miercuri, 1 decembrie 2021

BACTERII ! ACESTA SA FIE VALUL CINCI ?

                                      1 Decembrie 2021,ora 6,05 !


                                    Dragii mei, 


In aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea asa:

                  "Oamenii au pus ieri, seminte de                             bacterii !

                 Acestea te ametesc de cap. 

               Te ametesc rău de cap ,rău de tot te ametesc aceste bacterii!

.
Dragii mei, sa fie oare acesta valil cinci despre care se vorbeste? Sa fie acesta valul cinci ,pus acum "la copt"?
Am scris adeseori despre acest VIRUS ucigas,COVID 19, inca cu multi ani inainte ca sa apara.Iata,din pacate,ne vom confrunta si cu alte boli care ne vor face sa cadem pe strada, precum mustele.Nimic din ce ni se intampla acum la nivel mondial,nu este intamplator.Ci totul este planuit cu multi ani in urma.
Dar BUNUL DUMNEZEU ne va intinde MANA Sa ,exact atunci cand vom crede ca nu mai avem nicio scapare,si cei vinovati isi vor primi rasplata lor de la IMPARATUL Ceresc.
Cu dragoste,Maria.


29 de comentarii:

  1. Varianta Omicron da dureri de cap dar este virus și nu bacterie-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am aflat tocmai invers, Crăciun, ca de valul 5 e răspunzător o bacterie, nu un virus, care da amețeli și dureri de cap.

      Ștergere
  2. Craciune nu e virus nici o varianta aparuta pina acuma,e bacterie,care contine radiatii si la cei cu imunitatea scazuta provoaxa cheaguri de singe...de aceea s-a interzis sa se faca analize la cei decedati...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si bactérie de o fi, cum sa stii ce apa este buna

    RăspundețiȘtergere
  4. corect este virus-MA INTREB CE MINTI DIABOLICE POT SA CREEZE SI SA DEA DRUMUL ACESTOR VIRUSI?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.facebook.com/maya.rotaru/posts/387726996383772/

      Ștergere
  5. România produce tot mai puține semințe și seamănă cu cele de import prin care pot venii Boli prin bacterii și viruși de afara diferiți de cei ai zonei noastre care pot ajunge direct în alimentația mai ales a animalelor ca ne tot miram de unde aviara și pesta porcina africana sau boala vacii nebune, inclusiv prin aluatul importat pentru piine de unde necesitatea cercetării locale și a unei baze solide in munți pentru o rezerva strategica de seminte cum are Norvegia.
    ÎN munții Făgăraș ar fi posibil în fostele galerii de aducțiune a apei începute și neterminate sub Ceaușescu și e destul de aproape de Buzău unde era o baza puternica cu cercetători a semintelor - crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Parca ați văzut o pandemie de variola..! Că deja se vorbește că va izbucni. Ne puteți reaminti viziunea?

    RăspundețiȘtergere
  7. Trei din sportivii recuperați din Africa de Sud testați pozitiv la Covid, se face secventiereala virusului la București pentru a vedea și tipul virusului, posibil Omicron. - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt capabili de orice,oameni fără Dumnezeu
    Cred ei ca împărătesc pământul?
    Nu vai de sufletele lor.
    Nu se gandesc ca pentru o viață scurtă aici pe pământ pierd o vesnicie,o viata veșnică.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. OMICRON = criptomoneda, moneda electronica
    Oare ce s-o mai pregati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai se pregateste pe repede inainte ca deja e tarziu pt ei, aparitia in public a AntiHristului, dar mai inainte de asta, spun Sf Parinti, ca va fi razboiul nimicitor, marea foamete iar Uraciunea Pustiirii va fi ales ca "salvator" al celor ramasi...oricum noi traim ultimele timpuri si ar trebui sa fim pregatiti sufleteste pt tot ceea ce vine, nicidecum sa fim fricosi ca frica vine de la diavol...
      Doamne miluieste tot poporul roman si iubita noastra Romanie !!! Dar faca-Se Voia DOMNULUI !!!

      Ștergere
  10. Marioara surioara,un doctor in chimie specializat in oxid de grafen din Austria,pe nume Andreas Noak,a facut o dezvaluire in data de 23.11'2021 despre oxidul de grafen care in conditiile de caldura din corpul uman se transforma in hidroxid de grafen si ce efecte gravisime are cand este introdus in corpul uman.Ai mai acuza pe mai marii de la ei din tara de crime impotriva umanitatii.La trei zile,A FOST OMORAT.AM VAZUT FILMARE CU PRIETENA LUI CARE PLANGEA DE AM PLANS SI IO IMPREUNA CU EA.CUM ESTE POSIBIL CA ,CEL MAI MARE CERCETATOR DIN DOMENIUL CHIMIEI DIN INTREAGA LUME SA FIE OMORAT LA TREI ZILE DUPA CE A SPUS ADEVARUL???Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  11. In aceeasi ordine de idei,Sfantul Ioan Teologul,a carui pomenire se face in zilele noastre de nastere,spunea ceva despre o hidra cu mai multe capete.Aceasta hidra a fost descoperita in actualele asa zise vaccinuri,de o doctorita curioasa din Polonia.Fratii nostri Tayghetani din Pleiade,au descoperit trei astfel de hidre,afirmand ca pot fi mai multe pe care nici ei nu le_au identificat inca.Despre mincinosul pasteur,nici nu mai am cuvinte.Un farseur ordinar.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://saccsiv.wordpress.com/2021/10/16/creatura-un-medic-polonez-declara-ca-a-descoperit-o-ciudata-forma-de-viata-cu-tentacule-in-vaccinul-pfizer/

      https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/hydra-din-vaccinul-arn-mesager-creatura-cu-tentacule-n-mi-care-i-fragmente-metalice-g-site-n-serul-anti-covid-de-cercetatoarea-carrie-madej-1566529

