miercuri, 21 octombrie 2020

IISUS HRISTOS,USTURATORUL LUMII !

                                      Dragii mei,

Dormeam, şi brusc mă trezeşte un glas care spune aşa :

                 "Accept sa nu mai vorbim de Mantuitorul Lumii!

Clipă în care, aud un alt glas care plânge cu durere mare, şi spune printre suspine aşa :

                 " Pentru noi,Usturatorul Lumii !"

Moment în care dragilor, am în faţa ochilor închişi o mâna dreapta care şterge SFÂNTA  ICOANĂ argintie din SFÂNTA BISERICĂ, Icoana a MÂNTUITORULUI care era lângă ICONOSTAS, în dreapta. 
Mâna ,începe a şterge SFANTA ICOANĂ cu IISUS, începând de pe umărul stâng al LUI  IISUS. 
Încearcă să îndepărteze cu mare greutate, un aluat uscat, (cocă )de pe umărul  stâng al  LUI  IISUS. 
Acest aluat uscat era presărat din plin cu mult piper măcinat.
Astfel încât, Mâna nu reuşea să şteargă piperul de pe aluatul uscat, nu se lua, ci era bine lipit de umărul DOMNULUI, de parcă ar fi fost pus cu pumnul acolo, din belşug presărat. 
Şi GLASUL, care plângea spune iar :

           "Pentru noi,Usturatorul Lumii!
Domnul Iisus Hristos sa ne mantuiasca cu sfintenia si sa ne sfinteasca gurii Lui.!"
           "Doamne Iisuse Hristoase,iarta-ma,iarta-ma!"

Dragii mei, aluatul de pe umărul stâng al LUI  IISUS, este pâinea noastră cea de toate zilele,  piperul presărat pe aluat, pe trupul DOMNULUI, sunt PĂTIMIRILE  MÂNTUITORULUI din clipa în care a fost prins şi până a fost răstignit ,şi a murit pe CRUCE.
Din acest motiv, spunea glasul :
"Pentru noi,Usturatorul Lumii!"
 Şi nici că a putut fi curăţat de piper, de acea mână. 
La SFANTA ÎMPĂRTĂŞANIE, primim VIN şi PÂINE sfinţite care semnifică TRUPUL şi SÂNGELE DOMNULUI, şi care TRUP, era acum presărat din belşug cu PIPER măcinat.
Să cerem şi noi fraţilor iertare pentru păcatele noastre şi să dăruim LUI  IISUS, inima şi sufletul nostru şi numai aşa vom fi mai aproape de EL, şi EL  întru noi.
                     Ca întotdeauna, cu dragoste, Maria.


65 de comentarii:

  1. Pâinea consacrata este transformata în Adevăratul Trup al D-lui Isus Cristos, și vinul consacrat este Adevăratul Prețios și Scump Sange al D-lui Isus Cristos, Care se varsa, in locul nostru, că sa ispășească Dânsul pacatele noastre. Ne hrănește trupul și sufletul că sa ne poata atrage în Preasfânta Inima a Sa și așa sa ne duca pe toți curati care vrem, in Împărăția Sa de 1000 de ani de pe pamant. Să nu uităm că o mie de ani la Domnul Dumnezeu, poate fi cat o zi de a noastra, evenimentele se desf repede...deci nu doar semnifica ci și sunt!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Traiasca pnl!
    Vezi de ce a votat poporul pnl?

    umflatul veniturilor au continuat și anul acesta, în plină criză, pentru anumite categorii de bugetari, sub formă de sporuri.
    În urmă cu câteva zile, funcționarii publici și personalul contractual de la Parlament, Administrația Prezidențială și Secretariatul General al Guvernului au câștigat dreptul de a putea cumula sporul de 15% pentru ”complexitatea muncii” cu sporul de 15% pentru ”activitatea legislativă”. Acest lucru era interzis până acum prin legea salarizării unitare-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia-s al lor,nu pesedei

      Ștergere
    2. craciun, faci campanie electorala?

