vineri, 30 octombrie 2020

OMENIREA DĂ PE DINAFARĂ ! SUNTEM OARE PREA MULŢI ,PENTRU PLANETA PĂMÂNT ?



                                                                            Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă m-au trezit multe glăsucioare de copilasi care râdeau şi se bucurau, de parca ar fi fost pe un câmp cu flori la joacă.
       ........

Nu-i vedeam ,dar îi auzeam bucurandu-se cum numai ei ştiu s-o facă. 
Şi peste bucuria divină a copilasilor, intervine un glas puternic si extrem de hotărât, glas care spune aşa :

                    "Omenirea !
                  Omenirea  dă  pe dinafară!
               Da ! Omenirea dă pe dinafară !"

Şi aud în continuare, glasurile divine ale florilor vieţii noastre care se jucau si alergau de ici colo.
Dar în acelasi timp ,încă auzeam ecoul cuvintelor acelui glas puternic si ferm, care spunea :

                   "Omenirea  dă pe dinafară!"

Dragilor, puterea noastra in a supravietui frumos si bineplacut Lui Dumnezeu, este să ne iubim neconditionat Aproapele, sa ajutam pe cei necajiti si oropsiţi, fara ca sa asteptam rasplata, sa fim buni si milostivi, sa mergem la Sfanta Biserică, sa luăm aminte la ce ne învaţă Preotul, să păzim Poruncile Domnului si sa facem numai lucruri bune si bineplăcute Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului.
Dumnezeu va cerne Pământul şi odată cu el omenirea, dar cei care au păzit Poruncile Sale, vor supravieţui si vor avea vesnic un loc în Împărăţia  Tatălui Ceresc .
                                  Cu dragoste şi preţuire, Maria!  

18 comentarii:

  1. Orașele sunt foarte aglomerate, nu și satele, nu și câmpiile multe, nu și dealurile...

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria se vede ca se îndeplinește aceasta profeție la ce trăim azi.
    Se va da lupta pentru credința.
    Cea mai grea luptă.
    Vedeam aseară cât de frumos a vorbit unul dintre invitați si cat de urat a vorbit Cristian Tudor Popescu.
    Ce pot sa zic poporul roman a sărit pentru credința lui.
    Sa nu creada nimeni ca totul va rămâne așa sa ne rugam sa fie pace si liniște în țară.
    Mai citeam aici pe blogul dv.la unele persoane,când vine revoluția?
    Cand vine războiul?
    Fratilor noi sa ne rugam sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului da război,de războiul dintre noi,sa nu ne dorim,Ce aduce toate astea?
    Durere SUFERINTA.
    Vor veni toate atunci când va hotărât Dumnezeu și Maica Domnului.
    Războiul se duce acum,sa privim si sa vedem,cel mai mare război,pentru credința.Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi sa fie pace si iubire pe pământ pentru fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta! sa fie oare vorba despre faptul ca oamenii de pe tot globul sunt iritati de aceste masuri care restrang libertatea si care produc atatea decese? cam asa cum ne exprimam cand mamaliga clocoteste pe foc si deodata da pe-afara...

    atunci cand Dumnezeu da viata unui nou trupusor e de la sine inteles ca acea noua faptura are loc pe Pamant si tot ce-i trebuie ca sa-si duca traiul (altii se impiedica de el, din pacate)

    oricum, cert e ca SUFLETUL ESTE NEMURITOR si ca merge intr-o alta lume, sufletul nu dispare ci isi continua existenta in vesnicie - in Rai sau in Iad, fiecare cum isi alege sa traiasca inca de aici...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este chiar sigur ca toate sufletele isi continua existenta,unele merita raiul,dar se pare ca pentru cele imorale nu exista iad. Oricum,nu este normal sa credem ca Dumnezeu a facut un loc numit iad,cel mult dadea o sansa la o noua existenta a sufletului,dar nu e logic,de vreme ce sufletul este acea parte a unei fiinte umane,care e altceva decit spiritul,care este un fragment din Dumnezeu,care se adauga unei fiinte umane,mai tirziu decit momentul nasterii,atunci cind fiinta umana da dovada de moralitate. Deci,daca un om nu are o viata asemanatoare cu cea a lui Iisus,spiritul se intoarce la locul de unde provine,urmind sa se alipeasca unui alt trup uman.Ca sa apara o fiinta ce va trai pe o planeta superioara Terrei(denumita si Urantia), va trebui sa se uneasca sufletul cu spiritul,daca nu,sufletul uman nu supravituieste,etern fiind doar spiritul.

