miercuri, 14 octombrie 2020

MULTUMIRI TUTUROR DONATORILOR CARE ,NE-AU AJUTAT SA CUMPARAM SOBA DIN SFANTA BISERICA ! AVEM NEVOIE, SI DE O SFANTA SI DUMNEZEIASCA EVANGHELIE !

                               



                                                 Prieteni dragi,

Parintele multumeste din inima tuturor Donatorilor care ne-au ajutata sa cumparam sobita pentru Sfanta Biserica! Fiecare Donator este pomenit de Părintele la fiecare Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie.
Cine dorește si poate ca sa ne ajute,avem nevoie sa cumparam si o Sfanta si Dumnezeiasca Evanghelie.Cea care o avem acum,este foarte veche si deteriorata! O Sfanta Evanghelie costa circa 2500-3000 lei cu acele coperti argintate !
Si eu va multumesc Prieteni ,si voi veni cu lămuriri,in ceea ce privește cumpărarea unei Sfinte Evanghelii!Dumnezeu si Maica Domnului sa va binecuvinteze impreuna cu toti cei dragi vouă.
Am dat la Parintele intr-un Pomelnic numele mic al fiecărui Donator,iar Parintele va pomenește la fiecare sfanta si dumnezeiasca Liturghie!Doamne ajuta!
.


Dragii mei,Sfanta Biserica are nevoie neaparat de o Sfanta si Dumnezeiasca Evanghelie,care costa circa 2500-3000 lei cu acele Coperti argintate sau aurite.
Sfanta Evanghelie actuala nu mai corespunde nici scrisul,atat este de veche este ,si s-a si deteriorat foarte mult .
Cine doreste si poate,o poate face donand in contul meu orice suma cat de mica,iar eu voi filma Sfanta Evanghelie si pe Părintele care vă va multumi din suflet.
 Ce poate fi mai frumos,decat sa ajuti la cumpararea unei Sfintei si Dumnezeiesti Evanghelii care ramane peste ani si ani,si din care, multe generatii isi vor hrani sufletul cu al Lui Dumnezeu Cuvant? 
Iata Contul meu:

RAIFFEISEN BANK :
      
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307    
Va rog dragilor,sa specificati la Banca-DONATIE pentru Biserica!
Telefonul meu este:0747226236 !

.
Cu iubire si cu recunostinta ,Maria.



16 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu avem cont in euro.Dar se poate pune euro si sunt transformati in lei.Multumiri !

      Ștergere
  2. Din nou record.
    BILANŢ coronavirus 14 octombrie România. Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, 4.016 cazuri noi de infectare cu coronavirus, 66 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 au murit. De asemenea, a fost înregistrat un nou record de pacienţi internaţi la ATI - 686.... Acesta este rezultatul de la alegeri. Pandemia nu a tinut cont de alegeri. Poate la cele parlamentare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:55Un nou record la....Minciuni!Nu mai fiți creduli și fricoși căci va mint fara rușine!Credeți in Dumnezeu că El va protejeaza!

      Ștergere
    2. Nu poti sa crezi si in covrig si in Dumnezeu

      Ștergere
  3. Nu e chemarea mea sa va ajut. Aveti pe Domnul Iisus, aveti toate ramasitele pamantesti de care sa va folositi, va descurcati si fara mine.
    Am crezut ca vorbim aceeasi limba, dar nu, voi sunteti gata sa crucificati omul pentru adevarul pe care il spune.
    N-ai voie sa bagi mana la sfanta!
    Cum nici tie n-a venit careva sa-ti bage mana, nici tu nu ai voie sa faci ei asa.
    Nu ma intereseaza argumentarile si acoperirile voastre. Nu bagi mana la sfanta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Obsedatul tot obsedat ramane... a se vedea acest R care vorbeste cum vorbeste si care sigur il va vedea Dumnezeu pentru aberatiile si interpretarile sale tendentioase.
      Daca nu vedeam mesajul acelei persoane as fi zis ca ce indruga acest personaj jalnic numit "R" o fi adevarat.
      Dar in acel mesaj o persoana relata foarte clar ca s-a infaptuit o minune si Sfanta Parascheva a ingaduit sa ii cada sticluta cu mir acelui om in racla Sfintei Parascheva si astfel, cand a vrut persoana respectiva sa recupereze mirul sfintit, a simtit ca sfanta este vie si are temperatura unui om viu!
      Asa ca se vede mai mult decat clar ca acest personaj malefic
      , tendentios, intitulat "R", are probleme psihice foarte grave si ca recomandare: ar fi bine sa se trateze la psihiatrie pentru a nu i se agrava boala psihica de care sufera! Nu este o rusine sa recunoasca acest "R" si sa se trateze cat mai repede posibil de boala sa psihica, de scenariile fantasmagorice si inventiile pe care le are, de care sufera!

      Ștergere
  4. Ludovic Orban îi cere ministrului de Interne să dea amenzi "fără milă"-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Viituri si alunecari de teren. Pericol! Urmeaza prapadul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În timp ce la munte este iarnă în toată regula, ploile au făcut prăpăd pe litoral. Un sat din judeţul Constanţa a fost acoperit de grindină. Cinci persoane, printre care şi doi copii, au fost evacuate dintr-o casă afectată de viitură.

      Ștergere
  6. Daca e in faliment,de ce nu se inchide?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi tu ca nu se poate inchide. Poate sa se inchida singur cu soba in biserica si sa dea pe toti ceilalti afara.
      Asa vrei? Sunt destui in Romania care asa fac: ii dau pe ceilalti care nu sunt pe titlu afara si raman doar ei sa-si faca de cap in locul respectiv.

      Ștergere
    2. R 07.45, nu se intelege nimic din ce scrii. Nu se intelege ce vrei sa exprimi acolo. Mintea ta este cam dusa...

      Ștergere
  7. BILANŢ coronavirus 15 octombrie România. Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, joi, 4.013 cazuri noi. Este pentru a doua zi consecutiv în care numărul cazurilor noi de COVID-19 se menţine peste 4.000. La Terapie Intensivă s-a înregistrat un nou record de pacienţi internaţi în stare gravă - 721 persoane. De asemenea, 73 de persoane infectate cu virusul SARS-COV2 au murit.

    RăspundețiȘtergere
  8. De unde se poate cumpara o Sf.Evanghelie doamna Maria?
    Va rog sa-mi spuneti
    Va pup

    RăspundețiȘtergere
  9. R comentariile tale sunt extrem de alambicate-esti roman?!-scrie frate corect si inteligibil-sau treci pe alt blog-doar vezi ce spun cei care posteaza si nici ca te lasi

    RăspundețiȘtergere