sâmbătă, 5 aprilie 2014

VIN EXTRATERESTRII ???

                                 5  Aprilie 2014, ora 15,30 !

                                         Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pe Blog, ochii mi se închid fără voia mea, şi astfel vă UN  ZIAR pe a cărei primă pagină, era scris cu litere mari, de-o şchioapă un titlu care mi-a dat fiori.
Ziarul era de un format mai mare, şi cineva nevăzut îi dăduse foc la partea de jos, astfel încât vedeam doar TITLUL scris cu negru aşa :

           "Imediat ! Imediat vin EXTRATERESTRII pe Pământ "!

Clipă în care văd în faţa mea, sub ziarul ars la partea de jos, ziar ce stătea singur în aer la 1 metru desupra Pământului, văd O  GROAPĂ  IMENSĂ ,în pământ !
Aici, PĂMÂNTUL  era complet ars, şi GROAPA  IMENSĂ , se asemăna ca două picături de apă cu GROPILE  imense, circulare, care le vedeam adesea prin lanurile de grâu. Numai că , acest Pământ era răscolit ,era întors pe dos, si era ars foarte tare. 
Ca şi când OZN-ul ar fi ieşit din Pământ pe a noastră planetă PĂMÂNT ,aşa arăta GROAPA  adâncă şi răscolită, deasupra căruia era ziarul ars ,la partea de jos, la partea dinspre Pământ!
Şi acum urmează surpriza de care am avut parte.
Aud un glas,care spune întocmai ca în citat:

                 "Imediat, vin EXTRATERESTRII  pe Pământ "!

Şi văd la marginea gropii imense, UN  EXTRATERESTRU , cu trup cenuşiu ,cu braţe şi picioare lungi, ca la broasca,şi inalt ca si noi. Nu era scund, ci inalt ca si noi. Chipul lui nu l-am văzut, doar trupul lui de jos până la gât,care arăta asa cum stim ca arată EXTRATERESTRII, dar chipul lui nu mi-a fost arătat.
Trupul EXTRATERESTRULUI,arăta ca un schelet, asa era de slab si totodată ars pe alocuri.Era ca si cum , el ar fi ieşit din groapa imensă ,în care Pământul era ars ca într-un cuptor încins.
Dragii mei, EXTRATERESTRII EXISTĂ !!!
Fie că vrem, fie că nu vrem, Ei sunt mai puternici decât oamenii şi extrem de inteligenţi.
EXTRATERESTRII , nu vor veni pe PĂMÂNT ca sa distrugă omenirea ! 
EXTRATERESTRII vor veni cu adevărat, atunci când ei vor crede ca este momentul . Vor veni ca să salveze PLANETA  PĂMÂNT, şi nu să o distrugă !
Din ce în ce mai des, EXTRATERESTRII se lasă văzuţi şi de alţi oameni, pentru ca lumea să înţeleagă că nu suntem singuri în univers.
Dacă oamenii se distrug unii pe alţii, EXTRATERESTRII  sunt uniţi şi ne vor da exemplu !Un exemplu de ocrotire a tot ce ne-a lăsat DUMNEZEU, şi nu de autodistrugere !
                           Cu dragoste şi preţuire, Maria.

4 comentarii:

  1. Interesant contextul in care extraterestrul a iesit din interiorul Pamintului..." P. era ars ca un cuptor incins..."pare ca si ET ar fii avut de suferit arsuri...poate se intimpla ceva si cu Terra la interior. exista un vizionar f puternic ce comunica cam ca si dvs cu ETs...Marshall Vian Summers....cautati interviuri sau pe site newmessage.org....Exista un gen de incompatibilitate intre TErra noastra fizica si alte rase..Noi putem locui fizic aici...Extraterestrii , o parte din specii sunt adaptati mediului , altii nu. E cam ciudat , rase evoluate sa nu fie compatibile cu planul terestru. Daca sunt asa evoluati cum de nu se adapteaza la orice ?!...Ce vreau sa spun e ca experim genetice ce se fac pe oameni au ca scop chestii mai profunde. Exista si rase ET ce sunt prinse in aceste dimensiuni...adica nu pot pleca de aici.La un m dat spuneti ca se vor face vazuti fizic . ca si nivel evolutiv sunt mult peste noi...Nu stiu citi din 7mld jumate de paminteni au ca notiune macar ce ar insemna Primul Contact cu ET oficial ???

    RăspundețiȘtergere
  2. UNii vin din alte sisteme solare , lunare dar si din alte galaxii. In aceste cazuri civilizatiile respective pot fii cu sute de mii de ani inaintea pamintenilor actuali...chiar milioane de ani tehnologic pst noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. DA ! VA FI....ULUITOARE PRIMA INTALNIRE CU ET, mai ales ca nu cred ca ei exista !

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca va uitati pe internet youtube ufo 2014 este plin de vizitatori extraterestrii.Ei au venit cu un scop : sa apere omenirea de un alt conflict mondial care de data aceasta va fi dezastru pt. planeta sau sanatatea oamenilor..Sant multe profetii ale lui Arsenie Boca, Sundar Singh si acum care a fost si profetul sotilor Ceausescu Gupta Swami ca va fi mare urgie pe Pamant.

    RăspundețiȘtergere