      Ștergere
    2. Vezi acum de ce atatia binevoitori intermediari intre om si Dumnezeu? Ca sa nu scapam din starea de sclavie in care ne tin illuminati.
      Multi copii care vin pe pamant sunt Mesageri din lumile superioare. Fortati sa mearga la biserica sau la alt templu de rugaciune sau spalati pe creier, indoctrinati, uita cine sunt, de unde vin si ce Misiune au pe pamant. Cel mai grav, fiind copii subordotati si talentati, sunt folositi in scopuri meschine, ca sa aduca bani in buzunarelw unora. Cum ar fi emisiunile TV care fac rating chemand copiii talentati sa aduca bani in buzunarele smecherilor trusturilor TV. Imi amintesc de alt smecher, Dan Diaconescu. Ii mirosise ca oamenii cauta paranormal si invita tot felul de circari.
      Si uite asa, oamenii isi fura singuri sansa la Mantuure. Trufia habotnico-religioasa construieste o colivie pentru toate entitatile venite de Sus.
      Mai mult ca sigur, Dumnezeu a observat ca vin pe pamant suflete evoluate care nu sunt lasate apoi sa se intoarca la Dumnezeu.
      Va amintiti? " Lasati copiii sa vina la Mine".
      Ii duceti la popa si sa pupe moaste, obligandu-i sa ramana in religia voastra de Ev Mediu. Departe de Dumnezeu, copiii evoluati se imbolnavesc. Ca si cum dai unui copil sa bea apa statută, mocirloasa, in loc sa-l lasi sa bea apa de izvor. Toate religiile si-au taiat legaturile cu Izvorul. Cu Sursa. Cu Dumnezeu. Religiosii nu sunt credinciosi. Sunt doar fanatici si trufasi care vor sa taie aripile celorlalti. Cine nu poate zbura vrea ca toti sa fim lipsiti de aripi.

      Ștergere
    3. Aurelia,nu reusesti sa-mi transmiti nici o idee

      Ștergere
    4. Aurelia,ai baut redbull?

      Ștergere
  4. Abia s-a instalat primarul nou Fritz si la Timisoara a inceput sa bata un vint protestant mai Occidental.
    O femeie la intoarcerea de la serviciu a fost batuta si a murit pentru ca un tilhar ii voia Telefonul.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cracaciune, nu ti s-au lipit ochii de ecranul televizorului cat stai toata ziua si te holbezi in el? Ti s-a mai spus ca nu ne intereseaza „stirile” tale si tot nu intelegi!

      Ștergere
    2. Si sa vedeti citi hoti si tilhari si criminali vor mai fii,daca se restring toate asa,lunile si anii urmatori si nu o sa mai aiba ce minca unii...

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, sa fiarbă! E barbat! Barbatul nu ar trebui sa fie un laș ce se ascunde sub fuste de femei.

      Ștergere
  6. Populatia unei tari trebuie sa fie in concordanta cu suprafata ei si resursele naturale, scrie si in adevarata biblie-cartea Urantia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ete na! Mai gasisi o Biblie! Nu te-ai prins ca nu prin carti te Mantui? Te Mantui numai prin Iubire.
      Populatia unei tari nu trebuie sa fie in nicio concordanta cu nimic. Trebuie sa traiasca in armonie cu tot ce cuprinde tara aceea. Omul a creat dizarmonie distrugand natura si i se intoarce inapoi bumerangul.
      Lăcomia, deh..
      Acel vitel de aur al evreilor, idolul ban, idolul putere, idolul faima, idolul trufie...idolul prostie...Unii chiar la zeul prostie se inchina!

      Ștergere
    2. Toata lumea munceste pentru bani,au muncit si parintii lui Isus,si Isus. Iar cine e vrednic,sa cistige mai mult,dar sa pastreze timp pentru cunoastere.

      Ștergere
  7. Nici 10% din toata suprafata locuibila a Pamantului NU este ocupata!!!!!!!
    Deci... nu suntem chiar atat de multi pe cat ni se induce ideea.
    Natalitatea a scazut foarte mult in ultimele decenii.
    Numarul deceselor il depaseste pe cel al nascutilor.
    Si in alte vremuri/timpuri/secole/ere, Pamantul era populat mai mult chiar decat acum si nimeni nu se plangea ca acum, ba chiar se intelegeau mai bine oamenii decat in timpurile actuale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un preot ortodox impuscat in abdomen pe strada in Franta,al treilea atentat in trei saptamini-craciun

    RăspundețiȘtergere