miercuri, 9 aprilie 2014

EXTRATERESTRII ??? E ULTIMA CARTE A GENERATIEI !

                                         7  Aprilie 2014, ora 22,10 !

În timp ce ma rugam, aud  un glas care spune cu tărie aşa :

                    "Duhul umilinţei !
                     Este  ultima Carte de generatie "!

Clipă în care tot Pământul este umbrit de  O  LUMINĂ  verde tarnsparentă, deşi Cerul de deasupra era de ziuă şi bleu stralucitor.
Aşa cum vedem umbra unui copac, tot aşa era imbracat tot Pământul în verde inchis ,transparent ca o sticlă. LUMINA  verde nu stiu de unde venea, deoarece asa cum am mai spus CERUL era senin si de ziua.
Dar in clipa in care Pământul , se imbraca in Lumina Verde transparenta, deasupra Pământului, pe Pământ s-a iscat o furtuna mare,asa din senin. Toate au inceput sa zboare peste tot, umbrite fiind de Lumina  verde transparenta.
Dragii mei, va ganditi şi voi la ce ma gandesc eu ? Adică  la EXTRATERESTRI ? La intalnirea noastra cu ei ? 
Oare chiar sa se facă ei cunoscuţi oamenilor ?  Chiar  să se lase ei descoperiţi ,pentru a ne dovedi ca si ei există ?
Pentru că , LUMINA  verde care se asternuse pe pământ ,a adus furtuna ce se iscase din senin.
Dragilor, vom trăi şi vom vedea ! Dar nu trebuie sa ne temem de EXTRATERESTRI , pentru că ei, nu ne vor raul ,ci vor sa ne salveze pe noi oamenii de la autodistrugere.
                             Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. Maria, daca exista extraterestrii buni trebuie sa facem deosebirea si de ce cei care nu sunt buni (demonii care ia forma extraterestrilor)
    ai observat ca exista voci, multe din ele din mediul monahal, care sunt impotriva extraterestrilor si a buletinelor cu cip si cauza e tocmai asta
    atunci cand va fi mai greu pe pamant, o sa vina extraterestrii care de fapt sunt demoni si ei o sa inrobeasca mare parte din locuitorii planetei
    o sa vina ca niste salvatori ai omenirii iar omenirea ii va accepta
    scrie si in Apocalipsa dupa Ioan ca Fiara o sa vina inaintea Mantuitorului Iisus Hristos
    o sa impuna o unica religie din care o sa fie exclus Noul Testament pentru a inlatura numele lui Iisus Hristos iar diavolul o sa se proclame pe sine ca fiind Dumnezeu in cetatea lui David din Ierusalim
    crestinii o sa fie considerati niste instigatori la ura, teroristi si o sa fie urati
    deja se vede asta ca atunci cand cineva spune ca nu e normal ca sa existe casatorii intre persoanele de acelasi sex, persoana respectiva este marginalizata (de curand directorul Mozilla a fost fortat sa demisioneze din aceasta cauza)
    prin tehnologie (inclusiv inginerie genetica), diavolul o sa uimeasca lumea cu minuni care de fapt sunt doar realizari ale unor tehnologii mult mai avansate
    prin semnul fiarei care va fi implantul electronic pe frunte sau pe mana prin care se vor face si tranzactiile economice, diavolul o aiba control asupra populatiei
    se vor clona si corpuri mature in care vor locui demonii
    stiu ca pare scenariu de film SF dar oamenii trebuie sa fie pregatiti de ceea ce va urma
    cine nu se pocaieste, nu respecta legile Lui Dumnezeu, nu Il iubeste pe Dumnezeu sau nu crede ca exista Dumnezeu este victima sigura.. penrtu ca cel rau nu are mila, nu iarta pe nimeni
    sa fim atenti la lupul imbracat in haine de oaie