      Ștergere
    3. Face niste constatari,era de asteptat,politica se face pentru functii si avantaje,nu pentru idei,ca idei bune pot veni din partea cetatenilor,care sa fie aprobate de maxim 100 parlamentari,remunerati mediu,ca nu fac mare efort,

      Ștergere
    4. 07.50 craciun face ce stie, dezinformare! Pentru asta e platit!

      Ștergere
  3. Trăiască pnl! Vezi de aceea e mai bine cu pnl, fiindca psd-ul a fost zgarcit!


    Guvernul angajează şi dă sporuri salariale în plină criză sanitară. Peste 1.200 de bugetari, aduşi doar în ultimul an.
    Guvernul Orban nu se dă în spate şi face angajări pe bandă rulantă, chiar în plină criză economică şi sanitară. De la preluarea cabinetului, executivul a adus la Secretariatul General al Guvernului peste 1,200 de noi bugetari. Şi asta nu-i nimic. Mai multţi angajaţi ai statului se bucură acum de majorări salariale, totul în timp ce numărul șomerilor din România riscă să se dubleze din cauza crizei de coronavirus.

    Dacă în urmă cu un an Guvernul Dăncilă lăsase în Executiv 3,143 de angajați. De altfel, la sfârșitul lunii august 2020, numărul acestora crescuse la 4,394, potrivit ultimelor date publicate de Ministerul Finanțelor. Astfel, în doar 10 luni, liberalii au aglomerat schema cu 1,251 de posturi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Noul coronavirus va deveni probabil la fel de ”endemic” precum este virusul gripal anual, a declarat Patrick Vallance, principalul consilier ştiinţific al Marii Britanii.

    În prezent au loc studii clinice în faze finale referitoare la vaccinuri pentru noul coronavirus, dar Vallance a spus că este improbabil ca vreunul dintre ele să eradicheze virusul.
    Cred ca trebuie să apelam la extraterestrii sa ne ajute. Sa ne dea un vaccin eficient-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa vorbeasca dna Maria cu extraterestrii sa ne scape intr-un fel de molima ca nu se mai poate.

      Ștergere
    2. Asta stie si un elev de liceu,chiar si cercel

      Ștergere
    3. Ce vaccin sa scoata daca sunt zeci de tulpini de virus?

      Ștergere
  5. Experţii au găsit încă o categorie vulnerabilă la Covid-19. Femeile de 50-60 de ani sunt mai predispuse la infecţiile pe termen lung-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. RECORD!
    Nici o sansa sa scapam de coronavirus pana la alegeri. Record 97 de morți!
    Voi ce părere aveti?!?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Traiasca iohanis!
    Aseara iohanis a zis la presa ca nu este NECESAR sa se faca teste covid. Vezi! De aceea a fost votat de popor-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l mai critica,au inceput sa devina normali,cei testati pozitiv,fara simptome,vor sta acasa si vor suna la medicul de familie daca apar simtome. A durat cam mult pina le-a venit mintea la cap

      Ștergere
    2. 13.12 la ce iti trebuie ca tot nu crezi in masurile luate de guvern.

      Ștergere
  8. Se amana alegerile! Asta văd!

    RăspundețiȘtergere
  9. În ziua de 22 Octombrie 2020 la ora 13:03:43 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur cu magnitudinea ml 2.7, la adâncimea de 104km.

    RăspundețiȘtergere
  10. Protest la Ministerul Sănătăţii. Personalul TESA din spitale: Nu suntem în regulamentul sporurilor, la Covid-19 suntem săriţi!-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Farmacistii si asistentii de farmacii comunitare nu au nici un spor din martie si pana acum. Nu au 1 leu in plus la salariile si asa mizerabile pe care le au. Si zilnic intra in contact numai cu oameni bolnavi, inclusiv covid, tbc, gripa, pneumonii, pojar, rujeola si alte boli infectioase, contagioase. Si nimeni, nici macar Colegiile nu se implica pt acordarea de sporuri si salarii corespunzatoare riscului la care sunt supusi. Mafiotii conduc. Ei au terminat tara definitiv. Nu covidul

      Ștergere
    2. Asa este,o multime de oameni intra in contact cu oameni purtatori de microbi,de cind e lumea si nu se mai imbolnavesc si nu cer sporuri. Eu zic ca spor de covid sa dea la judecatori,ca sporul asta le lipsea

      Ștergere
  11. S-a încheiat anul cu o secetă cumplita. Va scumpi prețul painii?!?! Cârcotașii care au contrazis si comentat tot anul ce mai spun acum?

