duminică, 25 octombrie 2020

CUTREMUR ? OLEACA DE CUTREMUR DE PAMANT !

 

                                          24 Octombrie 2020,ora 6,33 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

       "Cutremur!

 Dar un altul intreaba uimit:

        Cutremur?

Si iar i se raspunde:

        Uite cum se cutremura!

        Uite asa,oleaca de Cutremur de pamant!"

Clipa in care dragii mei, vad o incapere normala,in care se afla o masa din lemn.Brusc,masa din lemn a inceput a se cutremura mai tare,a inceput a se clatina mai tare.

Incepuse un Cutremur mai intens.

Dragii mei,daca ne gandim la aceste cuvinte:

  "Uite asa,oleaca de Cutremur de pamant!"

ne ducem cu gandul ,la un Cutremur (poate sa nu fie mare totusi),de pamant care s-ar produce in zona Moldovei.In Moldova se vorbeste cu "oleaca",cuvant care inseamna: puţin sau mic,nu prea mare care sa ne sperie.

Deci,ne putem gandi la un Cutremur moderat care s-ar putea produce in tara noastra,in zona Moldovei.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie sau fara de voie, sa incercam macar,ca sa facem Voia Sa,să respectam Poruncile Sale, si nu in ultimul rand ,sa ne intarim in Credinta si sa multumim clipa de clipa,pentru faptul ca sunte sanatosi si-i avem pe cei dragi langa noi si in mijlocul nostru.

                              Cu dragoste,Maria. 


20 de comentarii:

  1. Oleaca mai mult. Sa-i sature pe romani de bani, de virusi , de furaciuni, de haremuri, de tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ocrotim România. Ierusalimul cel vechi este acolo unde au fost patimile Mele cele mai crâncene, iar Ierusalimul cel nou, în curând îl veţi vedea unde e dacă vă pregătiţi. Ierusalimul cel nou este România. Judecata de apoi este în România.

    extras din Cuvântul lui Dumnezeu din 27-05-1986

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ,s-a implinit ,lant de cutremure in ultimile zile in Romania,dar mici-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria mi ati "visat" adica vazut pe DOMNUL Mihai DUPA ce a plecat la DOMNUL?.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. R, tu esti in regula? Ai nevoie de ajutor? Iti citesc comentariile si din ele rezulta ca lucrurile nu-s taman roz pentru tine.
      P.S.Scuze ca mi-am permis sa te abordez.

      Ștergere
    2. R, nu e bine sa blestemi!

      Ștergere
    3. Acest R este f. clar ca nu e bine deloc! El/Ea doreste raul celorlalti si sta si blesteama.

      Ștergere
  6. Cutremur! Dinca da in vileag totul

    RăspundețiȘtergere
  7. Ultimatum la adresa lui Orban-premierul din partea unei avocate care spune ca va deschide procese impotriva lui pentru nerespectarea drepturilor religioase,a constitutiei si hotaririle Curtii Constitutionale la pelerinajului de la Iasi si acum miine la Bucuresti cind se anunta si protestatari din tara-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stire falsa cu protestatarii. Cei aratati la mizeriile TV cu steaguri si faclii erau oameni in Valea Uzului sa cinsteasca eroii romani cazuti in lupta. E si ziua armatei. Evdent, seful ungur al consiliului judetean interzis adunarea dar nu si sarbatorile unguresti.

      Ștergere
  8. cu ceva ani in urma de sf DIMITRIE BASARABOV a fost cutremur de grad 6 la noi

    RăspundețiȘtergere
  9. Izolarea Pamintului datorata rebeliunii lui Lucifer a suspendat procesul prin care muritorii pot trece direct in "rai" imediat după moarte. Înaintea epocii lui Iisus, toate sufletele dormeau până la reînvierile judecăţii de ispăşire sau până la reînvierile milenare speciale. După aceasta, toate creaturile volitive ale acestei lumi, a căror minte este normală, vor primi un " inger al drumului spre rai" îndată ce vor atinge un anumit nivel de moralitate.
    Fragment din Cartea Urantia( se citeste pe net). E o carte primita de la ingeri. Este descris universul si cum este lumea spiritelor,viata si misiunea lui Iisus. O carte care nu pare un fals.

    RăspundețiȘtergere
  10. S-a adeverit din nou ce ați prezis
    , la ora 18:24:36 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.7, la adâncimea de 115km.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am descoperit, cu ajutorul acestui blog, cartea Urantia, un cadou facut de spirite inalte locuitorilor Pamintului. In carte se afla istoria Terrei(numita Urantia in lumea cereasca), modul de organizare a universului creat de Dumnezeu, viata lui iisus ca model de urmat pentru cei ce doresc viata vesnica. Sint la inceputul lecturii si vreau sa vad daca biserica are dreptate in ceea ce priveste reincarnarea. Pina acum nu am gasit referiri la reincarnare. Ce am aflat este ca se face o judecata a celor care au murit iar unii continua existenta pentru ascensunea in lumea spirituala, facind scoala pe 570 planete diferite. Nu stiu ce se intimpla cu cei care nu trec de judecata, continua cu alta viata pe Pamint sau trec in nefiinta. In carte se spune ca oamenii care ating un anumit nivel de moralitate primesc o scinteie divina(care nu ne insoteste din nastere). Cartea se poate citi pe telefon sau calculator(se descarca capitol cu capitol, gratis).

    RăspundețiȘtergere
  12. 26 oct 16:34-un cutremur resimtit la noi trebuie sa treaca de 4,5 pe richter-la 2,5 nu se simt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creează panica cu anunțuri repetate de cutremur. Eu nu vad nici un cutremur in urmatorii 5 ani. Oare ce interes are sa panicheze poporul? Nu este suficient câtă tensiune creaza politicul? Ce se ascunde in spatele acestor anunțuri repetate facute in ultimii 10 ani? Si tot nu a fost cutremur...

      Ștergere
  13. A fost cutremur in zona moldovei noaptea trecuta.cat pot fi unii de caposi ca sa ñu vada sau sa se mai indoiasca de cele spuse.

    RăspundețiȘtergere
  14. S-a adeverit! A spus unul in 7 mai aici pe blog ca va fi cutremur in Grecia. A stiut exact tara.

    RăspundețiȘtergere