vineri, 30 octombrie 2020

CUTREMURUL DE 7 GRADE DIN TURCIA SI GRECIA, S- A ADEVERIT DUPĂ DOAR 3 ZILE !

                                            Dragii mei,
Scriam in urma cu doar 3 zile ,un articol cu 
tiltul :Un Cutremur de pamant.
Iata:

UN CUTREMUR DE PAMANT !

                                             27 Octombrie 2020,ora 6,22!

                                      Dragii mei,


În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care striga asa:

            "Auleu maicuta !"

Clipa in care,vad o incapere care se clatina,se cutremura tare.

Dragii mei, vom auzi de un Cutremur mai intens.

Unde anume se va produce sau cand ,eu nu stiu a va spune.Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ocroteasca si sa ne pazeasca de tot răul si de toate dezastrele de orice natura.

                                Cu dragoste,Maria.

Si din nefericire dragilor, acest Cutremur mare s-a produs azi in Turcia si Grecia.

Iata:

Cutremur puternic, de 7 grade, în Grecia şi Turcia - Mediafax

Acum 5 ore — Cutremurul puternic din Marea Egee. Doi copii au murit în insula Samos din 
Grecia. Turcia anunţă că 6 morţi şi 202 de răniţi. Oameni prinşi ...

VIDEO - Cutremure mari în Grecia şi Turcia. La Izmir au căzut ...

Acum 5 ore — ... (EMSC), scrie Agerpres. În Turcia cutremurul ar fi avut magnitudinea de 7, iar presa locală scrie că în Izmir s-au prăbuşit clădiri.
.
Din nefericire dragii mei, sunt multi morti,multi raniti si multe persoane prinse sub daramaturi.
Mai multe clădiri din Izmir, Turcia, s-au prăbușit vineri, după cutremurul devastator care a avut loc vineri. Imaginile publicate pe Twitter arată oameni îngroziți privind blocurile care cad sau care sunt puternic afectate de seism.Cutremurul cu magnitudinea 7 a avut loc la aproximativ 17 km în largul coastei Izmirului și a fost resimțit până la Atena și Istanbul, potrivit USGS.
Sa ne rugam dragii mei,pentru cei care au murit, pentru cei care sunt prinsi sub daramaturi ca sa fie scosi in viata,pentru cei raniti.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni.Amin!
Cu dragoste,Maria.


38 de comentarii:

  1. Doamna Maria ne poti spune cine a scris pe blog cu exactitate ca va fi cutremur in Turcia si Grecia inca din luna iunie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Corecta predicție!
    Felicitări doamna Maria!
    Doamne ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cititi comentariul din 4 iulie ora 14.48. Este o precizare exacta ampla. De unde a stiut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21:16 poate avea anumite capacități așa cum are și doamna Maria sau un anumit dispozitiv dar foarte puțini îl dețin. Mă așteptam ca să facă datorită abilităților sau dispozitivului și o predicție pentru Romania în noiembrie cu ziua exactă .

      Ștergere
    2. V-am avertizat atunci.
      http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2020/07/turcia-sa-vezi-dezastru.html?m=1
      Vă spun și acuma,dacă iese Biden,va fi jale.Războiul din Caucaz se va extinde,Gog este furios și freamătă.Forfotă mare în Mediterana,Siria placă turnantă spre Ierusalim..Damascul ruine,Libanulfără busolă..vai ție Iordanie.Orientul Mijlociu!

      Ștergere
    3. Din 3 in 3 zile tot publică de vreo 5 ani iar atunci când se întâmplă de un cutremur mare iese la râpă si zice ca ea ne a anunțat, în lume sunt astfel de cutremur la 5 ani cam 2-3 iar ea stie asta si anunta tot timpul o vedem pe facebook, nu va mai lăsați înșelați...de unde stia ea?i se arată ei in vis...este vreo trimisă a Domnului?

      Ștergere
    4. Și dacă este???
      Nu-i mai bine să ne vedem fiecare de ale noastre și să nu mai jignim pe nimeni?
      Vă ajută cu ceva jignirile, răutățile? Nu vă place acest blog, nu întrați să citiți, este foarte simplu.

      Ștergere
    5. 04.33 cum adica daca iese biden? Daca ai stiut de cutremurul din Turcia inca din iulie atunci stii cine iese si la alegeri in America. Spune-ne, deci!

      Ștergere
    6. Corect. Aproape in fiecare saptamana viseaza cutremure, normal ca se nimereste chiar si sa fie. Prezicatoarea lui peste prajit.

