miercuri, 21 octombrie 2020

MARESTE SUFLETE AL MEU PE DOMNUL ! SOTUL MEU MI-A CERUT HAINE !

 

.
"Mareste suflete al meu pe Domnul !
6 Octombrie 2020,ora 23,11!
Dragii mei,
În aceasta nopate,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:
"Mareste suflete al meu pe Domnul !
Iar un alt glas, spune cu mare bucurie asa:
Şi s-a bucurat duhul!
Duhul lui ,de Dumnezeu Mantuitorul lui !"
Clipa in care ,aud un glas care il striga pe nume pe sotul meu.
"Acum sa vina Mihail Ghiorghiu !"
Si vad dragii mei,o incapere mai sus de mine,o incapere in Cer,in care oamenii stateau la rand ,pana erau chemati de un glas divin.
Cand am auzit numele sotului (Dumnezeu sa-l ierte) ,l.am si vazut in acea clipa,stand in faţa cuiva nevazut de mine.Vad o mâna dragilor care îi da o lumanare aprinsa si o punguta mica din plastic,cat o palma de mica.Sotul meu ia cu mana dreapta punguta si lumanarea aprinsa,iar cu stanga,si-a sters lacrimile de pe obraji.
Cu o seara inainte dragii mei, am auzit glasul sotului meu care mi-a spus asa: 
"Mami,nu am haine !"
Si nu avea saracutul,deoarece, i s-a pus diagnosticul de Covid si l-au bagat gol intr-un sac de nailon,apoi in sicriu.
Am chemat un om necajit la mine si i-am dat cele mai frumoase si mai noi haine de-ale sotului meu, l-am imbracat de la sosete si chilot,pana la geaca si sapca pe cap.
Iar a doua zi cand l-am vazut la sturgarea acelui glas, sotul meu era imbracat in costum pe care tocmai i-l dadusem de pomana cu o zi inainte.
Cu adevarat dragii mei, ceea ce-i dadusem de pomana,ajunsese la el in Ceruri.
Dupa doar cateva secunde ,totul a disparut.
Dragii mei,sa avem mare grija de sufletul celor dragi si plecati din lumea aceasta.Sa le dam de pomana tot ce le placea lor in viata,căci cu adevarat se vor bucura in viata vesnica de tot ce dam noi de pomana,fie haine ,fie mancare.Acolo sus in Ceruri,au  nevoie de toate cate sunt aici pe pamant,si in mod special, de Rugaciune curata pentru mantuirea sufletului lor.
Sa nu ma intrebati dragii mei, de cat de greu imi este.Căci cu adevarat este cumplit, cand iti pleaca jumatatea sufletului.Singuratatea dac nu stii cum s-o administrezi, te pune la pamant, si-apoi sub pamant.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze dragilor si sa va apere cu mila si cu puterea Sa,cu iubirea Sa de oameni,Amin!


21 de comentarii:

  1. Dumneavoastră nu sunteți singura. Bunul Dumnezeu să vă dea sănătate trupeasca si putere sufletească.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricine poate fi lângă tine,!!nu poate inlocui sufletul pereche! Numai cine a trecut prin asta,poate simti cu adevarat ce inseamna@ Handic M

      Ștergere
  2. Dumnezeu sa-l odihneasca pe sotul Dumneavostra, Mihail, in randul dreptilor! Si Dumneavoastra sa va daruiasca sanatate si putere sa duceti Crucea pana la capat. Cu mult drag,

    RăspundețiȘtergere
  3. Oameni fara inima ! Cum poti sa ingropi un om in pielea goala??? Isi bat joc de oameni cat sunt in viata, bolnavi si neajutorati dar si dupa moarte,ii lasa sa ajuga la Dumnezeu batjocoriti si umiliti, despuiati de tot ce au avut, haine, onoare, reputatie....Vai de ei cum le-o fi sfarsitul, ca al lui Pilat din Pont...

    RăspundețiȘtergere
  4. iata ce inseamna sa dai de pomana-chiar si mancarea sau coliva se ridica la cer sub forma subsantelor de baza ca si sufletul la plecarea din trup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este asa

      Ștergere
    2. 23.59, nu crezi tu ca e asa, dar asa stau lucrurile. Tot ce se da de pomana ajunge dincolo prin acea fapta buna facuta pentru sufletul respectiv!!!
      Dumnezeu sa va ajute, doamna Maria!

