marți, 15 aprilie 2014

LUNA DE PE CER , SÂNGERIE ??? ASTĂ NOAPTE , EU AM VĂZUT PE CER , O ALTFEL DE LUNĂ !

          
         Noapte de  14  spre  15 Aprilie 2014 ,ora 23,05 !

                                     Dragii mei, 
În timp ce scriam aici pe Blog, ochii mi s-au închis fără de voia mea, şi astfel am văzut un Cer de noapte albastră ,iar pe Cer...LUNA !
Dar nu era O  LUNĂ  sângerie, cum se asteaptă toată lumea ,ca să fie pe 15 aprilie. Ci era O  LUNĂ , precum cea din poza de mai jos,
pe un Cer albastru de noapte, un Cer fără de stele, O LUNĂ doar cu o nuanţă mai deschisă, precum norii gri, sau precum ar fi un alb prăfuit, un alb mat.
Deasupra LUNII , ce era acoperită de un alb murdar şi mat, de la partea stângă şi până jos la partea dreaptă, precum  O  COROANĂ  de STELE, aşa stăteau pe 3  rânduri  STELE  ALBE , strălucitoare foarte.  Stelele, erau aşezate precum florile, ca O  COROANA !
STELELE, erau mari şi în colţuri ,orbitor de strălucitoare.
Asa încât ,vedeam Cerul de noapte albastra si pe mijlocul Cerului, LUNA de un alb - gri mat, şi care avea deasupra ei, lipită de ea, la partea de sus si lateral, CUNUNĂ DE  STELE în colţuri, stele mari si orbitor de strălucitoare, aşezate pe 3  rânduri.
Era ceva....uimitor de frumos ! LUNA ,parcă avea o coală albă de hârtie pe faţa ei, dar avea deasupra ei...CUNUNA  DE STELE în colţuri , stele mari ca niste flori  albe, dar orbitor de stralucitoare, aşezate pe 3 rânduri.
Dragilor, vom vedea  în noaptea de 15 Aprilie 2014, ce culoare va avea LUNA, şi in timp, vom afla de ce BUNUL DUMNEZEU  a încununat LUNA de pe CER, cu stele albe şi in colţuri, orbitor de stralucitoare, chiar cu o noapte dinaintea LUNII  SÂNGERII , pe care o asteptam cu toţii, ca pe un eveniment astronomic şi nu ca pe....SFARSITUL  LUMII , asa cum spun multe guri slobode.
Indiferent de culoarea LUNII  de pe CER de noaptea viitoare, sa nu va temeţi de nimic ! DUMNEZEU în astă noapte, a strîns în Palma SA PREA  SFÂNTĂ , toate STELELE de pe CER, şi le-a făcut CUNUNĂ  LUNII  de pe Cerul nopţii albastre. Căci, cu adevărat, nu era nicio Stea pe Cer, de parcă toate ar fi fost adunate şi suprapuse pe 3 rânduri ,ca O CUNUNĂ ce împodobea LUNA de pe Cer.
                                     Cu dragoste şi preţuire, Maria.


Search Results


  1. 640 × 358 - ziarelive.ro

2 comentarii:

  1. M am uitat si eu , intr-adevar Luna e deosebita..nu e rosie singerie etc dar e deosebita. Si nici Stele nu prea vad ...cel putin de la mine ..Poate la dvs a fst mai mult decit fizic vederea...dar cu ochii fizici nu prea se vad stelele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cununa de Stele doar dvs ati fost privilegiata s-o vedeti....Fizic nu a fost perceptibila.

    RăspundețiȘtergere