      Ștergere
  12. Majoritatea bolilor,incepand cu gripa spaniola,hivssida,ebola,bolile la animale de tot felul,TOATE AU FOST PROVOCATE PROIN VACCINURI SI IDSTERIA SE REPETA,MAI DRAGILOR.DE CE VAXXURILE SUNT HOMOLOGATE,EXPERIMENTALE FIIND SI ARBIDOLUL,INVERMECTINA NU SUNT APROBATE DE RAFILA SLUGOIUL OMESEULUI LUI SOROS SI AL LUI BILL GATES???Sunt promotori ai inteparii si la noi in tara care au fost tratati cu arbidol si au scapat cu familiilelelele lor cu tot de la Becali si totusi sustin inteparea ca unica solutie.Voi credeti ca mai marii nostri au fost injectati cu ce ne obliga pe noi toti.NICI POMENEALA,LA EI A FOST APA SALINA,NU ALEA KA LA PROSTIMEA CREDULA!!!Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-au facut afirmatii ca sunt mii de persoane vaxxinate "la chiuveta".
      Datele comunicate arata o scadere a ratei de infectare de 1 la mie. Deci imbolnavirile de covid au scazut considerabil conform statisticilor.
      In aceasta perioada, "fals vaxxinatii" au circulat liber si s-au bucurat de toate libertatile alaturi de cei vaxxinati real.
      Concluzia este ca nevaccinatii nu raspandesc virusul CONFORM STATISTICILOR DECLARATE (rata de infectare comunicata scazand considerabil dupa vaxxinarea la "chiuveta" a mii de oameni asa cum s-a afirmat in presa)!
      Rezulta ca datele comunicate nu sunt reale, ci sunt "manevrate pe hartie"! Doar sunteti cu totii constienti.
      Acest mod de invrajbire dintre vaxxinati si nevaxxinati nu este benefic si este normal si corect ca TOTI OAMENII SA SE BUCURE DE LIBERTATE SI DE DREPTUL LA MUNCA - toate garantate de Constitutie.
      Acest certificat sa fie folosit doar asa cum a fost initial conceput pentru calatoria in alte tari.
      Toti trebuie sa aiba acces la magazine, centre comerciale pentru plata facturilor, pentru hrana, imbracaminte si incaltaminte, alte obiecte deosebit de necesare, cum sunt electrocasnicele si obiectele casnice. Nimeni nu se poate lipsi de un aragaz sau frigider, indiferent ca e sau nu vaxxinat. Corect?!
      Cu atat mai mult ca nevaccinatii nu sunt raspunzatori pentru raspandirea virusului. Virusul nu isi alege gazda doar din persoanele nevaccinate. Virusul calatoreste si se raspandeste la fel de bine si in randul populatiilor din tarile majoritar vaxxinate.

      Ștergere
  13. Ma,romanasilor,toti care ne conduc sunt cumparati de bigpfharma.Daca ati stii voi in cate procese a pierdut pfeizerul lui gatess.Va spun iarasi,acum cativa ani,acest nemernic,a castigat un miliard cu microsoftul lui de la pseudostatul roman,impreuna cu ciolos,alt criminal oribill,ca si bill.Sa va aduceti aminte de SFANTUTA MAICA HERUVIMA DE LA PETRU VODA UCISA DIN ORDINUL CRIMINALULUI SOROS!!!MA,ROMANASI,CAND VA VETI TREZI???Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  14. VOI GANDITI CA SLUGOIUL ANGHELEI MERKELL,KARE A PRIMIT PREMIUL KALLERGI,LA FEL CA SI DRACOAICA,VREA BINELE POPORULUI ROMAN???I_AUZI TU POPOR ROMAN,DES BATERE PENTRU THOATE KULTELELE LA THEMPLULL SATANEI KOKORAL AL UNEI MINORITATI DE MINORITATI UNDE SEMNEAZA KONDIKA INSUSI PATRIARHUL PAPAGAL INVATAT SA RECITE DUPA MAI MARII LUI SEFI MASONI DIN HELLWEZIA UNDHE A ZDUDIAT KU SARG SI A PHORMAT THOATA KLIKA MASONICA DIN BOR,UN FEL DE BOR_ATURA SATANIKA.HALAL,PORC HALALLPRIMUL VAXXENAT AL SATANIKULUI BOR.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai nea Ilie, mai lasa frate vinul ala

      Ștergere
    2. Vinul si incheiatul com.papa
      Zhai si tu haide pa de ex.

      Ștergere
    3. In vino veritas est.

      Ștergere
  15. https://www.activenews.ro/stiri/Vaccinat-Infectat-Mort-In-Suedia-si-Marea-Britanie-70-dintre-decesele-de-COVID-19-sunt-in-randul-Vaccinatilor-complet-170153

    RăspundețiȘtergere
  16. http://jurnalul-militar.ro/2021/05/17/persoanele-vaccinate-raspandesc-particule-infectioase/

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.facebook.com/maya.rotaru/posts/387726996383772/

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa speram din tot sufletul ca romanii se vor trezi si sa te tii!!!
    Credeti ca o sa meargă toate la infinit?
    Nu sa mai avem un pic de răbdare

    RăspundețiȘtergere
  19. romanii sunt trezi dar ce ne facem cu guvernantii care vor sa introduca certificatul verde in biserici-traditiile noastre se duc de rapa- ca sa nu spun si de identitatea de popor

    RăspundețiȘtergere