      Ștergere
  5. Oameni, stau si ma gandesc ca astia, cei care fac din acest virus un factotum ca si cand virozele din anii trecuti n-au avut unele forme atat de urate incat au fost si mortale, dar nu isi facusera planul inca cu schimbarea ordinii lumii si de aceea acum viroza aceasta cu o forma urata, poate fi folosita si manipulata astfel incat omul daca are alte boli sa nu fie tratat la timpul care i-ar fi fost poate suficient ca sa se vindece, fiindca ”protocolul” nu stiu de cine initiat dar acest protocol a existat, in care nu tratau niciun fel de alta boala asociata pana cand nu iesea rezultatul testului. Asadar, imi pare rau Maria, nu vreau sa te amarasc dar poate fi posibil ca sotul tau sa mai fi avut zile de la Dumnezeu.

    dar revin, stau si ma gandesc cum ne-au lot aproape totul: taina inmormantarii, fiindca si aceasta este o taina; taina rugaciunii in biserica; taina spovedaniei si a impartasnaiei. Deci tot, pe rand, or asta nu este o lupta cu un virus ci insusi cu Diavolul, virusul fiind doar un biet copchil nevinovat.

    Acceptarea nesarutatului icoanelor sau a sarutatului cu masca, acceptarea impartasaniei cu linguritele de plastic, nu una singura inseamna mai mult decat va imaginati. Inseamna furtul darului pe care ni l-a facut Hristos, acela de a crede ca Trupul si Sangele Lui poate infecta si nu vindeca orice! Luati aminte la sens! Pai cine se impartaseste prin milioane de guri care inghit din aceeasi lingurita si nu s-a imbolnavit niciodata dupa ce a facut-o, ci dimpotriva, a capatat puteri sporite si vindecare, a inteles ca acolo in lingurita se afla un Foc Viu, care arde tot ce este rau si conserva si consacra Viata si nu o zadarniceste. A accepta gestul de a impartasi prin lingurite de plastic sau altfel cu mai multe lingurite fie ele si din argint este ca si cand ai spune ca te feresti sa nu te imbolnavesti din tot ce ne-a dat Iisus mai de pret. E ca si cand ai zadarnici venirea lui Iisus pe pamant.
    Asta ne-au luat.

    Oameni, intelegeti cu ce ne confruntam aici?

    RăspundețiȘtergere
  6. E adevarat Maria ca nu trebuie sa-ti plangi sotul, ci pe noi cei care am ramas. Pe el l-a recompensat Dumnezeu de suferinta trecuta si urmatoare, scutindu-l de tot ce vor dori astia sa urmeze. Probabil sau mai ales datorita rugaciunilor tale.
    Mai bine l-ai ruga pe sotul tau sa sa se roage la Hristos pentru noi sa intelegem vremurile si sa nu cadm in necredinta, in inselare si in tradare.

    RăspundețiȘtergere
  7. A, am uitat, acum mai nou, s-a intrecut Raul pe sine si si-a definitivat opera: iata, acum au interzis si Taina nuntilor si a Botezului.
    Ce v-am zis, au treaba cu Sfintele Taine lasate de Dumnezeu oamenilor. De taina Sf Maslu ce sa mai zic? Cati preoti mai au curajul s-o faca?

    Acum intelegeti cine e la ”aparat” ? Cu cine avem de a face ?
    Intariti-va in curaj si in credinta si nu renuntati la nimic! Virusul nu va va invinge fiindca nici nu este atat de grav pentru un om cat de cat sanatos, si cu alte boli de-ar fi, trebuie sa va ridicati imunitatea prin Vit D3, Zn, Seleniu si Vitamina C1000, in paralel trebuie o curatare serioasa de pacate prin spovedanie, apoi Impartasiti-va cu Sf. Taine si veti avea tot ce trebuie sa luptati cu orice boala fiindca fara stirea lui Dumnezeu niciun fir de par din cap nu vi se poate clinti. Daca nu se poate altfel faceti-le si pe ascuns. Exista preoti care impartasec cum se cuvine, spovedesc cum se cuvine si daca vreti sa va botezati copiii nicio lege de pe lumea asta nu o poate interzice. Daca nu vor preotii, faceti-o voi in numele Tatalui, al Fiului si al Sf. Duh! Hristos va fi acolo, va asigur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana,esti o inteleapta,dar nu mai da vina pe altii,nu e de vina diavolul,asa cum nu sunt de vina microbii pentru boli,noi sintem