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, exista EXTRATERESTRI , şi sunt extrem de inteligenţi şi cu adevărat mai buni decât noi oamenii. Sfinţii Părinţi care au scris CĂRŢILE SFINTE, au scris sub inspiraţia DUHULUI SFÂNT, dar au scris numai ce le-au convenit , şi numai cuvinte care nu le aduceau ofensă demnităţii lor, şi care nu le pătau integritatea gândirii , gândire care le era cântărită de mai marii lor, de oamenii din acea vreme.
    Nu voiau să scrie şi de EXTRATERESTRII ,deşi îi vedeau şi mintaru în contact cu aceştia, pentru ca să nu fie catalogaţi drept NEBUNI.
    Ori eu..., scriu absolut totul ! Nu triez nimic, nu adaug nimic de la mine, şi nu-mi pasă că lumea şi majoritatea PREOŢILOR ,99 % dintre Preoţi , m-au etichetat drept nebună şi m-au trimis la PSIHIATRU. Mă rog şi pentru sufletul Slujitorilor DOMNULUI, care nu au recunoscut CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ,pe care eu ÎL scriu de mai bine de 17 ani, şi care m-au criticat chiar şi atunci când ţineau PREDICA din faţa SFANTULUI ALTAR , eu fiind prezentă în Sfanta Biserică ! Mă doare cumplit sufletul meu, pentru că nu am găsit înţelegere , mai ales în slujitorii DOMNULUI. Cipul ,este tot descoperirea BUNULUI DUMNEZEU , dăruită oamenilor de ştiinţă. Nu este de la diavol. Ştiinţa a evoluat enorm de mult ,şi aceasta a fost numai prin BUNAVOINŢA LUI DUMNEZEU !
    Sigur ca nu este firesc ca sa existe casatorii de acelasi sex. Dar pădure fara uscături nu exista ! Cei care sunt cu adevărat credincioşi şi ibesc pe DUMNEZEU din toată inima lor şi îşi vor da şi viaţa pentru a apăra CUVÂNTUL SĂU, nu au cum să fie înşelaţi de cumplitul diavol.
    Creştinii care au gustat din DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU TATĂL, din IUBIREA LUI DUMNEZEU FIUL şi au fost învăluiţi de LUMINA DUHULUI SFÂNT, vor sti sa faca diferenta între IUBIREA ŞI MINUNEA LUI DUMNEZEU şi intre ispitele ce vin de la diavol.
    Nu trebuie sa fugim de noile tehnologii ! Nu putem sa ne intoarcem in EPOCA DE PIATRA ! DUMNEZEU ESTE CEL CARE NE DA TOATA INTELEPCIUNEA SI TOATA ŞTIINŢA , numai ca oamenii să o foloseasca in folosul lor şi nu la distrugerea lor. E ca si cum, nu am mai pune mâna pe cuţit că....ne poate înşela diavolul şi ne putem tăia. Fiecare dintre noi, este înzestrat de la BUNUL DUMNEZEU, cu DRAGOSTE, cu VOINŢĂ şi cu acel SÂMBURE DE CREDINŢĂ !
    Acesti 3 TALANŢI trebuie să-i înmulţim, nu să-i punem sub obroc !
    DARGOSTEA, CREDINŢA ŞI NĂDEJDEA ÎN DUMNEZEU , sunt cele 3 VIRTUŢI DUMNEZEIESTI ,fara de care nu ne putem mântui. Cu dragoste, MARIA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.Anul acesta este destul de confuz in conformitate pt. resursele naturale..Din alte situri am inteles ca ne apropiem de un conflict mondial.Iar acesti extraterestri care sant Parintii nostri ( una dintre ei ca sant mai multe ma gandesc la filmul reconstituit Hangar 18 ) au in confederatia lor in Univers si planeta noastra pt. pastrarea linistii, pacii si progresului.Aportul sau cunostintele lor a pus la baza dezvoltarea multora din popoarele antichitatii.De pilda mayasii au calculat si durata anului astronomic al Terrei si in conformitate cu calculatoarele sau ordinatoarele care le-a calculat NASA diferenta este de.....jumatate de secunda.

      Ștergere