duminică, 18 octombrie 2020

URMEAZA O SARACIE CUMPLITA ?

 

                                      18 Octombrie 2020,ora 6,22 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

           "Saracie mare!

          Si ma intreb:o sa fie chiar asa saracie mare ?

Dupa care, glasul dispare.

Dragii mei,la tot ce se intampla astazi in lumea intreaga,este foarte posibil ca sa ne confruntam cu o foamete la nivel mondial.

Dar ce putem face?Suntem prea mici ,ca sa putem face ceva in acest sens.

Putem insa, ca sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii, ci sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni.

Dragilor, sa multumim Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria,pentru fiecare zi pe care o traim ,pentru fiecare bucurie si tristete.Căci,numai asa ne vom mantui sufletul.

Sa ne intarim in Credinta si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.

                              Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. Sa citim câte un capitol din Psaltire in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  2. fara servici multi vor ajunge saraci lipiti-ca sa nu spunem sde seceta din anul acesta

    RăspundețiȘtergere
  3. Se va rupe lanțul de alimentare, deja se vorbește de săraci și se vor multiplica în scurt timp.
    Asta pt. Că ne e gândul doar la maț. Omul se " hrănește" și cu Cuvântul. Ar fi destul să mâncam odată pe zi. Nu ar mai fi atâția bolnavi

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va fi nici o sărăcie, va fi doar pandemia . Vad ca va fi tot asa. Ca popor avem ce am votat si ce ne-am dorit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca esti un intelept,ai mai avut postari cu mesaje linistitoare. Chiar ai darul de a vedea in viitor? Cine esti? Pune si tu un nume,sa fiu atent la comentariile tale!

      Ștergere
  5. pai onorabilii din varf sunt mai preocupati sa cumpere armament de la sua (tabara oculta nu cea a lui Trump), nefolositor cuiva, decat sa porneasca economia, sa impulsioneze agricultura si sa faca provizii pentru poporul ROMAN

    RăspundețiȘtergere
  6. NORMAL ca urmeaza in ROMANIA o saracie MARE dupa ce evreii care au impus au distrus tot omorind si alungind oamenii si animalele , caii si impunind Comunismul iar acum romanii gresesc din NOU alegindu-le copii acelor criminali ca tatal securist al lui Orban sau pe Alogeni ca profesorul de Marxism-Leninism Hanti-Struli Iohannis care vorbeste de Stefan cel Mare si Avram Iancu ca despre niste infractori pe care noi i-am lauda prea mult-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. 2022 va fi greu dacă nu se fac investiții majore anul viitor în infrastructură.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zau? Pina acum ne-am descurcat cu ce avem,esti indoctrinat politic

      Ștergere
    2. 14.42 Avea dreptate Catarama,punea 500 000 de oameni sa munceasca la infrastructura,dar fara salarii,ca banii ajungeau doar pentru asfaltul pe care se plimba bolizii din uie

      Ștergere
    3. Mihai 14.42, tara piere si baba se piaptana??? Iti trebuie infrastructura pentru a te plimba cu Jeepanul personal sau propriul camion? Simplu: nu te mai plimba! Ce sa spun! Infrastuctura vrei cand situatia e cum e!

      Ștergere
  8. Dupa cum a afirmat corect doamna Maria intr-o postare anterioara, se doreste reducerea masiva a populatiei de pe glob si astfel se va si intampla, cu orice risc. Multi stiu asta, dar nu vor sa o recunoasca.
    Urmeaza, din pacate o criza economica si alimentara profunda.
    -fost ofiter SRI-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat . Ne astepta vremuri grele !

      Ștergere
    2. 16.19 pentru tine sper sa fie grele, ca sa te saturi sa mai bocesti!

      Ștergere
  9. Acest lucru doresc cei mai mari ai lumii doamna Maria sa aduca tarile mai mici la sărăcie sa putem călugări pentru ei.
    Dar BUNUL Dumnezeu nu va îngădui peste tot aceasta sărăcie va avea grija de oamenii care se roagă si cred in Dumnezeu și Maica Domnului.
    Poporul nostru este puternic in credința lui si sa vazut,acest lucru este cel mai important.
    Sa ne apere Dumnezeu de tot raul.
    Sa faca Dumnezeu lumina si pace pe pământ.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  10. DEJA OMENIREA TRAIESTE O SARACIE MARE ..IN DUH, NIMIC NU COMPENSEAZA ACEASTA SARACIE AL SPIRITULUI.TRUPUL POATE FI INFOMETAT ,DACA SUFLETUL E PLIN DE CREDINTA IN CREATOR.....TRAIM VREMURI TULBURI SI HAOS POATE NU VIZIBIL CI LATENT SI ASCUNS CA UN HOT CARE SE INFILTREAZA IN CONSTIINTA OAMENILOR CREAND NEINCREDERE SI PANICA ,ADUCAND SPAIMA IN INIMILE OAMENILOR NEJUSTIFICAT DOAR PENTRU ,CA SE AUDE ......EU CRED CA VA FI BINE .SI OAMENI LUMINOSI CU SOARE IN SUFLET SI CUGET VOR ELIMINA FRICA NEJUSTIFICATA ....VIATA MERGE INAINTE SARAC SAU BOGAT ...CE VA FI ... NUMAI CU VOINTA CREATORULUI VA VENI SI SANT SIGURA ,CA EL NU I-SI DISTRUGE CREATIA DE DRAGUL OAMENILOR CARE SE SUPRAPUN UNII CHIAR LUI DUMNEZEU CREZAND CA SANT TOT UNA .....ADAPATI SUFLETUL CU CREDINTA ...SI FOAMEA VA PIERII.

    RăspundețiȘtergere
  11. Romanii pe locul doi in UE cu risc de 31 procente de saracire in viitor,ne intrec doar bulgarii cu un procent si sintem urmati de greci-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Uitati aici o stire noua sau un zvon care circula pe net "trebuie sa moara 4 milioane de romani" ca pnl sa iasa invingator. Nu stii ce sa mai crezi dar sint multe nereguli si coincidente referitor la DSP-uri si a altor servicii care nu fac altceva decit sa creeze haos si nencredere in guvernul actual.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesti criminali de la PDL+PNL+USR+PMP in frunte cu hotul de case din Sibiu vor asasina cel putin 6 milioane de romani(votantii reali ai PSD)ca sa-si puna dupa guwernul lui si primarii lui si parlamentul lui!!!

      Ștergere
    2. Este confirmata de Strainu Cercel nu degeaba se ascund multe adevaruri.Aici este mana celor de la PNL.

      Ștergere
    3. Ce e confirmat de strainul de specialist? Cercelul nu e de la penelei,e mai vechi

      Ștergere
  13. Daca vor da faliment dupa faliment toate,daca sint inchise,linistit poate veni o saracie....

    RăspundețiȘtergere
  14. O dată cite centre de ciini in Romania .destui să consume pe puțin 3 miliarde pe an nuca mirați că doar directorul acestui domeniu are180 milioane pe luna vedeți singuri cît ridica ailalti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde sa ne uitam,prin gaura de la covrig? Ce,e usor sa eutanasiezi caini? Desi virusii fac prapad printre puii de caine,tot sint prea multi pe Pamint

      Ștergere
  15. Gheorghita Jugaru dute întâi la școală... Ce trist...

    RăspundețiȘtergere