    RăspundețiȘtergere
  12. Astazi 49o2 cazuri noi de covid ,recordul il detine Alba,urmat de Bucuresti, Cluj.iar pe aproape Vilcea si Suceava.
    Dar s-a reusit si dublarea numarului de paturi la ATI ajungind la 2252.
    PNL Evreiesc la cererea lui Arafat anunta angajarea fara concurs a sute de medici noi rezidenti.craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si PNL romanesc ce anunta, craciun? Vai de capul tau! Cum a ramas cu cutremurul promis din visul tau cu fiul-tau? Ne-ai prostit pe toti sa stam cu sufletul la gura ca ai visat tu nu stiu ce cutremur!

      Ștergere
  13. Piperul nu semnifica ceva bun ci un afront, ceva din partea Intunericului. Faptul ca e presarat pe aluat, care ar semnifica painea, cu sensul de Trupul Mantuitorului, este o dorinta celor intunecati de pangarire a Lui. Faptul ca era uscata coca, semnifica ca se doreste indepartarea în timp a Impartasaniei.

    Faptul ca vi s-a spus ”Accept sa nu mai vorbim de Mantuitorul Lumii” este ca cei care sunt in drept sa vorbeasca de Mantuitor, adica Biserica, va accepta aceasta, va consimiti la tacere, la inchiderea acestora si la amanare (in cel mai bun caz) Impartasirii cu Sfintele Taine.
    Traducerea mea ar fi aceasta. SE va pune la cale inchiderea bisericilor si indepartarea populatiei de la a lua Sfanta Impartasanie. Dar cei ce vor accepta acest lucru vor fi ”Usturati” atat incat pana la urma vor ajunge sa Ii ceara iertare ei insisi, constientizand ce lucru grav au facut, in mod individual, cersindu-I iertarea. Zic in mod individual, fiecare dintre cei implicati in consimtamantul pe care si l-au dat pentru asta (si nu pot fi decat cei de la varful conducerii Bisericii) pentru cererea de iertare este la singular: ” Doamne Iisuse Hristoase, iarta-ma, iarta-ma!” Nu pare ca o simpla rugaciune ci ca un strigat al celui care stie ca e vinovat si cere absolvirea de pacat.

    ”Usturatorul Lumii” cum vi se pare aceasta sintagma spusa din gura celor care striga Iarta-ma, iarta-ma? parca Domnul Iisus era Mangaietorul Lumii si nu usturatorul ei?!
    Inseamna ca cineva important daca nu mai multi vor gresi in mod capital fiindca Dumnezeu iarta tot ce se poate ierta.
    Daca Iisus le va aduce usturimi inseamna ca au facut ceva de neiertat iar la Iisus este de neiertat nu ce i se face Lui ci aproapelui, celo ce isi pusesera speranta, increderea, poate ultima lor nadejde in Sf. Impartasanie iar acest lucru este de neiertat. Sper sa ii usture bine daca vor face asta. Daca vi s-a spus usturatorul Lumii inseamna ca si noi lumea meritam aceasta ( si probabil usutirmea este identificata cu efectele acestui virus).

    RăspundețiȘtergere
  14. Prea Sfanta Treime este prea toleranta și îngăduitoare cu oamenii de pe aceasta planeta care sânt in decădere,degenerare umana.Ne-a lasat prea mult timp pe mâna lui Satan (Lucifer).

