vineri, 3 decembrie 2021

ROMANIA SFARTECATA ! POLITICIENII AU IMPARTIT ROMANIA IN MAI MULTE ROMANII !


9 nov. 2021 — VIDEO ! IMPARTE BUCURII ! FII SI TU UN MOS NICOLAE MILOSTIV SI UN MOS CRACIUN VESEL SI BUN ! 
La 6 Decembrie 2021,. vine MOS NICOLAE !!!
                      


                              3 decembrie 2021,ora 7,10  !

                                     Dragii mei,

.
In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
"România sfârtecata !
Poiliticienii au impartit România, in mai multe Românii !
Clipa in care ,glasul dispare.
Dragii mei,cu adevarat politicienii zilelor noastre, au impartit Romania sfanta in mai multe Romanii.
Au impartit-o intre vaccinati si nevaccinati, au impartit-o dupa culoarea partidelor politice, au impartit-o dupa cum au vrut ei,dupa buna placerea lor,fara sa se gandeasca si la noi poporul roman care ,am cladit o Romanie intreaga,frumoasa si binefacatoare.
Romania de azi,as putea spune fara ca sa gresesc,ca este asa precum si-a dorit-o dl Iohannis.Adica:  „România Educată” este proiectul național inițiat de Președintele României menit să susțină reașezarea societății pe valori, dezvoltarea unei culturi a succesului bazate pe performanță, muncă, talent, onestitate și integritate. Demersul a fost proiectat către viitor, întreaga abordare încercând să răspundă provocărilor următoarelor decenii"

România lucrului bine făcut - Președintele României

KLAUS IOHANNISROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT. ROMÂNIA LUCRULUI BINE ... direcției în care merge România, asupra interacțiunii dintre actorii politici și.

.
Prieteni dragi, daca aceasta este "Romania LUCURULUI Bine Facut,daca aceasta este ROMANIA Educata care merge ceas,atunci eu nu pot sa spun decat : 
aveti dreptate dle Presedinte Klaus Werner Iohannis,STATUL ROMAN a esuat !!! Dumneavoastra ati contribuit din varful Statului Roman, impreuna cu toti ceilalti guvernati pe care ia-ti pus in functii inalte, la esuarea Statului Roman.
Si-atunci voi spune doar atat:
DOAMNE si MAICUTA DOMNULUI iarta-ne pe noi,iarta-i si pe cei care ne-au condus haotic timp de 8 ani. Si cu aceasta,cred ca am spus totul !
Cu dragoste,Maria.


25 de comentarii:

  1. Puterea actuala a minoritari lor își da seama ca zilele i-i sint numarate și încearcă modificarea Constituției după interesele lor de Dezbinare, maghiarii doresc după cuvintărea lor din Parlament schimbarea zilei naționale fie și Forțat iar împreună cu Iohannis PAS CU PAS o noua Regionalizare pe baze etnice în care sa poată decide Separatismul lor și hacuirea teritoriala a tarii care să-i găsească pregătiți în cazul dezmembrării Uniunii Europene după dorința germanofililor de a crea o Forță Rapida cu drept de intervenție în forță în treburile interne ale Tarilor ca o lance de forță a colonialismului germanic exprimat clar ultimile directive secrete generate de nemtoaca Ursula în Comisia Europeană cu privire la masurile Anti-crestina date în vileag de italieni-
    De fapt sapind la temelia creștină pe care e construita Europa-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai Hursullei io intrat 760 000 000 de euroi prin barbatu_so in conturi de la bigpharma.Interesul poarta fesul.

      Ștergere
  2. Interesant ca si Mesajul de la Fatima de mai bine de un secol avertiza ca Departarea de la Crestinism este calea si Cauza sigura a razboiului european la care se mai pot adauga acum incalcarea Tratatelor europene inclusiv dreptur omului prin Certificatul Verde cit si a celor de infintare a Uniunii Europene iar in interiorul Romaniei e incalcarea Constitutiei facuta de zeci de ori de Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Miroase a regionalizare. Pas cu pas. Un lucru foarte bine făcut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum va explicati ca rata infectatilor crestea zilnic, iar acum scade zilnic dupa ce s-au "vaxxinat" la chiuveta mii de oameni?
    S-a speriat virusul si a luat-o la fuga din cauza potentialilor "vaxxinati", dar de fapt, nevaccinati?
    Pentru ca s-a constatat foarte clar ca din pix se fac toate si ca din miile de persoane "vaxxinate", majoritatea dintre acestea au fost fals vaxxinate, adica "la chiuveta".
    Ce virus sperios! Sau inexistent!

    RăspundețiȘtergere
  5. LOGICA COVIDIANĂ:

    1. Dacă te îmbolnăvești după prima doză, este pentru că îți lipsește a 2-a doză.
    2. Dacă te îmbolnăvești după a 2-a doză, înseamnă că nu trecuseră 21 de zile.
    3. Dacă te îmbolnăvești după 21 de zile, ”injecția este pentru a nu te îmbolnăvi grav”.
    4. Dacă evoluția bolii e gravă, ”injecția este ca să nu mori”.
    5. Dacă mori, ”nicio injecție nu este 100% sigură. Este vina asimptomaticului că nu a vrut să se injecteze”.

