sâmbătă, 5 aprilie 2014

RĂZBOIUL !!! ÎN UCRAINA S-AU MOBILIZAT FORŢELE !

                                     5  Aprilie 2014 , ora 13,30 !

Astăzi în timp ce stăteam puţin în pat, ca să mă relaxez, brusc, O  LUMINĂ  aurie ,ca de Soare, îmi invadează ochii mei, şi o văd ca fiind orbitor de stralucitoare şi care venea în ochii mei închişi ca dintr-un izvor nesecat.
Aud glas, care spune ceva despre Război. Citez :

               "Şi acum să dăm înapoi  la Războiul  Mondial !
                De asta  o pornit Războiul, a tuturor popoarelor !
                În UCRAINA , s-au mobilizat  forţe.
                Obuzele..., forţele...,(şi glasul se pierde ca un ecou ).

Dar văd cu ochii închişi , sub un Cer ca de noapte , văd o strada aglomerată de oameni furioşi şi foarte violenţi.
Pe strada vedeam case arzând şi oamenii violenti care aruncau cu bombe ssi cu tot felul de explozibile.
Vad in faţa mea, O  SFÂNTĂ  BISERICĂ,de fapt ce a mai rămas din ea,căci era arsă toată din temelii.  Chiar şi aşa arsă toată, mulţimea furioasa ,arunca cu bombe de mici dimensiuni, cu fumigene şi tot felul de explozibil.
Din BISERICĂ, mai rămăseseră doar zidurile din beton, fără uşi, fără geamuri, fără SFINTE  ICOANE, doar scheletul clădirii din beton, care era negru de fumul incendiului cauzat de bombele aruncate de mulţimea dezlănţuită.
Dragii mei, dacă de CUTREMURUL devastator vă pot spune cu siguranţă ,ca nu va veni în ROMÂNIA, din păcate ,nu pot spune acelaşi lucru despre un viitor RĂZBOI din coasta Ţării noastre.
Dar cum DUMNEZEU a ales ROMÂNIA, ca fiind viitorul ,al doilea IERUSALIM, cu siguranţă EL, va ocroti ŢARA noastră de implicarea directă a ROMÂNIEI, în războiul altora.
Să avem CREDINŢĂ ,NĂDEJDE şi DRAGOSTE în inimă şi-n suflet, si vom fi bineplăcuţi LUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI, iar sufletul nostru se va mântui.
                              Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu