miercuri, 7 octombrie 2020

Va rugam ,Donati pentru Pictura Sfintei Biserici INALTAREA DOMNULUI din Tecuci!

  Va rugam, Donati pentru Pictura Sfintei Biserici INALTAREA DOMNULUI din Tecuci ,judetul Galati ! Haideti fratilor ca sa daruim din toata inima pentru BISERICA DOMNULUI,căci cu atât vom ramane,nimic nu vom lua cu noi cand vom pleca din aceasta lume.Cu faptele bune ramanem! 

Sa ajutam ca sa straluceasca Biserica Lui Hristos si a Prea Curatei Fecioare Maria,impreuna cu Sfintii Săi !   Va rugam cu inima si cu sufletul,ajutati-ne financiar pentru  a duce la desavarsire PICTURA SFINTEI BISERICI -INALTAREA  DOMNULUI din Tecuci,pentru care va prezentam si DOVEZI graitoare in videoclipul de mai jos : 

 
                   .

Videoclipul este din 5 parti,dar nu are o ordine cronologica, ci l-am postat asa cum m-am priceput eu,ca incepatoare in filmari cu telefonul.
Va multumesc mult!


DONATII pentru Pictura Bisericii INALTAREA DOMNULUI din Tecuci!Cont:UNICREDIT Bank SA RO66BACX0000000850800000.Cod fiscal:13495840

Peretii goi si albi, asteapta Mila si Iubirea Crestinilor si Iubitorilor de Dumnezeu si de Maicuta Domnului  ca sa fie pictati cu Chipurile Sfintilor,cu Chipul Prea Sfintei Treimi si al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu!
Va rugam ,ajutati-ne pentru ca BISERICA SFANTA a Lui Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu ,sa prinda viaţă vesnica !    
   Tel.Parintele Paroh :0729079924 !
Contul PAROHIEI  :

Cont UNICREDIT BANK SA

:RO66BACX0000000850800000 ,
Cod fiscal :13495840 !                         

                             Dragii mei, 

SFANTA BISERICA cu hramul Inaltarii Domnului din Tecuci, este noua si cu pictura neterminta la interior.
Vin la voi dragilor,cu Rugamintea fierbinte de a ne ajuta financiar ca sa putem duce la desavarsire, toata pictura din interiorul Sfintei Biserici.
Aceasta este Sfanta Biserica care are nevoie de ajutor financiar, pentru a putea fi pictata la interior:

.

Pictura sfintei Biserici abia acum se face cu ajutorul si din mila crestinilor.
Troita din lemn este facuta dragilor, dar are nevoie de un soclu mare pe care sa fie inaltata,iar Părintele Paroh nu are bani ca s-o inalte.
Aceasta este Sfanta Cruce care, asteapta sa fie inaltata si sa straluceasca zi si noapte in inimile si-n sufletele noastre :
                   Este posibil ca imaginea să conţină: oameni în picioare şi interior
Parintele a cheltuit si cheltuieste foarte mult cu pictura sfintei Biserici.
Cine poate dragii mei si cine doreste ca sa ajute sfanta Biserica cu banuti pentru ridicarea soclului dar si pentru pictura Sfintilor din sfanta Biserica ,o poate face donand orice suma cat de mica,astfel:
Tel.Parintele Paroh :0729079924 !
Contul PAROHIEI  :

Cont UNICREDIT BANK SA

:RO66BACX0000000850800000 ,

Cod fiscal :13495840 !

PARINTELE se roaga si se va ruga pentru fiecare binefacator al Sfintei Biserici Inaltarea Domnului din Tecuci judetul Galati.

               Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac şi în aer liber

În dreapta, cu vesminte albe,este Parintele Paroh Forda!

Va multumim din suflet si din toata inima si ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa va binecuvinteze cu mila si cu iubirea Sa de oameni,iar DARUL vostru sa vi-l intoarca inzecit in casa si-n familia voastra,prin dragoste,sanatate si mantuire.

                          Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. BILANŢ CORONAVIRUS 7 OCTOMBRIE. Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat 2.958 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore. La Terapie Intensivă sunt internaţi în prezent 612 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. De asemenea, 82 persoane infectate cu coronavirus au murit. Recorduri! Pandemia nu se lasa dusă. Poate de alegerile parlamentare sa mai obosească si sa se diminueze semnificativ...

    RăspundețiȘtergere
  2. In data de 1 Iulie 2020,ora 6,16 ati scris un mesaj "PROTESTE SI O SINGURA PANCARTA!" Era vorba de un grup de oameni care protestau si pe o pancarta era scris "PETCA" si "PETRA". V-am scris atunci (Anonim 3 iulie 2020, 14:30) ca este vorba de Sf. Cuvioasa Parascheva (Sveta Petka la bulgari) si ca se va interzice pelerinajul la Iasi. Da, ati avut ca de obicei dreptate. PETCA (Sf. Cuvioasa Parascheva) este intradevar o piatra (PETRA) pentru necredinciosii care ne conduc. Si asta nu este totul! O sa vedeti cate o sa patimim cand o sa ne conduca USR-ul cu Nicusor Dan-premier

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă românii se vor înghesui din nou la vot in decembrie după ce guvernantii si-au batut joc de credința noastră înseamnă că poporul asta a renunțat la ortodoxie, un popor care preferă siguranţa în locul libertăţii.

    RăspundețiȘtergere
  4. 20.57 Cazurile de covid maxime azi la peste 3000 arata legatura directa cu alegerile de acum 10 zile,la care s-a Gresit pentru ca puteau fi aminate ca in alte tari sau cel putin organizate in 2-3 zile pentru ca oamenii sa nu se inghesuie la urne.
    Spitalele sint deja depasite iar unele cadre medicale au intrat in Greva Japoneza pentru a atrage atentia asupra prodlemelor din sistem.
    Eu am reusit sa cumpar aproape pe nimic un ionizator de aer si o pompa de ventilare si recomandam si altora sa cumpere de pe internet ionizatoare cu furtun.
    In lipsa lor in caz de urgenta pentru cei refuzati la internare ca astazi la Iasi,se poate folosi un televizor catodic vechi pus sa functioneze intr-o cutie de carton mai mare iar pe post de ventilator poate fi folosit un aspirator mic de masina si o medicatie minima aspirina Aspenter de 80 mg care nu face nici un fel de probleme si care poate fi luata preventiv timp de luni de zile.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Aerul ionizat de televizor poate fi imbogatit si in oxiden foarte usor daca se aseaza cutia pe un vas de plastic in care se face electroliza apei la o sursa de curent continuu ca bornele[electrozi de preferinta de inox] unui redresor auto sau chiar cel mai simplu direct la tensiunea retelei de 220 volti curent alternativ caz in care se obtine oxigen si hidrogen neseparate dar ambele benefice,cu mentiunea ca in apa trebue pusa si o lingura de sare pentru accelerarea electrolizei apei,-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai spune, Craciune! Mah, tu nu vezi ca pentru 80% dintre cei care citesc blogul asta vorbesti in sanscrita? Cine crezi ca pricepe cum sa-si faca, in mod empiric, ventilator?

      Ștergere
  6. Ieri record infectati de COVID 3100 si la decese trecem de o suta pe zi in crestere puternica in viitor,rezultatul politrucilor celor ce vor alegeri cu orice pret,purtarea mastii devine obligatorii peste tot locul in multe judete printre care si in Sibiul lui Hantzi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Iohannis 'Sunt alaturi de ei'',nu se vede... deocamdata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa vină extraterestrii sa ne salveze.!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt deja în apropierea Terrei, parcă așa s-a spus!

      Ștergere
  9. Un uragan va face prăpăd?!?!

    RăspundețiȘtergere
  10. In farmacii Lipsa de medicamente de mult timp pentru toate tipurile de bolnavi cronici cu afectiuni ;Diabet,Inima Tiroida.
    Drum liber la comorbiditatile virsnicilor pentru Covid,nu degeaba se spune ca aceasta e programarea masoneriei financiare evreiesti pentru a ramine cu banii acestora de pensii cotizati in milioane de vieti-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Farmacia Tei din Bucuresti are tot ce vrei. PS. Pot fi facute comenzi on-line, preturile cum mici comparativ cu alte farmacii. Am cumparat Vitamina C 1000 mg, 10 pastile efervescente, cu 10 lei, Vitamina D3 2000 u (30 pastile) cu 20 lei si Magne B6 cu 6,5 lei (60 pastile,pret redus cu 50%).

      Ștergere
  11. De unde ai avut bani sa cumperi atatea ?

    RăspundețiȘtergere
  12. 109,08 Eu vorbeam despre medicamente pentru boli cronice,cit despre vitaminele pe care le-ai cumparat mai bine le-ai arunca sint unele toxice si ineficiente si in locul lor cumpara de la piata de preferinta CATINA-craciun

    RăspundețiȘtergere