      Ștergere
  8. Sufletele oamenilor nu pleacă în lumea de dincolo imbracate cu haine. Tot ce este material rămâne pe Pământ, ptr. ca lumea cealaltă este spirituală. Tot ce se dă de pomană în numele celui decedat, îl ajută să i se ierte anumite păcate. Sufletul, dupa ce i se sterge pacatul, primeste lumină și loc intr-o lume superioară.Dupa toate pomenirile, parastasele si milosteniile care se fac în numele celui decedat, acesta se înalță spiritual, adică trece în locuri tot mai superioare. Si cei care fac pomenirile primesc de la Dumnezeu, ca răsplată, tot lumina divină.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partial ai dreotate,dar un spirit nu se inalta dupa numarul pomenilor. Daca crezi,conteaza cum te porti,nu cite pomeni faci. Dumnezeu nu apreciaza naivitatea

      Ștergere
    2. 21.27 Mai mult decat corect! Asa este! Uite un om cu mintea limpede pe blog! Bravo!

      Ștergere
    3. Anonim8.57. Bineînțeles, că sufletele oamenilor merg în locurile pe care le merită, după cum au trăit în viață. Însă, toate pomenirile si milosteniile care se fac pe pământ în numele celor decedați îi ajută să se înalțe spiritual. După parastasul de 1 an, am visat-o pe mama mea: era ca un abur alb, numai chipul semăna cu ea. La un moment dat, a fost înveșmântată cu mantie tot transparenta care era aurie si forte strălucitoare. Deci, să credeți în puterea slujbelor de Parastas si in ajutorul lor.

      Ștergere
  9. As da de pomana tot ce purta cu plăcere dar aici unde locuiesc,nu stiu ce inseamna pomana! Se simt jigniți!Handic M

    RăspundețiȘtergere
  10. As da de pomana tot ce purta cu plăcere dar aici unde locuiesc,nu stiu ce inseamna pomana! Se simt jigniți!Handic M

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa este tin minte ca la tata am facut pomeni si cu pâine și l-am visat ca a zis
    Tata dă-mi si mie mămăligă.
    Va rog sa ma credeti ca chiar nu am facut mămăligă la pomeni.
    Bineinteles ca i-am dat de pomana mâncare,cu mămăligă
    Iar soțul meu era Adormirea Maicii Domnului și l-am visat in biserica si mi-a zis sa nu-i mai dau nimic ca are de toate,sa dau la părinte ca stie el unde este nevoie.
    Va rog sa ma credeti era tare darnic,nimeni nu pleca cu mâna goală de la el.
    Cat de putin dar dădea ceva.
    Cu mult drag doamna Maria trebuie sa fiti tare,pe mine credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului și multă rugăciune a avut Dumnezeu mila de mine.
    Multumesc din suflet si din toata fiinta mea ca ma ajutat sa trec cât de cât peste aceasta durere.
    Este foarte greu,mai ales cand ai un suflet atât de bun si iubitor.
    Ce sa spun asa a vrut Dumnezeu și Maica Domnului face cum stie el nu cum vrem noi.
    Va pup si aveti grija de dv.doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria trebuie sa fiti tare
    Sa va dea Dumnezeu și Maica Domnului putere
    Eu va inteleg
    Am avut o căsnicie frumoasă bazată pe dragoste și respect timp de 30de ani
    Nu gasesc nimic care să mă facă să mai uit nu dar este lângă mine si ma îndrumă și mă atenționează iar cei care vor raul meu nu ajung la mine sa-mi faca rău
    Nu pot sa va descriu aici cate face pentru mine.
    Si mai ales de 8 Martie când am simtit acel miros de zambile pe care mi le aducea in vis si zicea ca ia îngăduit Dumnezeu sa fie cu mine.
    Nu pot sa va descriu ce am simțit.
    Am fost ca 2 picături de apă ne înțelegeam din priviri.
    Ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului săi odihnească acolo unde luminează lumina fetei sale si pe noi in pocainta ne primește.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-pentru-4-saptamani_541829.html

    RăspundețiȘtergere