miercuri, 28 octombrie 2020

ZIUA LUI IISUS HRISTOS ESTE, IN PRIMA ZI DE CRACIUN !

 

.
28 Octombrie 2020,ora 5,11 !

Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
"Căci a Ta este ziua!
Căci a Ta este, prima zi de Craciun!"
Iata dragilor,inca o confirmare daca mai era nevoie,că prima zi de Craciun este a Mantuitorului Hristos!"
Nu mai este prea mult timp dragilor,pana la Sfantul Craciun,pana la Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos.
Începand din 14 noiembrie  2020,incepe Sfantul Post al Nasterii Domnului.Sa ne rugam ca sa fim sanatosi si cu mare iubire si Credinta,iar dupa Puterile noastre ,sa incercam sa tinem post si de la anumite alimente.
Sa multumim Mantuitorului Hristos si Prea Curatei Fecioare Maria,pentru toate cate am primit in DAR ,si niciodata sa nu ne lipsim de Hristos!
Cu dragoste,Maria.


26 de comentarii:

  1. Asa este doamna Maria ma uit cât de repede trece timpul.
    Aci este Nașterea Domnului aci este Postul Mare, nu simțim cât de repede trece.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne ajute macar de Nașterea Domnului să ajungem la Sf. Biserică sa nu mai fie ca la Învierea Domnului.
    Doamne Ajuta
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.mediafax.ro/tehnologie/un-asteroid-ar-putea-lovi-pamantul-in-anul-2068-19716597

    RăspundețiȘtergere
  3. De razboi nu se mai aude nimic?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.romaniatv.net/haos-la-dsp-constanta-au-fost-raportate-mai-putine-teste-decat-cele-efectuate_542124.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragi romini pregati fiecate o fotofrafie trasa la xerox cu nasterea lui Isus sa fie cit mai mare macar de 050'cm. Pta fi cit mai vizibila puteti sa luati ca model si aceasta care a expuso doamna Maria, deci si aceasta ar fi o forma de protext impotriva anticristului, si a celor care nu au Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu exista nici o scriere exacta pana acum despre ziua nasterii DOMNULUI-sunt doar presupuneri-postai va rog mesajul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creştinii celebrează în 25 decembrie Naşterea lui Iisus Cristos, deşi în Biblie nu apare nimic care să stabilească data naşterii sale în preajma acestei zile. Motivul precis pentru care Crăciunul a ajuns să fie celebrat în această dată rămâne obscur, dar se crede că această sărbătoatoare şi-ar avea originea în celebrările păgâne ale solstiţiului de iarnă.

      Ștergere
  7. Adevarata zi de nastere a lui Iisus o gasiti in Cartea Urantia,pe net.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ADEVARATA ZI DE NASTERE A LUI IISUS HRISTOS,este PRIMA ZI DE CRACIUN si niciodata alta !!!

      Ștergere
    2. Nu ai de unde sa stii.

      Ștergere
    3. Ziua cand S-a nascut Iisus este 25 decembrie, cu siguranta.
      In Biblie nu aveau cum sa scrie toate amanuntele, inclusiv minunile Sfintilor. In schimb au aparut ulterior carti sfinte cu relatari.

      Ștergere
    4. Anonim 29 octombrie 2020, 06:11, "Cartea Urantia" este o fictiune scrisa de niste americani cu conceptiile sectei "Martorii lui Iehova". Aceasta carte este una din miile carti care lupta impotriva crestinismului si care vrea sa demonstreze ca Domnul Iisus Hristos nu face parte din Sf. Treime. Am frunzarit-o si eu pentru ca am vazut ca o tot lauda cineva pe acest blog. Aceasta carte este foarte greu de citit pentru oameni simpli care nu sunt familiarizati cu concepte filozofice si cosmologice. Din start iti dai seama ca este o carte cu orientara sectara pentru ca incurca ingerii cu serafimii si heruvimii iar Domnul Iisus Hristos este Arhanghelul Mihail intrupat. Domne fereste! Ori citesti Star Trek sau Profetia de pe Thiaoouba , tot una este. Carti sectare si SF care au rolul de a indeparta pe oameni de la ortodoxie. Daca vreti sa stiti cum este "organizata" lumea spirituala, puteti sa cititi cartea "Ierarhiile ceresti" scrisa de Sf. Dionisie Areopagitul- carte ortodoxa.