      Ștergere
    7. 👍👍👍👍👍
      Sigur ca oricine ar putea 'sa prezica cutremure'. Si daca i-a aparut 'auleu, maicuta' pare a fi in Romania. Ar fi trebuit sa ii apara cuvinte in turca daca ar fi fost vorba de cutremurul din Turcia. 😐

      Ștergere
    8. @ 16.01 BAZAT PE TORAH:: „Trump va câștiga din nou”

      Ștergere
    9. S-au închis urnele,în USA..
      STS,ne anunță că a câștigat Joianis KWJ

      Ștergere
  4. De la cutremurul pamintului la cutremurul oamenilor.
    Marga;'' Cea mai slaba garnitura de conducatori din istoria Romaniei care sapa Democratia in interior si se pun in afara in slujba strainilor.
    Functia de Presedinte Desfigurata fara pluralism politic.
    Solutia,Sa revenim la Constitutie.''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristoiu;'' Politica Fratelui mai Mare de exemplu Presedintele se duce la Wasington doar pentru o poza''.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Presedintele SUA Churchill; ''Faceti din toti prostii conducatori si va asteptati sa va mearga bine??''-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu din prosti se fac conducatorii,ci din hoti,ca sa-i lase si pe altii sa fure. E alegerea unui popor imoral,in general. Hotia a proliferat in comunism,caci nu mai pazea nimeni proprietatea comuna.

      Ștergere
    2. Winston Churchill a fost prim ministru al Marii Britanii, în două mandate (1940-1945) și (1951-1955).

      Ștergere
  7. Dan Puric acum pe TV;''Arma politica confiscata de servicii,care au Tradat demult''.
    Mai sa fie ,astia ai lui HeElvig??-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. https://bardsofwarfilm.com/open-letter/

    Scrisoare deschisa adresata presedintelui Trump- a arhiepiscopului Carlo Maria Vigano din 25 oct (cel ce i-a scris lui Trump si in iunie) in care se arata despre Marea resetare planuita de mondialisti in care in schimbul unui venit asigurat pe viata oamenii sa renunte la libertate, familie si morala, despre lupta dintre fii luminii si intunericului, despre papa care a tradat idealurile crestine, despre alegerile americane care sunt pentru salvarea lumii sau pentru inrobirea ei, despre deep state care cenzureaza iesirea adevarului la lumina si ajungerea acestuia la oameni si este furios ca i s-a descoperit si aratat planul, despre cei ce se roaga pentru Trump cel ce se opune raului ca Dumnezeu sa-l ajute in actiunile lui benefice.

    Daca nu intelegeti engleza o puteti traduce cu google translate

    RăspundețiȘtergere
  9. Lui Daniel nu ii convine sa nu mai stapaneasca el peste toti.
    Nu mai stapaneste si aceasta este!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceaușescu nu a picat pentru ca a impiedicat oamenii sa mearga la moaște. Biserica, prin Daniel, incearca sa tina sub control masele prin frica. De parca daca nu merg la moaste dar Îl iubesc pe Dumnezeu si nu vreau sa merg in alta directie decat spre El, nu mă Mantui si vin necazurile peste mine. Ca asa vrea Daniel!
      Uite ca necazurile vin oricum. Ca stam acasa sau alergam bezmetici spre tata Daniel...
      Pentru ca necazurile sunt o forma de purificare a sufletului. Daca nu ar fi suferinta, am ajunge demoni. Ca marii sforari ai lumii, illuminati. Si marii bancheri ce manipuleaza oamenii prin ban. Si politicienii care mint si manipuleaza tot pentru ciolan.
      In lumile joase, de Iad, ca aceasta in care traim noi, inclusiv copiii sunt contaminati, satanizati.
      De mici. Chiar din pantecul mamei. Tata o injura pe mama si o bate. Tata bea, mama bea, alcoolul distruge neuronii si injuraturile distrug sufletul. Societatea este atat de contaminata incat nici cu toata tamaia BOR nu se mai pot alunga toti demonii. Pentru ca oamenii nu au fost invatati de preoti ca trebuie sa munceasca mult ca sa-si schimbe comportamentul. Ar fi pierdut popii banii pe acatiste! Cand omul isi recreeaza legatura cu Dumnezeu, nu mai are nevoie sa plateasca acatiste ca sa se roage altcineva in locul lui. Este si o mare aiureala! Pacatele sunt ale mele, legatura mea cu Dumnezeu este unica. Nu poate un intermediar sa-mi spele pacatele. Trebuie sa o fac eu. Constient ca am gresit si dornic sa fiu iertat. Daca nu muncesc, repet suferinta pana ma purific. De ce credeti ca medicamentele, desi din ce in ce mai puternice, nu-si mai fac efectul si omenirea, inclusiv copiii, este din ce in ce mai bolnava? Pentru ca s-a acumultat prea multa mizerie. Da pe dinafara!
      Ceausescu a picat pentru ca L-a negat, ca toti comunistii, pe Dumnezeu. Si cand te pui tu Dumnezeu peste oameni, te lasa Dumnezeu sa le preiei pacatele, daca nu ai stiut sa-i educi.
      Ceausescu a incercat sa ne egalizeze si noi nu suntem egali. Suntem pe niveluri de constiinta diferite unii de altii. Unii nu mai inghitim minciunile nimanui si dorim la Dumnezeu. De 2000 de ani ne tin preotii in negura războaielor lor fratricide. De ce atatea secte daca este un singur Hristos? De ce atata Ego la fiecare secta, fiecare considerandu-se detinatorul adevarului absolut? De ce atata ură, la 2000 de ani de cand a fost propovaduita Iubirea?
      Pentru ca inclusiv preotii au căzut in materie, in uitare...
      Goana dupa ban te coboara in materie te indeparteaza de spirit.

