuarie 2017, 22:03. Exagerezi, nici chiar asa...

      Ștergere
    10. Mai DS, tu cu PSD-ul tau nu sunteti departe de ceea ce i-ai proorocit lui Hipnotiq Hipno!

      Ștergere
    11. Anonim 5 ianuarie 2017, 03:42, aiurezi.

      Ștergere
    12. Nu mai mînca atîta de fund PSD-ul că pînă una alta vei beneficiia și tu de unele drepturi,care ne-au fost furate de tehnocrații lui Iohannis și de piticul(BOC) lui Băsescu.DS

      Ștergere
    13. Anonim 5 ian 03:42 cum apare o postare de a mea aici sari și tu repede să comentezi,chiar dacă era pentru Hipnotiq Hipno. Văd că acum ți-au dat șefii tăi ordin să mă urmărești,din moment ce nu dormi nici la 3-4 dimineața.Pînă acum mă criticai pe mine că postez aici la orice oră din zi și noapte,dar tu ce faci acum? Te asigur că eu sunt de cursă lungă și nu te poți ține după mine.Tu jumătate din viață ai dormit-o și jumătate i-ai spionat pe alții,uneori cred că te întrebi ce cauți tu în viața ta.Mare greșeală a naturii.DS

      Ștergere
  17. 17,12 CE Ai scris te reprezinta pe tine,chiar dovedesti ca nu stii cu 'ce se maninca'.Cit despre smerenia ta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma dau smerit si curat ca nu sunt, sunt chiar murdar sufleteste,impulsiv si nerabdator, am multe pacate, dar sper sa nu ajung sa amagesc pe nimeni in numele Domnului si sa pierd acel suflet, oricare ar fii el.Nu sunt factor de opinie, dar atat va rog, nu va mai luati dupa Doamna Maria, Georgeta Florea si altii ca ele, ca nu graiesc de-la Duhul Sfant, amesteca erezia cu ortodoxia si va amagesc, dupa vorbele care le scot, prima e aia cu prunca sapte, modificarea rugaciunilor,jignirea preotilor si altele, nu va mai incapatanati sa o duceti cu ea ca la groapa va duce.De preoti trebuie sa ascultati ,asa cum sunt ei cu bune si cu rele, asta e rolul preotului care face parte din cler si e serviciul lui sa invete mireni, un alt mirean nu are ce sa te invate atat timp cat stie cat tine sau are 2 carti in plus citite si se da mare destept ca si-a facut el o idee despre viata de dincolo.

      Ștergere
    2. @ anonim 16.48.

      Acuratetea mesajelor tale sunt o enigma pentru anonim 21.27 & co.

      xyz

      Ștergere

  18. Dialoguri cu Parintele Arsenie Papacioc - Ortodoxie si secte


    http://sfantulpolicarp.com/Cleopa/Parintele_Arsenie_Papacioc_Ati_auzit_de_iad_dar_nu_l_cunoasteti.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Hipno, Dumnezeu exista, fie ca tu crezi sau fie ca nu!Lasa-i pe ceilalti sa creada in ce vor, e dreptul lor sa creada asa cum si tu ai dreptul la teoria ta despre viata! Nu trebuie sa ne injuram pentru asta! Fiecare are propria experienta de viata si propriile lectii pe care trebuie sa le invete! Nimeni nu are dreptul sa impuna celuilalt in ce sa creada!

    RăspundețiȘtergere
  20. Existenta lui Dumnezeu, Hipno, n-are legatura absolut deloc cu lipsa credintei oamenilor ! Asa ca vezi mai bine cum interpretezi lucrurile folosind simtul tau (corect) in mod gresit.
    Exact asa face si Maria gresind interpretarile viziunilor, nelimitandu-se doar la a ni le spune.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai anonim 21"12 cum poti spune ca nu exixta dumnezeu kear nu esti crendicios inseammna ca esti destia care spun alah e mare adica terorist eu special ma rog pentru tine sa-ti lumineze mintea si callea bunul dumnzeu si maicata domnului si sati arate un semn divin ca sa vezi ca exista iartal doamne ca nu stie ce vorbeste

    RăspundețiȘtergere
  22. Cutremur 7 grade richter cu tzunami insule fiji http://m.emsc.eu/earthquake/latest.php?min_mag=n/a&max_mag=n/a&date=n/a&euromed=World

    RăspundețiȘtergere
  23. FIJI http://m.emsc.eu/earthquake/latest.php?min_mag=n/a&max_mag=n/a&date=n/a&euromed=World

    RăspundețiȘtergere
  24. Toti Gugu !
    Hipno, juma doar.

    RăspundețiȘtergere