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamne Iisus te astept cu usa sufletului meu larg deschisă! Te iubesc din suflet ,dar sî pe Măicuță noastră Sfântă! Doamne,nu ne lasa pe noi păcătoșii!Handic M
    ,

    RăspundețiȘtergere
  16. ȘASE COMENTARII CRĂCIUN ??? Unul mai idiot ca altul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.05 exact! Buna observatie! Si totul cu ingaduirea dnei Maria care bil simpatizeaza si ii publica toate laturile. Are de toate, e simpatizant legionar, nazist, antisemit, mincinos si manipulator dar daca e amicul dnei Maia nu avem ce face, trebuie sa-i citim mizeriile!

      Ștergere
    2. Acum doamna Maria publica parerile si pro, si contra, fiind corecta. Asta nu inseamna ca cei care zic de rau de credinta, de exemplu, ii sunt prieteni.
      Vad ca si tie, 11.43, ti s-a publicat mesajul. Deci arunci cu noroi si cu pietre pe nedrept. Daca nu iti place, schimba postul, blogul, ce vrei. Nu cred ca te poate obliga cineva, sa te ia cu forta sa citesti ceva pe un blog care nu iti este pe plac sau sa asculti un post tv care, de asemenea, nu iti place!

      Ștergere
    3. 13.32 noroiul il arunci tu, nu eu! Cat despre pareri pro si contra, numai ale lui craciun sunt peste tot, cu jigniri la adresa diverselor etnii, cu propaganda nazista si legionara, antisemita. Asa ca taci din gura pentru ca vorbesti prost!
      Nu e treaba ta de ce intru eu pe blog. Te contrazici singur in prostia ta!

      Ștergere
    4. 11.57 stai jos,are dreptate 13.32,nu e locul tau aici,esti un lingau al puterii,d-aia te deranjeaza craciun

      Ștergere
  17. Dimineata la ora 4 cutremur politic in SUA la confruntarea Trump-Biden unde Trump il va ataca prin afacerile de coruptie ale fiului lui Biden
    cu autoritatile din Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu ințeleg ce implicatie are politica in acest.mesaj?! Chiar nu.și are rostul.
    In ce privește covid-ul, nu se va termina așa rapid. După spusele lui Bil Gates, după toate aceste vaccinuri care vor ieși , va fi necesar un "supervaccin". Vă spune ceva acest supervaccin?
    E clar că se prepară pt. A introduce "nanovaccinul" care va intra in reacție cu frecvența 5G. Și incă ceva: tocmai ce s.a patentat "Euro digital", iar la Forumul mondial din vară s.a vorbit de "Marele Reset".
    Pe de altă parte, Papa pregătește venirea Anticristului, acesta va fi ultimul papă. Biserica e atinsă , au inceput atacuri frecvente asupra bisericilor, creștinii incep să fie confuzi și debusolați. Intr.un cuvânt sunt vremurile de pe urmă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E normal ca papalitatea sa dispara

      Ștergere
    2. Microciparea prin vaccin, prin termoscanare...

      Ștergere
    3. 13.33 tu stii ce e aia termoscanare???
      Cum poti sa debitezi asemenea gogomanii?

      Ștergere
  19. Realitatea se adevereste ca vor pieri 3 parti din toate cele de pe pământ.
    Mai mult ca niciodată trebuie sa ne unim in credința.
    Vremurile trec asa de repede ca nu stii aci e luni,aci e sâmbătă se vede limpede dar noi trebuie sa avem nădejde si credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să putem trece peste toate încercările acestei vieți.
    Sa ne bucuram de fiecare răsărit de soare,săi mulțumim pentru sănătate și pentru ca existăm
    Sai mulțumim ca nu ne-a pierdut pentru răutăților noastre.
    Cu mult drag si multa sanatate va doresc
    o zi binecuvântată tuturor
    Bunul Dumnezeu sa ne apere și să ne binecuvinteze pe toți fii lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. înţeleaptă este naţiunea care cunoaşte momentul în care să se oprească din creştere- mesaj de la divinitate. Populatia unei planete nu poate depasi limita resurselor. Atunci cind se intimpla asta,incepe degenerarea si razboiul. La TV,la Vocea Romaniei,un brazilian stabilit in Romania a spus ca la ei ti-e frica sa mergi pe strada( acolo familiile au cite 6 copii,au de ales emigrarea sau razboiul)

      Ștergere
  20. Proteste violente in Irlanda si in Israel .
    La noi protestele asa prezise de cativa ani se tot lasa asteptate, poate, poate se nimerește ceva?!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.33 revolutia va veni cand ciuma rosie cu toate „coditele” ei va fi inlaturata definitiv de la putere, inclusiv cu televiziunile mincinoase care au promovat-o de ani de zile stalcind mintile oamenilor naivi.