      Ștergere
  8. Dna Maria, constatam ca guvernul refuza sa ia masuri necesare stoparii focarelor de infectare, refuza carantinarea marilor orase macar, orase care sunt motorul tarii, asta in ciuda faptului ca daca ne imbolnavim s-ar putea sa nu mai mergem la serviciu luni de zile sau deloc. Obsesia guvernului in favorizarea afacerilor patronilor se va intoarce impotriva lor deoarece peste cateva luni oricum vor falimenta majoritatea. Asta pe seama distrugerii sanatatii aproape a tuturor oamenilor. Ideea cu "sa ne infectam cat mai multi pt a crea o imunitate naturala de grup la virus" este nebuneasca, criminala. Urmarile infectarii sunt devastatoare pt organism. Se iese din spitale fara putere fizica, cu pierderi de memorie, acea ceata pe creier, cu cheaguri de sange in vasele de sange, cu miocardita cronica, cu jumatate din plamani (ma refer la functionarea lor), etc. Nu se stie daca peste cateva luni cei infectati vor mai trai sau vor dezvolta complicatii mortale. In aceste conditii, sa refuzi chiar si 2-3 sapt de izolare a tarii este inuman, arata ca habar nu are nimeni din guvern de medicina, ca suntem sacrificati pt banii patronilor si ca suntem folositi drept cobai de unele firme farma pt testarea clinica a multor medicamente. Noi suntem sacrificati, medicii si personalul medical sunt sacrificati, asta in conditiile in care pandemia poate dura ani de zile, iar valoarea unui medic va fi nemasurata. Tara se autodistruge definitiv datorita acestui guvern habarnist, care sta in genunchi in fata patronilor (care il sponsorizeaza). Stand acasa se face economie. Stand acasa se mananca de cativa lei pe zi. Au bani de masini scumpe, strazile sunt pline de masini ca nicaieri in lume, deci la noi nu exista nici o criza cauzata de pandemie. Daca nu e criza, nu exista motive de a nu izola tara pt 0 luna - doua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poporul a votat ce nu înțelegi?

      Ștergere
    2. Noi suntem sacrificati pt a se aduna bani la buget ca sa fie platite sute de mii de salarii putorilor de buge-ari inutili. A ajuns pnl la guvernare pt ca a promis injumatatirea buget-rilor, taierea salariilor putorilor, si ce constatam? Nimic. Noi muncim si ne punem viata in pericol pt bunastarea putorilor buget-re. PNL, adio voturi. O sa te rogi sa faci alegeri la anu pe vremea asta. Toata clasa politica trebuie schimbata in totalitate. Inclusiv obsedatul de la Cotroceni care ne sacrifica copiii, parintii, bunicii pt alegeri si pt bani pt putori

      Ștergere
    3. Creieri carantinati dar pana acum ati fost nemuritiri??? Cati oameni, copii mor de foame zilnic pe lumea asta? Mai multi decat covid, iar la ei ar fi simplu: in loc de vaccinuri sa se administreze medicamentul mancare! Dar un pic de rabdare sa ai ca ai sa traiesti pe propria piele foamea

      Ștergere
    4. De covid nu au murit copii,desi pina acum dictatura medicala sustinea ca copii au " sistemul imunitar" mai slab decit adultii si racesc de 5-6 ori pe an. Daca virusul ar ataca celula umana,asa cum se spune,de ce nu ataca si celulele copiilor? Sint medici care gindesc si afirma ca de fapt microbii se hranesc in corpul uman cu resturi metabolice si celule moarte,asa cum vulturii hoitari se hranesc cu animale moarte,dar pe care nu ei le-au omorit

      Ștergere
  9. Rezultatul alegerilor!!!!
    Atentie!!!!
    BILANŢ CORONAVIRUS 29 octombrie. 6.481 de noi cazuri de Covid, cel mai grav bilanţ de la declanşarea pandemiei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. In curand o sa apară extraterestrii. Vad cum intervin in pandemie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Se spune că în decembrie (2020) "se deschid cerurile și apar navele cu extratereștri"! :))

      Ștergere
    2. Nu au motiv sa intervina!

      Ștergere
  11. Se închid Germania și Franța ‼️
    Urmează Italia și Spania‼️
    Așa cum anunțam acum câteva zile pe bază de informații verificate nu bârfe, deja UE intra în lockdown și primele țări care care se închid sunt Germania și Franța‼️
    Spania și Italia nu vor aștepta nici ele 21 noiembrie‼️

    Sfatul meu pt românii din diaspora este acela de a nu veni în România de sărbători‼️
    Aici situația va fi atât de gravă în Decembrie (mai ales dacă se țin alegerile ) și capacitatea de gestionare medicală atât de slabă încât riscați enorm‼️ Aceste state au măcar un minim respect și resurse nelimitate‼️Chiar nu mai este de glumă ‼️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfatul e bun, dar situatia nu va fi grava, ca nu a fost niciodata, doar pe hirtie

      Ștergere
  12. Serios? Și ce fac, analfabeto, creștinii ortodocși de rit vechi? Tu chiar nu iti dai seama cât de talamba ești? Inepțiile tale, numai profanii le pot accepta. Iti place sa fii băgată in seama, in rest, nu ai nimic de-a face cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria,te rog,sterge comentariul turbatei de la 21.34!

      Ștergere
    2. 21.34, nu este cazul sa jignesti! Te caracterizezi bine pe tine, 21.34!

      Ștergere