miercuri, 21 octombrie 2020

IISUS A CAZUT IN GENUNCHI, DIN PRICINA LOVITURILOR PRIMITE.

                               Dragii mei,


Chiar  dacă este atât de târziu, eu încă mai stau la Rugăciune, singurică în camera mea. 
Şi brusc, Rugăciunea -mi este întreruptă de un glas care spune aşa :

           "O  suta de oameni ! 
             Si au cerut viata lui si a Lui IISUS !"

Clipă în care dragii mei, Îl vad pe Iisus Hristos căzut în genunchi, sprijinindu-Se de imensa CRUCE din lemn ud, pe care o avea pe umărul stâng. 
Era îmbrăcat cu o cămaşă albă lungă, faţa rozie, părul castaniu  şi inelat, lunguţ până pe umeri, şi cu ochii LUI albaştri precum seninul CERULUI, ochi din care curgeau lacrimi; lacrimi de suferinţă.
Cineva din mulţime ,din spatele LUI, ÎL lovea cu ură şi cu putere atât de tare, încât, IISUS se apleca spre în faţă, cu fiecare lovitură primită în spate, sprijinindu-SE atât cât mai putea, de CRUCEA de pe umărul Său.
Avea Chipul însângerat şi suferea enorm, enorm de mult din pricina loviturilor primite în spate, dar si de batjocoririle  de tot felul,cât şi de greutatea CRUCII din lemn masiv şi umed. Toate Îi aduceau o suferinţă cumplită pe Chipul Său tânăr şi dumnezeiesc de luminos.
Dacă aţi fi văzut dragii mei, ceea ce eu am văzut, adică pe  IISUS  HRISTOS, pătimind  de la oamenii carora le-a făcut bine, fără îndoială că, nu v-aţi m-ai îndoi niciodată de EXISTENŢA  LUI  DUMNEZEU !
IISUS suferea cumplit, suferea cu adevărat atat ca OM, dar şi ca FIU  al LUI  DUMNEZEU !
Să-I dăruim fraţilor inima noastră, sufletul nostru şi să-I spunem cu dragoste, aşa : DOAMNE  IISUSE  HRISTOASE, toate ale mele sunt ale tale! Te rog,povăţuieşte-ma după  voia TA ! 
Mă supun Ţie,trup şi suflet, inimă şi cuget !
Şi veţi trăi fraţilor, în DRAGOSTEA LUI  HRISTOS şi cu MILA  MAICII  DOMNULUI !
                      Cu dragoste şi cu preţuire, MARIA.

16 comentarii:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=6Oa0tdaC5oY Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu eu despre ce este vorba,cei care vor incerca sa distruga Adevarul vor fi pedepsiti pt faptele lor nu vor altceva decit prin rautate si invidie sa aiba puterea sub orice chip sub orice forma dar nu uitati ca Isus nu este singur si este cu un discipol care este apropiat Lui care se vrea distrugerea lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. cum fata rozie si chipul insangerat-era o rana tot se spune ca ar fi avut peste 5000 de lovituri-

    RăspundețiȘtergere
  4. Infractorii au preluat puterea cu ajutorul Necuratului nu degeaba Isus sufera pt ca sintem un popor de mascarici cu ajutorul celor de la PNL sint mai rai ca PSD sau alte partide sa nu mai spun de cei de la pmp si usr sint marionete penale ca traiesc de pe spinarea romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aduceti-va aminte cind basescu la bagat in puscarie pe becali pt ca era incomod sau de cel care era marioneta la tvr a fost dat la o parte.Nu degeaba cei din PNL se tem din cauza Adevarului si sint tot mai multe lucruri ascunse pt a nu afla romanii adevarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.29,11.42 esti penibil! PNL ascunde adevarul dar PSD ce-o fi facut? De unde si-or fi facut averile imense? Poti sa raspunzi cinstit? Ma indoiesc!

      Ștergere
  6. Doamne Iisuse Hristoase, iarta-ne pe noi pacatosii ! Amin !

    RăspundețiȘtergere
  7. Numirea lui Florin Iordache la şefia Consiliului Legislativ, atacată la CCR. PNL invocă lipsa bunei reputaţii profesionale şi morale. Usr le-a tras-o. Usr a facut blat cu psd-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Vor urma greve pentru neplata salariilor!?!? Vom avea greve pentru sporuri?!?!
    Vor urma concedieri si taieri de salarii!?!? Urmează o perioadă critică pentru toți romanii!! Voice părere aveti? Se va adeveri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.14 vor urma palme dupa ceafa ta de intrigator de profesie! Mars de blog!

      Ștergere
  9. Suntem prea ancorati in lumea materială si nu observăm spiritualul din noi, că am fost creați așa complex încât să trăim și în Cer langa Dumnezeu o Viață Veșnică in armonie, iubire sfântă si fără lipsuri. Dl Isus ne-a deschis Cerul, ispășind pt păcatele noastre, macar sa Îi mulțumim, sa-I fim recunoscători, că americanii care în 26 noiembrie sărbătoresc Ziua Recunoștinței fata de tot ce a făcut Bunul Dumnezeu pt om, sa importam și noi ac sărbătoare, Dl Isus s-ar bucura.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne Iisus al meu,iarta-ma pe mine pacatoasa! Doresc sa ma supun trup si suflet voinței Tale!Handic M

    RăspundețiȘtergere
  11. 13.14 termina cu fatalismele! Asta e parerea!

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria nu pot sa descriu am citit despre SUFERINTA Domnului Nostru Iisus Hristos,SUFERINTA analizată de un doctor.
    În termeni medical ce chinuri,prin ce chinuri a trecut,nu am putut să citesc tot nu am avut putere,nu am putut suporta sa citesc până la capăt.
    Atâta SUFERINTA
    Doamne Iarta-ne Doamne.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc la toți.

    RăspundețiȘtergere
  13. Niciodata fiara n-a lovit asa urat. Bate un vant salbatic.
    La animale cand ataca, se dilata pupilele.
    La om, iese fiara afara si musca si loveste in stanga si-n dreapta fara sa tina cont de nimic. Matura tot ce ii sta in cale.

    Doamne Dumnezeule, apara-ne de bestie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde si concluzia ca multi oameni sunt mai rai decat fiarele! Omul distruge TOT: fauna, flora, intreaga natura, iar acest lucru va duce la extinctia umana!

      Ștergere