marți, 20 octombrie 2020

INUNDATII MARI LA SUD SI SUD -VEST !

                                              20 Octombrie 2020,ora 6,08 !

                                     Dragii mei, 

In aceasta dimineata, treaza fiind,vad inspre Sud si Sud -Vest,o strada pe care apa tulbure si involburata o acoperise.

.
Dragilor,
Vom auzi de Inundatii care vor face ravagii.
După cum vedem, pe o parte vine iarna,iar pe de alta parte,vom avea inundatii.
Dar ,toate cate ne da Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,pe toate le vom primi si vom multumi cu inima cu sufletul, si ne vom ruga ca sa fim sanatosi si intariti in Credinta.
Cu dragoste,Maria.


12 comentarii:

  1. Eu vad distrugerea Romaniei din cauza politicienilor,tot mai mult se vor scrie despre dezastre si tot felul de distrugeri de toate genurile.Singura salvare este sa fim uniti intrun singur glas pt a avea o viata mai buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu lo detto jos P.N.L jos P.N.L nu celornecajiti Romania, pure cu Dante ce Lea cu la Romania volemo che se operati per la sfinta Ortodoxa che veramente verissimo, non fate preghiere murim tutti ok.

      Ștergere
    2. Ce tine de natura e si vina romanilor. Nu puteti da vina pe străini pentru chiar tot.
      Uniti-va, dar daca va uniti tot ca sa nu faceti nimic, rezultatul va fi nul.
      Strainii nu sunt exemplu prost in toate. Ati vazut vreodata un documentar despre cum separa austriecii gunoaiele? Cele menajere sunt folosite pentru compost.
      Sau nordicii, care nu lasa niciun gunoi pe jos. Au spirit civic. Ei merg mult pe bicicleta. La noi, romanul daca trebuie sa mearga doi metri, scoate masina.
      Padurile taiate si gunoaiele pe ape reprezinta nivelul de constiinta al poporului roman. Lacomia de dupa revolutie se plateste acum. La fel si nesimtirea cu gunoaiele.

      Ștergere
    3. Sint constient ca este usor de spus si greu de facut sa fim uniti chiar daca o parte din lume nu va va accepta in totalitate Adevarul. Am sa va spun la momentul oportun cu subiect si predicat.

      Ștergere
  2. ieri, pe nasul tv, a fost invitata Doamna Doina Jalea, o Doamna in sensul adevarat al cuvantului
    daca am inteles bine, Parintele Jutin Parvu s-ar fi exprimat ca vom fi bine dar ca vom trece print-o mare incercare, durere
    apoi ca pentry a supravietui ca natie este nevoie ca noi, romanii, sa fim uniti si sa ne pastram credinta. Dumnezeu sa ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
  3. În ziua de 21 Octombrie 2020, la ora 08:55:38 (ora locală a României), s-a produs în MOLDOVA, VASLUI un cutremur cu magnitudinea ml 3.1, la adâncimea de 7km.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Apara si păzește
    Ferească Dumnezeu și Maica Domnului ca vine iarna si frig sa mai ai si casele inundate,sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iohannis a declarat la conferința de presă ca pana in martie nu scapam de pandemie. Cine are dreptate? Asta înseamnă ca in decembrie avem tot pandemie? Parcă era vorba sa se termine pandemia pana la alegeri sau se amana alegerile? Ce părere aveți??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El nu prea e inteligent

      Ștergere
    2. Scapam de covid si ne intoarcem la gripa sezoniera,care inseamna transpiratie si ridicarea tempetaturii corpului pentru a elimina deseurile metabolice si toxinele din corp

      Ștergere
  6. https://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-pentru-4-saptamani_541829.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa adeverit doamna Maria au fost inundatii in Dobrogea și Tulcea zona Constanța
    Căderi de grindină si furtună
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere