miercuri, 7 octombrie 2020

VINE MANTUITORUL HRISTOS !

                                    5 Octombrie 2020,ora 23,11 !

                           Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestet,vad un Cer alb stralucitor foarte luminat parca de un Soare alb nevazut.

Desi Cerul era ca de noapte la inceput,vad cum se lumineaza intr-o clipa,iar din inima Cerului alb orbitor,coboara cu bucurie si cu mainile Sale intinse lateral, Insusi Iisus Hristos Mantuitorul lumii intregi.

.Scumpul nostru Mantuitor era infinit de fericit!
Prieteni dragi, Venirea Lui Iisus Hristos va fi precum o ploaie de vara neasteptata,dar,suflarea intreaga o va vedea.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni ,si sa ne intareasca trupeste si sufleteste.Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si niciodata dragii mei, sa nu ne lepadam de Hristos si de Maica Domnului si nici de Sfanta Sa Biserica.
 Cu dragoste,Maria.


12 comentarii:

  1. ISUSE DRAG SI SCUMP ITI MULTUMIM PT TOT VA IUBESC SI VA ROG IERTATIMA PE MINE SI FAMILIA MEA SI NU NE PARASI DOAMNE AMIN

    RăspundețiȘtergere
  2. suntem in asteptare dar pana atunci vom trece prin multe necazuri-ca sa ne calim sufleteste ca si HRISTOS DOMNUL care a vrut sa sufere pt omenire-de ce?ca este calea sigura spre lumina

    RăspundețiȘtergere
  3. Mântuitorul Sufletelor Noastre vede SUFERINTA noastră și pe cei care ne aduc această suferinta.
    Doamne Mântuitorul Sufletelor Noastre,
    Vino Doamne!!
    Stiu ca sunt o păcătoasă si am gresit dar te iubesc Doamne.

    RăspundețiȘtergere
  4. Rândunelele sunt considerate a fi sacre, sfinte, întrucât se crede că au au zburat în jurul crucii pe care era răstignit Iisus Hristos. Potrivit unei legende din Danemarca, ele au dat înconjur acestei cruci, strigandu-i Mântuitorului "Svale, svale!" ("Prinde curaj," "Îmbărbătează-te"), din acest motiv căpătându-şi numele (în daneză, rândunicii i se spune "svale").

    În Orientul Îndepărtat, rânduneaua era numită "mesagerul lui Dumnezeu," deoarece se credea că a fost pasărea trimisă de Noe, de pe arca sa, pentru a descoperi dacă pământul a ieşit de sub ape.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iisus va veni dar să avem grijă să nu fie adus Iisus prin tehnologia blue boom.Mare atenție la cel fals.Dumnezeu sa ne dea lumină sa cunoastem adevarata venire a lui Iisus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tehnologia aia o au et care vor spune un adevar despre aparitia vietii pe Pamint. Unii,intetesati,se tem de marea dezvaluire si vor sa o discrediteze anticipat

      Ștergere
    2. Tare ma tem ca intr-o zi va aparea pe cer o holograma cu Isus si-l va infatisa exact ca in icoane. Nu degeaba au fost trimisi atatia sateliti anul acesta.
      Atunci sa vezi isterie in masa!

      Ștergere
  6. Sa fim serioși Am venit pe această planeta pt a împlini destinul pe care-L meritam. Putem speră, dar sa fim realisti doar suferințele ne ajuta sa creștem spiritual. ,

    RăspundețiȘtergere