      Ștergere
  21. https://www.romaniatv.net/managerul-spitalului-victor-babes-pandemia-de-covid-va-trece-definitiv-in-cinci-sase-ani-nu-ne_541827.html

    RăspundețiȘtergere
  22. Prognoza meteo pentru 4 săptămâni. Temperaturi mai ridicate şi ploi la sfârşit de octombrie. Vremea se răceşte din noiembrie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. De extraterestrii nu se mai aude nimic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.58 nici de extraterestri,nici de avioane care pica, nici de trenuri care se ciocnesc, nici de Ponta presedinte, nici de Dragnea presedinte, nici de..., nici de...!

      Ștergere
    2. Sosesc în de decembrie 2020!:)

      Ștergere
  24. Seceta e numai inceputul,din confruntarea Trump-Biden rezulta ca populatia paraseste deja orasele mari ca New Yorkul -de unde pina acum au plecat 400 000 de oameni de frica Coronavirusului dar si a somajului.
    In viitor indiferent de boala asta somajul va creste inevitabil si din cauza robotizarii industriei dar si a serviciilor care vor face munca de rutina mult mai bine si mai ieftin decit oamenii care vrind nevrind se vor retrage spre zone rurale unde si poluarea e mai mica.
    Vor creste valoarea proprietatilor imobiliare inclusiv a pamintului de linga riuri protejate de seceta.-craciun

    RăspundețiȘtergere




  25. Dictatorul Hanti Struli Iohannis a spus ca are nevoie de alegeri pentru a-l numii tot pe Orban cu PNL la guvernare.
    De unde stie el dinainte cine va avea majoritatea voturilor parlamentare,sau la Dictatori nu mai conteaza cum a fost la sectorul I????????-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, singurul dictator esti tu aici pe blog. Imi provoci greata cu efortul tau de a-l denigra pe Iohannis!

      Ștergere
    2. Iar tu,cu efortul de a apara un politician fara idei si fara morala

      Ștergere
  26. Ne duce la alegeri degeaba nu se tine cont de vointa oamenilor.
    Atât timp cât Sms-ul numără voturile iese cine vrea ei.
    Atunci de ce sa mai mergem?
    Sa vazut clar cum se fraudeaza si se balbaie de ce?
    Mai tată ai facut asta asta se vede ce sa mai lungim? Nimic si atunci la ce bun?
    Dar sa ferească Dumnezeu și Maica Domnului să nu dea românului cât poate sa ducă.
    Pana intr-o zi cand ajunge cuțitul la os.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi sa ne apere de vulturii și hainele acestui popor.Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  27. 23,05 Unde-i unul nu-i putere ,unde-s doi puterea creste si Alogenul nu sporeste-craciun

    RăspundețiȘtergere
  28. 11,48 Daca va place asa de mult Iohannis faceti-ne un bine si luati-l acasa la voi si poate aflati de la el unde a pus cu Orban statuile Marilor Romani Demolate de ei din fata Salii Unirii din Alba Iulia-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cracaciuneee, nu mai bine dispari tu din peisaj ca oricum esti complet toxic!

      Ștergere
  29. Ma consider un copil al TATĂLUI nu va amărîți pandemia va dura 3 ani dar aceasta nu va fi singura schimbare vom invata sa trăim in DUH si ADEVĂR .Altfel nu vom reusi sa schimbam nimic.

    RăspundețiȘtergere
  30. 12.00 DA,din cauza asta ii sustineti pe Alogenii care au Demolat si facut Disparute statuile de la Alba Iulia.
    Vorba aia;Cum e turcul si pistolul-craciun

    RăspundețiȘtergere