    Și pentru că trăim vremuri excepționale...

    1. Producătorul serului nu este responsabil.
    2. Guvernul nu este responsabil.
    3. Nici asistenta care te înțeapă nu este responsabilă.

    Dar dacă nu-ți injectezi serul, TU ești responsabil!

    RăspundețiȘtergere
  6. Duminica la ora 15,30 pe B1Tv filmul Ucraina și Rusia Război în Europa, în care președintele Ucrainei spune ca acest război se poate transforma în al treilea Război Mondial-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Spitalul Sibiu acuzat de uciderea a 13 persoane la ATI în timp ce operațiile la ortopedie oprite pe motive neîntemeiate de Covid-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ghinion,nea Petre,ghinion.Cica 13...
      Oare cati inmultit cu 13?

      Ștergere
    2. Din nefericire, spitalele nu mai sunt in slujba sanatatii oamenilor.
      Cel mai urat lucru pe care l-am auzit aici in diaspora este cand un medic de familie si-a sfatuit niste prieteni proaspat infectati: Sub nici o forma sa nu mergeti la spital!
      Se stie ca procedurile nu lasa oameni in viata....
      Ma intreb.... medicii care lucreaza in acest domeniu si-au vandut sufletul pe o punga de galbeni?!?
      Iarta-i Doamne! ...ca nu stiu ce fac!!!!

      Ștergere
    3. Pe un sac, cel mai mare!

      Ștergere
    4. Am așteptat 10 luni pt.o operație la Ortopedie. Oricum, e o mizerie de nedescris pe secția Orto. Sibiu, - Craciunita

      Ștergere
  8. Ziarul german Deutsche Welle cu ocazia zilei naționale a României face o analiza în care vorbește despre eșecurile Bucureștiului și succesul Budapestei în politica sa naționalistă ungara fata de maghiarii din Transilvania tentați tot mai multa sa se simti mindri de Ungaria-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa nu uitam de Iohannis Dezbinatorul și Boicotatorul referendumului pentru Familia Creștină-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un exemplu clar cu ce poate patii UE și România este Egiptul a carui nume nu e cel din antichitate ci vine din latina preluat din greaca după ocupația lui Alexandru Macedon și Dinastia Ptolomeica urmata pe la anul 640-670 de ocupația araba a musulmanilor din Asia Mică de la Meca și Medina.
    ACUM Egiptul are 100 milioane locuitori majoritari arabi care ii dau și limba oficiala araba, dar băștinașii urmași ai celor din vremea piramidelor și ai faraonilor sint.. Coptii de religie Creștin-ortodoxa care reprezinta numai 10 procente și folosesc ca limba liturgica limba copta știut ca ultima faza a Limbii egiptene antice.
    Deci băștinașii Copți care ii spuneau Egiptului antic Kimi dar ajunși minoritari în propria tara dupa ocupația greco-macedoniana și apoi araba-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tenismena Ema Raducanu, cu tata roman, a primit titlul de cel mai bun sportiv al anului2021 din Marea Britanie-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Rusia se pregătește pentru a doua ora în ultimii 10 ani sa invadeze Ucraina-o spune reprezentanta Ucrainei la Washington, iar Putin a început deja războiul psihologic amenințid Polonia și România pentru scutul american alNATO amplasat în cele doua tari-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. BELGIA VA ajunge majoritar musulmana în 2050 ea a schimbat acum citiva ani numele Tirgului de Crăciun în Plăcerile Iernii, după ideile sexo-marxiste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Și francezii regreta Franța de altădată cind musulmanii nu ocupau străzile pentru rugăciunea lor de după-amiază sa cu vestele galbene, dar încă nu au renunțat la sărbătoarea de Craciun-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Marioara surioara,io mai inainte l_am votata pe Geoana,dupa aia pe Veorica si acuma aflu ca toti sunt in aceeasi cloaca de interese.Urmeaza votul din Parlament al legii aperthaid,a zertifikkatului QR,kare va fi votat cu doua maini.Toti acesti kriminali trebuie trimisi la origini cu toate gastile lor de traficanti de carne vie.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai da,surioara Marioara,da trebuie pomenita alaturi de Sfantuta Varvara si cea care i_a fost alaturi,Sfantuta Iuliana.Voi va dati cu seama cat curaj au avut ,dragile de ele,miresutele Lui Iisus Hristos?Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cele mai poluate orașe din România în ordinea lor Iasi, Cluj, Brașov din care primul e pe locul 29 în Europa, Bucureștiul fiind la un loc peste 600.
    IN ROMÂNIA mor din cauza poluării cu particule sub 2,5 circa 22000 deoameni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Puteai face operația mai aproape de casa ta pe Dumbravii colt cu Argesului-craciun .

    RăspundețiȘtergere