      Ștergere
    2. Din cauza prostiei voastre pt ca sinteti incompetenti si plini de venin,pt ca nu va meritati soarta pe acest pamant. Iar TU esti o neghina care trebuie smulsa din radacini.

      Ștergere
    3. 07.53 asa e,le stii pe toate,doar tu,ce secte,ce medicamemente,ce preoti,ce.....

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Si tu cine te crezi? Justitiar? I-ai luat locul Lui Dumnezeu si crezi ca faci tu separarea graului de neghina? Tu fa fapte bune, ca Sfarsitul este aproape. Vezi sa nu ajungi din sită in partea neghinei!

      Ștergere
    6. Eu prost nu sunt cu siguranta. Si nici rau. Vad mai departe decat tine, semn ca am urcat mai mult spre Dumnezeu. Tu vezi veninul propriu pentru ca esti șarpe. Vezi sa nu zbori tu acolo unde iti este locul!

      Ștergere
    7. 07.53 Ceausescu s-ar putea sa fie mai sus in ceruri decit multi dintre noi.

      Ștergere
    8. 07.53 Ai dreptate,nu ar trebui sa existe secte,popi,religie,doar oameni ca tine care judeca singuri sau ca ala cu cartea urantia,care citeste o carte dictata de diavol,in care scrie ca Isus era impotriva dogmelor religioase

      Ștergere
    9. Ceaușescu nu era ateu, credea în Dumnezeu, dar asa erau vremurile atunci!

      Ștergere
    10. 31 octombrie 2020, 07:53
      La care munca te referi,la aia care produce bunuri sau aia care studiaza divinitatea? Ca eu am recomandat cartea Urantia( pentru studiu) si am primit bobirnace( poate chiar de la tine)

      Ștergere
    11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  10. A fost BOMBA SONICA.
    Vam spus din luna mai ca o sa fie cutremur in Turcia si se va simti și in Grecia.
    Bomba sonica este folosita la noi in tara pe ascuns... Vor fi multe catastrofe in tara noastră (am anunțat de cativa ani, insa nimeni nu ia în seama, se musamalizeaza totul). O sa vedeți multe!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi, cutremure s-au petrecut toata istoria. Traim pe o planeta, nu intr-un incubator unde suntem tinuti la caldura si perfect protejati.
      Ca o fi fost o arma sonica folosita ca sa provoace cutremure, sau o fi fost pur si simplu planeta care are legile ei, nu conteaza. Ii poti opri tu pe rusi si americani sa faca experimente pe noi? In niciun caz. Se cred stapani de sclavi, la fel ca Erdogan si alti nebuni de pe pamant. Singurul lucru pe care il poti face este sa fii bun. Ca sa ai vibratia suficient de ridicata, incat răutatea sa nu te afecteze prea mult. Sa ramai in Dumnezeu.
      Aaa...ce puteau face oamenii? Puteau sa iasa in strada si sa manifesteze cand au aflat ca ucide coruptia generalizata din tara asta. Ucide copii si ucide un habitat in care ar fi trebuit sa traim si sa invatam anumite lectii. Nu au facut-o romanii...Au stat ca oile si uite ca raul s-a amplificat. Cei din # Rezist au iesit, dar manipulati de securistii lui Ioha cel Trufas si Crud.
      Pentru ca raul sa triumfe este suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic.
      Daca turcii ar fi manifestat impotriva coruptiei cu damf prefacut religios al stapanirii Erdogan, ar fi fost ucisi.
      Romanii nu au iesit nu de frica, pentru ca stapanirile in Romania nu au fost chiar criminale. Pe termen lung, din cauza hotiei, da! Stapanirile din tara noastra au ucis copii si visele tinerilor. Si batrani.
      Romanii nu au iesit din indiferenta. Nu de frica.
      Asa popor, asa destin. Destin mărunt. Ati fi putut fi un popor demn si curajos, mandru de tradițiile si tot ce are frumos aceasta tara. Dar si constient de pacatele sale, ca sa si le repare.
      Ati ales sa stati ascunsi si sa sperati ca scapati mai ieftin decat alte popoare. Adica, un fel de curaj al gainii ce spera sa nu-i fie ei taiat capul chiar astazi.

      Ștergere
    2. Pai cine, ce sa facă, ce putem face noi? Cine folosește acea "bomba sonica" și cu ce scop?!

      Ștergere
  11. nu este nici o satisfactie ca s-a adeverit premonitia nu asta e important daca DUMNEZEU este creatorul atunci el stapaneste totul cred ca dati drumul la mesaj

    RăspundețiȘtergere
  12. Dumneata ai ,,vazut,, , de fapt , ceea ce va urma. La noi

    RăspundețiȘtergere
  13. La noi oamenii de valoare sint uriti pentru ca ei gindesc si nu se lasa condusi orbeste.-craciun

    RăspundețiȘtergere